Μεταγραφές καλοκαιριού III
- stravostomis
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Με αυτά και με αυτά, πάλι ξεχάστηκε το θέμα του τερματοφύλακα, μέχρι αύριο που θα μας το ξαναθυμίσει ο κυανομάλλης ρασταφαριανός.
Γιατι με τον δανεισμο γλυτωνεις το να σου τραυματιστει παλι και να τον πληρωνεις 3 χρονια. Επισης αν αποδειχτει οτι μπορει πλεον να ανταπεξελθει οταν τον αγορασεις θα τον εχεις συνολο 4 χρονια, 3 συν ενα τον δανεισμο κι οχι 3 σκετοDimitrisS έγραψε:Το θεμα ειναι οτι οταν πας να παρεις για δευτερη συνεχομενη χρονια εναν παικτη δανεικο και μαλιστα αυτη την φορα με οψιον, προφανως εμεινες ευχαριστημενος απο αυτον και το πιθανοτερο ειναι του χρονου τελικα να τα σκασεις κιολας για να τον παρεις, ετσι κι αλλιως.
Για ποιο λογο δεν το κανουμε απο τωρα αυτο;
Απο ποια στοιχεια απορρεει η αισιοδοξια οτι μπορουν να κανουν rebuilt του χρονου το καλοκαίρι? Φετος με τοσο χτυπητα κενα και δυσκολευομαστε να βρουμε 3 παιχτες, του χρονου θα καταφερουν να αντικαταστησουν ουτε λιγο ουτε πολυ την μιση ομαδα?kounavi έγραψε:Όαση ξανά. Το πιο σημαντικό όλων είναι η αναφορά στο επόμενο καλοκαίρι. Εκεί θα γίνει το rebuildNapoli4 έγραψε:Εγώ πάντως θα πάω κόντρα στην γκρίνια και μίρλα των τελευταίων ~800 σελίδων, και θα δηλώσω αισιόδοξος για την χρονιά που έρχεται, αλλά και για την τριετία του Λουτσέσκου συνολικά.
Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, και μπορεί με σωστή διάχειριση να φτιάξει ένα καλό ρόστερ.
Δεν θεωρώ συνετό να ξοδέψουμε τα λεφτά του Τζόλη σε αυτή τη μεταγραφική.
Θα ήθελα για πρώτη φορά στην ιστορία μας να έχουμε λεφτά στην άκρη ώστε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα χρόνια. Έτσι κι αλλιώς έχουμε ακόμα μεγάλο ποσοστό από τα λεφτά του Γιαννούλη, που φτάνουν για να κάνουμε ποιοτικές κινήσεις. Αριστερό μπακ και εξτρέμ θέλουμε, και όποια άλλη προσθήκη πρέπει να συνοδεύεται με αποχώρηση παίκτη.
Ας αφήσουμε την ομάδα να δουλευτεί από τον Λουτσέσκου. Σύντομα θα ρολλάρει και θα βλέπουμε διαφορετικά πολλούς παίκτες. Ένα ματς με την Μποέμιανς μετά την προετοιμασία δεν μπορεί να κρίνει τον μεταγραφικό και οικονομικό σχεδιασμό της ομάδας.
Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η επόμενη θερινή μεταγραφική περίοδος, που εκτός των Ίνγκασον, Ζίφκοβιτς και Τσιγγάρα που πρέπει να ανανεώσουν, λήγουν και τα συμβόλαια Πασχαλάκη, Ζίφκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιειρίνια, Ροντρίγκο, Καγκάβα, Μπισεσβαρ. Όταν έρθει αυτή η ώρα, θα ήθελα η ομάδα να βγει με γεμάτο πορτοφόλι στην αγορά και να φέρει παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο.
Τέλος, θέλω να γράψω εδώ, αν και οφ-τοπικ, πως η στάση της ομάδας στο θέμα των τηλεοπτικών είναι άριστη και δεν πρέπει να περνάει στα ψιλά. Ο ΠΑΟΚ εύκολα θα μπορούσε να κλείσει μία συμφωνία με νοβα και οτε, όπως έκαναν οι ανταγωνιστές, αλλά είμαστε, με πράξεις, στο πλευρό των μικρών ομάδων. Ζητούσαμε κεντρική διαχείριση, και πλέον χρησιμοποιούμε το μέγεθος και τη δυναμική μας για να βοηθήσουμε και τους μικρούς να πάρουν καλύτερες προσφορές. Πολλά μπράβο από εμένα.
Υπεραισιοδοξο και αβασιμο μς βαση τα μεχρι τωρα δειγματα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Τετ 11 Αύγ 2021, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπράβο ρε Νάπολι.kounavi έγραψε:Όαση ξανά. Το πιο σημαντικό όλων είναι η αναφορά στο επόμενο καλοκαίρι. Εκεί θα γίνει το rebuildNapoli4 έγραψε:Εγώ πάντως θα πάω κόντρα στην γκρίνια και μίρλα των τελευταίων ~800 σελίδων, και θα δηλώσω αισιόδοξος για την χρονιά που έρχεται, αλλά και για την τριετία του Λουτσέσκου συνολικά.
Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, και μπορεί με σωστή διάχειριση να φτιάξει ένα καλό ρόστερ.
Θα ήθελα για πρώτη φορά στην ιστορία μας να έχουμε λεφτά στην άκρη ώστε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα χρόνια. Έτσι κι αλλιώς έχουμε ακόμα μεγάλο ποσοστό από τα λεφτά του Γιαννούλη, που φτάνουν για να κάνουμε ποιοτικές κινήσεις. Αριστερό μπακ και εξτρέμ θέλουμε, και όποια άλλη προσθήκη πρέπει να συνοδεύεται με αποχώρηση παίκτη.
Ας αφήσουμε την ομάδα να δουλευτεί από τον Λουτσέσκου. Σύντομα θα ρολλάρει και θα βλέπουμε διαφορετικά πολλούς παίκτες. Ένα ματς με την Μποέμιανς μετά την προετοιμασία δεν μπορεί να κρίνει τον μεταγραφικό και οικονομικό σχεδιασμό της ομάδας.
Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η επόμενη θερινή μεταγραφική περίοδος, που εκτός των Ίνγκασον, Ζίφκοβιτς και Τσιγγάρα που πρέπει να ανανεώσουν, λήγουν και τα συμβόλαια Πασχαλάκη, Ζίφκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιειρίνια, Ροντρίγκο, Καγκάβα, Μπισεσβαρ. Όταν έρθει αυτή η ώρα, θα ήθελα η ομάδα να βγει με γεμάτο πορτοφόλι στην αγορά και να φέρει παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο.
Τέλος, θέλω να γράψω εδώ, αν και οφ-τοπικ, πως η στάση της ομάδας στο θέμα των τηλεοπτικών είναι άριστη και δεν πρέπει να περνάει στα ψιλά. Ο ΠΑΟΚ εύκολα θα μπορούσε να κλείσει μία συμφωνία με νοβα και οτε, όπως έκαναν οι ανταγωνιστές, αλλά είμαστε, με πράξεις, στο πλευρό των μικρών ομάδων. Ζητούσαμε κεντρική διαχείριση, και πλέον χρησιμοποιούμε το μέγεθος και τη δυναμική μας για να βοηθήσουμε και τους μικρούς να πάρουν καλύτερες προσφορές. Πολλά μπράβο από εμένα.
Πρέπει να ακούγονται και αυτές η φωνές γιατί έχει ξεφύγει ο αρνητισμος και η γκρίνια.
Όλοι τα ξέρουν όλα εκτός από τον χαζό τον λουτσέσκου.
Κούρασαν
- abc_o_ karpouzas
Άρα ο ...ρουλης στα ίσα πλέον κτυπαει πρωτάθλημα με τοσες....ποιοτικές...μεταγραφές που έκανε
Περιμένω με αγωνία την επιβεβαίωση
Περιμένω με αγωνία την επιβεβαίωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τετ 11 Αύγ 2021, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα αν δεν θελουν να τα δωσουν, τοτε τι ακριβως περιμενουμε τοσο καιρο;
Να αλλαξει αποψη η Τσελσι να του κανει ανανεωση και να τον ξαναπαρουμε δανεικο;
Γιατι εξ αρχης απο Αγγλια εβγαινε οτι θελουν να τον πουλησουν. Οχι να τον δανεισουν παλι, γιατι πολυ απλα θα πρεπει να τον ανανεωσουν παλι
Δεν νομιζω να αλλαξει αυτο. Κι αν αλλαξει, θα συμβει τελευταια μερα των μεταγραφων στην Αγγλια, που δεν θα εχει ερθει προταση αγορας για τον παικτη απο πουθενα.
Να αλλαξει αποψη η Τσελσι να του κανει ανανεωση και να τον ξαναπαρουμε δανεικο;
Γιατι εξ αρχης απο Αγγλια εβγαινε οτι θελουν να τον πουλησουν. Οχι να τον δανεισουν παλι, γιατι πολυ απλα θα πρεπει να τον ανανεωσουν παλι
Δεν νομιζω να αλλαξει αυτο. Κι αν αλλαξει, θα συμβει τελευταια μερα των μεταγραφων στην Αγγλια, που δεν θα εχει ερθει προταση αγορας για τον παικτη απο πουθενα.
Μεταγραφες θελει. Απλα θελει αυτους που θελει αυτος, και ειναι και εφικτοι κι οχι τα ανεφικτα που ζηταμε εμεις. Με το να αγορασεις 25 ξενους δεν φτιαχνεις ομαδα. Στο τελος ειπε με δικα του λογια οτι πρεπει να ξεχασουμε την ευρωπη και το ειπε γιατι ξερει οτι με 17 ξενους που επιτρεπονται συν τον Μηχαηλιδη και τον Τσιγγαρα δεν μπορεις να πας μακρια. Ουτε μπορεις να εχεις σοβαρους ξενους παικτες που θα παιζουν μονο Ελλαδα και δεν θα ειναι στη ευρωπαικη λιστα. Η ομαδα θελει τουλαχιστον 6 Ελληνες που να ειναι βασικοι στην 18αδαnunies4 έγραψε:Καλά λέμε για κλίμα ειδύλλιακο.....
Δηλαδή αν αύριο χτυπά ξύλο έρθει η στραβή τι θα γίνει;;;
Εγώ λοιπόν ξαναρωτάω....
Από πού προκύπτει ότι ο Ραζβαν δεν θέλει προσθήκες? Τον έχετε για τόσο αφελή?
Τον προπονητή που κατάφερε να πάρει 2 νταμπλ τον έχετε κόψει να μην μπορεί να αξιολογήσει τι ρόστερ έχει;
Όποτε πασχαλακης,μιχαηλιδης, τσιγγαρας οι άλλοι 3 ποιοι είναι; Θα έχει αποστολη λυρατζη, κουτσια, κωνσταντελια ή εννοείς να αγοράσουμε 3 Έλληνες ;
-
Εσυ τι λες να πρεπει να γινει αν αποκλειστεις απο ομαδα σερβιτορων που παιρνουν μισθο υπαλληλου?nunies4 έγραψε:Καλά λέμε για κλίμα ειδύλλιακο.....
Εγώ λοιπόν ξαναρωτάω....
Τον προπονητή που κατάφερε να πάρει 2 νταμπλ τον έχετε κόψει να μην μπορεί να αξιολογήσει τι ρόστερ έχει;
Φέτος το καλοκαίρι περίμενα να έχουμε αρκετές πωλήσεις. Όταν λέω πωλήσεις εννοώ και αποδεσμεύσεις. Προς το παρόν δε φαίνεται να συμβαίνει αυτό. Ακόμη και παίκτες εκτός πλάνων (Ουαρντα, Λάμπρου) παραμένουν (τυπικά) στην ομάδα.
Πάμε άραγε για ένα last dance και ανανέωση απο του χρόνου;
Πάμε άραγε για ένα last dance και ανανέωση απο του χρόνου;
Συμφωνώ Napoli με την αισιοδοξία λόγω Λουτσέσκου σε ορίζοντα 3ετίας, όπως και στη διαχείριση της αποχώρησης Τζόλη. Και 100% στο κομμάτι των τηλεοπτικών.Napoli4 έγραψε:Εγώ πάντως θα πάω κόντρα στην γκρίνια και μίρλα των τελευταίων ~800 σελίδων, και θα δηλώσω αισιόδοξος για την χρονιά που έρχεται, αλλά και για την τριετία του Λουτσέσκου συνολικά.
Από εκεί και πέρα, όταν η ομάδα βρίσκεται σε άμεση ανάγκη τουλάχιστον τριών παιχτών 11αδας σε πρώτη φάση (που όλοι ξέρουμε με βάση τον εγκλιματισμό Λουτσέσκου τι σημαίνει αυτό από άποψη χρόνου), ενώ παράλληλα έχει καταφέρει το απόλυτο 0 στο κομμάτι των αποδεσμεύσεων και το σχεδόν απόλυτο 0 στο κομμάτι των ανανεώσεων, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι και όλα ρόδινα.
Χρειάζεται αποφασιστικότητα και πάνω από όλα χρειάζονται αποφάσεις.
Ξέρω εγώ; Να θυμηθούμε τα παλιά και να το κάνουμε καλοκαιρινό; Κάτι τέτοιο αφουγκραζομαι εδώ μέσαgiliopoulos έγραψε:Εσυ τι λες να πρεπει να γινει αν αποκλειστεις απο ομαδα σερβιτορων που παιρνουν μισθο υπαλληλου?nunies4 έγραψε:Καλά λέμε για κλίμα ειδύλλιακο.....
Εγώ λοιπόν ξαναρωτάω....
Να αγορασουμε εννοω. Οι Λυρατζης Κουτσιας Κωνσταντελια δεν μπορουν να ειναι βασικοι. Και βεβαια δεν μπορουμε να αγορασουμε γιατι δεν υπαρχουν. Για αυτο Πελκας Γιαννουλης Λημνιος Τζολης ειναι αναντικαταστατοι, γιατι ειναι ετοιμοι Ελληνες και σου δινουν βαθος στο ροστερ οχι γιατι δεν μπορουμε να βρουμε καλυτερους.DamoN έγραψε:Όποτε πασχαλακης,μιχαηλιδης, τσιγγαρας οι άλλοι 3 ποιοι είναι; Θα έχει αποστολη λυρατζη, κουτσια, κωνσταντελια ή εννοείς να αγοράσουμε 3 Έλληνες ;
- Σουριναμέζος
Καλοί παίκτες χρειάζονται, 6 Έλληνες καλοί παίκτες δεν υπάρχουν καν... Τώρα άμα παίζουν σαπάκια ξένοι ή σαπάκια Έλληνες δουλειά δεν γίνεταιΓκουερινο έγραψε:Μεταγραφες θελει. Απλα θελει αυτους που θελει αυτος, και ειναι και εφικτοι κι οχι τα ανεφικτα που ζηταμε εμεις. Με το να αγορασεις 25 ξενους δεν φτιαχνεις ομαδα. Στο τελος ειπε με δικα του λογια οτι πρεπει να ξεχασουμε την ευρωπη και το ειπε γιατι ξερει οτι με 17 ξενους που επιτρεπονται συν τον Μηχαηλιδη και τον Τσιγγαρα δεν μπορεις να πας μακρια. Ουτε μπορεις να εχεις σοβαρους ξενους παικτες που θα παιζουν μονο Ελλαδα και δεν θα ειναι στη ευρωπαικη λιστα. Η ομαδα θελει τουλαχιστον 6 Ελληνες που να ειναι βασικοι στην 18αδαnunies4 έγραψε:Καλά λέμε για κλίμα ειδύλλιακο.....
Εγώ λοιπόν ξαναρωτάω....
Εγώ θεωρώ ότι η ομάδα κινείται με πλάνο το οποίο απλά δεν επικοινωνεί στους οπαδούς.Gospi έγραψε:Απο ποια στοιχεια απορρεει η αισιοδοξια οτι μπορουν να κανουν rebuilt του χρονου το καλοκαίρι? Φετος με τοσο χτυπητα κενα και δυσκολευομαστε να βρουμε 3 παιχτες, του χρονου θα καταφερουν να αντικαταστησουν ουτε λιγο ουτε πολυ την μιση ομαδα?kounavi έγραψε:Όαση ξανά. Το πιο σημαντικό όλων είναι η αναφορά στο επόμενο καλοκαίρι. Εκεί θα γίνει το rebuildNapoli4 έγραψε:Εγώ πάντως θα πάω κόντρα στην γκρίνια και μίρλα των τελευταίων ~800 σελίδων, και θα δηλώσω αισιόδοξος για την χρονιά που έρχεται, αλλά και για την τριετία του Λουτσέσκου συνολικά.
Υπεραισιοδοξο και αβασιμο μς βαση τα μεχρι τωρα δειγματα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θεωρώ ότι η φετινή λογική είναι παίρνουμε 2-3 παίχτες με μεγάλο συμβόλαιο (Κουρτιτς, Ολιβειρα κ.α.) και ποιότητα, κρατάμε τις καλές μονάδες με μεταπωλητικη αξία (Σβι, Ζιφκο, Ιγκι) με επίσης καλό συμβόλαιο, μαζεύουμε λεφτά από όπου μπορούμε (Τζολης, Τσολακ και ενδεχομενως Εσιτι/Αυγουστο στη συνέχεια) και βλέπουμε ποιοι παίχτες απο ακαδημίες κάνουν για το rotation της ομάδας σε βαθος χρόνου (Τσιγγαρας, Λυρατζης).
Έτσι μέχρι του χρόνου που φεύγουν πολλοί (και αρκετοί δυσανάλογα αμοιβομενοι) θα αντικατασταθούν από καλύτερες (οικονομικα, ποιοτικα και ηλικιακά) λύσεις, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.
Η αισιοδοξία μου προέρχεται από το γεγονός ότι υπάρχει στην ομαδα ο πιο επιτυχημένος προπονητής της ιστορία μας, ότι η διοικητικη ομαδα εχει φτιαξει το μηχανισμο που πηρε σε 5 χρονια 2 πρωταθληματα και 4 κυπελλα και απο το ότι φαίνεται να μαθαίνουν από τα λάθη της αλόγιστης σπατάλης χρημάτων με σκοπό να έρθει μετά από τόσα χρόνια το πρωτάθλημα.
Τέλος να σου πω ότι ακόμα και σε εμάς τους πιο αισιόδοξους υπάρχει προβληματισμός για κάποιες επιλογές αλλά εγώ προσωπικά προσπαθώ να αντιμετωπίζω την κατάσταση θετικά, κυρίως γιατί θεωρώ ότι η γκρίνια δεν φέρνει αποτελέσματα.