Razvan Lucescu
Re: Razvan Lucescu
Η καλή και η ανάποδη του δεν έχει σχέση με την ευθύνη του στο χτίσιμο της φετινης χρονιάς.
Δική του ευθύνη το χάσιμο χρόνου και απώλεια εναλλακτικών στην δική του εμμονή για τον ιταλό.
Το δεξί μπακ του ήταν γνωστός.
Το αριστερό μπακ άργησε
Ο Μιτριτσα δική του επιλογή και δεν τον εμπιστεύεται βάζοντας τον σήμερα 6 λεπτά πριν το τέλος συν 3 των καθυστερήσεων. Όντας ανέτοιμος, στα πιτς πάνω από μήνα και χωρίς σημαντικό αγωνιστικό ρυθμό για μήνες προσδοκώντας να του γυρίσει παιχνίδι.
Δική του ευθύνη το χάσιμο χρόνου και απώλεια εναλλακτικών στην δική του εμμονή για τον ιταλό.
Το δεξί μπακ του ήταν γνωστός.
Το αριστερό μπακ άργησε
Ο Μιτριτσα δική του επιλογή και δεν τον εμπιστεύεται βάζοντας τον σήμερα 6 λεπτά πριν το τέλος συν 3 των καθυστερήσεων. Όντας ανέτοιμος, στα πιτς πάνω από μήνα και χωρίς σημαντικό αγωνιστικό ρυθμό για μήνες προσδοκώντας να του γυρίσει παιχνίδι.
δυστηχως ομως και αυτος εκανε μεγαλα λαθηParolos έγραψε:Norte έγραψε:τον λουτσεσκου δεν θα τον μαθουμε τωρα, ξερουμε τι ειδους προπονητης ειναι και σε τι ποδοσφαιρο πιστευει...
δημιουργικα στηριζεται κυριως στην ατομικη ποιοτητα των παικτων ωστε να διασπασει τις αμυνες και οχι σε καποιο σχεδιο με συγκεκριμενους αυτοματισμους που θα δημιουργει καθαρες ευκαιριες...
αυτο που δεν θα περιμενε κανεις μεχρι στιγμης ειναι το ποσο μετρια ειναι η αμυντικα μας λειτουργια που επιτρεπει σχεδον σε καθε παιχνιδι σημαντικες ευκαιριες στον αντιπαλο, αυτο ναι δεν ειναι κατι που οι καλες ομαδες του λουτσεσκου μας εχουν συνηθισει...Μωρέ μπράβο. Έφτασε η εποχή που θα συμφωνήσουμε.Norte έγραψε:για να πετυχει το ποδοσφαιρο του λουτσεσκου χρειαζονται σε συγκεκριμενες θεσεις παικτες που θα κανουν την διαφορα και θα εχουν την ικανοτητα να κρινουν ατομικα τα ''οριακα'' παιχνιδια μιας σεζον οπως ο πριγιοβιτς ο βιειρινια και ο ματος στην πρωτη του θητεια...
ποσους τετοιους παικτες βλεπετε στο τωρινο ροστερ?
ο συλλογος ηξερε πολυ καλα τι προπονητη επαιρνε και παρολα αυτα δημιουργησε ενα μικρο ροστερ με ξεκαθαρες αδυναμιες σε κομβικες θεσεις...
Έτσι είναι. Ο Λουτσεσκου χτίζει ομάδα με βάση το μπαλανς.
Έλεγχος του παιχνιδιού χωρίς ρίσκα, δε θα σου κάνει ο αντίπαλος φάσεις, θα κάνεις παραπάνω και με ποιότητα στο τελείωμα και στην τελική πάσα μπροστά θα κάνεις τη διαφορά και θα παίρνεις τα παιχνίδια.
Η ομάδα του νταμπλ είχε το καλύτερο δεκαρι στο πρωτάθλημα, το καλύτερο φορ, τα καλύτερα μπακ και το καλύτερο 8αρι.
Στημένη σωστά και με έλεγχο μπόρεσε και πήρε όλα τα ματς.
Αυτή τη στιγμή σε σύγκριση με τότε, αναλογικά είμαστε πολύ πιο κάτω.
Η ισορροπία δε μας ταιριάζει, μιας και οι φάσεις δε βγαίνουν εύκολα.
Πίσω αντεπίθεση ανοιχτός χώρος κι άγιος ο θεός χρειάζεται. Σε τέτοιο σετ παιχνίδι με ανοιχτό γήπεδο είμαστε πάρα πολύ καλοί.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν γινεται να πιστευεις πως ο πασχαλακης θα κανει τα ιδια ουτε οτι θα πας με βιειρινια βασικο στα 35...
ακομα και η επιλογη ολιβειρα ασχετα που τραυματιστηκε παρολο που ειναι καλος παικτης δεν κανει την διαφορα...
γενικα ο τροπος που πετυχε με το αηττητο νταμπλ τον εκανε να υπερεκτιμηση προσωπα και καταστασεις
κανενας προπονητης δεν ειναι θεος και σε αυτο εχει ευθυνη και ο συλλογος δεχθηκε αυτες τις επιλογες ισως γιατι οικονομικα βολευε κιολας το λεγομενο sustainability...
-
ariskatiforos
μολις ελεγε ο τσορμπατζογλου οτι ηθελε τον τσεχο αριστερο μπακ π μετα τραυματιστηκε κ απο την ομαδα τ προτειναν τον μπαμπα καταληγοντας ειπε φερτε τ αυτους π ζηταει
- Amsterdamer_87
Εγω παλι θα φοβομουν πολυ να του φερω αυτους που ζηταει..
Προτιμω εναν αλλον να διαλεξει παιχτες αντι του Λουτσεσκου..
Εναν τυπου Αρνεσεν ας πουμε..
- hasio_john
Η δουλειά του προπονητή είναι να παρουσιάσει ένα σύνολο παιχτών στο γήπεδο που να παίζει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
Άσχετα ποιοι είναι οι παίχτες αυτοί ή πόσο ποιοτικοί είναι, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ (ξαναλέω) ΕΙΝΑΙ να στήσει ένα σύνολο που να παίζει ένα σύστημα, έναν αυτοματισμό, μια κομπίνα, ένα σχέδιο, μια ευφυΐα ανάλογα την κατάσταση!
Πραγματικά με το χέρι στην καρδιά, μπορεί να μου πει κάποιος τι από τα παραπάνω βλέπουμε τόσο καιρό????
Άσχετα ποιοι είναι οι παίχτες αυτοί ή πόσο ποιοτικοί είναι, Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ (ξαναλέω) ΕΙΝΑΙ να στήσει ένα σύνολο που να παίζει ένα σύστημα, έναν αυτοματισμό, μια κομπίνα, ένα σχέδιο, μια ευφυΐα ανάλογα την κατάσταση!
Πραγματικά με το χέρι στην καρδιά, μπορεί να μου πει κάποιος τι από τα παραπάνω βλέπουμε τόσο καιρό????
Ναι υπάρχουν ματς που είδαμε πολύ καλά πράγματα και αλλά που δεν παίξαμε .. αλλά έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα , όπως με Κοπεγχάγη και αλλά πήραμε νίκες χωρίς να κάνουμε καλό παιχνίδι.. σίγουρα όταν έχεις 14 παίκτες και από αυτούς οι μισοί είναι αργοί κ 35 χρόνων δεν μπορείς να περιμένεις κάτι άλλο ..
- sourmenetes
- Moderator
Σε όλα τα ευρωπαϊκά ήμασταν καλύτεροι του αντιπάλου.
Μιλάω για τον όμιλο.
Προφανώς η ομάδα δε θέλγει με. Την απόδοση γιατί μπισε καντουρι είναι κάκιστοι όπως και οι σβαμπ κουρτιτς.
Το να ψάχνουμε άλλες αιτίες την ώρα που δε σταυρωσανε σήμερα 5 σωστές πάσες αυτοί, δεν ξέρω που οφελει.
Το άλλαξε σύστημα την ώρα που οι παίκτες δεν τραβανε σε αυτό που παίζουν πάλι δεν καταλαβαίνω που οφελει.
Ο μπισε είναι βαρόμετρο για τον επιθετικό ΠΑΟΚ όπως και οι σβαμπ κουρτιτς για μεσοαμυντικο και ανάπτυξη.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μιλάω για τον όμιλο.
Προφανώς η ομάδα δε θέλγει με. Την απόδοση γιατί μπισε καντουρι είναι κάκιστοι όπως και οι σβαμπ κουρτιτς.
Το να ψάχνουμε άλλες αιτίες την ώρα που δε σταυρωσανε σήμερα 5 σωστές πάσες αυτοί, δεν ξέρω που οφελει.
Το άλλαξε σύστημα την ώρα που οι παίκτες δεν τραβανε σε αυτό που παίζουν πάλι δεν καταλαβαίνω που οφελει.
Ο μπισε είναι βαρόμετρο για τον επιθετικό ΠΑΟΚ όπως και οι σβαμπ κουρτιτς για μεσοαμυντικο και ανάπτυξη.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ. Δυστυχώς όμως ο λουτσέσκου αν κάποιον δεν τον έχει εγκρίνει ο ίδιος,αργεί πολύ να του δώσει τις απαραίτητες ευκαιρίεςAmsterdamer_87 έγραψε:Εγω παλι θα φοβομουν πολυ να του φερω αυτους που ζηταει..
-
dimitris88
στη θεωρία το "αυτό που ζητάει ο προπονητής" ακούγεται καλό αλλά δεν είναι πάντα σωστό. Με τον τσέχο τη γλυτώσαμε γιατί έβγαλε χονδροπάθεια στο γόνατο δλδ σοβαρό τραυματισμό και εάν τον είχαμε πάρει ουσιαστικά θα ήταν σαν να μην τον πήραμε. Ζητούσε και περιμέναμε όλο το καλοκαίρι τον 35χρονο τζιοβίνκο. Μεγάλο λάθος η εμμονή στη συγκεκριμένη περίπτωση, με αποτέλεσμα να τρέχουμε στο τέλος και να μην κλύψουμε τελικά τη θέση. Ζήτησε τον Τσούμπα για αντικαταστάτη του Ολιβέϊρα και μέχρι στιγμής η κίνηση δε βγαίνει. Η πιο σωστή του επιλογή ήταν ο Ολιβέϊρα αλλά ήταν άτυχος. Ζήτησε να μην πάρουμε τερματά και εδώ μάλλον δεν ήταν σωστή η επιλογή του. Γράφτηκε ότι ο ΙΒΑΝ ήταν πολύ αρνητικός και δεν ήθελε να δώσει το Τζόλη γιατί πίστευε ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην ομάδα και είναι πολύ νωρίς για να πάρει μεταγραφή. Τον έπεισε ο Λουτσέσκου λέγοντας του ότι δεν τον προόριζε για βασικό και έτσι θα υπήρχε ο κίνδυνος να πέσει πολύ η τιμή του. Αλήθεια υπήρχε καμία λογική να μην είναι στο σχεδιασμό της ομάδας βασικός ο Τζόλης και να παίζει αριστερό εξτρέμ ο Καντουρί και ο Μιτρίτσα; Το επιχείρημα ότι ο Τζόλης δεν ήταν τόσο συνεπής αμυντικά καταρρίπτεται από το γεγονός ότι ο Μιτρίτσα δεν μαρκάρει καθόλου, ενώ και ο Καντουρί δεν είναι και ο συνεπέστερος (το πρώτο γκολ από την Κοπεγχάγη στην Τούμπα το φάγαμε από δική του ολιγωρία που δεν μάρκαρε το δεξί τους μπακ).ariskatiforos έγραψε:μολις ελεγε ο τσορμπατζογλου οτι ηθελε τον τσεχο αριστερο μπακ π μετα τραυματιστηκε κ απο την ομαδα τ προτειναν τον μπαμπα καταληγοντας ειπε φερτε τ αυτους π ζηταει
Πιστεύω ότι ο Ράζβαν ήρθε λίγο "ψηλωμένος" από την αραβία και με πολύ (λανθασμένη και βλαπτική) "αυτοπεποίθηση" γεγονός που τον οδήγησε σε λάθος εκτιμήσεις. Πίστεψε λανθασμένα ότι το θέμα του ΠΑΟΚ ήταν κυρίως ψυχολογικό-πνευματικό και απλά χρειαζόταν η δική του "μαγκιά" και "μαεστρία" πάνω στην ψυχολογία των παικτών και ότι θα τους έδινε από τη δική του αυτοπεποίθηση και θα τους έκανε πάλι νικητές. Υπερεκτίμησε από τη μια τις ικανότητες του και από την άλλη υποτίμησε το έλλειμα ποιότητας του ρόστερ. Ξέχασε ότι στην αραβία είχε ξένους πολύ μεγάλης ποιότητας (πχ Γκομίς, Τζιοβίνκο, κτλ) και έγινε μάγκας και ο ίδιος.
Τώρα πιστεύω την κατάλαβε τη δουλειά, είδε ποιό είναι το αληθινό έργο αλλά για φέτος πάει πέταξε το πουλάκι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχει βάλει μυαλό (που πιστεύω το ξέρει ήδη) και θα διορθώσει το #1 πρόβλημα του ΠΑΟΚ, που είναι η ανάγκη να προστεθεί σημαντική ποιότητα στο ρόστερ.
Καθόμαστε και προσπαθούμε να αναλύσουμε τις δηλώσεις του Βαρέλα και του Κρέσπο, όταν το ζήτημα είναι απλό. Δεν τους ακούει άλλο το σώμα τους, όπως τους άκουγε παλιά. Το ίδιο και για το Βιερίνια και τον Καγκάβα. Δεν είναι ότι οι παίκτες είναι αδιάφοροι και δεν προσπαθούν ή ότι δε θέλουν. Θέλουν και πολύ μάλιστα αλλά πλέον δεν μπορούν όπως μπορούσαν. Ο Κρέσπο σήμερα ήταν για λύπηση και πήγε να την κάνει την πατάτα.
Φυσικά μην περιμένουμε ο Ράζβαν να βγει δημόσια και να πει για την έλλειψη ποιότητας, αυτό θα ήταν εγκληματικό αλλά πλέον νομίζω ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι το ζήτημα δεν είναι ούτε ψυχολογικό, ούτε τίποτα τέτοιο, είναι ποιοτικό.
Αλήθεια τώρα, αμφισβητούμε τις προπονητικες ικανότητες του Λουτσεσκου;
Να μου πείτε ότι ΑΝ οι επιλογές των μεταγραφών ήταν δικές του ότι δεν κόβει πολύ το μάτι του ,να σας πω ναι.
Να μου πείτε ότι έκανε κάποιες δηλώσεις στις οποίες υπερεκτιμησε τις δυνατότητες της ομάδας ,να σας πω ναι.
Να μου πείτε ότι πιστεύει σε κάποιους παίχτες που όπως φαίνεται έχουν τελειώσει ποδοσφαιρικά για επίπεδο πρωταθλητισμού,να σας πω ναι.
Αλλά όχι και να τον κρίνουμε για κακή λειτουργία και κακή προετοιμασία της ομάδας.
Πρέπει να κριθεί ως νέος προπονητής της ομάδας και με βάση το ροστερ που διαθέτει.
Οπότε πρέπει να του δοθεί ο χρόνος και τα εφόδια για να φτιάξει μια νέα πρωταθλήτρια ομάδα.
Αν δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει (ζητώντας για παράδειγμα παράλογες ανανεώσεις παιχτών) τότε να φύγει.
Αν πάλι ο πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να στηρίξει το χτίσιμο μιας νέας ομάδας με μπάτζετ πρωταθλητισμού,τότε πάλι να φύγει.
Τα πρότζεκτ παιχτών από τις ακαδημίες υπάρχουν καλύτεροι για να τα υποστηρίξουν.
Το θέμα είναι τι θέλουμε σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ,ομάδα που να διεκδικεί στα ίσα και να παίρνει πρωταθλήματα ή ομάδα που να βγάζει 1-2 παίχτες το χρόνο και να τους πουλάει αμέσως για να βγάλει την επόμενη σεζόν,χωρίς ιδιαίτερο κόστος.
Ο ΠΑΟΚ παίζει σε ένα ποδοσφαιρικό περιβάλλον με ιδιαίτερες συνθήκες.
Πάμε σταθερά κάθε χρόνο με μπάτζετ πρωταθλητισμού ή το κάνουμε μόνο όταν η εκάστοτε κυβέρνηση δεν είναι εχθρική απέναντι μας;
Πρέπει επιτέλους να καταστρωθεί μια στρατηγική και να ακολουθηθεί πιστά.
Δε γίνεται κάθε χρόνο να κινούμαστε ανάλογα το που φυσάει ο άνεμος.
Το ξέρω ότι κάποιοι πιστεύετε ότι με αυτό το μπάτζετ θα μπορούσε η ομάδα να είναι καλύτερη,ναι πάρα πολύ πιθανό.
Θα χρειαστεί χρόνος όμως για να γίνει αυτό.
Επίσης ξέρω ότι οι περισσότεροι είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε οποιοδήποτε ξεκάθαρο πλάνο.
Ο Σαντος (που πολλοί αναπολείτε) είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι η Νάσιοναλ της Ελλάδας.
Ο Ιβάν ίσως να πίστεψε ότι όλα αυτά που καταφερε με μια ομάδα που σε όλη της την Ιστορία πριν από αυτόν είχε όσους τίτλους πήρε με αυτόν σε ούτε 10 χρόνια παρουσίας του,είναι αρκετά.
Είναι έτσι τα πράγματα;
Αν είναι έτσι ας μην περιμένουμε πολλά, μόνο χειρότερα μπορούμε να πάμε.
Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο ΠΑΟΚ έχει δύο ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τον κάνουν πρωταθλητή.
Ας δώσουμε τον χρόνο να δούμε που θα πάει το πράγμα.
Να μου πείτε ότι ΑΝ οι επιλογές των μεταγραφών ήταν δικές του ότι δεν κόβει πολύ το μάτι του ,να σας πω ναι.
Να μου πείτε ότι έκανε κάποιες δηλώσεις στις οποίες υπερεκτιμησε τις δυνατότητες της ομάδας ,να σας πω ναι.
Να μου πείτε ότι πιστεύει σε κάποιους παίχτες που όπως φαίνεται έχουν τελειώσει ποδοσφαιρικά για επίπεδο πρωταθλητισμού,να σας πω ναι.
Αλλά όχι και να τον κρίνουμε για κακή λειτουργία και κακή προετοιμασία της ομάδας.
Πρέπει να κριθεί ως νέος προπονητής της ομάδας και με βάση το ροστερ που διαθέτει.
Οπότε πρέπει να του δοθεί ο χρόνος και τα εφόδια για να φτιάξει μια νέα πρωταθλήτρια ομάδα.
Αν δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει (ζητώντας για παράδειγμα παράλογες ανανεώσεις παιχτών) τότε να φύγει.
Αν πάλι ο πρόεδρος δεν είναι διατεθειμένος να στηρίξει το χτίσιμο μιας νέας ομάδας με μπάτζετ πρωταθλητισμού,τότε πάλι να φύγει.
Τα πρότζεκτ παιχτών από τις ακαδημίες υπάρχουν καλύτεροι για να τα υποστηρίξουν.
Το θέμα είναι τι θέλουμε σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ,ομάδα που να διεκδικεί στα ίσα και να παίρνει πρωταθλήματα ή ομάδα που να βγάζει 1-2 παίχτες το χρόνο και να τους πουλάει αμέσως για να βγάλει την επόμενη σεζόν,χωρίς ιδιαίτερο κόστος.
Πάμε σταθερά κάθε χρόνο με μπάτζετ πρωταθλητισμού ή το κάνουμε μόνο όταν η εκάστοτε κυβέρνηση δεν είναι εχθρική απέναντι μας;
Το ξέρω ότι κάποιοι πιστεύετε ότι με αυτό το μπάτζετ θα μπορούσε η ομάδα να είναι καλύτερη,ναι πάρα πολύ πιθανό.
Επίσης ξέρω ότι οι περισσότεροι είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε οποιοδήποτε ξεκάθαρο πλάνο.
Ο Σαντος (που πολλοί αναπολείτε) είχε πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι η Νάσιοναλ της Ελλάδας.
Ο Ιβάν ίσως να πίστεψε ότι όλα αυτά που καταφερε με μια ομάδα που σε όλη της την Ιστορία πριν από αυτόν είχε όσους τίτλους πήρε με αυτόν σε ούτε 10 χρόνια παρουσίας του,είναι αρκετά.
Είναι έτσι τα πράγματα;
Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο ΠΑΟΚ έχει δύο ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τον κάνουν πρωταθλητή.
-
paok düsseldorf
Ειναι φυσιολογικο αυτο που συμβαινει φετος στον ΠΑΟΚ.
Ετσι γινεται οταν μια ομαδα αλλαζει προπονητη.
Το ιδιο συνεβη με την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ και ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.
Ταδε εφη σημερα ο μεγας GENERAL.
Ετσι γινεται οταν μια ομαδα αλλαζει προπονητη.
Το ιδιο συνεβη με την ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ και ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.
Ταδε εφη σημερα ο μεγας GENERAL.
- john4serres
Δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να παίξει φέτος με αυτό το υλικό που διαθέτει η ομάδα. Με έχει βγάλει απ τα ρούχα μου.
Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό που βλέπουμε!
Δεν είναι ΠΑΟΚ αυτό που βλέπουμε!
-
JohnEconomist
Διαφωνώ σε πολλά, αλλά σήμερα δεν έχω καμιά όρεξη να τα συζητήσωobanebane έγραψε:Αλήθεια τώρα, αμφισβητούμε τις προπονητικες ικανότητες του Λουτσεσκου;
Είναι έτσι τα πράγματα;
-
ariskatiforos
Κρίμα τόσο ξενερωτη ομάδα δε θυμαμαι τελευταία
Πάνω π στο τελείωμα πέρσι μύρισε φρεσκάδα νέα πνοή με υποσχέσεις
Αρε κυρ κυρ Αρε δουκα τα γραφεία σας μέσα π χαθήκατε
Λαλίστατοι ήσασταν στα μέσα ειδικά ο δούκας π τα έβαζε με χονδροειδή τρόπο μ οποίον διαφωνούσε με την επιστροφή
Να κάθομαι να δω τον Βαρέλα τον Καντουρι τον μπισεσβαρ 1000στη φορά σαν ταινία σε μόνιμο ριπιτ π πλέον έχει φθαρει κ η κασέτα κ η εικόνα θολώνει…
Αρε ιβαν πως τη πάτησες έτσι πάλι τι άκαιρη επιστροφή ήταν αυτη κ σε λάθος χρόνο
Πάνω στην υπέρτατη ηδονή στο γκάζι προς το μέλλον βάλαμε την όπισθεν
Πάνω π στο τελείωμα πέρσι μύρισε φρεσκάδα νέα πνοή με υποσχέσεις
Αρε κυρ κυρ Αρε δουκα τα γραφεία σας μέσα π χαθήκατε
Λαλίστατοι ήσασταν στα μέσα ειδικά ο δούκας π τα έβαζε με χονδροειδή τρόπο μ οποίον διαφωνούσε με την επιστροφή
Να κάθομαι να δω τον Βαρέλα τον Καντουρι τον μπισεσβαρ 1000στη φορά σαν ταινία σε μόνιμο ριπιτ π πλέον έχει φθαρει κ η κασέτα κ η εικόνα θολώνει…
Αρε ιβαν πως τη πάτησες έτσι πάλι τι άκαιρη επιστροφή ήταν αυτη κ σε λάθος χρόνο
Πάνω στην υπέρτατη ηδονή στο γκάζι προς το μέλλον βάλαμε την όπισθεν
-
kostas.doumpis
Εγω παντως στο δικο μου μπαλανς(κανταρι) δεν ξερω ποιος φταιει περισσοτερο!Ο ΙΒΑΝ η ο ΛΟΥΤΣΕ!Ενα ποντο επανω πηγαινει το σιδερακι απο τη μερια του προπονητη!