Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Τώρα σου αξίζει ότι έκανες από την ανάποδη
..

Να τρελαθείς στα έλεος!...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Εχεις επίγνωση του τι γράφεις??
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

GARCIAMANIA....
Τον Γκαρσία και τα μάτια μας
Ποιος ΠΑΟΚ ποιος λαός ποιος Σαββίδης....
Μονο Γκαρσία ρε υπάρχει
Ολη η ιστορία της ομάδας είναι ο Πάμπλο, μετά το χάος

Μην ξεχάσετε να πυροβολείτε τον Λουτσε που του έφαγε την θέση

Αν τυχον βρεθεί ομάδα και τον θελει για προπονητή νσ αλλάξετε κσι ομάδα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έβγαλαν φιρμάνι οι πουτανας γιοι ότι ο Βιερινια είπε στον Σαββίδη εδώ και καιρό ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πορευτεί με άλλον προπονητή,ορματε.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Εχεις επίγνωση του τι γράφεις??
Θα τρελαθείς στα έλεος, να το ξαναγράψω;

Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

obanebane έγραψε:Έβγαλαν φιρμάνι οι πουτανας γιοι ότι ο Βιερινια είπε στον Σαββίδη εδώ και καιρό ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πορευτεί με άλλον προπονητή,ορματε.
Χεστηκαμε τι γράφει ο βόθρος του Χαραλαμποπούλου, Μπάνε.

Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εσύ μπορεί να χεστηκες, δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει για όλους.
Σημαία έχουν γίνει εδώ μέσα τα κάθε λογής δημοσιεύματα που κατακρίνουν την απόλυση Γκαρσία και την αποδόμηση Λουτσεσκου.
Μιλάμε για πορωση.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Την απόλυση θα την συζητάμε καιρό, όπως φαίνεται...

Οι μαλακίες των πληρωμενων δημοσιοκαφρων του Μαρινάκη και μάλιστα σε στήλη χωρίς υπογραφή κάνουν μπαμ..

Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

obanebane έγραψε:Εσύ μπορεί να χεστηκες, δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει για όλους.
Σημαία έχουν γίνει εδώ μέσα τα κάθε λογής δημοσιεύματα που κατακρίνουν την απόλυση Γκαρσία και την αποδόμηση Λουτσεσκου.
Μιλάμε για πορωση.
Του χρονου θα παιζουν Conference League αλλα πονανε απο τωρα [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τεράστιος παίκτης ο Γκαρσία, προσέφερε μεγάλες στιγμές στον ΠΑΟΚ και τον ευχαριστούμε για όλα. Θα πάρει εμπειρίες και μακάρι να επιστρέψει. Εγώ έχω ως αρχή να λέω ότι αγαπάς κάτι όταν ρίχνεις λίγο τον εαυτό σου/κασέ σου για κάτι που αγαπάς. Σε αυτή τη φάση, ο Γκαρσία κέρδισε από τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολο να ξεκινήσει κανείς από τοσο υψηλή αφετερία.Πήρε το κύπελλο, και θα τον βοηθήσει στην καριέρα του.

Πιο σημαντικό είναι να έρθουν αυτοί οι προπονητες έτοιμοι, όταν επιτέλους ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει κάτι από αυτούς (δεν εννοώ ένα κύπελλο που προέκυψε). πχ ο Σάντος ήρθε και προσέφερε στα καλύτερά του, σχεδόν. Αν ο Κονσεϊσάο απολύθεί, εχει προτάσεις, και πει εγώ πάω στον ΠΑΟΚ, κι ας πάρω λιγότερα, κι ας είναι λίγο πιο κάτω σε στάτους, αλλά θα τον ανεβάσω, τότε θα πω τεράστιος ΠΑΟΚτσής ο Κονσεϊσάο.

Στον ΠΑΟΚ προσωπικότητες που τον τράβηξαν πάνω ήταν κατά κύριο λόγο ο Κούδας, που δημιούργησε και τη μεγαλύτερη μάζα του ΠΑΟΚ και μετά ο Σκαρτάδος, που η ποιότητά τους ήταν πάνω από της ομάδας μας (με σημερινά δεδομένα θα έπαιζαν στα τοπ κλαμπ της Ευρώπης και εμεις τους είχαμε στα καλύτερά τους χρόνια, επί σειρά ετών). Μικρός ήμουν, λίγα καταλάβαινα από μπάλα, αλλά όταν έβλεπα τον Σκαρτάδο να παίζει δάρκυζα και μου ζέσταινε την καρδιά. Ήθελα να του μοιάσω. Ο Γκαρσία πάντως έκανε πολλά νέα ΠΑΟΚτσάκια και είναι επίσης ένας ζωντανός θρύλος των τελειταίων ετών, και μας συγκίνησε ως ξένος για αυτό του το δεσιμο με το σωματείο. Οι περισσότερες λεπτομέρειες δεν αφορούν τόσο το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά γενικά το χαρακτήρα του.

Σήμερα δεν υπάρχει λόγος για δάκρυα, για αφορισμούς, για υπερβολές. Εις το επανειδήν, ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα. Αγωνιστικά, δεν μπορώ να κρύψω ότι με τον Γκαρσία στο τιμόνι, δεν είχα προσδοκίες/φιλοδοξίες, ενώ τώρα έχω. Υπό αυτό το πρίσμα, πέρα από την ηθική διάσταση της απόφασης, κατανοώ την διοίκηση που έχει φιλοδοξίες και ρίχνει πολύ χρήμα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

V-olakiotis έγραψε:
ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Εχεις επίγνωση του τι γράφεις??
Θα τρελαθείς στα έλεος, να το ξαναγράψω;

Μπορείς να εξηγήσεις τί ακριβως έννοείς??

Για να καταλάβω το ακριβές επίπεδό σου.

Σημ. Αν το γράφεις εκτός ποδοσφαιρικής συζήτησης, επι προσωπικου, είσαι για λυπηση.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Εγώ παντως βλέπω τα άρθρα στα γαύρο σαιτ να λοιδορούν τον γκαρσια με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν κάποιοι εδώ που αναρωτιούνται κ για το επίπεδο των άλλων ...
Αν κάποιος έχει πονέσει κ πονάει διαχρονικά τους γαύρους αυτό είναι ΕΝΑΣ και λέγεται ΠΑΜΠΛΟ
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Το βράδυ κλειδώνει. Εχει κουράσει το θέμα καιρός να πάμε παρακάτω

Αν αλλάξει κάτι το ξαναβλεπουμε
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

χωρίς να γνωρίζω αν είναι η σωστή προσέγγιση από τον Γκαρσία ας απαντήσω για το δίπλωμα.

Σαν προπονητής της Κ19 και επειδή θα είχε συναναστροφή με 17 18 χρόνων παιδιά αποφάσισε να επενδύσει το χρόνο ώστε να μάθει ελληνικά και όχι να πάρει το δίπλωμα. Που ναι , χρειάζεται τυπικά , όχι δε χρειάζεται ουσιαστικά και αυτό το λένε οι καλύτεροι προπονητές και ΌΧΙ δεν είναι ο λόγος που έφυγε. Θεώρησε πως σε εκείνη τη φάση ήταν πιο κομβικό να μάθει ελληνικά.

Όταν ο Γκαρσία κατάλαβε ότι έρχεται η ώρα του πήγε να το πάρει αλλά η ήρθε η πανδημία και έχασε ένα χρόνο.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Ο Ιβιτς τα πρόλαβε όλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”