Τηλεοπτικά δικαιώματα
- V-olakiotis
Re: Τηλεοπτικά δικαιώματα
Εγώ ένα άρθρο του Πετρωτού στη μέτρο βρήκα για συμφωνία με την νόβα
Inviato dal mio Redmi Note 8 Pro utilizzando Tapatalk
Inviato dal mio Redmi Note 8 Pro utilizzando Tapatalk
Μαλλον είναι συνομιλητής με Σαββίδη και Σταθόπουλο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- invincible
Τα βρήκανε λένε αλλά το θέμα είναι ότι μέχρι να οριστικοποιηθούν τα συμβόλαια υπάρχει μία πιθανότητα να το δείξει το ΟΠΕΝ και ή το ΟΠΕΝ και η νόβα μαζί. Αντε να βγει ανακοίνωση να μάθουμε και τα ποσά. Λες και θα τα βάλουμε στην τσέπη μας. 

- invincible
deep_gia_deep έγραψε:με το συμπάθιο ..αλλά θέλετε και τα γράφετε αυτά ρε παιδιά..?? σοβαρά τώρα..??invincible έγραψε: γιατί αυτό το κανάλι τον πίεσαν κάποτε να το αγοράσει άλλοι για άλλους σκοπούς.![]()
![]()

Ηθελε ο χοντρος να παρει το Εθνος και το Εψιλον; Μηπως τα εχεις μπερδεψει λιγο; Ο Σαββιδης ηθελε τον ΔΟΛ και την ταινιοθηκη το Μεγκα και οχι το αναποδο.
- invincible
Ελα ρε φίλε μην γράφεις για να περνάει η ώρα...
Ο Μαρινάκης ήθελε όλο τον τύπο που τον έχει τώρα και ο Σαββιδης με τον Μαρινάκη θέλανε το Μεγκα . Το έψιλον προέκυψε μετά γιατί έπρεπε τότε να μπει στον κλάδο. Εννοείτε ότι αν δεν έμπαινε καθόλου στον κλάδο στον οποίο έβαλε λεφτά πολλά όλα θα κατέληγαν στον χοντρό εκτός αν το έψιλον ήταν ακόμη στον Φουρθιότη θες να πεις.
Κατάλαβες τι θέλω να πω μην γράφεις για να περνάει η ώρα...
Ο Μαρινάκης ήθελε όλο τον τύπο που τον έχει τώρα και ο Σαββιδης με τον Μαρινάκη θέλανε το Μεγκα . Το έψιλον προέκυψε μετά γιατί έπρεπε τότε να μπει στον κλάδο. Εννοείτε ότι αν δεν έμπαινε καθόλου στον κλάδο στον οποίο έβαλε λεφτά πολλά όλα θα κατέληγαν στον χοντρό εκτός αν το έψιλον ήταν ακόμη στον Φουρθιότη θες να πεις.
Κατάλαβες τι θέλω να πω μην γράφεις για να περνάει η ώρα...
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς!alp920 έγραψε:Το τηλεοπτικό πάει ασορτί με τις μεταγραφές. Στο παρά πέντε.
Νούλα στις μεταγραφές, νούλα και στα τηλεοπτικά.
Συγγνώμη μάγκες δεν ξέρω αν είμαι οφ τοπικ, αλλά δεν ξέρω που να το γράψω. Βεροιωτη θα έχουμε φέτος? Ξέρει κανείς?
- V-olakiotis
Ψάξε παραπάνω στο νήμα αυτό και θα βρεις άκρη...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Shivaspace
πεεεε ρεε κοίτα κάτι βιαστικούς..
τι βιάζεστε κύριε; Αύριο 7 παρά 5 θα βγει ανακοίνωση. Στις παρά πέντε βρίσκεις τις καλές τις προσφορές
τι βιάζεστε κύριε; Αύριο 7 παρά 5 θα βγει ανακοίνωση. Στις παρά πέντε βρίσκεις τις καλές τις προσφορές