Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- bersekeros
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ή είμαι ζαλισμένος ή τα βλέπω οκτώ φορές τα μηνύματα.
Φαίνεται ότι ναυαγεί του Janko λέει ο Τζαντζαράς.
Φαίνεται ότι ναυαγεί του Janko λέει ο Τζαντζαράς.
Το να ναυαγησει δεν ειναι τοσο τρομερο...
Αν ναυαγησει ομως λογω παθογενειων παλαιοτερων ετων τοτε ειναι σοβαρο θεμα.
Αν δεν μαθουμε κι αν δεν δουμε την συνολικη καταληξη των υποθέσεων, δεν μπορουμε να εκφερουμε αποψη.
Χαφ βρε χθεεεεες!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ναυαγησει ομως λογω παθογενειων παλαιοτερων ετων τοτε ειναι σοβαρο θεμα.
Αν δεν μαθουμε κι αν δεν δουμε την συνολικη καταληξη των υποθέσεων, δεν μπορουμε να εκφερουμε αποψη.
Χαφ βρε χθεεεεες!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το τουιτ το έκανε το καθήκον του..
Ε ρε πως μας παίζουν έτσι στα δάχτυλα..
Ένα τουιτ και ξεκινάμε συζητήσεις ότι μήπως έκοψε ο Γιώργης τις μεταγραφές και επεμβαίνει σε Ρεμπε κλπ κλπ...
Δε βαρεθηκαμε να μας παίζουν σαν πιόνια οι χαμουτζηδες? Πότε θα ξυπνήσουμε λίγο?
Στο δια ταύτα σιγά τους δύο παίχτες που χάνουμε που θα αγχωθουμε κι όλας..
Το μόνο που μου φαίνεται παράξενο είναι το θέμα με ζιβκοβιτς το οποίο δεν το έχω ξανακουσει να γίνεται..
Στραβωσαν τρεις μεταγραφές μαζί?
+ κορονοιο ο Λημνιός ?
Τί σκατα ρε πουστη δε γίνονται αυτά.
Αλλά επιμένω αυτό του ζιβκοβιτς να καθυστερεί τα χαρτιά η Μπενφίκα.. ποια είναι αυτά τα χαρτιά ο παίχτης είναι ελεύθερος.. τελείωσε η εργασιακή σύμβαση.. φινιτο ποια χαρτιά?
Εμένα μου μοιάζει για τρύπημα εκ πουστολιμανου.. όλο αυτό τόσο στραβά μόνο αυτοί οι τσατσοι μπορεί να κρύβονται από πίσω.. συνομοσιες και φαντασιες αλλά δεν μπορώ να το πω σύμπτωση όλο αυτό σήμερα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα τουιτ και ξεκινάμε συζητήσεις ότι μήπως έκοψε ο Γιώργης τις μεταγραφές και επεμβαίνει σε Ρεμπε κλπ κλπ...
Δε βαρεθηκαμε να μας παίζουν σαν πιόνια οι χαμουτζηδες? Πότε θα ξυπνήσουμε λίγο?
Το μόνο που μου φαίνεται παράξενο είναι το θέμα με ζιβκοβιτς το οποίο δεν το έχω ξανακουσει να γίνεται..
+ κορονοιο ο Λημνιός ?
Αλλά επιμένω αυτό του ζιβκοβιτς να καθυστερεί τα χαρτιά η Μπενφίκα.. ποια είναι αυτά τα χαρτιά ο παίχτης είναι ελεύθερος.. τελείωσε η εργασιακή σύμβαση.. φινιτο ποια χαρτιά?
Εμένα μου μοιάζει για τρύπημα εκ πουστολιμανου.. όλο αυτό τόσο στραβά μόνο αυτοί οι τσατσοι μπορεί να κρύβονται από πίσω.. συνομοσιες και φαντασιες αλλά δεν μπορώ να το πω σύμπτωση όλο αυτό σήμερα.
Νομίζω αγχωνόμαστε για το τίποτα για τον Γιάγκο και τον Βίκινγκ.
Κλασικές διαπραγματεύσεις παικτών που προσπαθούν να αυξήσουν λίγο το κασέ τους αν πιστέψουν πως η ενδιαφερόμενη ομάδα καίγεται.
3 επιλογές για την ομάδα:
1. ανεβάζεις λίγο την προσφορά σου και τον κλείνεις.
2. κρατάς σκληρή στάση και δίνεις διορία στον παίκτη για τελική απάντηση.
3. πας σε άλλες επιλογές.
Δεν έχω δει κανένα από τους 2 ποδοσφαιριστές για να έχω άποψη για την πραγματική αξία τους. Τα βιντεάκια δεν με πείθουν για να έχω γνώμη και δεν πρόκειται να κάτσω να δω 3-4 ολόκληρα παιχνίδια για να έχω αντικειμενική άποψη.
Και να πάρουμε αυτούς ή κάποιους άλλους το ίδιο μου κάνει.
Πέρυσι το καλοκαίρι πανηγυρίζαμε για τις γάμπες του Εσίτι.
Κλασικές διαπραγματεύσεις παικτών που προσπαθούν να αυξήσουν λίγο το κασέ τους αν πιστέψουν πως η ενδιαφερόμενη ομάδα καίγεται.
3 επιλογές για την ομάδα:
1. ανεβάζεις λίγο την προσφορά σου και τον κλείνεις.
2. κρατάς σκληρή στάση και δίνεις διορία στον παίκτη για τελική απάντηση.
3. πας σε άλλες επιλογές.
Δεν έχω δει κανένα από τους 2 ποδοσφαιριστές για να έχω άποψη για την πραγματική αξία τους. Τα βιντεάκια δεν με πείθουν για να έχω γνώμη και δεν πρόκειται να κάτσω να δω 3-4 ολόκληρα παιχνίδια για να έχω αντικειμενική άποψη.
Και να πάρουμε αυτούς ή κάποιους άλλους το ίδιο μου κάνει.
Πέρυσι το καλοκαίρι πανηγυρίζαμε για τις γάμπες του Εσίτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anthimox την Τετ 09 Σεπ 2020, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Μην αποκλειουμε παντως αυτη η διαρροη να ειναι και μια κινηση τακτικης εκ μερους μας. Απο εκει και περα μπακ εχουμε και μαλιστα μπακαρα,δεν νιωθω καθολου ανασφαλεια για το ματς που ερχεται.
Ο ορισμός κάτι αλλού είναι αυτός χρόνια τώρα.Piero έγραψε:Φίλε είσαι ο ορισμός του απαισιόδοξουace.79.gr έγραψε:Μπα γελαω με τα χαλια μας
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
το παράδειγμα του Βέλμπρουν μας διδάσκει πως:
παρακαλετό μ@νί, ξινό γ@σι.
Όσο γούσταρα πέρσι να κλείσουμε Κοαντράο, τόσο ξενέρωσα με το σούξου-μούξου-μανταλάκια
και τόσο γούσταρα όταν είπε η ομάδα ''ευχαριστούμε, δεν θα σε περιμένουμε, έχουμε το πλάνο μας''.
Το αυτό αναμένω και φέτος, σε περιπτώσεις που τυγχάνει να θυμίζουν τα περσινά του ''σπουδαίου μπακ Κοαντράο''
που έμεινε 1 χρόνο χωρίς ομάδα, έως να δηλώσει επίσημα πως συνταξιοδοτείται.
παρακαλετό μ@νί, ξινό γ@σι.
Όσο γούσταρα πέρσι να κλείσουμε Κοαντράο, τόσο ξενέρωσα με το σούξου-μούξου-μανταλάκια
και τόσο γούσταρα όταν είπε η ομάδα ''ευχαριστούμε, δεν θα σε περιμένουμε, έχουμε το πλάνο μας''.
Το αυτό αναμένω και φέτος, σε περιπτώσεις που τυγχάνει να θυμίζουν τα περσινά του ''σπουδαίου μπακ Κοαντράο''
που έμεινε 1 χρόνο χωρίς ομάδα, έως να δηλώσει επίσημα πως συνταξιοδοτείται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpap την Τετ 09 Σεπ 2020, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Για ζιβκο τι εννοείς;;Parolos έγραψε:Το τουιτ το έκανε το καθήκον του..
+ κορονοιο ο Λημνιός ?
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
giliopoulos
Ποιον?Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Μην αποκλειουμε παντως αυτη η διαρροη να ειναι και μια κινηση τακτικης εκ μερους μας. Απο εκει και περα μπακ εχουμε και μαλιστα μπακαρα,δεν νιωθω καθολου ανασφαλεια για το ματς που ερχεται.
Του Οικονομίδη τις μπηχτές για ασυμφωνία των υπεύθυνων του μεταγραφικού μας σχεδιασμού που οδηγεί στην μη ολοκλήρωση κλεισμένων και καλά μεταγραφών
-
mbison
Μακαρι να αναθεωρησει ο Αμπελ για Ματος. Κι ας τον βγάζει στο 60 αν θεωρει οτι κουραζεται.
Για ζιφκο δεν νομίζω να παίζει κάτι parolos γιατί τον έδειχνε το transfermartk ελεύθερο το transfermarkt δείχνει κάτι μόνο όταν κατατεθονται επίσημα συμβόλαια στη εκάστοτε λίγκα όποτε μάλλον κάτι διαδικαστικό θα είναι.
Εγω για να καταληξω η υποθεση του Νορβηγου πιστευω θα εχει ευτυχη καταληξη.Τα νουμερα στη περιπτωση του δεν νομιζω οτι μπορουν να μας αγχωσουν.Του Γιαγκο μαλλον χαλαει,οκ θα ζησουμε,αλλα χρονος για καθυστερηση στη περιπτωση του δεν υπαρχει.Περιμενω ετοιμη εναλλακτικη και ισως καλυτερη μιας και τα θελω του Φερειρα για τη θεση ειναι πνευμονια και ικανοτητες στην επιθεση,το δευτερο οπως λενε ο ελβετος δεν το ειχε.
Η λογική λέει ότι αν δεν ανεβάσει στο TMS η πρώην Ομάδα την ελευθέρας, δεν μπορεί να εκδοθεί δελτίο
Μακάρι εμένα αυτός με καίει.. είναι και τακιμιασμενα τα κορίτσια της Λισαβόνας με αυτά του βοθρολιμανου... Ξέρω γω.. όλα να τα περιμένεις από αυτούς.
Edit: Σουρμε Εννοώ μην εμφανίσουν κάνα κωλοχαρτο δήθεν προσύμφωνο και πάει η υπόθεση κανά χρόνο με δικαστήρια παλι..
Edit: Σουρμε Εννοώ μην εμφανίσουν κάνα κωλοχαρτο δήθεν προσύμφωνο και πάει η υπόθεση κανά χρόνο με δικαστήρια παλι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 09 Σεπ 2020, 23:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.