Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III

Δημοσίευση από gika »

joshua έγραψε:Εγω εχω τεραστια αγωνια να δω σημερα τον Εσιτι απεναντι σε εναν αντιπαλο που δεν υπαρχει η δικαιολογια των υδραυλικων.Δεν ξερω αν ημουν υπερβολικος στη κριτικη μου στα προηγουμενα παιχνιδια αλλα το αγχος μου πηγαζει απο το οτι ειναι η πλεον καθοριστικη μεταγραφη.Αν αυτη βγει,ολα θα πανε καλα.Αν οχι,εχουμε προβλημα.Στις υπολοιπες θεσεις λογικα θα γινουν κινησεις που θα λυσουν λιγο πολυ τα οποια αλλα θεματα μας.
Εγώ σκέφτομαι ότι ίσως να μη ξεκινήσει ο Εσιτί αλλά ένας εκ των Μίσιτς ή Αουγκούστο για να πάμε πιο επιθετικά. Θα δούμε το απόγευμα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Θα συμφωνησω και εγω.Sourme μην πεφτεις στην παγιδα των υπερευαισθητων που δεν αντεχουν να ακουν λεξη για οποιονδηποτε αλλο.Μπορουμε οι περισσοτεροι να διακρινουμε ποτε μια αναφορα σε αλλους ειναι προκλητικη η οχι.
Δεν ειπα προκλητικο.

Δεν ειμαι υπερευαισθητος,αλλα μιλαμε σε οπαδικο σαιτ.δεν ειμαστε στο gazeta.

Επισης μιλησα με τον jibie.δεν υπαρχει καποιο θεμα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

O Ολιβέιρα μπορεί να παίξει E.L. με τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Γιατί να μην μπορεί;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

jibbie έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω θα γινω κακος και παλι,το πολυ πολυ να φαω λιγο κραξιμο ακομα,συνηθισμενος ειμαι...Λεμε διαφορα για τον γαυρο περι αστειας ομαδας,περι μετριου ροστερ και αναρωτιεμαι, οχι γιατι εχω διαφορετικη αποψη συνολικα,τιποτα το ιδιαιτερο δεν τον θεωρω και εγω,σημερα ομως μπαινει αλλαγη ο ρατζελοβιτς και σε 15 λεπτα φτανει τα γκολ που εχει βαλει σε 70 παιχνιδια ο Λημνιος,ο Λημνιος που εμεις βαλαμε αλλαγη με τον Αγιαξ για να γυρισει τα παιχνιδια.Αν ο ρατζελοβιτς δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι,ο Λημνιος αραγε ειναι? Ευχομαι να συνελθει ο Στοχ γιατι προς το παρον το μονο ισως κενο του ροστερ περσι,αυτο στους πλαγιους μεσοεπιθετικους δεν θα βρει λυση ουτε φετος.
ας το φαμε παρεα τζος :D

τα περι αστειας ομαδας/ροστερ κτλ νομιζω ειναι αποψεις καθαρα βασισμενες στο συναισθημα. ο γκεη περσι το καλοκαιρι εστησε ροστερ απ την αρχη με καλο ποσοστο επιτυχιας στις κινησεις, πηρε χρονο μεσα απο αβαντες σε προγραμμα και διαιτησιες για να δεσει η ομαδα στην αρχη της σεζον, αρα αγορασε ηρεμια για τον προπονητη, εβγαλε μια χρονια με τρελο impression management στο τακτικο κομματι παρα τις αποτυχιες, πραγμα που τον βοηθησε να μην κανει σπασμωδικες κινησεις και να κρατησει καποιες σταθερες. τωρα στη μεταγραφικη περιοδο φαινεται να εχει κανει οτι δεν καναμε εμεις - να ενισχυσει εμφανως τις αδυναμιες στο παιχνιδι του με μεταγραφικες κινησεις με παικτες καλυτερους απ τους υπαρχοντες. εμεις ειχαμε τις ατυχιες μας στο ροστερ με τους τραυματισμους, αλλα περα απ αυτο μεχρι στιγμης καναμε κινησεις συμπληρωματικες και οχι κινησεις που μας ανεβαζουν επιπεδο. γι αυτο και η ψαλιδα εχει κλεισει και αυτη τη στιγμη οι 2 ομαδες - με καθαρα αγωνιστηκα κριτηρια - εχουν ισες πιθανοτητες για κουπα.

η δυσκολια και στις 2 ομαδες ειναι θεωρω οτι μεχρι τωρα καμια απ τις 2 δεν πουλησε οσο περιμενε, πραγμα που τωρα στον γκεη δεν εχει και τοσο σημασια λογω των 30 του τσουλου, σ εμας ομως θα πρεπει να γινει παλι υπερβαση απο Ιβαν. εχουμε ενα δεκαημερο να κλεισουν τα ροστερ. θα δειξει.

γουστα παντως μεχρι στιγμης, δε βγαλαμε.
Με βρίσκουν συμφωνω οι τοποθετησεις και των δυο!
Φυσικα και σε επιπεδο ψυχολογιας πρέπει να ειμαστε "δεν βλεπουμε κανεναν" "θα τους σκισουμε ολους και φετος".
Αλλα οταν κανουμε αξιολογηση του ροστερ και αξιολογηση των μεχρι τωρα κινησεων, θα πρέπει να λαμβανουμε υποψη μας και το πως κινηθηκε ο ανταγωνισμος και φυσικα θα πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες και να αφηνουμε το συναισθημα για αλλη ωρα.
Κατ εμε η συγκεκριμενη μεταγραφικη περιοδος χαρακτηριζεται από αφελεια. Κινηθηκαμε με την νοοτροπια "η εντεκαδα καλυτερη δεν γινεται και δεν μας αγγιζει κανεις" και απλα καναμε συμπληρωματικες κινησεις και κινησεις π ισως μας βγουν στο μελλον.
Βεβαια η συγκυρια η φετινη με τα 3 βαρια συμβολαια εκτος ομαδας και μια 4αδα ακομη παιχτων με μεγαλουτσικα συμβολαια να ειναι εκτος ομαδας και να μην μπορουμε να απεμπλακουμε ευκολα, συνεβαλε να οδηγηθουμε στο σημερινο αποτελεσμα.
Εν κατακλειδι θεωρω πως ο σωστος μεταγραφικος σχεδιασμος πρεπει να παταει σε δυο πλανα και να μην ειναι μονοδιαστατος οπως αποδειχθηκε ο δικος μας. Καλοι οι νεοι παιχτες με μεταπωλητικη αξια αλλα δεν αρκουν και δεν βοηθανε βραχυπροθεσμα και αμεσα. Οποτε καλο θα ηταν να εχουμε χωρο και για 1-2 28+ με εμπειρια και ποιοτητα ωστε να ανεβει το επιπεδο της 11αδας αμεσα και να κερδισουμε και τον χρόνο που απαιτειται μεχρι ενσωματωθουν οι νεαροι που αποκτηθηκαν στην ομαδα.
Εχουν μεινει 9 μερες μεχρι το τελος της μεταγραφικής και θεωρω πως στο μπατζετ μας υπάρχει χωρος για αλλα 3-4 συμβολαια.
Η ομαδα χρειαζεται εναν φορ, ενα χαφ/εξτρεμ π να μπορει να παιξει κυριως δεξια, ενα 8αρι με διαφορετικα χαρακτηριστικα απο αυτα των ηδη υπαρχοντων και ενα αριστερο μπακ για να υπαρχει μια αξιοπιστη εναλλακτικη πισω απο τον Γιαννουλη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αν φέρουμε δύο πραγματικούς παιχταράδες μεσοεπιθετικα,θα τους πάρουμε όλους σβάρνα πάλι.
Περιμένω από τον Ιβάν να μιλήσει τελευταίος.
Απαραίτητα όμως έτοιμους παίχτες, όχι άλλον ελπιδοφόρο όσο καλή περίπτωση και να είναι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

σε ποιες θεσεις Μπανε?

Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εγω να θυμησω οτι στο τελος ξυριζουν το γαμπρο.Δεν αγχωνομαι καθολου και προτεινω σε ολους το ιδιο.9 μερες ακομα για να κοπει το γελιο στους απο κατω. :pano:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εμένα πάντως αν ερχόταν ο γκουαριν που είναι ελεύθερος και ας είναι και 33 και ένα φορ τούμπανο ειμαι κομπλέ.. και αν κάτσει στο τέλος και κάνας κοεντραο για αριστερά εεε τότε θα χουμε βγάλει πραγματικά γούστα!

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

Έχει μείνει ένα 10ημερο για μεταγραφές.
Έχουν γίνει 4-5 αγορές παικτών αξίας 1 έως 3 εκ και καμία από αυτές δεν ανεβάζει επίπεδο την ομάδα.
Η δική μου λογική λέει ότι δεν θα κλείσουν οι μεταγραφές χωρίς να έρθει τουλάχιστον ένας παίκτης που θα είναι καλύτερος από αυτόν που έχουμε στην θέση του.
Δεν παίζει σενάριο να έχεις δώσει 5-6 χαρτιά για ρολιστες (εσιτι, Αουγκούστο), αν δεν έχεις προγραμματίσει να δώσεις άλλα τόσα για έναν αρτιστα.
Έτσι τα βλέπω τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

συμφωνώ με τον kos
τελευταίες μέρες μείνανε, λογικά οι τιμές θα έχουν πέσει, θα ξεμείνει και κανένας που μέχρι τώρα αντιδρούσε στη σκέψη της σουπερλιγδας
απλά είναι πολύ περίεργο σταυρόλεξο για να επιλέξεις να μπαλώσεις κενά, κυρίως λόγω αλλαγής συστήματος
οκ θες αριστερό μπακ, αλλά απο κει και πέρα μπροστά τι θα πάρεις?
φορ συμπληρωματικό του Ακπομ?
δευτερο επιθετικό περιφερειακό να αντικαταστήσει τον Πέλκα?
η 8ρι γιατί έμεινε μόνος του ο γυάλινος Καντουρι
αν γινόταν πάντως ένα μαγικό να έρθει και πρόταση για Λημνιό, θα μας έλυνε τα χέρια για πραγματική ενίσχυση στα φτερά
Άβαταρ μέλους
obanebane

Gospi έγραψε:σε ποιες θεσεις Μπανε?

Φορ που να μπορεί να παίξει και με Πέλκα και με Ακπομ,και αντι Μπισεσβαρ.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ανακοινωνουν μειωση στη φορολογια.
Ιβαν βγαλε γουστα!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Επίσης είναι δεδομένο ότι σε ότι διαρρέει (με το εξασφαλισμένο χρήμα) θα χώνει τη μύτη του ο χοντρός για να χαλάει.
Οι μπόμπες πρέπει να σκάνε απροειδοποίητα,ελπίζω μόνο να το έχει αποφασίσει ο Ιβάν, γιατί με όσα γίνονται δεν είμαι σίγουρος για τις προθέσεις του.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

για φορ νομίζω είναι και στις προτεραιότητες του προπονητή. Εγώ πιο πολύ φοβάμαι τη θέση του 8 παρά του Μπισ , αν μπορούσα θα σκεφτόμουν για εκεί ενίσχυση. Βασικά μαλακίες λέω δεν έχω καταλάβει ο Αύγουστος αν είναι παραπάνω 8 ή 6 και κατά πόσο ο προπονητής τον υπολογίζει σε ποια θέση. Δυστυχώς , αν και εκτιμώ , φοβάμαι το Καντουρί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”