Να δωσουμε και την Τουμπα...SplashBro22 έγραψε:Κουλούρη, Κάτσε, Κωνσταντινίδη και 300 χιλιάδες θα έδινα εγώ. Και μετά παίρνω κοντό λατινοαμερικάνο φορ τρελαμένο στυλ Φανούρη και παίρνω πρωτάθλημα
Χαλαρωστε λιγο μαγκες...
Να δωσουμε και την Τουμπα...SplashBro22 έγραψε:Κουλούρη, Κάτσε, Κωνσταντινίδη και 300 χιλιάδες θα έδινα εγώ. Και μετά παίρνω κοντό λατινοαμερικάνο φορ τρελαμένο στυλ Φανούρη και παίρνω πρωτάθλημα
Μπορεί να είναι και αυτό..Στον ΠΑΟ θα είναι πρώτο βιολί..Magpies4 έγραψε:Οχι ρε σείς τι λέτε; Απλά ο ΠΑΟΚ μας μεγάλωσε και κάποιοι δεν χωράνε στο ρόστερ.skalon έγραψε:+++++++++++++Dimitris_L4 έγραψε:αμυντικο χαφ 50 κιλων που δν μπορει να παρει προσωπικη μονομαχια δν υπαρχει...ο κατσε δε δουλψε ποτε...και φανηκε....φιλακια κορδελα γεια σας...
Ο Μολέδο θα πάει εκεί που θέλει ο ίδιος. Κανένας βάζελος δεν μπορεί να να αποδεχτεί ή να απορρίψει πρόταση, όποια και αν είναι αυτή!!!!!Athens έγραψε:http://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1181515/proteraiotita-i-internasional-gia-panathinaiko-kai-moledo
διαψευδει ο βαζελος που ζηταει το εξωφρενικο ποσο των 1,5 μυριων....πανε να εκθεσουν τον Ιβαν...καλυτερα πρωτος ο Ιβαν να αποσυρει την προταση του παρα να πει ο βαζελος οτι δεν τον δινουμε στον ΠΑΟΚ λογο χαμηλης προσφορας
Μπα ο πισπας θα είναι πρώτο βιολιproedros έγραψε:Μπορεί να είναι και αυτό..Στον ΠΑΟ θα είναι πρώτο βιολί..Magpies4 έγραψε:Οχι ρε σείς τι λέτε; Απλά ο ΠΑΟΚ μας μεγάλωσε και κάποιοι δεν χωράνε στο ρόστερ.skalon έγραψε: +++++++++++++
Αυτο απο που προκυπτει;;;proedros έγραψε:Το λάθος του ΠΑΟΚ είναι πως δεν μίλησε πρώτα με τον παίκτη...αλλά με τον ΠΑΟ...Εκτός και αν μίλησε και έχει τελειώσει η δουλειά και δεν το γνωρίζουμε εμείς...
Από την άνεση που διαχειρίζεται ο ΠΑΟ την μεταγραφή χωρίς να έχει το πάνω χέρι...sourmenetes έγραψε:Αυτο απο που προκυπτει;;;proedros έγραψε:Το λάθος του ΠΑΟΚ είναι πως δεν μίλησε πρώτα με τον παίκτη...αλλά με τον ΠΑΟ...Εκτός και αν μίλησε και έχει τελειώσει η δουλειά και δεν το γνωρίζουμε εμείς...
απο το οτι και παρασινοι και ασπρομαυροι περιμενουν την αποφαση του Μολεδο που δεν εχει αποφασισει ακομη..sourmenetes έγραψε:Αυτο απο που προκυπτει;;;proedros έγραψε:Το λάθος του ΠΑΟΚ είναι πως δεν μίλησε πρώτα με τον παίκτη...αλλά με τον ΠΑΟ...Εκτός και αν μίλησε και έχει τελειώσει η δουλειά και δεν το γνωρίζουμε εμείς...
Για Βαρελα δωσαμε 1,4 μυρια και τα λεφτα αξιζαν. Γιατι να μην αξιζουν τα 800 χιλιαρικα+Κατσε για ενα CB παρομοιου επιπεδου?tzoker έγραψε:Εγω που τον ηθελα πολυ το Μολεδο, με βαση τη προταση που εχουμε κανει δεν ειμαι ικανοποιημενος.
Τι 800 χιλιαδες, ελευθερο Κατσε κια πληρωμενο.