7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
"προπονηθηκε αλλα δεν βρισκεται στο επιθυμητο επιπεδο..", αρα αποφαση προπονητη?
το ιδιο παντως διαβαζαμε και πριν 10 μερες.. προπονηθηκε αλλα κριθηκε ανετοιμος..
το ιδιο παντως διαβαζαμε και πριν 10 μερες.. προπονηθηκε αλλα κριθηκε ανετοιμος..
- john4serres
Αντε να δουμε μπας και μπει αποστολή με ΟΦΗ.
Ή έστω για τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.
Ή για την Λάρισα 15 του μήνα.
Ή έστω για τον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ.
Ή για την Λάρισα 15 του μήνα.
Το κρύο, επιδεινώνοντας την αγυμνασιά, αυξάνει, κατά πολύ, τον κίνδυνο ελοχευόντων μυϊκών τραυματισμών....AntreasG4 έγραψε:"προπονηθηκε αλλα δεν βρισκεται στο επιθυμητο επιπεδο..", αρα αποφαση προπονητη?
- PAOK_Antarctica
- Kostomanolis
Το unbreakable είναι μέρος της τριλογίας του Σιάμαλαν(i see dead people). To 2o είναι το Split και το τελευταίο το Glass (Καντουρι).rainmaker έγραψε:Χαχα unbreakableMaximus έγραψε:Υπάρχει και η ταινία με τον Samuel Jackson (ο anekfrastos δηλαδήrainmaker έγραψε:Ποιος ήταν ένας που είχε γεννηθεί με χαλασμένα κόκκαλα και όσο γερνουσε έφτιαχνε;
Ο Μπέντζαμιν Μπάτον;
Μήπως είναι τέτοια περίπτωση ο Ομάρ και στανιαρει όσο περνάει ο καιρός;
Γι αυτό του κάναμε τετραετές μπας και προλάβουμε λίγο τα ντουζενια του το 2021?), ο οποίος έσπαγε χέρια πόδια με το παραμικρό, επειδη το σύμπαν έδινε ισορροπία με τον Bruce Willis, που δεν έσπαγε τίποτα (κάτι τέτοιο τέλος πάντων)...!
Χριστούγεννα του 2000 την είχα δει, από περιέργως ενδιαφέρουσα έως ελεεινή μαλακία.
Την είχα πάντως κι αυτή κατά νου ως παράδειγμα για τον Καντουρι
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Θα τον βάλει 10ρι ή αριστερό εξτρέμ αν γίνει ετοιμοπόλεμος. Εγώ δεν τον θέλω εκεί. Τον θέλω 8ρι. Αντί να ξεκινήσουμε δηλαδή με Μάουρο - Μίσιτς να ξεκινάμε με Μάουρο - Καντουρί και τον Misic σαν 10ρι.
- Dimitris_L4
- paoki_sweden
Δευτερόλεπρα πριν σηκωθεί είπα σε φιλο , μόνο ο El Kaduri λειπει να κλειδώσει το 0-1. Τι το άνοιξα?
- Μπαρκαρούτσος
ρε μαν ασε μας αποψε για φρενοκομειο ειμαστε, εδω εσυ πριν κανα 2 ωρες ειρωνιες στον αλλον εγραφες. Αποψε εχουμε δυσκολη βραδια, λασκαρε λιγο
Ντιμ όλοι έχουμε δύσκολη βραδιά όμως. Πιες ένα ουίσκι και τσιλαρε. Βριζε φωναχτά σπίτι σου. Εδώ αυτά που γράφονται μένουν. Δεν είναι δικαιολογία τα νεύρα. Αν δεν μπορείς να τα διαχειριστείς γράψε όταν ηρεμισεις. Όλοι για ηρεμιστικά είμαστε απόψε