Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Σήμερα ήπια μια γουλιά (άθλιου καφέ) μετά από περίπου 4 χρόνια! Μάλλον θα κοιμηθώ ξανά το καλοκαίρι...
Καλή εβδομάδα σε όλους και χρόνια πολλά σε κάθε Ανδρέα (ή Αντρέα) και κάθε Άντρυ (το θηλυκό του ονόματος ντε)...
Μόλις ξεκίνησα να ρουφάω τον δεύτερο παγωμένο, σκέτο και αχτύπητο στιγμιαίο καφέ μου...Χειμώνα καλοκαίρι ατέλειωτη ευχαρίστηση λέμε...αφού...
Μόλις ξεκίνησα να ρουφάω τον δεύτερο παγωμένο, σκέτο και αχτύπητο στιγμιαίο καφέ μου...Χειμώνα καλοκαίρι ατέλειωτη ευχαρίστηση λέμε...αφού...
δεν ήπιες καφέ σήμερα, K_geo;; έκανες ολόκληρο υπολογισμό με τους μήνες χωρίς να τους χρησιμοποιήσεις τελικά;;K_geo έγραψε:Ιβάν δώσε βάση σε αυτό που θα γράψω, είναι σημαντικό-τατο!!!
ο χρόνος έχει 365 ημέρες οι οποίες χωρίζονται σε 12 μήνες που έχουν είτε 30 είτε 31 ημέρες. ένας μήνας έχει 28 ημέρες και ανα τετραετία έχει 29.
όταν δλδ λέμε ότι κάνουμε ένα πλάνο με στόχο τριετίας εννοούμε: 365*3=1095 ημέρες που αν το διαιρέσουμε με το 30 (μ.ο) μας κάνει 1095/30= 36,5 μήνες. βγάλε το 0,5 επειδή είσαι αυστηρός τύπος έχεις ένα υπόλοιπο 36 μηνών.
η παε με τη σύγχρονη λειτουργία της έχει απο τις 27 Μαϊου, δλδ 6*30+4=184 ημέρες. έχεις δλδ άλλες 1095-184=911 ημέρες (χονδρικά μετρώντας) για να φτάσεις τα 3 έτη!
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
με πρόλαβαν
, αλλά με νιονιο, το τοπικ ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ! Είναι επιτακτική η νίκη!!! 
Μετά από νίκες δεν πάω το πρωί στο καφενείοΑποστόληςΑ έγραψε:Ούτε μια καλημέρα σήμερα!
Καλησπέρα λοιπόν αδελφέ Απόστολε...και καλό μήνα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 01 Δεκ 2015, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα συνοπαδοί μου και καλό μήνα σε όλους. Στις 3 στα Χανιά, Στις 6 στην Τούμπα με Πανιώνιο, στις 10 στο Ντόρτμουντ, στις 14 στη Λειβαδιά, στις 17 στον Βόλο με Μπέο και στις 20 στην Τούμπα με Πλατανιά. Για να ολοκληρωθεί η χρονιά (2015) έμειναν έξι ματς απ' τα οποία πάση θυσία πρέπει να κερδίσουμε τα 4,5 (το μισό είναι σε ματς κυπέλλου για να 'μαστε σίγουρα πρώτοι). Αν λοιπόν πάρουμε τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, στο τέλος του 1ου γύρου θα είμαστε είτε μόνοι δεύτεροι, είτε ισόβαθμοι με την 'Κούλα'. Δεν θα είναι μετά μεγάλη ευκαιρία να 'ζεσταθεί' ξανά ο κόσμος κι ο Ιβάν και να κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και την όσο μακρύτερα πορεία μας στο Κύπελλο. Αν γίνει αυτό θα θεωρείται αποτυχημένη χρονιά? ''Δε νομίζω Τάκη''...! Γι' αυτό όλοι μαζί ενωμένοι, με θετική αύρα, χωρίς γκρίνια, να στηρίζουμε την όλη προσπάθεια (με Πανιώνιο και Πλατανιά πρέπει να έχει η Τούμπα πάνω από 17-18.000 κόσμο ανά ματς!) και στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό. Πιστεύω πως ...''τον Μάιο θα είμαστε καλά''!!!
- kataramenos5