29.Róbert Mak
Re: 29.Róbert Mak
Πηρε κιλα.
Και το θεμα ειναι αν τελικα ερθει ο Αντρε μην γινουν τιποτα κολλητοι γιατι θα εχουμε θεματα.

Και το θεμα ειναι αν τελικα ερθει ο Αντρε μην γινουν τιποτα κολλητοι γιατι θα εχουμε θεματα.

εχει σκεμπε παιδια...δεν ειναι καλα σωματικα και γι αυτο και αγωνιστικα σερνεται μιας και αυτο ειναι το κυριο προσον του...
-
χτες καθομουν ακριβως πισω του στην πτηση προς βιεννη, ενα ψωμακι με βουτυρο εφαγε ο ανθρωπος , μη του το βγαλετε ξινο
παντως φαινεται πολυ καλος χαρακτηρας, καθολου ψωνισμενος...

Το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας το έβγαλε με τη ζενιτ,τι στο διάολο τα έγραψε στα @@ του όταν του είπαν ότι δεν τον υπολογίζουν;
Όταν έχεις προσυμφωνημένα εγγυημένες τις συμμετοχές που χρειάζεσαι, παίζοντας Ελλάδα, δεν είναι περίεργο... 

ετσι λειτουργουν αυτα τα πραγματα..Ξεκίνησα την σεζόν με την Ζενίτ, αλλά η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη ότι δεν θα πάρω πολλά παιχνίδια στα πόδια μου. Μίλησα με τον προπονητή μου και του ξεκαθάρισα πως θέλω να πάω δανεικός και η μόνη ομάδα που θα πήγαινα θα ήταν ο ΠΑΟΚ.
και διαβασαμε 15 χιλιαδες φορες για τον προδοτη τον τζιολη, που ζητησε να φυγει οπως θα εκανε καθε φυσιολογικος ανθρωπος, βλεποντας τον χουμπ να βαζει επι τοσα συνεχομενα ματς τον ανετοιμο (ση)μαδουραρο που εφερε ο γιος του..
- desperando
- Επικοινωνία:
Ρε συ Μακ τι σκεμπα είναι αυτή?
Στα 40μου έγινα έτσι και με έπιασε κατάθλιψη.
Συνελθε και γίνε πάλι αθλητης

Στα 40μου έγινα έτσι και με έπιασε κατάθλιψη.
Συνελθε και γίνε πάλι αθλητης
Αναρωτιομουν κι εγω στην ακρη του μυαλου μου ολο το καλοκαιρι αν εχει παχυνει πολυ ο Μακ η ετσι μου φενεται...
Τωρα που εφυγε ο Ενρικε που ειχε το 11 θα αλλαξει νουμερο αραγε η θα κρατησει το 29?
Τωρα που εφυγε ο Ενρικε που ειχε το 11 θα αλλαξει νουμερο αραγε η θα κρατησει το 29?
Σχεδον....ασσιστ απο τον Μακ στην νικη με 1-0 της Σλοβακκιας επι της Σλοβενιας για τα προκριματικα του Μουντιαλ.
Παρακατω η προσπαθεια.
https://www.sporttube.com/play/cIeCCCG
Παρακατω η προσπαθεια.
https://www.sporttube.com/play/cIeCCCG
- john4serres
Μ αρεσει περισσότερα στα δεξια γιατι ντριμπλαρει και δεν κουτουλαει οπως στην αριστερη πλευρα.
Ώς γνωστόν οι κάθετες ρίγες στα μπλουζάκια αδυνατίζουν.Ίσως θα του πήγαινε καλύτερα το 11.CCCP έγραψε:Αναρωτιομουν κι εγω στην ακρη του μυαλου μου ολο το καλοκαιρι αν εχει παχυνει πολυ ο Μακ η ετσι μου φενεται...