Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από desperando »

θα κριθουν ολοι τους τον Μαιο.
μεχρι τοτε τα κεφαλια μεσα. θα κριθουν τοτε για να μην υπαρχει καμια δικαιολογια απο κανεναν.

οσο το γιατι καθε χρονο τραβαμε τα ιδια η απαντηση ειναι πλυ απλη... μα γιατι το οποιο οικοδομιμα χτιζεται καθε χρονο χτιζεται σε σαθρα θεμελια.

αν καποιοι στιγμη αποφασισουν να εκινησουν ενα πλανο το οποιοι το πιστευουν θα πρεπει να το επικοινωνησουν με τον κοσμο και θα πρεπει να μεινουν πιστοι σε αυτο σε οποιαδηποτε δυσκολια και αν συναντησουν.

αυτο που πηγαν να κανουν φετος ηταν πολυ καλο αλλα δυστυχως καναν τα μισα με αποτελεσμα η μιση δουλεια να ειναι χειροτερη απο την καθολου
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν νομίζω να κατάλαβε κανείς τι πήγαν να κάνουν.Eφεραν έναν 62χρονο προπονητή από τη ναφθαλίνη να κάνει ανανέωση με την Κ-20 χωρίς να υπάρχει συνενόηση με τον ΤΔ; αλλάξανε γνώμη στα μισά γιατί πηγαίναμε ανέλπιστα καλά και άλλαξαν οι στόχοι; Ποιοι ήταν οι αρχικοί στόχοι; O Σαββίδης έφερε τον Αναστασιάδη για να γίνει αρεστός στον κόσμο και να γλιτώσει λεφτά; έφερε τον Αγγελίδη υποτίθεται για να παίρνει αποφάσεις και τις αποφάσεις τις παίρνει πάλι ο Σαββίδης; Eνα μπάχαλο εγώ βλέπω, αν εσύ despe βλέπεις κάτι άλλο πέστο μας να το καταλάβουμε κι εμείς.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Despe,
αν το Μάιο είμαστε χειρότερα από πέρισυ και ο Νομπόα ζητήσει να φύγει και να πάει σε σοβαρή ομάδα, αν ο Μακ ζητήσει να φύγει γιατί δεν βλέπει χαίρι, αν γενικώς η ομάδα εξακολουθεί να παρουσιάζει εικόνα διάλυσης και οι μισοί σου παίκτες ζητήσουν να φύγουν, τι κάνουμε; Πάμε όχι ένα, αλλά δυό χρόνια πίσω.
Καλό θα ήταν να κριθούν όλοι στο τέλος αν υπήρχε ΕΝΑΣ, ΕΝΑΣ να πάρει την ευθύνη και να τραβήξει τα χαλινάρια. Να δώσει τέλος στη μ@λ@κία που μας δέρνει και να υποχρεώσει τους πάντες να δουλέψουν με συνέπεια. Υπάρχει αυτός; Ο Τζακ που θα έπρεπε να το κάνει, το έκανε;
Εγώ εκτιμώ ότι με την παρούσα κατάσταση δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Επομένως προτιμώ Ίβιτς, νέο ΤΔ, και ξεκίνημα από τώρα για τη νέα χρονιά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Εγώ διαφωνώ για Ivic, προτιμώ να κάνουν αυτό που έκανε ο γαύρος, να φέρουν προπονητή τώρα για να μάθει την ομάδα και να μπορέσει να δουλεψει το καλοκαίρι μεθοδικά, Αλλοίμονο αν αρχίσουμε τα ίδια με το ψάξιμο προπονητή μέσα στο καλοκαίρι.
Και πρέπει να έρθει ΤΔ και γενικά άνθρωποι που να εμπιστεύεται ο Σαββίδης. Δεν μπορεί οι αποφάσεις να παίρνονται από το Ροστόφ.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Spyretto,
λέω Ίβιτς γιατί αν έρθει όνομα και δεν μας βγάλει τσουλου, θα τον ακυρώσουν. Επίσης γιατί μπορείς να ξεκινήσεις το ψάξιμο από τώρα. Πρώτα ΤΔ όμως οπωσδήποτε, για να είναι η επιλογή του προπονητή δική του.
Επίσης ο γαύρος και τον Τασκεμπάπογλου να έφερνε για προπονητή, δεν είχε πρόβλημα. Εμείς έχουμε.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

desperando έγραψε:επειδη θελετε να τα πιασουμε ολα απ την αρχη να ξεκαθαρισουμε οτι ενας απο τους πολυ σημαντικους λογους που φτανουμε σε αυτο το σημειο ειναι το dna μας σαν λαος.
χειραγωγουμαστε απο τυχαρπαστους ραδιοφωνατζιδες και ποτε μα ποτε δεν μπορουσαμε να ελενξουμε τον ενθουσιασμο μας ή την απαγοητευση μας.
και πολυ καλα λεει ο παλικαρος παραπανω οτι αν ημασταν η ντορτμουντ δηλαδη τι θα καναμε?

ειναι τρελο και αφυσικο να χανει η ομαδα μεσα στο χωρταρι και να βγαινει ο περισσοτερος κοσμος και να φωναζει ΄΄Ιβαν διωξ τους ολους απο την διοικηση΄΄. δηλαδη αν σημερα πριν το παιχνιδι ειχαν παρει μπουλο οι διοικητικοι ο κατσικας θα μαθαινε να μαρκαρει?
ο σαλπι θα μαθαινε κοντρολ?
η μπαλα στο πλασε του μακ θα πηγαινε γωνια και οχι στην αγκαλια του κιπερ?

πρεπει νακαταλαβετε οτι το διοικητικο ειναι ξεχωρο απο το αγωνιστικο.
να ειχατε προβλημα με το διοικητικο κομματι αν οι ποδοσφαιριστες ειχαν βασικες ελλειψεις απο αυτα που θελαν και ζητουσαν.
αν για παραδειγμα τους πηγαιναν σε χαλια ξενοδοχεια,αν το φαγητο που τους ταιζαν ηταν γυρος απ ολα,αν δεν τους πληρωναν κ.α
αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ οι ποδοσφαιριστες της ομαδας εχουν τα παντα,δεν χρειαζεται να κανουν ποτε τιποτα μονοοι τους,ολα τους τα παρεχει η διοικηση,γι αυτο τερμα αυτο με την διοικηση.

τωρα αν εξαρχης γινονται λανθασμενες επιλογες απο τους διοικητικους στο αγωνιστικο τμημα αυτα ειναι πραγματα που πρεπει να λυθουν στο τελος της χρονιας και να καταλαβουν γιατι γινονται αυτα ταλαθη.

δυστυχως ομως στον ΠΑΟΚ ποναει χερι κοβει χερι

Ντεσπε, τον σαλπι και τον κατσικα δεν τους βαζω εγω να παιξουν, ουτε εσυ. Τους βαζει ο προπονητης. Αν δεν ξερουν κοντρολ, να τους μαθει, και αν δεν μαθαινουν, να φυγουν.
Τους παιχτες δεν τους φερνω εγω ή εσυ. Καποιοι εκει μεσα πληρωνονται για να διαχειριζονται το χρημα, να βλεπουν τις αναγκες τις ομαδας και να τις καλυπτουν.
Η ομαδα εχει ελλειψεις που θα τις εβλεπε και ενα 5χρονο. Και δεν μιλαω μονο για το αγωνιστικο τμημα. Εχουμε γινει ενα ρδελομπου, χωρις καμια υπερβολη. Και δεν βγαινω να το πω γιατι χασαμε απο τον ΟΦΗ. Ουτε γιατι παμε σκ@τα απο το τηγανι και υστερα. Ειναι πολλα χρονια τωρα που τα ιδια ατομα που πλαισιωνουν την ομαδα, κανουν διαρκως τα ιδια λαθη. Ειτε, λοιπον, μιλαμε για ανικανους, ειτε για βαλτούς. Και θελουν ξηλωμα.

ΥΓ Ειμαι και εγω υπερ της αποψης του οτι ο ΑΑ πρεπει να μεινει μεχρι Μαϊο. Μονο ομως αν μπορει να προσφερει κατι αλλο. Στο τελευταιο, φαινεται να αμφιβαλλει και ο ιδιος ακομα. Αρα μηπως το να φυγει ειναι καλυτερο; Δεν το ξερω, και ευτυχως δεν θα παρω εγω αυτην την αποφαση.
Άβαταρ μέλους
spyretto

The_Stalker έγραψε:Spyretto,
λέω Ίβιτς γιατί αν έρθει όνομα και δεν μας βγάλει τσουλου, θα τον ακυρώσουν. Επίσης γιατί μπορείς να ξεκινήσεις το ψάξιμο από τώρα. Πρώτα ΤΔ όμως οπωσδήποτε, για να είναι η επιλογή του προπονητή δική του.
Επίσης ο γαύρος και τον Τασκεμπάπογλου να έφερνε για προπονητή, δεν είχε πρόβλημα. Εμείς έχουμε.
Αν ο Ιβιτς αποτύχει θα έχει χαθεί και ο τελευταίος στόχος. Αν πετύχει θα έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει από τον Σαββίδη να είναι ο νέος προπονητής. Αν δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε στον νέο προπονητή την ομάδα με τη λογική ότι μπορεί να χάσει τα πλέιοφ τότε δεν έχει νόημα να έρθει. Αλλά το πιο λογικό και το πιο εύκολο για τον Ιβάν θα ήταν να μείνει ο ΑΑ μέχρι τον Μάιο. Η θα τα καταφέρει και τότε αποφασίζει ο Σαββίδης ή θα αντιστραφεί το κλίμα και θα είναι πολύ πιο εύκολο να φύγει.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Ίβιτς γιατί κάνει καλή δουλειά με τους μικρούς και του αξίζει το επόμενο βήμα και γιατί να μην του το δώσουνε εμείς

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Αγκίρε.
Και ας τον κουνηθεί κανα παρεάκι...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ας ξεκαθαρισουμε κατι πριν γραψω το σεντονι,δεν με ΝΟΙΑΖΕΙ τιποτα αλλο απο το καλο της ομαδας,αυτα που θα γραψω παρακατω ειναι αποκλειστικα η αποψη μου κ η δικια μου οπτικη γωνια.

Μαζι σας οτι πρεπει να απομακρυνθουν απο την ομαδα αρκετα ατομα που δεν κανουν την δουλεια τους με τον καταλληλο τροπο ουτε αποδιδουν τα μεγιστα,δεν με ενδιαφερει ουτε πως τους λενε ουτε τι εχουν προσφερει σε αυτην την ομαδα ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αλλαξουν τα προσωπα στην ΠΑΕ σε ολα τα επιπεδα.
Επιμενω ομως στο οτι κυριος υπευθυνος για την αγωνιστικη ανυπαρξια μετα το ματς με τον γκευ ειναι ο προπονητης.
Επιμενω στο οτι ακομα κ αν αλλαξει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η συνθεση της διοικησης αν η ομαδα ΔΕΝ αποδωσει μεσα στο γηπεδο παλι θα ζηταμε απομακρυνσεις για τον οποιοδηποτε λογο,παλι θα εχουμε τα ιδια.
Ειμαι σιγουρος οτι ΚΑΝΕΝΑΣ γκαγκατσης κ κανενας κυριακος κ κανενας γεροντιδης δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ σχεση με το αγωνιστικο κομματι κ εκει ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Εξακολουθω να πιστευω στην ομαδα γιατι εχουμε δει με τα ιδια μας τα ματια τι ακριβως μπορει να κανει μεσα στον αγωνιστικο χωρο.
Επιμενω οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ο ΤΔ οχι γιατι ειναι παντελως αχρηστος αλλα γιατι πρεπει επιτελους να λειτουργησει με γνωμονα το καλο της ομαδας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,οταν βλεπεις οτι προκαλεις προβληματα ακομα κ στην καλυτερη χρονια σου τοτε πρεπει να φυγεις.
Ειμαι σιγουρος οτι η ομαδα εχει ανεβει επιπεδο σε αρκετα πραγματα ειτε θελουμε να το παραδεχτουμε ειτε οχι.
Αν ομως θελουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους,που ακριβως ειναι αυτος ο περηφανος λαος που δεν αφηνει ποτε την ομαδα μονη της?που ακριβως ρε τσακαλια βοηθησαμε εμεις την ομαδα?
Απο τον ιουνιο το μονο που ακουω ειναι γκρινια μιζερια καταρες κ εμπαθεια,ετσι δειχνουμε εμεις την αγαπη μας?
Αν λοιπον ρε τσακαλια φυγει ο βρυζας κ ο γκαγκατσης θα λυθουν τα προβληματα μας κ θα ξαναστηριξουμε την ομαδα?ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ρε που για να στηριξουμε την ομαδα ζηταμε κ προυποθεσεις,ντροπη μας ρε που για να δειξουμε την αγαπη μας θετουμε κ ορους κ απαιτουμε κιολας να γινουν αποδεκτοι.
Η καταραμενη θεση μας ειναι διπλα στην ομαδα κ οχι απεναντι της.
Απεναντι απο την ομαδα ειναι οι εχθροι της κ οχι αυτοι που την αγαπανε κ οποιος ειναι απεναντι απο την ομαδα που ζω κ αναπνεω για αυτην ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ.
Εχθρος δεν ειναι ουτε αυτος που χωνει λεφτα στην ομαδα ουτε αυτος που φοραει τον δικεφαλο ουτε αυτος που αφηνει το λαρυγγι του στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Αα, ο κόσμος, αυτό ο μικρός ο μέγας. Αυτοί οι ''κομπλεξικοί'' που τους φέρνουν Νομπόα και Κόστα και δεν θα πρέπει να ''γκρινιάζουν'' γιατί φέτος ο ΤΔ, ο ατσαλάκωτος Βρύζας , ''έκανε καλά τη δουλειά του''. Φέτος. Οπότε όλα καλά.
Τώρα, πως έκανε καλά τη δουλειά του, ένας ΤΔ που επί 8 μήνες δεν μπορεί να βρει να φέρει έναν εξτρέμ, η επιστημή σηκώνει τα χέρια και τα πόδια ψηλά. Αλλά, αυτά ξεχάστηκαν, φέτος έσκισε 5/5 επιτυχία, λες και ένας ΤΔ δεν κρίνεται απ το σύνολο της δουλειάς του και πόσο εξελίσσει το σύλλογο γενικά, κρίνεται μόνο απ τις μεταγραφές και ξεχνάμε τον εξτρέμ, κάτι απίθανους σέντερ μπακ, κάτι Σπυρόπουλους και κάτι άλλους που δεν έβγαλαν πουθενά. Για να μην πούμε και για κάτι ''περήφανες'' πωλήσεις. Επιπρόσθετα, αν δεν παραδέχεσαι αυτή την πρωτοφανή ΦΕΤΙΝΗ επιτυχία των 5/5 είσαι και κομπλεξικός!
Τώρα τι επιτυχία είναι αυτή που ο ΠΑΟΚ παίζει με ένα εξτρέμ, ο σύνδεσμος φίλων Βρύζα, θα βγάλει ανακοίνωση.
Αλλά, βέβαια, φταίει και ο κόσμος που δεν στηρίζει. Φταίει ο κόσμος που με αυτά που έχει δει να μην γίνονται 3 χρόνια τώρα (και μιλάμε για τα αυτονόητα, όχι τίποτα τρελά) δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίσκιο του.

Είναι μεγάλη λούπα, να λες ότι ο κόσμος δεν είναι εκεί και μέσα στην ίδια παράγραφο να λες, αν φύγουν ο τάδε κι ο δείνα και η ομάδα δεν παίξει καλύτερα πάλι ο κόσμος θα κράζει. Μεγάλη λούπα κι ενδεικτικό κάποιων πραγμάτων για να μην πω προθέσεων.
--------------------------------------------------------
desperando το πρόβλημα είναι πρωτίστως διοικητικό και φυσικά μεταφέρεται στο χορτάρι.

Είναι θέμα διοικητικό το ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη ιεραρχία μέσα στην ομάδα.
Αν υπήρχε δεν θα είχαμε αυτό το αλαλούμ στις μεταγραφές, ποιός έφερε ποιόν, ποιός έκοψε ποιόν,
αν συμφωνούν Βρύζας και ΑΑ. Οι μεταγραφές, επηρεάζουν άμεσα το αγωνιστικό, αυτοί που ήρθαν (τι παίχτες είναι, τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά αλλά και οι χαρακτήρες τους) κι αυτοί που δεν ήρθαν (βασική προετοιμασία με την Κ-20, ουσιαστικά).

Είναι θέμα διοικητικό που η ομάδα δεν προστατεύεται επικοινωνιακά ούτε καν σε τοπικό επίπεδο.
Μη μου πεις ότι αυτά δεν παίζουν μπάλα, παίζουν και παραπαίζουν. Ειδικά εδώ, που είμαστε μια μικρή πόλη.

Είναι θέμα διοικητικό, ειδικά μέχρι και πέρυσι, ο καθένας είχε λόγο για την ομάδα, ο καθένας όμως κι εντός κι εκτός των αποδυτηρίων. Θυμίζω απλά, την περιβόητη φωτογραφία 13(;) ατόμων σε ένα δωμάτιο που συζητούσαν για τις μεταγραφές. Ένας δε απ αυτούς, φορούσε μαύρα γυαλιά. Μέσα στο δωμάτιο.

Είναι θέμα διοικητικό που η ομάδα θεσμικά/διαιτητικά δεν προστατεύεται.

Είναι θέμα διοικητικό που κανείς προπονητής δεν στηρίζεται έμπρακτα (θυμίζω πέρυσι απ την προετοιμασία, ο Στέφενς δεν έκανε τακτική)

Είναι θέμα διοικητικό που επί τρία χρόνια κάθε χρονιά είναι ένα νέο ξεκίνημα, πέρυσι στις δύο μεταγραφικές περιόδους, ήρθαν 17 παίχτες, φέτος άλλοι 8 και πάλι έχουμε κάτι κενά πιο μεγάλη κι από κόλπο πόρνης.
Προσοχή δε λέω για μεταγραφές όπως πιο πάνω, εννοώ το χτίσιμο ομάδας και το τι θέλω να κάνω με αυτό.

Είναι θέμα διοικητικό που ακόμα υπάρχουν άνθρωποι εντός της ΠΑΕ, που διχάζουν τον κόσμο και τον κάνουν καχύποπτο.
Και δικαίως είναι. Δεν ξέρω αν η ομάδα θα παίξει καλύτερα αν φύγει πχ, ο Γκαγκάτσης, αλλά σίγουρα θα δώσει περισσότερο χρόνο στον σύλλογο γενικά, θα αποφορτίσει καταστάσεις, θα αφαιρέσει πατήματα για σχόλια και επικοινωνιακό πόλεμο και διάφορα άλλα. Ειδικά απ την στιγμή που τρία χρόνια τώρα επί Σαββίδη, ο σύλλογος, έχει κάνει τη μία γκέλα πίσω απ την άλλη, σε όλα τα επίπεδα.

Είναι θέμα διοικητικό, που η ομάδα στον πρώτο γύρο ήταν πρώτη, αλλά κανείς (με κοινή λογική εν πάσει περιπτώση) δεν έβαζε το χέρι του στη φωτιά, όχι ότι η ομάδα θα άντεχε, αλλά ότι είχε χτιστεί σε γερά θεμέλια.
ότι

Τέλος, είναι καθαρά θέμα διοικητικό, που αγωνιστικά, η ομάδα έχει προχωρήσει πολύ λιγότερο απ αυτό
που εξαγγέλθηκε ότι θα προχωρούσε. Και δνε μιλάω για φέτος, μιλάω για το σύνολο των 3 χρόνων. Το πιο απλό, 3 χρόνια τώρα, η ομάδα είναι το πουτανάκι του μουστάκια και της Τρίπολης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Karelias την Πέμ 05 Φεβ 2015, 09:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

3 χρόνια στην ομάδα με σένα τα ίδια.

4 χρόνια με τον ίδιο ΤΔ/ Πρόεδρο/ Ιδιοκτήτη Σούπερ Μάρκετ/ Φίλο ΑΡΔ άνθρωπο τα ίδια

Επέλεξε σωστούς ανθρώπους που γνωρίζουν. Ας λειτουργήσει επιτέλους αυτό το πράγμα που λέγεται ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μπραβο ρε φιλε mpouJr ....αν και δεν σε ξερω..... για τον λογο σου.....
55χρονων ειμαι και μεγαλωσα στο μπετον με δασκαλο τον μαναβη
οτι εχω ποσταρει μεχρι τωρα ειναι η για εμψύχωση στην ομαδα ή για κριτικη σε ¨οπαδους" ψαγμενους που το μονο που ξερουν ειναι να βγαζουν χολη..... και καποιοι συγκεκριμενοι το κανουν συστηματικα ητε ειμαστε ψιλα ητε ειμαστε χαμηλα

θα σας πω ενα παραδειγμα και εκει θα σταματισω για να δειτε ποιοι ειμαστε

εχθες μαλωσα με εναν ψαγμενο "οπαδο" που τους εχει πιασει ολους στο στομα του για το εξεις απιθανο που ειπε και που ποτε δεν το περιμενα να το ακουσω ανοικτα απο οπαδο του ΠΑΟΚ,,,

......ελα ρε φουστη γαυρε μεθαυριο ριξτους μια 3αρα να πανε να μαμιθουνε ολοι.......

τα μυαλα μου γυρισανε 3 παιδια εχω και κοντεψα και αυτον και ολο το καφενειο που εβλεπα την χθεσινη παπαρα να το κανω καλοκαιρινο με βγαλαν εξω και ηρεμισα.....

ρεεεεεεεεεεεε πατε καλα ρε μεγαλε λαε του ΠΑΟΚ????

Karelias αυτα μας φαγανε......
.......ο σύνδεσμος φίλων Βρύζα, θα βγάλει ανακοίνωση........

μιλαμε για παρακμη και αλλοίωση των χαρακτηριστικων του "μεγαλου" λαου του ΠΑΟΚ
εσυ καρελια σε ποιον συνδεσμο φιλων ανηκεις????
μην μου πεις του ΠΑΟΚ???

εδω ειμαστε και εισαστε και το εγραψα και ποι παλια

δεν ειναι μακρια που θα ζητησουμε και απο τον ιβαν τον ρωσσο τον ρπ τον δεν ενδιαφερετε τον εχει αλλους σκοπους τον να πληρωσει μονο τα χρεη τον γιατι πηρε το κοκκινο σπιτι τον.....τον....τον....
να μας αδιασει την γωνια γιατι εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ και εαν δεν το κανει αμεσα θα αρχισει και ανενδοτος αγωνας εναντιων του....η ιστορια επαναλαμβανετε
περαστικα μας μεγαλε λαε του παοκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Πέμ 05 Φεβ 2015, 09:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Στην αρχη ελεγα αυτό:
από kataramenos5 » Τρί Μαρ 19, 2013 11:13 pm
Ιβαν κάποιοι πέρσι το Μάρτιο σε βλέπανε σαν κοκορόπουλο έτοιμο για μάδημα.Το ξέρω οτι το ξέρεις ,αλλιώς δε θα φερνες τον Τσιστιακόφ.Το καλοκαίρι είναι η ώρα να τους δείξεις οτι είσαι ΑΕΤΟΣ.
Φετος ομως κατάλαβα οτι μάλλον τα πράγματα ειναι αλλιώς.Δε μπορει τοσο καιρό να μη καταλαβαίνεις αυτο που βλεπουν κι οι τυφλοί.Μάλλον δε θέλεις, το γιατι δε το ξερω και δε τολμω να το σκεφτω.Ο Ζησης απ οτι φαίνεται είναι απλα το άλλοθι .
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

abg12d34
Χειροκρότα άκριτα τον κάθε μέτριο κι μην ασχολείσαι μαζί μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”