Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
makispaspartou

Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II

Δημοσίευση από makispaspartou »

karlat85 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Η αληθεια ειναι πως ξοδευτηκαν χρονιες χωρις να επενδυθουν σωστα τα λεφτα του Ιβαν και χωρις να χτισουμε ροστερ.Θα μπορουσε τωρα το ροστερ αν ειχαμε χτισει πανω στις προηγουμενες χρονιες να ειχε διαμορφωθει κάπως έτσι..
71.Γλύκος
1.Itanje
2.Σκόνδρας
70.Κίτσιου
22.Κων/νίδης
5.Rat
3.Τζαβέλλας

21.Σταφυλλίδης
15.Vitor
4.Κυριάκος Παπαδόπουλος
34.Khacheridi
13.Μαλεζάς
6.Τζιώλης
26.Kace
16.Noboa

66.Natkho
10.Sammir
55.Bourceanu
11.Stoch
7.Lucas
14.Σαλπιγγίδης

20.Vieirinha
9.Devic
33.Κλάους
18.Κουλούρης

8.Bueno
23.Πέλκας
Δυστυχώς όμως ούτε κράτησε παίκτες δικούς σου(Σταφυλίδης,Vieirinha,Stoch,Natkho) ούτε αποκτήθηκαν διακαείς πόθοι του Ιβάν που ακούστηκαν(Devic,Khacheridi,Κυριακος Παπαδόπουλος) ενώ σε κάποιες περιπτώσεις προτιμήθηκαν επιλογές που δε βγήκαν σε σχέση με παίκτες που φέρονταν ως στόχοι για τις ίδιες θέσεις(Sammr,Bourceanu,Μαλεζάς,Bueno).Σε γενικές γραμμές μια καλύτερη στρατηγική και μια πιο στοχευμένη επένδυση θα μας είχε φέρει στο σημείο να έχουμε έναν ΠΑΟΚ με ρόστερ Πρωταθλητή πέρα από Κόσμο Πρωταθλητή..
Αδερφέ η ομάδα που έκανες μόνο για συμβόλαια θέλει 18÷εκατομμύρια ούτε στο μάνατζερ με πειραγμενα οικονομικά δεν τους πέρνεις αυτούς
Νομιζω οτι αν εγραφα πριν λιγα χρονια οτι θα εχεις ταυτοχρονα στην ομαδα παικτες οπως Ιταντζ,Γλυκος,Χακομπο,Σκονδρας,Κιτσιου,Τζαβελλας,Λινο,Σπυροπουλος,Ινσαουραλντε,Βιτορ,Λοπεζ,Κατσουρανης,
Λαζαρ,Τζιωλης,Κατσε,Νατχο,Βουκιτς,Μαντουρο,Μαρτενς,Γεωργιαδης,Ολισε,Στοχ,Νινης,Σαλπι,Λουκας,Κλαους,
Χουσεν,Νετσιντ παλι το ιδιο θα μου απαντουσες...Οποτε o tempora o mores...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

makispaspartou έγραψε:Αγαπητε Mod..Δεν μπορω να πιστεψω οτι ενεργεις με τοσο γρηγορα αντανακλαστικα στην καθολα ευπρεπη απαντηση μου στον φιλο Desperando ο οποιος θεωρησε σκοπιμο να κριτικαρει post συνοπαδών του.Απο τη μια φανταζομαι ενεργεις βαση παλαιοτητας μεσα στο forum καθως θα θεωρεις οτι ο makispaspartou ειναι πολυ προσφατο μελος και δεν εχει τη δυνατοτητα να υπερασπιζεται μεσα σε κοσμια πλαισια τη γνωμη του.Αλλωστε το γεγονος οτι οι αναρτησεις μου δημοσιευονται παντα σε προηγουμενη σειρα χρονικα απο αλλων μελων καταδεικνυει του λογου του αληθες.Θα σε παρακαλουσα ομως να επιδεικνυεις την ιδια ευαισθησια οταν καποιοι εδω μεσα κριτικαρουν ακομψα αποκαλωντας μαλιστα νεοπλουτους χωριατες τους συνοπαδους τους.
και στους δυο αναφερόμουν απλά το σχολίασα εντός του δικού σου ποστ, αφού ούτως ή άλλος το επεξεργάστηκα για να σβήσω την ανούσια παράθεση. πιστεύω ότι είμαι απολύτως κατανοητός και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση ούτε λόγος αναφοράς σε όρους όπως "παλαιότητα" κτλ κτλ.

Επίσης θα πρέπει να έχεις προσέξει ότι τα ποστ σου πλέον δημοσιεύονται αυτόματα και δεν περνάνε έλεγχο καθώς ξεπέρασες το απαιτούμενο όριο των 150 ποστ.
makispaspartou

Το δεχομαι φιλε μου.Καμια παρεξηγηση λοιπον.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Υποθετω οτι ο καθενας μπορει να γραψει τα όνειρά του εδω. Αλλωστε ο τιτλος του τοπικ το επιτρεπει.
Το προβλημα ξεκιναει οταν μπερδευουμε τα ονειρα με την πραγματικοτητα και με βαση τα ονειρα ασκουμε και κριτικη.

Για παραδειγμα, το πουλεν Σαμμιρ λενε οτι απο εμας ζητησε ενα οκτακοσια (και στην πριμερα πηγε με το ενα τριτο). Και απο το χειμωνα εφυγε και πλεον παιζει μονο για τα φραγκα. Καλος, χρυσος, αλλα σε αυτα τα λεφτα και με αυτα τα μυαλα,ουτε εγω δεν τον θελω.

Απο την αλλη, ο πχ Τορζε μοιαζει εφικτος στοχος, αλλα προσωπικα δεν συμφωνω να φυγει ο σκυλαρος ο Κλαους και να ερθει ο Τορζε το γατακι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

torje δεξί χαφ είναι Στέφανε...

κατα τα άλλα...επαυξάνω....
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

χαβαλές σκέτη πετυχεσά
άιντε για κανα σκάουτινγκ ριπόρτ στον άγκολο άσα
makispaspartou

Εγω θεωρω απλα πιο εφικτη την περιπτωση ενός ελεύθερου παίκτη όπως ο Sammir παρά του αρχηγού της Αλκμάαρ Martens.Τώρα αν από μας ζητούσε τρελά λεφτά κι αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της καλύτερης προσέγγισης μιας επένδυσης.Δηλαδή για να αξιοποιείς τα λεφτά που ρίχνεις σε μεταγραφές χρειάζεσαι και καλύτερο team που θα χειρίζεται το θέμα αυτό και θα μπορεί να κλείνει ελεύθερους παίκτες από νωρίς με σοβαρή προεργασία χωρίς να έχει συχνά τέτοια φαινόμενα υπέρογγων απαιτήσεων.Θα μου πεις βεβαια μπορεί το πουλαιν μας απλά να μη γουσταρε να ερθει.Μην κολλατε στα ονόματα όμως...Με 1,1εκ που στοίχισε ο 30χρονος Martens σίγουρα έβρισκες έναν αντίστοιχο Sammir σε καλύτερη ηλικία.Τεσπα..
Demir

Δημοσίευση από Demir »

μα τοτε δωσαμε τα κλειδια στο στεφενς.,...... και εφερε χουσεν-μαρτενς-μαντουρο...
επιτυχιεσ μεγαλες
makispaspartou

Σαν ονοματα και στοιχεια καλοι παικτες..Το θεμα ειναι αναμεσα σε ποιους ειχε να διαλεξει ο Huub..Πραγματικά στο θεμα Stevens μιση-μιση ειναι η ευθύνη.Και της διοικησης που αργησε να τον φερει εχοντας κανει αλλος την προεργασια των μεταγραφων αλλα και του ιδιου που μαλλον βολευτηκε στο παχυλό συμβόλαιο του Ιβάν και δεν πιεσε για τιποτα.
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

makispaspartou έγραψε: της διοικησης που αργησε να τον φερει εχοντας κανει αλλος την προεργασια των μεταγραφων
Αν αφήνεις υπονοούμενα για τη χρονιά που έρχεται, να ξέρεις ότι οι υπάλληλοι της παε, σύμφωνα με τον Κυρκυρ, δεν είναι ιθαγενείς...
makispaspartou

astronaut έγραψε:
makispaspartou έγραψε: της διοικησης που αργησε να τον φερει εχοντας κανει αλλος την προεργασια των μεταγραφων
Αν αφήνεις υπονοούμενα για τη χρονιά που έρχεται, να ξέρεις ότι οι υπάλληλοι της παε, σύμφωνα με τον Κυρκυρ, δεν είναι ιθαγενείς...
Αν και δεν πιανω το νοημα του σχολιου σου,συγχωρα με,να σου πω οτι δεν αφηνω υποννοούμενα για τη νέα χρόνια.Την περιπτωση Stevens σχολίασα.Αλήθεια όμως τι εννοείς?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Ρεϊ Βεροιώτη, λες να μην ξέρω σε ποιά θέση παίζει ο Τόρζε; :lol:
Εγώ αναφέρομαι σ'αυτό:
kernel έγραψε: οσο οσο ειπε ο φιλοs desperando για τον Bianiany με την καρδια π εχει προβλημα στην θεση του θα εβαζα τον Gabriel Torje (AMRL) 25aris κ ληγειτ ο συμβολαιο το 2016 κ στελνεται δανεικος απ δω κ απ εκει ασε που οπως ακουγετε δινει 4χαρτια η udineze για τον αθανασιαδη κ ανηκει στην udineze o torje να γινει κ πιο εφκολα η μεταγραφη
Δλδ να μας πάρει η Ουντινέζε τον Κλάους που μαμάει τον γάβρο και να μας δώσει το γατί, δεν θέλω, ευχαριστώ.
Αν πάλι θέλει ο Κλάους να πάει καμπιονάτο, με τις ευχές μου, αφού βρει μια ομάδα να πληρώσει τη ρήτρα.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Τον Κούπερ του βαζελου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”