Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
"Δεν μπορούμε, πάντως, να μην αναγνωρίσουμε ότι δικαίωμα στην κακή μέρα έχει ο καθένας. Όπως όλοι μας. Εσείς δεν έχετε;"
Η χρηση πρωτου πληθυντικου δειχνει τεραστιο θρασσος. Ξεξαθαρα θεωρει τους αναγνωστες του βοδια. Θα του εριχνα πολυ μπινελικι...αν δεν κρατιομουν. Πραγματικος εμετος24.κομ.
Ετσι και γινει αυτο που λεει ο τερατιος (και υποψιαζομαι και εγω) οτι υπαρχει περιπτωση δηλαδη να μεινει αυτος ο χχχχχχ στον παγκο μας και του χρονου, προβλεπω καταστασεις που δεν θα ευχομουν ουτε στο Χαβο ουτε σε κανεναν. χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ. Η ξεροκεφαλια ορισμενων ανθρωπων στη διοικηση ομως μπορει να οδηγησει τον κοσμο του ΠΑΟΚ να παρει ακραια μετρα. Κανονιστε την πορεια σας.
Η χρηση πρωτου πληθυντικου δειχνει τεραστιο θρασσος. Ξεξαθαρα θεωρει τους αναγνωστες του βοδια. Θα του εριχνα πολυ μπινελικι...αν δεν κρατιομουν. Πραγματικος εμετος24.κομ.
Ετσι και γινει αυτο που λεει ο τερατιος (και υποψιαζομαι και εγω) οτι υπαρχει περιπτωση δηλαδη να μεινει αυτος ο χχχχχχ στον παγκο μας και του χρονου, προβλεπω καταστασεις που δεν θα ευχομουν ουτε στο Χαβο ουτε σε κανεναν. χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ. Η ξεροκεφαλια ορισμενων ανθρωπων στη διοικηση ομως μπορει να οδηγησει τον κοσμο του ΠΑΟΚ να παρει ακραια μετρα. Κανονιστε την πορεια σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niko70 την Δευ 16 Μάιος 2011, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: χαλαρώστε
Λόγος: χαλαρώστε
- Federacion
Δε βαρεθήκατε να κράζετε?
Απο την αρχή της χρονιάς το λέγαμε ότι πάμε με αυτόματο πιλότο και ακόμα τον χαβά σας βρίζοντας ανθρώπους που προσπαθούν με το τίποτα να κάνουν κάτι.
Στην Ευρώπη εξαφανιαζόλ στο κράξιμο πρώτοι.
υγ
Μεγάλος προπονητής θέλει και φράγκα να μην ξεχνιόμαστε.
Ξέρω θα πείτε ΑΝ τότε με τον Μπερέτα δεν έκαναν λαλακία και μπλα μπλα μπλα...
Έχουμε σημαντικό παιχνίδι να παίξουμε και χρειαζόμαστε ανασύνταξη και όχι κράξιμο.
ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ.
υγ2
Υπάρχουν άλλα 3 παιχνίδια για να κάνουμε ταμείο.
2 νίκες μια ισοπαλία δεν είναι και κάτι το τόσο περίεργο
ΝΑΙ ακόμα και με αυτόν τον ΠΑΟΚ.
Απο την αρχή της χρονιάς το λέγαμε ότι πάμε με αυτόματο πιλότο και ακόμα τον χαβά σας βρίζοντας ανθρώπους που προσπαθούν με το τίποτα να κάνουν κάτι.
Στην Ευρώπη εξαφανιαζόλ στο κράξιμο πρώτοι.
υγ
Μεγάλος προπονητής θέλει και φράγκα να μην ξεχνιόμαστε.
Ξέρω θα πείτε ΑΝ τότε με τον Μπερέτα δεν έκαναν λαλακία και μπλα μπλα μπλα...
Έχουμε σημαντικό παιχνίδι να παίξουμε και χρειαζόμαστε ανασύνταξη και όχι κράξιμο.
ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ.
υγ2
Υπάρχουν άλλα 3 παιχνίδια για να κάνουμε ταμείο.
2 νίκες μια ισοπαλία δεν είναι και κάτι το τόσο περίεργο
ΝΑΙ ακόμα και με αυτόν τον ΠΑΟΚ.
O Χαβος προσπαθει με το κατι να κανει τιποτα.gash04 έγραψε: Απο την αρχή της χρονιάς το λέγαμε ότι πάμε με αυτόματο πιλότο και ακόμα τον χαβά σας βρίζοντας ανθρώπους που προσπαθούν με το τίποτα να κάνουν κάτι.
καλα μερικοι δεν την παλευετε τωρα φταιει το παοκ24 που ειναι ο χαβος στην ομαδα η ο κουβεντιδης και ο καθε κουβεντιδης?ρε σοβαρευτειτε και αν δεν γουσταρετε κατοιον μην τον διαβαζετε τι μαζοχισμος ειναι αυτος?
και εγω δεν γουσταρω καποια σιτε και καποιους δημοσιογραφους απλα δεν επισκεπτομαι της σελιδες και δεν τους διαβαζω δεν ειναι δυνατον οταν χανει ο ΠΑΟΚ να φταιει ο κολκας η οτι ειναι προπονητης ο χαβος στον ΠΑΟΚ φταιει ο κουβεντιδης και το ολαπαοκ και ο ενας και ο αλλος
και εγω δεν γουσταρω καποια σιτε και καποιους δημοσιογραφους απλα δεν επισκεπτομαι της σελιδες και δεν τους διαβαζω δεν ειναι δυνατον οταν χανει ο ΠΑΟΚ να φταιει ο κολκας η οτι ειναι προπονητης ο χαβος στον ΠΑΟΚ φταιει ο κουβεντιδης και το ολαπαοκ και ο ενας και ο αλλος
με το "τίποτα" εννοεί αυτό που έχει στο κεφάλι τουHideguti έγραψε:O Χαβος προσπαθει με το κατι να κανει τιποτα.gash04 έγραψε: Απο την αρχή της χρονιάς το λέγαμε ότι πάμε με αυτόματο πιλότο και ακόμα τον χαβά σας βρίζοντας ανθρώπους που προσπαθούν με το τίποτα να κάνουν κάτι.
Αυτος που κραζουν καποιοι φιλοι, μεταξυ των οποιων και εγω, ειναι ενας επαγγελματιας, εμμισθος, προπονητης ο οποιος προφανως οταν δεχτηκε να αναλαβει, ειτε τη θεση του βοηθου, ειτε τη θεση του προπονητη το εκανε γιατι πιστευε πραγματικα στις δυναμεις του και αυτο μπορει ευκολα να το καταλαβει κανεις καθε φορα που ανοιγει το στομα του.Τωρα γιατι θελετε καποιοι να τον αντιμετωπιζουμε με μεγαλητερη ευαισθησια σε σχεση με οποιονδηποτε αλλον προπονητη που θα μπορουσε να ειναι στη θεση του δεν το καταλαβαινω και επιτελους σταματηστε να μιλατε για στηριξη και για το κακο που προκαλουμε στην ομαδα μεσω της κριτικης που ασκουμε σε ενα φορουμ.Για ονομα του θεου οποιος τολμαει να υπονοησει ελειψη στηριξης της ομαδας τα τελευταια 4 χρονια ειναι πραγματικα εκτος πραγματικοτητας.Δεν υπαρχει προηγουμενο αναλογης στηριξης στο ελληνικο ποδοσφαιρο, μια στηριξη που καθρεφτης ειναι το γηπεδο, και πιο τρανταχτο παραδειγμα τα 22000 διαρκειας ενοψει playoff.Ας διατηρησουμε τουλαχιστον το δικαιωμα να εκφραζουμε την πικρα μας με οποιο τροπο θελουμε εκτος αυτου.
Hideguti έγραψε:O Χαβος προσπαθει με το κατι να κανει τιποτα.gash04 έγραψε: Απο την αρχή της χρονιάς το λέγαμε ότι πάμε με αυτόματο πιλότο και ακόμα τον χαβά σας βρίζοντας ανθρώπους που προσπαθούν με το τίποτα να κάνουν κάτι.
Θα δείξει σε 3 αγώνες αν θα τα καταφέρει αλλά εξαρτάται και απο τους παίχτες μας οι οποίοι και πολλά παιχνίδια έχουν παίξει φέτος αλλά και πολλούς τραυματισμούς είχαμε και έκαναν καιρό να προσαρμοστούν σε ρυθμούς.
Έχουν και μια άλφα ηλικία μη ξεχνάμε.
Δεν ψάχνω για δικαιολογίες αλλά τι θα γίνει στον επόμενο προπονητή?
Πάλι τα ίδια θα έχουμε.
Μια με τον Σάντος μια με τον Δερμιτζάκη μια με τον Μπερέτα μια με τον Χάβο μέχρι τον επόμενο δηλαδή?
Αυτή την δουλειά θα κάνουμε κάθε μήνα θα αλλάζουμε προπονητές?
υγ
Χαίρω πολύ και εγώ θέλω μια Φεράρι αλλά δεν τα χω....
ο οποίος εκτών των άλλων δεν είχε ποτέ τον στοιχειώδη αντρισμό να αποδεχτεί τις ευθύνες που του αναλογούν και μονίμως ρίχνει τις ευθύνες στους παίχτες...joshua έγραψε:Αυτος που κραζουν καποιοι φιλοι, μεταξυ των οποιων και εγω, ειναι ενας επαγγελματιας, εμμισθος, προπονητης ο οποιος προφανως οταν δεχτηκε να αναλαβει, ειτε τη θεση του βοηθου, ειτε τη θεση του προπονητη το εκανε γιατι πιστευε πραγματικα στις δυναμεις του και αυτο μπορει ευκολα να το καταλαβει κανεις καθε φορα που ανοιγει το στομα του.Τωρα γιατι θελετε καποιοι να τον αντιμετωπιζουμε με μεγαλητερη ευαισθησια σε σχεση με οποιονδηποτε αλλον προπονητη που θα μπορουσε να ειναι στη θεση του δεν το καταλαβαινω.
το "δεν φταίει το σύστημα" και "είχαμε δουλέψει στο ψηλό παιχνίδι" δεν είναι τίποτα άλλο απ το "εγώ δεν φταίω, οι παίχτες φταίνε"...όπως και το "είχαμε πει να προσέχουμε τον Δέλλα" όπως και άλλα που έχει δηλώσει στο παρελθόν...προπονητής ο οποίος κατηγορεί τους παίχτες του είναι πρωτοφανές στα χρονικά...
ψέμματα, δευτεροφανές...ο πρώτος διδάξας ήταν ο δάσκαλος του, Δερμιτζάκης, που μεταξύ των άλλων γκρίνιαζε πως έχει πολλούς παίχτες και δεν ξέρει τι να τους κάνει...
Υ.Γ.
εκτός από ποδόσφαιρο μας δίδαξαν και ήθος αυτή την χρονιά τα φιντάνια που είχαμε να παριστάνουν τους προπονητές...
αλλαγή προπονητή νοείται όταν φεύγει ένας προπονητής και έρχεται άλλος...εν προκειμένω ο ΠΑΟΚ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την αλλαγή προπονητή που ξεκίνησε πέρσυ τον Μάιο...gash04 έγραψε:Μια με τον Σάντος μια με τον Δερμιτζάκη μια με τον Μπερέτα μια με τον Χάβο μέχρι τον επόμενο δηλαδή?Αυτή την δουλειά θα κάνουμε κάθε μήνα θα αλλάζουμε προπονητές?
για να πάρεις κάτι καλύτερο από ένα κουτσό, τυφλό και ηλίθιο γαιδούρι δεν έχεις;gash04 έγραψε:Χαίρω πολύ και εγώ θέλω μια Φεράρι αλλά δεν τα χω....
Τριτοφανές.teratios2 έγραψε:[...]προπονητής ο οποίος κατηγορεί τους παίχτες του είναι πρωτοφανές στα χρονικά...
ψέμματα, δευτεροφανές...ο πρώτος διδάξας ήταν ο δάσκαλος του, Δερμιτζάκης, που μεταξύ των άλλων γκρίνιαζε πως έχει πολλούς παίχτες και δεν ξέρει τι να τους κάνει...
[...]
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... s-pae.html
- PAPA TSIBIKOS
Στο τέλος το αγωνιστικό πρόβλημα της ομάδας (ελλέω προπονητών και όχι παικτών) θα μετατραπεί σε οικονομικό και διοικητικό με καταστροφικές συνέπειες για την ομάδα τους οπαδούς ακόμα και για τον ίδιο τον Ζαγοράκη.
Εύχωμαι να διαψευστώ.
Εύχωμαι να διαψευστώ.
Φίλε PAPA, κανένα πρόβλημα... Το γεγονός ότι μετά τα χθεσινά έχουν γραφτεί 15-20 σελίδες στο τοπικ "Χάβος" και 4-5 ποστ στο τόπικ "Ζαγοράκης" κάτι δείχνει.... Γι' αυτό μη φέρνουμε την καταστροφή, όταν ζητούνται από τη διοίκηση τα αυτονόητα και όταν 22.500 μίνι διαρκείας είναι η "ψήφος εμπιστοσύνης" που πήρε ο Ζαγοράκης, έστω και αν τα φετεινά λάθη είναι πρωτίστως (και ίσως αποκλειστικώς) δικά του....
- navigator11
paok87 έγραψε:Τριτοφανές.teratios2 έγραψε:[...]προπονητής ο οποίος κατηγορεί τους παίχτες του είναι πρωτοφανές στα χρονικά...
[...]
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... s-pae.html
καταβάλλουμε φοβερή προσπάθεια να το ξεχάσουμε.αυτό κι αν ήταν τουλάχιστον κωμικό ...
kos έγραψε: -ο μακης απεδειξε οτι δεν παιρνει χαρτακι. δεν υπαρχει ανθρωπος να γραψει σε χαρτι τετοια μαλακια.
Λάθος κάνεις φίλε μου, χαρτάκι είδε, αλλά έγινε παρεξήγηση:
Μπαίνει ο Χάβος χτες στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, κανά δίωρο πριν το ματς. Εκεί που κάνει την προσευχή του, πιάνει με την άκρη του ματιού του ένα χαρτάκι τσαλακωμένο σε μια γωνία στο πάτωμα. «Σημάδι θα είναι» σκέφτεται και το σηκώνει. Έκπληξη! Βλέπει μια σύνθεση του ΠΑΟΚ, τον καιρό που είχε προπονητή (τον Σάντος). «Ας δω πώς έπαιζε ο δάσκαλος. Αν κάνω τα ίδια, μπορεί να αλλάξω την γνώμη του teratiou και να αποδείξω ότι είμαι (καλός) προπονητής», σκέφτηκε.

Και πράγματι. Ό,τι κατάλαβε από το χαρτί το έκανε πράξη.
Τέρμα ο Χαλκιάς.
Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο. Το όνομα στα αριστερά του φάνηκε κάτι σαν Σάλπι, είδε και το βελάκι και σκέφτηκε ότι ο Πορτογάλος θα είχε βάλει τον παίκτη να οργώνει την πλευρά. Είχε ξεχάσει ότι ο Σαλπιγγίδης επέστρεψε φέτος στον ΠΑΟΚ.
Στις θέσεις πιο μπροστά όμως είδε πολλά ονόματα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα έλειπαν. Έβαλε τον Γκαρσία και τον Φωτάκη, όπως τους έγραφε το χαρτί. Στην θέση του Σορλέν έβαλε χωρίς σκέψη τον Βιτόλο. Στην θέση του επιθετικού, αντί του - αναγκαστικού τότε - Ίβιτς, τον Μουσλίμοβιτς. Δεξιά, τώρα που έλειπε ο Βιεϊρίνια και είχε τον Σάλπι από την άλλη, τον Έττο. Εκεί που κόλλησε περισσότερο ήταν στο όνομα «Vassilis». «Θα ήταν κανένας που έφυγε» σκέφτηκε. Και έβαλε τον Τσουκαλά.
Για την ιστορία, το ματς είχε γίνει στις 25-10-2009 στο ΟΑΚΑ και χάσαμε 2-1 με διαιτητή τον Σπάθα. Η δέ σύνθεση ήταν αυτή: