Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
Θα συμφωνησω απολυτα με το παραπανω......................................................."προβατο"!
giapas ξεχνας κατι.Μιλαμε σε ρημαδοφορουμ.Οι περισσοτεροι απο εμας που διαφωνουμε με την επιλογη και στηριξη του Δερμιτζακη ουτε γιουχαραμε στο γηπεδο,ουτε μαζευτηκαμε εξω απο το αποδυτηρια,ουτε επεισοδια θα κανουμε ουτε θα σταματησουμε να πηγαινουμε γηπεδο.Επισης ομως εχουμε και μια αποψη.Πρεπει να στηριζουμε τις επιλογες Ζαγορακη μεσα στο φορουμ για να εχει ηρεμια η ομαδα? Μηπως υπερβαλλουμε λιγακι? Τοτε ποιος ειναι ο λογος υπαρξης του φορουμ? Συζηταμε για ποδοσφαιρο ουτε για πυρηνικη φυσικη ουτε για ιατρικη ουτε και εγω δεν ξερω για τι και το να εχεις αποψη για το αν ο Δερμιτζακης εχει τις ικανοτητες να ειναι προπονητης του ΠΑΟΚ δεν απαιτει καποιες ιδιαιτερες γνωσεις ουτε ποδοσφαιρικη εμπειρια.Ειναι καθαρα θεμα επιλογης ολοι συμφωνουν οτι ηταν και ρισκο η προσληψη αλλοι οτι ειναι ρισκο και η στηριξη,μενει να δουμε στο τελος ποιος θα δικαιωθει και πιστεψε με ολοι ο Ζαγορακης θελουμε να δικαιωθει για να παει καλα η ομαδα.Απλα δυστυχως αυτη τη στιγμη τρεμουμε γιατι νιωθουμε οτι καταστρεφεται οτι με κοπο χτιστηκε 3 χρονια τωρα.
Μπεεεεεεεεmpafos4 έγραψε:Θα συμφωνησω απολυτα με το παραπανω......................................................."προβατο"!

γιου χαβ ε ποιντ....joshua έγραψε:....Μιλαμε σε ρημαδοφορουμ.Οι περισσοτεροι απο εμας που διαφωνουμε με την επιλογη και στηριξη του Δερμιτζακη ουτε γιουχαραμε στο γηπεδο,ουτε μαζευτηκαμε εξω απο το αποδυτηρια,ουτε επεισοδια θα κανουμε ουτε θα σταματησουμε να πηγαινουμε γηπεδο.Επισης ομως εχουμε και μια αποψη.Πρεπει να στηριζουμε τις επιλογες Ζαγορακη μεσα στο φορουμ για να εχει ηρεμια η ομαδα? Μηπως υπερβαλλουμε λιγακι? Τοτε ποιος ειναι ο λογος υπαρξης του φορουμ?
βέβαια εκτός απο την ομάδα , την ηρεμία μας την έχουμε χάσει κ εμείς οι ίδιοι..
θα μου πεις...μη διαβάζεις άμα δε θες...φορουμ είναι....
Αλλά από την άλλη σκέψου ότι το φόρουμ είναι ανοικτό....δε ξέρεις ποιος διαβάζει...
Μπορεί να διαβάζει κανένας ΑΡΔ κ αύριο να βγει σε καμια κ@λοφυλλάδα ....Διχασμένος ο λαός του ΠΑΟΚ...γκρίνια...εσωστρέφεια...
Η μπορεί να διαβάζει κ ο ίδιος ο Δερμιτζακης....φαντάζεσαι πόσο ωραίο θα είναι να διαβάζει το ποστ του κάθε τζοσουα / γιαπα κλπ ...που θα σε χαρακτηρίζει λίγο κ ανεπαρκή για την ομάδα??
Και πάλι θα μου πεις....
" Και τι να κάνω εγώ ρε φίλε ? Να κάνω τουμπεκί μήπως διαβάσει ο Δερμιτζάκης ή ο Κουτσιανικούλης κ διαταραχθεί ο ψυχικος του κόσμος?? "
Η αλήθεια είναι στη μέση ....
Η επιλογή του Δερμι είναι επιλογή υψηλού ρίσκου, το δεχομάστε .
Δεν έχουμε άλλο δρόμο εκτός από το δρόμο της στήριξης.
Ναι στη καλόπιστη κριτική.
Οχι στην ισοπέδωση
Αγάπη στην ομαδα κ ΠΙΣΤΗ στο ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΌ
Ισως δεν έχεις (και πολύ) άδικο τελικά

Ο πραγματικά λίγος Μπάντοβιτς πέρσι πήρε ένα ρίσκο στην Τούμπα και του έκατσε το 1-2 και με λίγη βουτιά Τοροσίδη. Προπονηταράς ο Μπάντοβιτς λαίμαι, ξεφτίλισε τον καρπουζά. Στο τέλος όμως όλοι θυμόμαστε τι έγινε.
Ο Δερμιτζάκης πήρε ένα ρίσκο στην Τούμπα και δεν του βγήκε αν και για λίγο. Ανεπαρκής ο Δερμιτζάκης.
Δοκάρι και μέσα, δοκάρι κι έξω. Τόσο μεγάλη η διαφορά. Προσωπικά θέλω προπονητή που ρισκάρει αρκεί να το κάνει σύμφωνα με τις δυνατότητες της ομάδας. Ο Δερμιτζάκης την πιστεύει την ομάδα. Το ότι έκατσε στο διπλό το παιχνίδι δεν ήταν θέμα έλλειψης του Βιτόλο μεσοαμυντικά...
Ο Δερμιτζάκης πήρε ένα ρίσκο στην Τούμπα και δεν του βγήκε αν και για λίγο. Ανεπαρκής ο Δερμιτζάκης.
Δοκάρι και μέσα, δοκάρι κι έξω. Τόσο μεγάλη η διαφορά. Προσωπικά θέλω προπονητή που ρισκάρει αρκεί να το κάνει σύμφωνα με τις δυνατότητες της ομάδας. Ο Δερμιτζάκης την πιστεύει την ομάδα. Το ότι έκατσε στο διπλό το παιχνίδι δεν ήταν θέμα έλλειψης του Βιτόλο μεσοαμυντικά...
Συνεχίζεις να με δικαιώνεις, όντας wannabe πρόεδρος.kos έγραψε: πληγη ειναι η νοοτροπια η δικη σου. στηριζω δερμιτζακη επειδη τον στηριζει ο ζαγορακης. δεν εχουν καμια σημασια τα αποτελεσματα των επομενων αγωνων οπως και η εικονα της ομαδας. σου αρκει που ο ζαγορακης στηριζει δερμιτζακη. και οταν ο ζαγορακης θα σταματησει να στηριζει δερμιτζακη θα σταματησεις και εσυ.
το ISO που ειναι δικια σου φραση σημαινει στηριξη απο την κερκιδα. και ναι, ειναι απαραιτητη γιατι ευτυχως για τον ΠΑΟΚ δεν ειναι ολοι σαν εσενα στην κερκιδα. υπαρχουν και ανθρωποι που εμπιστευονται τα ματια τους και αυτα που βλεπουν και οχι την γραμμη που θα περασει ο ζαγορακης.
καταρα λοιπον για τον ΠΑΟΚ ειναι να υπαρχουν οπαδοι χωρις αποψη. και οταν λες οτι στηριζεις δερμιτζακη οσο τον στηριζει ο ζαγορακης δεν εχεις αποψη. απεκτησε λοιπον πρωτα προσωπικη αποψη και μετα ελα να μιλησουμε για το ποιος ειναι αστειος και ποιος ειναι ΠΡΟΒΑΤΟ.
Συνέχισε και να πριονίζεις τα καρεκλοπόδαρα του Δερμιτζάκη και του Θόδωρου, αφού εσύ ξέρεις καλύτερα. Το ένστικτο της κερκίδας είναι αλάνθαστο. Ειδικά τα 3 τελευταία χρόνια.
Εγώ τώρα, πάω να βοσκήσω, ευτυχισμένος ως άβουλο πρόβατο, το χορτάρι μου.
αυτες τις παπαριες περι wannabe προεδρος να τις πεις σε κανενα παιδακι και οχι σε εμενα.DC έγραψε: Συνεχίζεις να με δικαιώνεις, όντας wannabe πρόεδρος.
Συνέχισε και να πριονίζεις τα καρεκλοπόδαρα του Δερμιτζάκη και του Θόδωρου, αφού εσύ ξέρεις καλύτερα. Το ένστικτο της κερκίδας είναι αλάνθαστο. Ειδικά τα 3 τελευταία χρόνια.
Εγώ τώρα, πάω να βοσκήσω, ευτυχισμένος ως άβουλο πρόβατο, το χορτάρι μου.
αυτα τα γελοια συμπερασματα του τυπου δεν στηριζεις δερμιτζακη αρα δεν στηριζεις ουτε ζαγορακη με αφηνουν βαθια αδιαφορο. στα παπαρια μου οσα +5, +10, +1926, +απειρο κερδιζεις με αυτην την προπαγανδιστικη και παραπλανητικη τακτικη.
κανενα επιχειρημα καμια φορα δεν βλαπτει. ως τοτε καλη χωνεψη με τον προπονητη που δηλωνει οτι:
-Δεν ζω από το ποδόσφαιρο
-Για την εμπειρία που ακούγεται. Δεν είχα την εμπειρία του ΠΑΟΚ, αλλά μετά τις εβδομήντα μέρες που είμαι στην ομάδα, είμαι έμπειρος! Δεν χρειάζομαι χρόνια γι' αυτό. Μπορώ να διαχειριστώ υψηλού επιπέδου παίκτες. Θεωρώ ότι και στους τρεις στόχους πάμε καλά.
Ρε φιλε DC χαλαρωσε !! το εχουμε καταλαβει ότι δεν τον πας και δεν θελεις να τον βλεπεις!! Δεν είναι αναγκη να παθεις και τιποτα! Στο κατω κατω μπορει να εχεις και κατι προσωπικο και δεν χρειάζεται να το πεις εδώ μεσα… στο τελος θα παθεις τιποτα.. παντος για αυτό που σερνεις ότι (δεν ζω από το ποδοσφαιρο ) είναι καλο να ξανακούσεις την συνεντευξη γιατι αν το απομονώσεις ακουγετε καπος αν το ακουσεις ολόκληρο δινει εντελώς διαοφρετικη εικονα από αυτή που εσυ θελεις να δήξεις !! χαλαρωσε φιλε … ενας προπονητης για να μπορεσει να δωσει πρεπει να στηριχτει.. εσυ δεν θελεις!! Εγω θελω.
Αποφύγετε τους χαρακτηρισμούς ο ένας στον άλλον.
Δεν είναι ανάγκη να εκφράζεστε έτσι.
Εκφραστείτε με την γνώμη σας και τέλος.
Ότι και να πει κάποιος για κάποιον δεν θα σας αποδώσει δίκιο σε καμία περίπτωση.
Δεν είναι ανάγκη να εκφράζεστε έτσι.
Εκφραστείτε με την γνώμη σας και τέλος.
Ότι και να πει κάποιος για κάποιον δεν θα σας αποδώσει δίκιο σε καμία περίπτωση.
1. Αν θέλεις πραγματικά να "παίξουμε" με τις λέξεις, δεν έχω πρόβλημα, αφήνουμε την ουσία και παίζουμε. Η ΟΥΣΙΑ παραμένει βέβαια, ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δε θα μπορούσε σοβαρά να υποστηρίξει ότι σε ενδεχόμενη αποτυχία θα έφταιγε ο Δερμιτζάκης. Πολλοί θα το έλεγαν, ναι, αλλά εδώ κάποιοι λένε ότι η μεταγραφή Κούτσια ήταν του Βρύζα...κάποια πράγματα τα αφήνουμε ασχολίαστα...DC έγραψε:niko70 έγραψε:Κάτι για το οποίο δεν θα τον κατηγορούσε ΚΑΝΕΝΑΣ αν αποτύγχανεΟΚ. Χέστο. Εγώ ρώτησα αν πιστεύεις ότι δεν θα τον κατηγορούσε κανένας, όπως εμφατικά έγραψες με κεφαλαία.niko70 έγραψε:Θα ξεκινήσω από το τέλος. Αν κάποιος υποστήριζε ότι η ευθύνη ενδεχόμενης αποτυχίας βάρυνε το Δερμιτζάκη θα με έβρισκε απέναντι.
Ας κατατάξουμε την ερώτησή μου στις ρητορικές και ας την προσπεράσουμε.
Καλά .... το σκότωσες. Είναι γελοία αυτά που γράφω αλλά εγώ είμαι ... σοβαρός. No problem. Έχω διαβάσει και πολύ (μα πολύ) χειρότερα για την πάρτη μου.niko70 έγραψε: Για το Βρύζα, ναι, αναφέρομαι και σε αυτά που εσύ έχεις κατά καιρούς αναφέρει (και όχι σε σένα ως πρόσωπο).
Η λέξη "ανάγνωση" δεν έχει μόνο την έννοια της αναγνώρισης των λέξεων αλλά και την κατανόησης αυτών. Αν υποθέσουμε ότι ΔΕΝ ξέφυγε της αντίληψής σου η παρένθεση (είδατε τι εύκολο και τι άσχημο που είναι να μηδενίζεις και να ξεχνάς την προσφορά τους; ), τότε το πρόβλημα είμαι εγώ και το ότι δεν κατάφερα να περάσω το πνεύμα του κειμένου. Οπότε sorry. Άστο. Δεν μπορώ καλύτερα.
2. Δε θα χαρακτήριζα γελοίο κάποιον που δε γνωρίζω, πόσο μάλλον κάποιον με τον οποίο έχω συμφωνήσει άπειρες φορές στο παρελθόν. Αν έχει καμιά σημασία, σου ζητώ συγγνώμη αν το εξέλαβες ως χαρακτηρισμό για το πρόσωπό σου.
3. Το "μάθημα" μπορεί να απευθύνεται σε κάποιο παιδί του δημοτικού, είμαι ωστόσο σίγουρος ότι δε θα απαντούσες τόσες φορές και με τέτοιο τρόπο αν πίστευες ότι απέναντί σου έχεις έναν 10χρόνο. Αν το συμπέρασμά μου προερχόταν από αυτά που έγραψες, να είσαι σίγουρος, θα τα είχα παραθέσει.
- navigator11
gash04 έγραψε:navigator11 εκτός τον Βρύζα για αντικαταστάτη έχουμε κάποιον άλλον?
να παραμεινει ο δερμιτζακης,εφοσον εχει κατανοησει οτι μεριδιο ευθυνης ΦΕΡΕΙ και ο ιδιος,το παραδεχτει και προτιθεται να δουλεψει σοβαρα για να διορθωσει τα κακως κειμενα.αν αδυνατει,ας βγαλει ο ιδιος τον εαυτο του απο τη δυσκολη θεση (μιας και δεν παιζει το κεφαλι του για κανεναν περαν του εαυτου του).υποστηριζει οτι μπορει να πετυχει.ο μηνας θα αποδειξει αν η ικανοτητα του ειναι ισχυροτερη της πιστης του!οσο παντως θα κρυβεται πισω απο δικαιολογιες για να κερδιζει πιστωση χρονου,θα την "ακουει" ...!ακουσαμε τι ειχε να μας πει,καταλαβαμε τα ελαφρυντικα του,ωρα για εργα!μιας και απεκτησε και την απαιτουμενη πειρα στους μηνες,που ειναι στην ομαδα ...
Φίλε μου, δεν παίζω με τις λέξεις. Το γεγονός ότι το 70% των ΠΑΟΚσήδων (δικός μου αφθαίρετος υπολογισμός) θα μέμφονταν τον Δερμιτζάκη και θα ζητούσε από τότε το κεφάλι του στον δίσκο με τα πτι φουρ (και ίσως και του Ζαγόρ), δείχνει ότι το τελευταίο που έχει σημασία είναι το αν μπορούσε κάποιος να το υποστηρίξει σοβαρά ή όχι. Αυτή είναι η άποψή μου. Η σημερινή παραίτηση του Βιολίδη έρχεται να ενισχύσει τα παραπάνω, εκτός και αν όσοι διέδιδαν ότι στήριζε τις επιχειρήσεις του με χρήματα της ΠΑΕ, μπορούν κιόλας να το στηρίξουν-αποδείξουν. Εκεί θα πάω πάσο.
Αυτά για το 1.
Για τα 2&3 (πακέτο) και με τον κίνδυνο να χαλάσουμε το τόπικ με οφ τόπικ επί προσωπικού απόψεις, ειλικρινά δεν με πειράζει καθόλου να με θεωρήσει γελοίο (ή πρόβατο) κάποιος που δεν με γνωρίζει. Θα με πείραζε μέχρι αυτοκτονίας να το έκανε κάποιος που με γνωρίζει. Το "μάθημα" δεν ήταν μάθημα. Ήταν αποσαφήνιση για κάτι που μάλλον δεν έθεσα σωστά. Δόξα τω Θεώ, το 2ο συνθετικό του νικ σου δείχνει να είναι η χρονιά της γέννησής σου και ότι το IQ σου.
Αυτά για το 1.
Για τα 2&3 (πακέτο) και με τον κίνδυνο να χαλάσουμε το τόπικ με οφ τόπικ επί προσωπικού απόψεις, ειλικρινά δεν με πειράζει καθόλου να με θεωρήσει γελοίο (ή πρόβατο) κάποιος που δεν με γνωρίζει. Θα με πείραζε μέχρι αυτοκτονίας να το έκανε κάποιος που με γνωρίζει. Το "μάθημα" δεν ήταν μάθημα. Ήταν αποσαφήνιση για κάτι που μάλλον δεν έθεσα σωστά. Δόξα τω Θεώ, το 2ο συνθετικό του νικ σου δείχνει να είναι η χρονιά της γέννησής σου και ότι το IQ σου.
....DC έγραψε:Δεν ήταν ειρωνεία φίλε. Μήπως πρέπει να γίνεις πιο προσεκτικός στις αναγνωσεις σου;niko70 έγραψε: υγ. Οι ειρωνείες δεν είναι και του απόλυτου γούστου μου...γιαυτό (φιλικά) θα σε παρακαλούσα αν με ξαναπαραθέσεις να τις αποφύγεις.