Προς το παρόν πάρε Larissa Riquelme!ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Ρικέλμε αργεί;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Παιδια πιστευω οτι προκειται για Meriem.Παιζει αριστερα,δεξια και στον αξονα.Πραγματι προκειται για πολυ καλη περιπτωση και θα τον ηθελα.Αφηστε που μαζι με Ivic βγαζουν ανετοτατα τη χρονια σαν δεκαρια.Και η δηλωση του στυλ Γαβρος,Βαζελος και αεκ μεγαλυτερες ομαδες στην ελλαδα ειναι για να αποκρυψει την συμφωνια του και να μην στειλει τα ερπετα απο τωρα στις κλινικες!!!!χεχε
- navigator11
το συμπερανες απ'το ..... γριφο ή το ακουσε πουθενα "επισημως" το αυτι σου?obanebane έγραψε:Ο παιχτης ειναι ο ονουατσι
αν ισχυει,πιθανως να φανει ενα απροσμενα χρησιμο εργαλειο!
Οταν εχω πληροφοριες τις λεω και για τον μανιατη σας ειπα τι μου ειπε πριν καιρο γνωστος μου ποδοσφαιριστης και για τον ονουατσι επισης απο ποδοσφαιριστη εμαθα οτι ειναι κλεισμενος αλλα οχι απο τον ιδιο που μου ειπε για τον μανιατη.
Το κατα ποσο ειναι αληθεια θα φανει, ουτε εγω ξερω.
Εγω και τους 2 τους εμπιστευομαι το σιγουρο ειναι οτι δεν μου λενε ψεματα αλλα μπορει να εχουν λαθος πληροφορηση.
Το κατα ποσο ειναι αληθεια θα φανει, ουτε εγω ξερω.
Εγω και τους 2 τους εμπιστευομαι το σιγουρο ειναι οτι δεν μου λενε ψεματα αλλα μπορει να εχουν λαθος πληροφορηση.
- navigator11
"για τον ονουατσι επισης απο ποδοσφαιριστη εμαθα οτι ειναι κλεισμενος "
κλεισμενος σε μας ή μηπως ...... στη ραπιντ?κρυβε λογια φιλε!!οι ρουμανοι εχουν αυτια παντου λαιμαι!!

κλεισμενος σε μας ή μηπως ...... στη ραπιντ?κρυβε λογια φιλε!!οι ρουμανοι εχουν αυτια παντου λαιμαι!!
Οι περισσοτεροι ξενερωσαν οταν το διαβασαν σχολια τελος, φαντασου να τον ανακοινωσουμε και επισημα 
- navigator11
προσωπικα μπανε ουδολως ξενερωσα.πιστευω παρα πολυ σε κινησεις με ονοματα υποτιμημενα!χαλκιας,ιβιτς,μπακαγοκο,αναστασακος!τις φανφαρες τρεμω.μια ματια πιο διπλα ειναι αρκετη για να καταλαβει πας εις.το πμ εδιαβασθη.
με 5.000 διαρκειας μονο παπα μπορουμε ν πουλαμε 
Ο Ονουάτσι δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται..μάλιστα πριν λίγο καιρό γραφόταν πολύ συχνα ως πιθανή απόκτηση. Προσωπικά νομίζω πως έχει πολύ καλά στοιχεία, αλλά μου φάνηκε λίγο απείθαρχος στο παιχνίδι του. Μπορεί να ήταν απορροια της τραγικής κάταστασης των αποδυτηρίων της Καβάλας, αλλά δεν μπορώ να το κρίνω. Γενικά, αντέχει άνετα σε κριτική και πιστεύω αν πρόκειται για αυτόν, οτι είναι καλή κίνηση. Θα φανεί. Πάντως, Ντουγκλάο θέλω..
αμα ειναι στην λιστα μην τον ξαναβαζετε
ρε εκεινο το καλοπαιδο ο ντενιλσον τι κανει ?μπανια στην ηρακλειτσα?
ρε εκεινο το καλοπαιδο ο ντενιλσον τι κανει ?μπανια στην ηρακλειτσα?