Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από barlow4 »

αν αυριο ερθει ο τσοχατζοπουλος η ο εφραιμ και σου δωσει πριμ πες ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ενω τωρα εσυ ξερεις απο που ερχονται τα πριμ ε?

......
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

barlow4 έγραψε:αν αυριο ερθει ο τσοχατζοπουλος η ο εφραιμ και σου δωσει πριμ πες ευχαριστω.
Ο τζοχατζοπουλος εχει ερθει ... Οχι ο ιδιος αλλα ο Μπατατουδης .. Και στην αρχη μαλιστα καμαρωναμε ολοι για το χρημα και τις μεταγγραφες που εκανε .... 8-)
Απο τον εφραιμ , ακομα δεν εχει εμφανιστει κανεις ...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

8-) 8-)
αν καμαρώναμε λέει! σαν γύφτικα σκεπάρνια τρομάρα μας.
είδαμε και 2 κυπελα όμως, τώρα ούτε χωνάκι δεν βλέπουμε 8-)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

στον shark πηγαινε το τελευταιο σχολιο.
οπως και να εχει δεν ξερω απο που ερχονται τα πριμ.απο λαμογια δεν θελω παντως.και δεν ειμαι απλας στα λογια.
η υπαρξη του σαχπατζιδη ηταν του ενοικιαστη του ΠΑΟΚ.αυτο λεω.
δε γουσταρω να εχει παρε δωσε με τετοιους ο ΠΑΟΚ.δε γουσταρω να γινει ο ΠΑΟΚ μεγαλος με καθε κοστος.βαφτιοζαντας τα λαμογια ευργετες.
υγ.ρε συ shark εγω μικρος ημουν τοτε και πολλη πολλη αποψη δεν ειχα.αν εσυ συνειδητα καμαρωνες συγχαρητηρια.και ο τσοχατζοπουλος αργοτερα αποδειχτηκε ποιος ηταν.τωρα θα γουσταρες πριμ απο τσοχατζοπουλο?
και ο εφραιμ φανηκε αλλα με το σαχπατζιδη.
thief

Δημοσίευση από thief »

Εχουμε πλέον χτυπήσει τελικές στην διχόνοια και στην μαλακία... 15 μέρες περάσανε από εκείνο τον ημιτελικό και ακόμη δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε ούτε λεπτό, ούτε μία γαμημένη μέρα... :(

Αντε να δούμε τι άλλο θα ξημερώσει...

shark4 έγραψε:
barlow4 έγραψε:αν αυριο ερθει ο τσοχατζοπουλος η ο εφραιμ και σου δωσει πριμ πες ευχαριστω.
Ο τζοχατζοπουλος εχει ερθει ... Οχι ο ιδιος αλλα ο Μπατατουδης .. Και στην αρχη μαλιστα καμαρωναμε ολοι για το χρημα και τις μεταγγραφες που εκανε .... 8-)
Απο τον εφραιμ , ακομα δεν εχει εμφανιστει κανεις ...
Γιατί ο Σαχπατζίδης σε τι διαφέρει από τον Μπατατούδη σε ότι έχει σχέση με τον Τσοχατζόπουλο..;;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Φιλε Μπαρλοου, αν καμαρωναμε λεει ??????? Εκει να δεις τι γινοταν οταν ανακοινωνε Φρατζεσκους , Μαραγκους ,κλπ .... Να δεις sold-out στο πρωτο παιχνιδι του Φρατζεσκου στον ΠΑΟΚ ( 0-0 μετην κουλα στην Τουμπα ) και να μην το πιστευεις ...
Και να ημουν μονο εγω , χαλαλι .... Ορδες ΠΑΟΚτσηδων καμαρωναν ....
Αυτες ειναι αληθειες ειτε μας αρεσει ειτε οχι ....Που να δεις οταν πηρε και το μπασκετ , τι εγινε ....
Γι'αυτο σου λεω ...Ο σαχπα , μπορει να εκανε οτι εκανε αλλα οτι εσπρωχνε χρημα ειναι αληθεια ...
Δεν παιρνω κανενος το μερος , αληθειες γραφω μονο...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

οπως και να εχει τωρα εσκασαν ολες οι φουσκες του παρελθοντος.τοτε ο κοσμος δεν ηταν και τοσο καχυποπτος.τωρα σκασανε οι φουσκες και πλεον ο κοσμος δεν ανεχεται.
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

thief έγραψε:Εχουμε πλέον χτυπήσει τελικές στην διχόνοια και στην μαλακία.
Προφανώς στον ΠΑΟΚ και στον κόσμο του έχει ανατεθεί κάποιος άτυπος ρόλος εξυγιαντή της Ελληνικής κοινωνίας.
Εξυγιαντή ο οποίος αποφαίνεται πριν ακόμα δικάσουν τα δικαστήρια ή ακόμα και μετά ακόμα και σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί αθώος...όλα και όλα εμείς στον ΠΑΟΚ δεν δεχόμαστε μύγα στο σπαθί μας.
Τριγύρω μας γίνεται της πουτάνας,στην κυριολεξία της πουτάνας,έχουν πέσει κάθε είδους λαμόγια στο πτώμα αυτής της χώρας και την έχουν ξεσκίσει και μεις ψάχνουμε με το φανάρι μην τυχόν υπάρξει κάποια φήμη(ανυπόστατη ή όχι δεν έχει σημασία) για κάποιον εμπλεκόμενο με τον ΠΑΟΚ,για να βγάλουμε πολεμικά ανακοινωθέντα.
Το βασιλόπουλο με το άσπρο άλογο που θα 'ρθει να ελευθερώσει την βασιλοπούλα αργεί ακόμα.....
thief

Δημοσίευση από thief »

φίλε Bono δεν είναι θέμα αν ο κόσμος παίζει ρόλο "εξυγιαντή" ή όχι...

Εγώ προσωπικά όποιος βοηθάει τον ΠΑΟΚ δεν έχω πρόβλημα αρκεί να μην παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη του ή τουλάχιστον να μην θελήσει να αποκτήσει το 51 ή 65 %. Ας περιοριστεί δηλαδή σε καμία χορηγία, σουίτα ή απλή βοήθεια.

Θα μου πεις βέβαια σε μια Α.Ε. που τρέχει Α.Μ.Κ πως μπορείς να το αποτρέψεις αυτό.;;.. Ή στην χώρα της λαμογιάς και της διαφθοράς που ζούμε άντε να βρεις επιχειρηματίες που δεν εμπλέκονται κάπου... Αλλά επειδή στον ΠΑΟΚ έχουμε το παρελθόν του Μπατατούδη και του Γούμενου και επειδή και το παρελθόν του Σαχπατζίδη μοιάζει πολύ με αυτών των δύο, έ καταλαβαίνεις ότι είμαστε άκρως επιφυλακτικοί.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Δεν ξέρω για σας, εγώ απογοητεύτηκα, όπως ενθουσιάστικα σήμερα τα ξημερώματα με το που είδα το πρωτοσέλιδο. Δε μπορεί, σκέφτηκα, πόσο χαϊβάνι να είναι κάποιος? Ρισκάρει να γίνει ρόμπα, να πουλήσει όσα πουλήσει μια μέρα και να γίνει ρόμπα το ίδιο μεσημέρι?
rainmaker έγραψε:Το εικονίδιο για την απόγνωση ποιο είναι ρε παιδιά;;...

Τι φάπα ήταν αυτή τώρα; Και ομολογώ οτι ψιλοπερίμενα μια εξέλιξη σήμερα.
Πραγματικά δεν ξέρω πια τί να πιστέψω..

Θεωρώ μετά και την ανακοίνωση, πως υπάρχουν συγκεκριμένα ενδεχόμενα.

α) Υπάρχει όντως θέμα επιστροφής και η ανακοίνωση είναι στάχτη στα μάτια. Ψιλοαπίθανο..

β) ΔΕΝ υπάρχει θέμα, και τα σπορ το βγάλανε για να πιέσουν καταστάσεις ώστε να δημιουργηθεί θέμα (όπως έκαναν και οι ουλτρας νομίζω..) κάνοντας στην ουσία μια δουλειά του Ζαγοράκη.

γ) ΔΕΝ υπάρχει θέμα, και τα σπορ το βγάλανε επίτηδες για να στραφούν κατά του Ζήση μετά την άρνηση (οτι στους δύσκολους καιρούς δεν καταδέχεται να γυρίσει κλπ..)και να δημιουργήσουν κλίμα υπερ του Τέο.

δ) ;;;

Τα β+γ μπορεί να μοιάζουν, αλλά είναι τελείως αντίθετα. Διότι στη μια περίπτωση η φυλλάδα κάνει δουλειά υπερ του ΠΑΟΚ, ενώ στην άλλη κάνει δουλειά εντελώς κατά του ΠΑΟΚ και αυτό είναι αρρωστημένο.

Θεωρώ πως πρέπει να ξεκαθαρίσει μια και καλή το ζήτημα, να ακούσουμε και απο Τέο μεριά την άποψη του και αν θέλει μια επιστροφή, και να φανεί αν ο Ζήσης θέλει έστω και υπό συνθήκες να γυρίσει.

Όπως και να χει ο Ζαγοράκης πάλι θα τα ακούσει γιατί θα θεωρηθεί οτι αυτός τα υποκινεί όλα, και θέλω να δω αν και πως θα δικαιολογηθεί και που θα πάει όλο αυτό..

Ζήση, δεν σε θέλουμε γιατί είσαι ο καλύτερος τεχν. διευθυντής του πλανήτη. Υπάρχουν και καλύτεροι. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μαλακία κάνατε (άλλος με μεγαλύτερη ευθύνη κι άλλος με μικρότερη) εσύ και ο άλλος, που χαλάσατε μια τόσο ωραία κατάσταση για κωλοεγωισμούς (αλήθεια, πόσο κοινότυπο είναι ποια αυτό;), και ποια είναι η νιρβάνα στην οποία θέλουμε να επιστρέψουμε, τότε δεν έχω κανένα νταλκά να πιέζουμε για καταστάσεις απέναντι σε ντουβάρια.
Με καλύπτει κατά 99% η παραπάνω δημοσίευση, σε σκέψεις και ενδεχόμενα.

Το 1% για το εικονίδιο. Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Νομίζω ότι το δεύτερο είναι το πιθανότερο ενδεχόμενο.Πουλάει και το "θέμα"...
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Τονίζω εξ΄ αρχής με πάσα ειλικρίνια, οτι αγαπώ τον Ζήση όσο και τον Θόδωρο.

Με μια πιο ενδελεχή ανάλυση τόσο του περιεχομένου, όσο και της χρονικής επιλογής στην έκδοση της σημερινής του ανακοίνωσης, θεωρώ οτι είναι ατυχής.

Ο βασικότερος και άκρως επικίνδυνος λόγος αυτής της ένστασής μου έχει να κάνει με τον φόβο μου, εύχομαι να διαψευστώ πλήρως, οτι αυτή η ανακοίνωση θα αποτελέσει το εφαλτήριο και θα πυροδοτήσει την ήδη τεταμένη κατάσταση, για γενική διάσπαση στους κόλπους των οπαδών του ΠΑΟΚ, με διαχωρισμό αυτών σε Ζαγορακηκούς και Βρυζηκούς. Άμεση συνέπεια αυτού θα είναι η αποσύνθεση της προσπάθειας για ανασύνταξη και νέα δυναμική του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.

Ένας μεγάλος στρατηγός, όπως θεωρώ οτι έιναι ο Ζήσης, δεν δικαιολογείτε να μην το έχει προβλέψει αυτό.

Παρακαλώ από τα βάθη της ψυχής μου ΝΑ ΓΙΝΩ ΡΟΜΠΑ σε αυτή μου την εκτίμηση..

Δύο τρόποι υπάρχουν για να διαψευστώ:

Ο πρώτος έιναι η ώριμη αντιμετώπιση της κατάστασης από την πλευρά των οπαδών.
Τώρα θα φανεί πόσο φωτισμένους ηγέτες διαθέτει το συνδεσμιακό μας κίνημα.

Ο δεύτερος είναι η ενωτική παρέμβαση του ίδιου του Ζήση, με πειστικές ενέργειές του (ότι μπορεί να σημαίνει αυτό) και όχι με μια νέα ανακοίνωσή του.

Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

απέδειξε ο ζήσης για μία ακόμα φορά ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ άνθρωπος είναι.ΛΙΓΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ,ΣΤΑΡΑΤΕΣ,ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ.ούτε σάλια ούτε μαλακίες.γι'αυτό κ έχαιρε της απεριόριστης εκτίμησής μου ως διοικητικός στον ΠΑΟΚ.κρατώ μια μικρή επιφύλαξη να'ναι η ανακοίνωση στάχτη στα όμματα κάποιων.

κατά τα λοιπά,εν προκειμένω,καίτοι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ του ΒΡΥΖΑ,δε με ενδιαφέρει αν παίζει να γυρίσει ο ζήσαρος κ πότε τούτο θα γίνει.έχω την πίστη πως θα συμβεί.προέχουν ωστόσο άλλα πράγματα για την ομάδα.ζαγοράκης υπάρχει προς το παρόν στον ΠΑΟΚ,αυτός κάνει κουμάντο.ας φέρει έναν εξίσου ή περισσότερο αποτελεσματικό άνθρωπο από το ζήση στον ΠΑΟΚ κ δεν τραβάω κανένα ζόρι.άλλωστε,ο ζήσης ουδέποτε κατέστη αρεστός σε εμένα,όπως θαρρώ κ σε αρκετούς ακόμα,στο μιλητό αλλά εμπράκτως.οι πράξεις μετρούν.ας γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν για να έχει προοπτική η ομάδα κ ας γίνουν από τον οιονδήποτε,έστω κ πανάσχετο με τον ΠΑΟΚ.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam

μπραβο..... :pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”