11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Δημοσίευση από DimisK »

Μακάρι η νέα χρονιά να του δώσει δύναμη να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να του δώσει φώτιση. Μπορεί πολλές φορές να του τα χώνω, αλλά όταν βλέπω ξανά και ξανά τη φάση που βάζει γκολ και χτυπάει με πάθος το χέρι του στο στήθος του, στο μέρος που είναι ο δικέφαλος στη φανέλα, δεν μπορώ, συγκινούμαι, με πιάνουν τα δάκρυα. Βγαίνει από μέσα μου όλη η καταπίεση χρόνων....Και μόνο γι' αυτές τις στιγμές είμαι διατεθειμένος να τον περιμένω. Με το όνειρο να ζήσω και πάλι ανάλογη σκηνή στον φετινό τελικό του κυπελλου, απέναντι στο λαγό.....
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Και εγώ ακριβώς έτσι νιώθω φίλε Δημήτρη..
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Και πολλοί ακόμα από μας Γιάννη μου....

Να είσαι σίγουρος..
:pano:
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Μακάρι το παληκάρι να γινει καλα και να παιξει συμφωνα με τις δυνατοτητες του.
Οχι τιποτε αλλο, τα λεφτα που παιρνει ειναι πολλα...
:yellowcard: στο αγχος
:redcard: στους τραυματισμους και φυγαμε για τελικο...
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

φρανκφούρτη,φρανκφούρτη...οε οε οε

χαχαχαχα..ας αρχίσουν οι κωλοτούμπες... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
chalex

Δημοσίευση από chalex »

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα “bild” ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι Γερμανοί υποστηρίζουν ότι η Άιντραχτ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βόσνιου, αλλά στην λίστα της υπάρχουν και άλλα ονόματα επιθετικών .

Για την ακρίβεια, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011, καθώς επίσης και πως το ύψος της ρήτρας είναι 3.000.000 ευρώ και πως η γερμανική ομάδα θα εξετάσει ενδεχόμενο απόκτησης του το καλοκαίρι.

Ένας ακόμα υποψήφιος στην μεταγραφική λίστα του γερμανικού συλλόγου είναι και ο Τούρκος Χαλίλ Άλτιντοπ που αγωνίζεται στην Σάλκε

http://www.sport24.gr/html/ent/973/ent.335973.asp
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Στην ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή αγορά τα πάντα πωλούνται και αγοράζονται με μόνο γνώμονα το συμφέρον της Ομάδας.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Με 500,000€ εγώ τον πάω μέχρι τη Γερμανία... Ακόμα και ελεύθερος να μείνει και να γλιτώσουμε τα λεφτά του συμβολαίου του πάλι καλά είναι!!! Μ' αυτά τα 700,000 που παίρνει + καμιά 300,000 που έχουμε παίρνουμε παιχτάρα!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Στο στόχαστρο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται σύμφωνα με τη γερμανική ιστοσελίδα «Fussball Transfers» ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς! Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αρέσει στον Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να πάρει επιθετικό στην ομάδα του,καθώς οι τραυματισμοί των Γιάννη Αμανατίδη και Μάρτιν Φένιν, του έχουν «δέσει» τα χέρια.

http://www.sport-fm.gr/article/211420

καθώς οι τραυματισμοί των Γιάννη Αμανατίδη και Μάρτιν Φένιν, του έχουν «δέσει» τα χέρια.

καθώς οι τραυματισμοί των Γιάννη Αμανατίδη και Μάρτιν Φένιν, του έχουν «δέσει» τα χέρια.

ΥΓ.

Να εισαι σιγουρος αδερφε Σκιμπε...παιρνεις τον Μουσλιμοβιτς και τερμα οι τραυματισμοι επιθετικων! :lol: :lol: :lol:
Ρε τι αλλο θα δουν τα ματια μας...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Μάλλον οι σκάουτερς της Άιντραχτ δεν έχουν ψάξει το ιστορικό τραυματισμών του Ζλάνταν!
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

gika έγραψε:Με 500,000€ εγώ τον πάω μέχρι τη Γερμανία... Ακόμα και ελεύθερος να μείνει και να γλιτώσουμε τα λεφτά του συμβολαίου του πάλι καλά είναι!!! Μ' αυτά τα 700,000 που παίρνει + καμιά 300,000 που έχουμε παίρνουμε παιχτάρα!! :opaokara:
πως θα τον πας εσύ βεεεε[που λένε και οι σερραίοι]
με ποιανού δίπλωμα? :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ασε το παιδι ρε μοντερατορ! Λεπτομερειες τωρα... 8-)

Θα πιουν 2-3 μπυριτσες στο δρομο (το αυτονητο δηλαδις) , μια χαρά θα φτασουν στην Frankfurt...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ρε , εχετε τρελαθει τελειως?????Μη γραφετε τετοια πραγματα στο φορουμ!!!!Ο Γερμανος Μπιγκ Μπροδερ παρακολουθει.Γραψτε οτι ειναι παιχταρας και τετοια πραγματα μπας και γινει κανενα θαυμα.

Ζλατα σορρυ μεγαλε αλλα , σ' αγαπησαμε , σε στηριξαμε κι εσυ καθε μερα ολο και πιο πολυ μας γραφεις κανονικα με το να μπεκρουλιαζεις.Βεβαια εγω δεν εχω καμια αποδειξη για ολα αυτα εκτος απο τα λεγομενα των αδερφων μου εδω μεσα.Αλλα μετα απο τοσο καιρο ο καπνος εγινε φωτια η οποια εχει σβησει κιολας.

Και που στε....Λιγο αλατι στην πορτα την ωρα που θα φευγει!!!!

Υ.Γ.:ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!ΝΗΣΑΦΙ!!!!ΑΣ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΚΑΡΕΙΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

sidpanos έγραψε:
gika έγραψε:Με 500,000€ εγώ τον πάω μέχρι τη Γερμανία... Ακόμα και ελεύθερος να μείνει και να γλιτώσουμε τα λεφτά του συμβολαίου του πάλι καλά είναι!!! Μ' αυτά τα 700,000 που παίρνει + καμιά 300,000 που έχουμε παίρνουμε παιχτάρα!! :opaokara:
πως θα τον πας εσύ βεεεε[που λένε και οι σερραίοι]
με ποιανού δίπλωμα? :opaokara: :opaokara:
Στην ελλάδα του εικοστού πρώτου αιώνα ζούμε... Το δίπλωμα δεν θέλει να ξες να οδηγάς... Κανα χιλιάρικο να έχεις στην άκρη και είσαι τζάμι... Αλλά ακόμα και χιλιάρικο να μην έχω θα τον φορτώσω στο Φόκους το ΑρΕς του ξάδερφου και θα τον πάμε μαζί... Θα φτάσουμε και γρήγορα... Τελειο?? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

για την περιπτωση που μας παρακολουθει ο προεδρος της αιντραχτ: ζλαταν εισαι παιχτουρα, αριστος επαγγελματιας, θα δυσκολευτουμε να σε ξεπερασουμε, εισαι το αγαπημενο μας παιδι και αμφιβαλλω αν θα βρουμε αλλο τετοιο πολυβολο σαν κι εσενα να τιναζει τα διχτυα. ευχομαι αν αποφασισεις να φυγεις να επιστρεψεις μια μερα στην ομαδα που σ αγαπησε(κλαψ κλαψ κλαψ κλαψ). θα σ εχουμε για παντα στην καρδια μας ως τον πιο αποτελεσματικο επιθετικο που περασε ποτε απ την ομαδα.

και το δραμα συνεχιζεται με την κραυγη απελπισιας...

μην φυγειιιιιιις. οιμεναααααααααααααααααααα

υγ. τι λετε? του ανεβασα την τιμη κανα 500αρικο η οχι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”