Jose Boto

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Jose Boto

Δημοσίευση από astral »

Oι παράγοντες είναι πολλοί και πάντα εξαρτώνται από τους στόχους.

Ο γαύρος δείχνει ότι υπάρχουν σηματνικοτερα πράγματα από τα λεφτά σε αυτό το επίπεδο. Ειδικά στην περίπτωση μας που τα δεδομένα είναι αρκετά συγκεκριμένα τα τελευταία χρονια. οποτε δεν ξέρω ποσο νόημα έχει να λέμε το προφανές ότι "αν είχαμε πιο πολλά λεφτά θα ήμασταν καλύτερα". Ok, και?

Έχουμε αυτά που έχουμε, σίγουρα δεν είναι τα περισσότερα, αλλα δεν είναι και λίγα. Tο ζήτημα είναι να επικεντρωθούμε στην αγωνιστική πρόοδο του group, να γίνουν σωστές επιλογές και να κλείσουν τρύπες.

Ο Boto, για παράδειγμα, τα πήγε καλύτερα στους πιο φθηνούς παρα στους ακριβούς όπου ξόδεψε πολλά. Στην επίθεση,που είχαμε και το μεγαλύτερο πρόβλημα, τα πολλά λεφτά δυστυχώς απέτυχαν. Kαι στο κέντρο είχαμε την ατυχία τα λεφτά να βγάλουν μιση χρονια εκτος ομάδας.

Έχουμε δείξει ότι αγωνιστικά μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες, οποτε το ζήτημα είναι η ισορροπία του roster , όι σωστές επιλογές και η σταθερότητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Πέμ 27 Απρ 2023, 13:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
icue έγραψε:Σαν τον γαυρο δηλαδη οταν εφερνε Μαρσελο, Χαμες και Μπακαμπου;
Πολύ ηχηρά ονόματα πρώην ποδοσφαιριστών (οι δύο πρώτοι). Δεν παίρνεις τέτοιους παίκτες όταν θέλεις να φτιάξεις ομάδα.
Ο Μαρσελο ναι ηταν παλαιμαχος. Ο Χαμες ηταν απο τους καλυτερους του παικτες μαζι με τον Κορεατη και τον Μπακαμπου.

Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι δεν εχει να κανει με το ποσα δινεις, αλλα που τα δινεις. Και μερικες φορες δεν μπορεις να ξερεις απο την αρχη της χρονιας αν θα σου βγουν καποιες επιλογες.
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Χωρίς να θέλω να το παίξω μετά Χριστόν προφήτης. Πέρυσι το καλοκαίρι, που ο περισσότερος κόσμος αποθέωνε τον Μπότο επειδή έκλεινε γρήγορας τους παίχτες, εγώ σε σχόλιο μου εδώ μέσα είχα γράψει:
"Οκ γεμίσαμε τον πάγκο, τώρα ας περιμένουμε να φέρει και τους βασικούς".

Με βάση τα αποτελέσματα, οι μεταγραφές του Μπότο ήταν απλά κάποιοι ρολίστες που καλό είναι να υπάρχουν σε κάθε ομάδα για να δίνουν βάθος, αλλά όχι για να ξεκινάει από αυτούς η ομάδα.

3.5εκ για τον Φελίπε, 1.8 εκ για τον Κουαλιάτα (αλήθεια στην Βραζιλία παίζει;)

Ακατανόητη εμμονή(όλο το καλοκαίρι περιμέναμε να έρθει) για παίχτη από την Νορβηγία.
Ντάντας, ένα ταλέντο που όπως φαίνεται καριέρα δε θα κάνει καθώς η σωματική του δομή δε τον βοηθάει.
Μπράντον, τίμιος για τα λεφτά του αλλά μέχρι εκεί.
Ράφα, απλά οκ.
Νάρει, και Κοτάρσκι οι δύο πιο πετυχημένες μεταγραφές.

Δε ξέρω ποια εντολή είχε από τον Σαββίδη, σίγουρα η διαχείριση των χρημάτων ήταν κακή με βάση τα αποτελέσματα.
Τι μου λέει ότι φέτος το καλοκαίρι δε θα έχουμε μια από τα ίδια;
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

sourmenetes έγραψε:
montekristo έγραψε:Ετσι και κραταει κανα ημερολογιο-λευκωμα
(με ολα οσα ζει στον οργανισμο ΠΑΟΚ απο
τοτε που ηρθε μεχρι που θα φυγει κι αυτος
σαν φταιχτης) θα αξιζει ολοκληρη περιουσια!
Σε μια ομάδα, βασικά σε οποιονδήποτε οργανισμό, δε γίνεται να φταιει μόνο ένας!

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν ήξερε πού ήρθε, εκ των υστέρων.

Ο ίδιος πίστεψε ότι ο Φελίπε θα ξεσηκώσει το λαό του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος θεώρησε οτι ο κουαλιατα θα παίξει βασικός.

Μιλαμε για δύο κινήσεις που κόστισαν αρκετά χρήματα.

Δε λέμε ότι φταίει μόνο αυτός αλλά φταίει και αυτός.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tasso85 έγραψε:Σύμφωνα με τη δική μου λογική εκτελώ τις μεταγραφικές εισηγήσεις που έχουν την απόλυτη έγκριση του προπονητή, μετά από την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή.

Ιβαν Σαββιδης 18 Αυγουστου 2022
Αν ομως παρω σαν βαση τα λεγομενα του Ιβαν
Σαββιδη αυτος εχει και το λιγοτερο φταιξιμο κι
ας προσπαθουν να τον κανουν εξιλαστηριο θυμα
η/και αποδιοπομπαιο τραγο οι γνωστοι ΑΡΔ!

Αν δεν θελουμε να βιαζεται η ποδοσφαιρικη
λογικη δεν φταιει κι αυτος οσο και οι αλλοι.-
Δεν γινεται "να χτυπαμε το σαμαρι" οπως λεμε!

Δεν μπορει σε οποιες ομαδες ηταν να εχει
δημιουργησει ονομα υπερεπιτυχημενου και
σε μας οι 7 στις 10 μεταγραφες να μην κανουν.-
Ο τυπος ειναι καριεριστας κι οχι τυχαρπαστος!

Δυστυχως μαλιστα δεν ειναι και ο πρωτος αφου
οσοι προυπηρξαν εφυγαν σαν αποτυχημενοι ισως
πλην του Μιχελ που δεν ειχε καν προυπηρεσια!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

PablitoV2 έγραψε:Χωρίς να θέλω να το παίξω μετά Χριστόν προφήτης. Πέρυσι το καλοκαίρι, που ο περισσότερος κόσμος αποθέωνε τον Μπότο επειδή έκλεινε γρήγορας τους παίχτες, εγώ σε σχόλιο μου εδώ μέσα είχα γράψει:
"Οκ γεμίσαμε τον πάγκο, τώρα ας περιμένουμε να φέρει και τους βασικούς".

Με βάση τα αποτελέσματα, οι μεταγραφές του Μπότο ήταν απλά κάποιοι ρολίστες που καλό είναι να υπάρχουν σε κάθε ομάδα για να δίνουν βάθος, αλλά όχι για να ξεκινάει από αυτούς η ομάδα.

3.5εκ για τον Φελίπε, 1.8 εκ για τον Κουαλιάτα (αλήθεια στην Βραζιλία παίζει;)

Ακατανόητη εμμονή(όλο το καλοκαίρι περιμέναμε να έρθει) για παίχτη από την Νορβηγία.
Ντάντας, ένα ταλέντο που όπως φαίνεται καριέρα δε θα κάνει καθώς η σωματική του δομή δε τον βοηθάει.
Μπράντον, τίμιος για τα λεφτά του αλλά μέχρι εκεί.
Ράφα, απλά οκ.
Νάρει, και Κοτάρσκι οι δύο πιο πετυχημένες μεταγραφές.

Δε ξέρω ποια εντολή είχε από τον Σαββίδη, σίγουρα η διαχείριση των χρημάτων ήταν κακή με βάση τα αποτελέσματα.
Τι μου λέει ότι φέτος το καλοκαίρι δε θα έχουμε μια από τα ίδια;
Πω τι μου θυμισες ρε φιλε, ΚΟΥΑΛΙΑΤΑ!! Εδω μεσα βριζανε τον Λουτσε που δεν επαιζε. Εχει 1 συμμετοχη σε 2 μηνες στην νεοφωτιστη Βραζιλιας
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ρε εδώ σε έναν αγώνα μας τα είχαν κάνει νταούλια "γιατί δεν βάζει τον Κουαλιατα" και μόλις τον έβαλε άρχισαν τα "ε τώρα τι τον βάζει".
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Έχει ευθύνη και αυτός, αλλά δεν μπορώ να δώσω ποσόστωση. Δύο παίκτες που κόστισαν 3+1,8 εκατομμύρια έχουν σχεδόν μηδενική προσφορά και αν έχει δικαιολογία για τον Φελίπε που ήταν μέλος στην Κ23 της Πορτογαλίας η οποία έκανε πλάκα στην Ισπανία, για τον Κουαλιάτα που δεν προσαρμόζεται, δεν, δεν...δικαιολογία δεν υπάρχει. Ούτε για Μπράντον, τίμιος μεν για τα χρήματα που παίρνει και ήλθε και ελεύθερος, αλλά όχι αυτό που θέλαμε ειδικά όταν το καλοκαίρι μείναμε χωρίς σέντερ-φορ.
Με λίγα αναλογικά χρήματα η αεχ έφερε Λιβάι και έκλεισε τον Τσούμπερ. Με ελάχιστα ο συμπολίτης έφερε τον Πάλμα και δυστυχώς παίκτες αναλόγους αυτών και ανάλογα με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για μεταγραφή και συμβόλαια που πληρώνονται γενικά στην ομάδα, εμείς δεν έχουμε.
Πέρσι Ο Σαββίδης έδωσε 9 εκατομμύρια για μεταγραφές από τον Ιανουάριο '22 μέχρι το καλοκαίρι. Πόσα ξόδεψαν οι αντίπαλοί μας που μας έχουν σήμερα στο -15; Αν τα 9 χαρτιά κατανέμονταν ορθολογικά, δεν θα ήταν καλύτερα τα πράγματα από την αρχή της περιόδου;
Να λήξει η σεζόν με το καλό, να δούμε τι πετύχαμε ή αποτύχαμε και καλό θα είναι Τ.Δ. και προπονητής να οριοθετήσουν τους στόχους για την νέα περίοδο, αλλά και να μας πουν σαν γενικό συμπέρασμα και απολογία αν θέλετε, γιατί δεν εισπράττουν λίγα, τί έφταιξε για την εικόνα της ομάδος σε πολλούς αγώνες και ειδικά στα play-off.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Jose Boto

Δημοσίευση από aivas19 »

Επειδη εγω ξεκινησα το γαιτανακι στο τοπικ να πω οτι θελω να μεινει ο Μποτο και να δουλεψει με Λουτσε και Ιβαν να κοψουν το κεφαλι τους να ανεβασουν την ομαδα. Τωρα ξερει που βρισκεται. Δεν θελω να αλλαξει παλι το πλανο και ο ΤΔ κτλ. Δεν θελω το σχολιο μου να μεταφραστει λαθος
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Jose Boto

Δημοσίευση από JohnDag »

Ο εκάστοτε τεχνικός διευθυντής κινείται στα πλαίσια που θέτει η ιδιοκτησία. Όταν δε ο ιδιοκτήτης είναι ο Ιβαν Σαββιδης που γνωρίζουμε όλοι πόσο συγκεντρωτικός είναι, είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε ότι ο Μποτο έκανε ότι έκανε επειδή έτσι γούσταρε.

Κοινώς, όποιος πιστεύει ότι η απόφαση να επενδυθούν, σοβαρά (για τα δεδομένα μας) ποσά σε νεαρούς φερέλπιδες ποδοσφαιριστές, ελήφθη από τον Μποτο πλανάται πλάνην οικτρά.

Θα μπορούσε άλλος να βρει καλύτερα λαβράκια με ποσά γύρω στα 2-3Μ; Με τις τιμές που παίζουν πλέον στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο πολύ αμφιβάλλω.

Όταν κρίνουμε, λοιπόν, το μέχρι τώρα έργο του Μποτο στον ΠΑΟΚ καλό είναι να λαμβάνουμε υπόψιν το πλαίσιο βάση του οποίου του ζητήθηκε να δουλέψει και τους περιορισμούς (ηλικιακους αλλά και όσον αφορά τα ετήσια συμβόλαια) που του επιβλήθηκαν.

Αν αλλάξει ρότα η ιδιοκτησία το καλοκαίρι και του ζητηθεί να στήσει ομάδα πρωταθλητισμού με έμπειρους και έτοιμους παίκτες τότε θα κριθεί με βάση αυτό το πλαίσιο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω ειχα εκφρασει τις αμφιβολιες μου απο τη πρωτη στιγμη,οταν αλλοι πανηγυριζαν.Δεν καταλαβαινω ωρες ωρες πως σκεφτεται ο Ιβαν.Φερνεις ενα ΤΔ που διαχειριζοταν δεκαδες εκατομμυρια και περιμενεις τι ακριβως? Να εχει 100% επιτυχια με ενα ελαχιστο για τα δεδομενα του μπατζετ κσι την ιδια στιγμη παιρνεις πισω την εμπιστοσυνη σου γιατι δεν του βγηκαν καποιες κινησεις?
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

JohnDag έγραψε:
Θα μπορούσε άλλος να βρει καλύτερα λαβράκια με ποσά γύρω στα 2-3Μ; Με τις τιμές που παίζουν πλέον στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο πολύ αμφιβάλλω.

Ναι θα μπορούσε.

Δεν μιλάμε ούτε για τις απαιτήσεις που έχει π.χ. η Γιουβέντους και το Καμπιονάτο ή Λίβερπουλ και η Πρεμιέρ.

Για τις απαιτήσεις της Σουπερλίγκας ασφαλώς και θα έπρεπε να είχε κάνει καλύτερες επιλογές.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Jose Boto

Δημοσίευση από JohnDag »

Ettien, OK δεν μπορώ να επιχειρηματολογήσω αρνητικά επ’ αυτού που λες. Πιθανόν και θα μπορούσε κάποιος άλλος, πιθανόν και όχι. Είναι τελείως θεωρητική η βάση γι’ αυτή την συζητηση.

Για μένα είναι άλλου το πρόβλημα, η στόχευση ήταν λάθος εξαρχής.

Έχεις ήδη ακατέργαστη πρώτη ύλη στις ακαδημίες σου τις οποίες δουλεύεις σωστά εδώ και χρόνια.

Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος κατ’ έμε για να δημιουργήσεις υπεραξία και να πουλήσεις σε καλές τιμές είναι να στήσεις μια ομάδα υψηλού επιπέδου για Ελλάδα, που θα χτυπάει πρωτάθλημα και θα έχει σταθερή Ευρωπαϊκή παρουσία. Και μέσα σε αυτήν να μπολιάζεις κάθε χρόνο 1-2 ταλέντα σου από τις ακαδημίες.

Το να μαζεύεις «λαβράκια» από διάφορες γωνιές του κόσμου και να τους πετάς μέσα σε μια ομάδα με 5-6 παίκτες αμφιβόλου αξίας δεν φέρνει τα αποτελέσματα που θες.

Δηλαδή ακόμα και selling club να θες να γίνεις καν’ το σωστά. Όχι με πασαλείμματα.

Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν ξερω τι να σου πω αν θα μπορουσε
Υπαρχουν 2 επιχειρηματα και σε αυτο...
3,5 κοστισε ο Φελιπε , και αρκετα λιγοτερα κοστισε ο Χουανγκ στον γαυρο απο αγορα την οποια ο Μποτο την επαιζε στα δαχτυλα θεωρητικα. Και το συμβολαιο του Χουανκ μονο απαγορευτικο δεν ειναι
Επισης αν δεν μπορεις να βρεις λαβρακια με 2-3 πηγαινε στην safe επιλογη της "εγχωριας αγορας"
Καπου τοσα (γυρω στο 1,5 αν θυμαμαι καλα) κοστισε στην χαρτινη ο Γκατσινοβιτς που τον ειχες εδω και ηξερες τι επαιρνες. Επισης το συμβολαιο του οχι απαγορευτικο...

Τωρα πολλα μπορει να λεμε αλλα οπως και να το κανουμε οι επιλογες κυριως του Φελιπε και του Κουαλιατα ειμαι σιγουρος οτι κλονισαν την εμπιστοσυνη του αφεντικου.
Δεν θα μου κανει εντυπωση να δουμε αλλαγη το καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Βασιλοπουλος ειπε μολις οτι παραιτηθηκε πριν ενα μηνα αλλα δεν εγινε δεκτη η παραιτηση. Δεν ξερω αν ειρωνευοταν ή οχι. Ξερεις καποιος αν ισχυει;
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Επίσης κάτι που θα έπρεπε να προσθέσουμε είναι ότι ο μποτο δεν έφερε κανέναν απολύτως κάργα στην ομάδα όπως δεν είχε σχέση με την άλλη καταπτυστη μεταγραφή που είχαν ετοιμάσει κάποιοι κ αναφέρομαι στον Δώνη. Ο μποτο δεν είναι μόνος του στο μεταγραφικό γίγνεσθαι της ΠΑΕ ούτε αποφασίζει εν λευκώ. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του στο μεταγραφικό παζάρι άλλους αφηνουν ευχαριστημένους κι άλλους όχι . Τώρα πάντως αν δεν μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα με ένα ταχυδιναμικο χαφ πρώτης γραμμής κι με έναν πολύ καλύτερο σέντερ φορ τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”