Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από DamoN »

Έχω φαει σκάλωμα τόση ώρα προσπαθώ να δω τι λέξη μπορώ να γράψω και να μ βγάλει λαγός.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

eorptol1 αυτα τα μπαμ τα λενε κ οι χαρτινοι εδω κ 5 χρονια για εμας εγω βλεπω οτι η θυγατρικη εκανε ομαδα κ εμεις εχουμε κενα βασικοτατα τεσπα θα περιμενω κ γω μεχρι της 31 αλλα μου αλλαξε ολη η οπτικη βεβαια μου αλλαξε απο τις φημες που ακουγονται οποτε μπορει να γραφω κ ανυποστατα πραγματα αλλα αλλαξε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Τετ 11 Αύγ 2021, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Gospi έγραψε:
jibbie έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω τωρα καταλαβα πως το πηρες...
ναι οκ οτι εισαι και καλα λαγος της διοικησης..
Κι αν ειναι λαθος του Τ9?
Κι αν ειναι παραφραση του "πουλι" που λεμε συχνα...
Τεσπα...
Ολα θα ηταν καλυτερα αν η ΠΑΕ εκανε τα στοιχειωδη

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μλκ με πεθανες :lol: πως το Τ9 εκανε το λαγος πουλι ρε; :lol:
Οχι ρε το πουλί [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εννοω να χρησιμοποιει την λεξη λαγος οπως καποιοι το πουλι! [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Ειπαμε εχω φαντασια αλλα οχι και τοση!

σε πειραζω :D
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ξερω ρε!

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

tad έγραψε:
JohnDag έγραψε:Δηλαδή για να καταλάβω.

Μπαμπά γιοκ, Τζοβινκο γιοκ και το εξτρεμ που ήταν κοντά να κλείσει δεν προχωράει γιατί ταχαμ δήθεν δεν τον θέλει ο Λουτσεσκου.

Κι όλα αυτά ενώ τους 2 πρώτους τους περιμένουμε κάνα 2 μήνες και έχουμε 11 Αυγούστου.

Καλά κρασιά να πω εγώ.

Το μόνο θετικό είναι η παρουσία του Ραζβαν και ότι ξέρει πως να κάνει τον άνθρακα χρυσάφι. Αλλά ακόμα κι αυτό έχει τα όρια του.

Brace your selves, έρχεται μια ακόμη δύσκολη χρονιά.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sorry αδερφέ αλλά ποτέ δεν έχει δοκιμαστεί ο Λούτσε με άνθρακα ρόστερ ... Το ρόστερ που παρέλαβε από 95% επιλογές Ίβιτς ήταν εξαιρετικό και την δεύτερη χρονιά ακόμα καλύτερο ...

άλλος πήρε με αυτό το ρόστερ-άνθρακα κύπελλο πέρσι αλλά καλύτερα ας μην το πάμε αλλού το θέμα ...

ο Λούτσε είναι πανέξυπνος προπονητής και εξαιρετικός στην επικοινωνία και στα mind games. Αλλά στις μεταγραφές ποτέ δεν έχει δοκιμαστεί στηνωντας ρόστερ και ποτέ δεν έχει προσπαθήσει πετυχημένα να πάρει τίτλους με κακό ρόστερ. δεν έτυχε ... δεν τον κατηγορώ για αυτό ... μακάρι να διαλέξει και να του πάρουν κάποιους καλούς παίχτες ... περιμένουμε όλοι σαν τις παρθένες τον γαμπρό !!!
Αμα δεις τι έκαναν μετα τον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου οι Κάνιας, Σακχοφ, Λημνιός, Ζαμπα και συνυπολογισεις την κατακόρυφη πτώση Βαρελα, Μπισε και Κρεσπο μετά την φυγή του θα καταλάβεις ότι τα 2 σερί νταμπλ που πήρε δεν ήταν τόσο λόγω παιχταράδων αλλά γιατί κατάφερε και έστησε μια καλοδουλεμενη μηχανή με τακτική συνέπεια εντός αγωνιστικού χώρου.

Δεν είναι Θεός (προφανώς) αλλά μπορεί μέσα από την ομαδική λειτουργία να καλύψει αγωνιστικές αδυναμίες παιχτών.

Σε κάθε περίπτωση στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε σοβαρές μεταγραφές και ΑΜΕΣΑ.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

DimitrisS έγραψε:Ποσα μπορει να θελει η Τσελσι για αγορα Μπαμπα;
Γιατί δεν μας το λένε τα ΑΡΔόπουλα. Λέτε να μην το ρωτήσαμε?
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μπαμ δεν ξέρω αν θα κάνουνε.ο μαρινακης δεν ξέρω αν πληρώνει από την τσέπη του
Αλλά συνεχώς βλέπω στα σχόλια στα γαυρετα κλπ την πληροφορία που μοιράστηκα μαζί σας για εμπλοκή του άλλου του Βαγγέλα…..πλέον δεν το λέει ένας ή 2 με ινσαιντ Ινφο αλλά και η κουτσημαρια3…
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλά λέμε για κλίμα ειδύλλιακο.....
Δηλαδή αν αύριο χτυπά ξύλο έρθει η στραβή τι θα γίνει;;;
Εγώ λοιπόν ξαναρωτάω....
Από πού προκύπτει ότι ο Ραζβαν δεν θέλει προσθήκες? Τον έχετε για τόσο αφελή?
Τον προπονητή που κατάφερε να πάρει 2 νταμπλ τον έχετε κόψει να μην μπορεί να αξιολογήσει τι ρόστερ έχει;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

[url][/url]
sourmenetes έγραψε:Είναι......

ένα ταχυδυναμικο χαφ

νTapatalk
Αυτό το λάθος γιατί εξακολουθείτε και το κάνετε

Το...ταχυδυναμη....δεν είναι χαρακτηριστικό αλλά αποτέλεσμα και δεν έχει σχέση με την ταχύτητα αλλά με την δύναμη...
Άβαταρ μέλους
Magdi1976

Δημοσίευση από Magdi1976 »

Γκρίνια,μίρλα, μιζέρια,νεοπλουτισμός,ξερόλες,αναλυτές,σασταλεγάκηδες κτλ..
Απαξιωτές των πάντων που μας έφεραν τίτλους,του προέδρου,όλα στο ανάθεμα...
Εμπιστοσύνη υπάρχει καθόλου;;;
Μάλλον Γούμενοι και Παγώνηδες μας αξίζουν τελικά..
Δε γράφω συχνά αλλά μπαίνοντας να διαβάσω το μοναδικό μέσο που μ'εκανε να περνάω τον ελεύθερο χρόνο μου όμορφα με κατάντησε καταθλιπτικό..
Δεν τους τσουβαλιάζω όλους εννοείται αλλά..
Εμένα είτε κάνει μεταγραφές η ομάδα είτε όχι στα παπάρια μου..
Όσοι θαυμάζετε τις μεταγραφές του ρουλη και του γαύρου είστε απαράδεκτοι..
Ούτε τον Ριβάλντο ζήλεψα ποτέ ούτε τον Ζιοβάνι..
Είχα Φραντζέσκο, Μαραγκό και τους υπόλοιπους..Οι μεγαλύτεροι παίκτες στην μεγαλύτερη ομάδα για μένα και για πολλούς τότε..
Είχα Βενετίδη,ΓΧ μετέπειτα ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ..
Αυτό χάσαμε αδέρφια και λυπάμαι πολύ..
Στηρίξτε αυτούς που έχουμε κι αυτούς που θα έρθουν..
Για εμάς θα παίζουνε και πρέπει να νιώθουν ότι τους αγαπάμε..
Όποιος νομίζει ότι όσα γράφονται εδω μέσα και δεν περνάνε στα αυτιά τους είστε γελασμενοι..
ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ μωρέ
Συγνώμη για το off topic και το κατεβατό..
Δεν πρόκειται να ξαναενοχλήσω

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το θεμα ειναι οτι οταν πας να παρεις για δευτερη συνεχομενη χρονια εναν παικτη δανεικο και μαλιστα αυτη την φορα με οψιον, προφανως εμεινες ευχαριστημενος απο αυτον και το πιθανοτερο ειναι του χρονου τελικα να τα σκασεις κιολας για να τον παρεις, ετσι κι αλλιως.

Για ποιο λογο δεν το κανουμε απο τωρα αυτο;
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Φαντάζομαι φοβόμαστε την ευπάθεια στους σοβαρους τραυματισμόυς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Timelord την Τετ 11 Αύγ 2021, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kounavi

Δημοσίευση από kounavi »

Napoli4 έγραψε:Εγώ πάντως θα πάω κόντρα στην γκρίνια και μίρλα των τελευταίων ~800 σελίδων, και θα δηλώσω αισιόδοξος για την χρονιά που έρχεται, αλλά και για την τριετία του Λουτσέσκου συνολικά.

Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή φάση, και μπορεί με σωστή διάχειριση να φτιάξει ένα καλό ρόστερ.
Δεν θεωρώ συνετό να ξοδέψουμε τα λεφτά του Τζόλη σε αυτή τη μεταγραφική.
Θα ήθελα για πρώτη φορά στην ιστορία μας να έχουμε λεφτά στην άκρη ώστε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα χρόνια. Έτσι κι αλλιώς έχουμε ακόμα μεγάλο ποσοστό από τα λεφτά του Γιαννούλη, που φτάνουν για να κάνουμε ποιοτικές κινήσεις. Αριστερό μπακ και εξτρέμ θέλουμε, και όποια άλλη προσθήκη πρέπει να συνοδεύεται με αποχώρηση παίκτη.

Ας αφήσουμε την ομάδα να δουλευτεί από τον Λουτσέσκου. Σύντομα θα ρολλάρει και θα βλέπουμε διαφορετικά πολλούς παίκτες. Ένα ματς με την Μποέμιανς μετά την προετοιμασία δεν μπορεί να κρίνει τον μεταγραφικό και οικονομικό σχεδιασμό της ομάδας.

Το μεγαλύτερο στοίχημα είναι η επόμενη θερινή μεταγραφική περίοδος, που εκτός των Ίνγκασον, Ζίφκοβιτς και Τσιγγάρα που πρέπει να ανανεώσουν, λήγουν και τα συμβόλαια Πασχαλάκη, Ζίφκο, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιειρίνια, Ροντρίγκο, Καγκάβα, Μπισεσβαρ. Όταν έρθει αυτή η ώρα, θα ήθελα η ομάδα να βγει με γεμάτο πορτοφόλι στην αγορά και να φέρει παίκτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο.

Τέλος, θέλω να γράψω εδώ, αν και οφ-τοπικ, πως η στάση της ομάδας στο θέμα των τηλεοπτικών είναι άριστη και δεν πρέπει να περνάει στα ψιλά. Ο ΠΑΟΚ εύκολα θα μπορούσε να κλείσει μία συμφωνία με νοβα και οτε, όπως έκαναν οι ανταγωνιστές, αλλά είμαστε, με πράξεις, στο πλευρό των μικρών ομάδων. Ζητούσαμε κεντρική διαχείριση, και πλέον χρησιμοποιούμε το μέγεθος και τη δυναμική μας για να βοηθήσουμε και τους μικρούς να πάρουν καλύτερες προσφορές. Πολλά μπράβο από εμένα. :nairepaok:
Όαση ξανά. Το πιο σημαντικό όλων είναι η αναφορά στο επόμενο καλοκαίρι. Εκεί θα γίνει το rebuild
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μπορεί να μην θέλουν να δώσουν 2 ζεστά σε παιχτη με το ιστορικό τραυματισμών του . Να θέλουν πρώτα να Δούνε πως ανταποκρίνεται σε μια ολόκληρη σεζόν . Νομίζω έχει και κόπα αφρικα ο συγκεκριμένος φετος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ariskatiforos έγραψε:Για φορμαρισμα μπισε κ Καντουρι μίλησε ...
ΩΧ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”