Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Dimg4a

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Dimg4a »

Εγω εβαλα μια φατσουλα σοκ στο ανεξηγητο τριημερο μπαν του αλλου και σβηστηκε :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ντιμ συγκρατησου.2 μερουλες μεινανε.Μη μας το κανεις αυτο.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

:lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

gika έγραψε:
Το θέμα είναι καρπουζα, και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης αλήθεια........

gika... Φιλε μου

Ποτέ δεν έκανα....αυτο που λες...σε μια καθαρά ποδοσφαιρική - αθλητική άποψη..

Την γνώμη μου για την ομάδα την έχω πει και την ξέρεις πολύ καλά την είπα μια δυο φορές τέλος...

Δεν έχει νόημα να την λέω κάθε μέρα...

Η πορεία θα δείξει....που πάμε...

Και για να μην..βαλουμε άλλους στην κουβέντα..ποσες φορές εσύ έγραψες για.. εγκλήματα και κακούργηματα...για την ομάδα μας...

Σχεδόν ποτέ και εάν σου έχει ξεφύγει επάνω στην...πιεση..κατι τέτοιο γίνεται αμέσως αντιληπτό και τελειώνει εκεί...
Πάντα χρησιμοποιείς..ποδοσφαιρικό..λογο με λογικη

Πόσες φορές...σου έκανα επίθεση.......

Εδώ ο άλλος έβαλε με σκούρα γράμματα την λέξη...κοπριτες...για να μας πει για τα επιθετα

Ειναι προφανές ότι δεν έχει δει την ταινία με τον Κωνσταντάρα

Άντε εγώ τώρα να βγάλω συνεννόηση...

Δηλ για πες μου...ολοι...αυτοι που μιλάνε για εγκλήματα...αργοσχολους..κυρ κυρ..τα ζώα που πάνε αργά.. Δημ υπαληλους και για τον Ιβάν που δεν ξέρει που πάνε τα 4...εσυ πως το παλεύεις...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Να κάτσω εγώ...φιλε gika...

Να εξηγήσω στον αμπαλο τον κολκα..για να μην παρεξηγηθεί κανενσς άλλος...οτι η ταχυδυναμη δεν είναι χαρακτηριστικό αλλά αποτέλεσμα έργου..

Το είπε ο κολκας..τέλος... Χρειαζόμαστε παίκτη ταχυδυναμικο...
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Οποτε αν στολισω καποιον ειναι δικαιολογημενο αν εχει ειπωθει σε ταινια. Τσεκ
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Μπορώ να μάθω τον λόγο που δεν μου περνάτε τα post? Έγραψα την γνώμη μου για το μισό ροστερ χθες στις ανάλογες ενότητες και το μόνο που μου περάσατε ήταν μια πρόβλεψη σκορ. Ποιος ο λόγος? Όλα τα ποστ είχαν και θετικά και αρνητικά σχόλια. Τι θέλετε δηλαδή για να μας περνάτε τα ποστ μόνο να γλύφουμε τους παίκτες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει και απογοητεύτηκα πολύ. Τουλάχιστον ειρωνικό το γεγονός ότι υπάρχει ενότητα "προπαγάνδα στα ΜΜΕ" τη στιγμή που δεν αφήνετε να ακουστεί μισό αρνητικό σχόλιο. Και επαναλαμβάνω ότι τα ποστ μου δεν είχαν καν τέτοιο χαρακτήρα. Επί των πλείστων ήταν θετικά. Ελπίζω να ήταν άλλος ο λόγος που δεν πέρασαν τα ποστ και να έχει γίνει μια μεγάλη παρεξήγηση αλλά δεν νομίζω. Έχω απογοητευτεί

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Όλα σου τα ποστ στα τοπικ των παικτών έχουν εγκριθεί και τα περισσότερα από εμένα. Μήπως κάνεις λάθος?
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Μάλλον ήταν δικό μου πρόβλημα, δεν μου εμφάνιζε τίποτα μέχρι τώρα πέρα από το σχόλιο του σκορ για αυτό και υπέθεσα ότι δεν πέρασαν. Συγγνώμη για την αναστάτωση

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

renegade έγραψε:
gika έγραψε:
Και τέλος, πλιζ, σταματήστε τους χαρακτηρισμούς. Άμπαλος ο ένας, μίζερος ο άλλος κοκ. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την οπτική του και μιλάμε για μπάλα. Μάθετε να κάνετε συζήτηση. Γι αυτό είστε σε φόρουμ. Αλλιώς υπάρχει και ο καθρέφτης σπίτι σας να γνεφετε καταφατικά κάθε φορά που τελειώνετε μια πρόταση.
Δηλαδή σοβαρά τώρα?
Γράφεις βεσυ " σταματήστε τους χαρακτηρισμούς"?
Εσύ που χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚτση που δεν ήθελε τη νίκη της Κούλας προχθές σκατοψυχο, ζηλιάρη?
Και μην μου πεις ότι δεν είπες κάτι τέτοιο γιατί ο χαρακτηρισμός " να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" γίνεται αποκλειστικά για τέτοιου είδους ανθρώπους, ανθρώπους ζηλόφθονες κακούς.
Ακόμα και αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε κάποιον που αποκλειστικά επιθυμεί το να " ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" όπως αποκαλείς χωρίς να έχει κανένα απολυτως όφελος από κάτι τέτοιο και ανάμεσα σε έναν οπαδό όπου η ομάδα του ανταγωνίζεται την ομάδα που δεν επιθυμεί να κερδίσει γιατί μια είσοδος του αντιπάλου στους ομίλους είναι πηγή εσόδων,έσοδα που συμβάλλουν έτσι ώστε ο ανταγωνιστής να έχει πλεονέκτημα έναντι βτης ομάδας του.
Είναι δηλαδή μια εντελώς ορθολογική συμπεριφορά και επουδενί όχι συμπεριφορά τύπου " να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα "
Αυτό έχεις να απαντήσεις, αλήθεια; Εγώ στην θέση σου δεν θα έλεγα τίποτα!

Απάντησα σε συνοπαδό πριν μια εβδομάδα (δεν θυμάμαι καν σε ποιον!), που παρακαλούσε να αποκλειστούν οι άλλες ελληνικές ομάδες, ότι λύση δεν είναι να «πεθάνει η κατσίκα του γείτονα», γιατί και καθαρά ποδοσφαιρικά να το δεις η χώρα ανεβαίνει στο ranking κι η πίεση στον Σαββιδη να ενισχύσει και τη δική μας ομάδα αυξάνεται. Το παραποιείς αυτό και λες ότι υπονοησα ότι κάποιο μέλος είναι σκατοψυχο.

Παίρνεις λοιπόν αφορμή από ένα post που ζητάει να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί και να επικεντρωθούμε όλοι σε μια εποικοδομητική συζήτηση, για να συνεχίσεις την επίθεση σε προσωπικό επίπεδο σε εμένα παραφράζοντας κάτι που είπα μερικές μέρες πριν. Μπράβο μου την είπες! Τελειώσαμε; Είσαι χαρούμενος;

Ειλικρινά δεν ξέρω τι συμβαίνει στο κεφάλι σου. Από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιο βραβείο για το μέλος που έχει πάντα δίκιο οποτε μπορείς να χαλαρώσεις. Ξέρεις από ποδόσφαιρο και είτε συμφωνώ με αυτά που γραφεις είτε όχι, πάντα χαίρομαι να διαβάζω τις απόψεις σου. Μάθε όμως να σέβεσαι την αντίθετη άποψη και να μην προσβάλεις τον άλλο όταν διαφωνείς. Μάθε να κανεις διάλογο.

Αλλιώς τι νόημα βρίσκεις σε όλο αυτό; Ποιο το νόημα να επιβραβεύεις τον εαυτό σου όταν κάποιος συμφωνεί μαζί σου, και να προσπαθείς να μειώνεις τον άλλο όταν λέει κάτι αντίθετο;

Ειλικρινά ρητορικές είναι οι ερωτήσεις, δεν χρειάζεται να απαντήσεις. Ελπίζω να το διαβάσεις, κι όταν ηρεμήσεις να αναλογιστείς το γιατί έχεις το ύφος που έχεις και σε τι σε οφελεί.

Υγ: απαντάω εδώ και όχι στις μεταγραφες για να αποφύγουμε άλλο ένα off topic.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Βγηκατε οφ τοπικ στις μεταγραφες?Περιεργο..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έχουμε φτάσει σε σημείο παρακαλιών σε χρήστες, που έναν Αύγουστο αργότερα προφητεύουν σεισμούς, λιμούς και καταποντισμούς για την ομάδα, να μην ... επαναλαμβάνονται. Το σπαμάρισμα είναι ανελέητο εδώ και καιρό, από αρκετούς, όχι μόνο τον συγκεκριμένο, πολλά γραφόμενα είναι στο όριο του τερατώδους και η αντίδραση είναι ανύπαρκτη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μπαναρετε με μωρε να φτιαξει η μερα του navigator
Ο ανθρωπος εδω μεσα ειναι για να διαβαζει συμβατες αποψεις με την δικια του και για να παιρνει ικανοποιηση απο την παραδειγματικη τιμωρια των υπολοιπων!
Τιμωρηστε μας να γουσταρει!
Δεν βλεπετε οτι το χει αναγκη?
Την προηγουμενη βδομαδα εφαγε ολη τη βφομαδα να μας λεει ποσό εκτιθεται ο Κολκας! Αλλα εκει δεν πειραζει το σπαμαρισμα. Το εκανε αυτοε. Ειναι απο τα καλα μελη. Ειναι ξεκαθαρο πως γουσταρει να κυνηγαει τους γυρω γυρω.
Ριχτε μου ενα μπαν να ηρεμησει γτ δεν αντεχω αλλη αστυνόμευση και κυνηγι μελων. Αηδια
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Φωνάζει ο κλέφτης, θα πω, για άλλη μια φορά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω ειμαι ο κλεφτης Μπαρκαρουτσε?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”