Ιβάν Σαββίδης V
- Sick Bastard
-
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ο Ιβάν έχει φτάσει τα όρια του, οι δυνατότητες του είναι μέχρι εδώ.trouman έγραψε:Ο Ιβάν δεν είναι τέλειος, το εμπεδώσαμε πια, έχει τα κουσούρια του, αλλά είναι η πιο επιδραστική παρουσία στην ιστορία της ομάδας, ο μεγαλύτερος ευεργέτης και θα είναι αυτός που θα πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που δεν τον πήγε κανένας.
Αν και το τελευταίο το έχει ήδη καταφέρει, έπεται συνέχεια...
eorptol1 έγραψε:ηρθε ενας ξεχρεωσε το καταχρεωμενο σπιτι στο σουλουπωσε σε υποσχεθηκε να στο κανει μεζονετα ,αυτο δεν το εκανε ακομη αλλα σε νοικοκυρεψε , και εβσλε στο σιπιτι καινουρια ασημκκα που ειχες να δεις απο το 1985,ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ? ΑΛΤΣΑΧΑΙΜΕΡ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ? ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ......ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ......]
++++++++++++++++++++++
- milhouse777
Ναι ρε φίλε..καταντάει κακόγουστο! Μάθαμε από μικροί να κυνηγάμε κάθε χρόνο προέδρους ,να βρούμε τις μετοχές..αυτό να παίρνεις τίτλους και να διεκδικείς πρωτάθλημα,να έχεις σοβαρό προπονητή δεν μας ταιριάζει...θέλουμε μπαχαλο, αναρχία και χαμό. Που είναι οι ευρωπαϊκοί τίτλοι που σηκώναμε κάθε τόσο...οι παιχταραδες που είχαμε μάθει να βλέπουμε...ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Εννοείς το όνειρο των 5+1 τιτλων τα τελευταία 5 χρόνια???
Ε ρε Γούμενος, Παράσχος ,Άλαν και μπαϊανο που σας χρειάζεται μερικούς.
- Sick Bastard
Όχι, για το ''ξήλωσέ τους όλους που δεν κάνουν, αλλά για κάποιο λόγο τους κρατάς μια 10ετια''ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Εννοείς το όνειρο των 5+1 τιτλων τα τελευταία 5 χρόνια???
Δεν νομίζω ότι σου είναι δύσκολο να το διαχωρίσεις αυτό στο κεφάλι σου.
Πάντως άσχετα με το πόσο ανοιχτή ή κλειστή η μισάνοιχτη την έχει την κάνουλα ο Ιβαν, έπρεπε να βρεθούν παίκτες που να ταιριάζουν στο αγωνιστικό και το οικονομικό πλαίσιο. Αν σου λένε βρες παικτη με 1 μυριο και αυτοί που φέρνεις ζητάνε 2+ κάτι πάει στραβά.
Ο Ιβαν πρέπει να βελτιώσει την οργάνωση και να αξιολογήσει το προσωπικό του. Είμαι αισιόδοξος γιατί φαίνεται να εμπιστεύεται πλήρως τον Λουτσεσκου για το αγωνιστικό και θα την βρούνε την άκρη.
Ο Ιβαν πρέπει να βελτιώσει την οργάνωση και να αξιολογήσει το προσωπικό του. Είμαι αισιόδοξος γιατί φαίνεται να εμπιστεύεται πλήρως τον Λουτσεσκου για το αγωνιστικό και θα την βρούνε την άκρη.
Εγώ πάλι νομίζω ότι ο Ιβάν δείχνει να έχει φτάσει στα όρια του...trouman έγραψε:Ο Ιβάν δεν είναι τέλειος, το εμπεδώσαμε πια, έχει τα κουσούρια του, αλλά είναι η πιο επιδραστική παρουσία στην ιστορία της ομάδας, ο μεγαλύτερος ευεργέτης και θα είναι αυτός που θα πάει τον ΠΑΟΚ εκεί που δεν τον πήγε κανένας.
Αν και το τελευταίο το έχει ήδη καταφέρει, έπεται συνέχεια...
- pagotatzis
Όλη η αμπαλοτητα στο μεγαλείο της
Εκεί στο βίντεο που λέει:τώρα έχεις την ομάδα για να πάρεις αήττητο !
Ιβαν σ’αγαπω !!!
Αυτό δεν αλλάζει
Εκεί στο βίντεο που λέει:τώρα έχεις την ομάδα για να πάρεις αήττητο !
Ιβαν σ’αγαπω !!!
Αυτό δεν αλλάζει
-
Οσο προσπαθω να κατανοησω τα δεδομενα σχετικα με την στρατηγικη του για την ομαδα νιώθω στα χαμενα.
Σε χρονικο περιθωριο 4 μηνων εγιναν τα μισα απο οσα ζητησε ο προπονητης που ο ιδιος επελεξε να επαναφερει.
Η αυταρκεια ως πρωτος στοχος της επομενης πενταετιας δειχνει να ειναι κι ο πιο ευκολα επιτευξιμος μεχρι τωρα.
Παραλληλα ομως οι τιτλοι κι η καθιερωση στον πολύπλοκο χωρο της ευρωπαικης ελιτ θα δειξει πως θα πανε.
Ελπιζω τον Μαιο με εναν τιτλο στο ραφι με εστω διεκδικηση του δευτερου ως το τελος
και με μια ευρωπαικη πορεια μεχρι τους 16 και ισως παρακατω να αποδειχθω ζαβος.-
ΥΓ. Οι τρεις στοχοι της πενταετιας ειναι αλληλοσυγκρουομενοι αλλα αυτο δεν μπορει να αποδειχθει πριν το 2026.
Σε χρονικο περιθωριο 4 μηνων εγιναν τα μισα απο οσα ζητησε ο προπονητης που ο ιδιος επελεξε να επαναφερει.
Η αυταρκεια ως πρωτος στοχος της επομενης πενταετιας δειχνει να ειναι κι ο πιο ευκολα επιτευξιμος μεχρι τωρα.
Παραλληλα ομως οι τιτλοι κι η καθιερωση στον πολύπλοκο χωρο της ευρωπαικης ελιτ θα δειξει πως θα πανε.
Ελπιζω τον Μαιο με εναν τιτλο στο ραφι με εστω διεκδικηση του δευτερου ως το τελος
και με μια ευρωπαικη πορεια μεχρι τους 16 και ισως παρακατω να αποδειχθω ζαβος.-
ΥΓ. Οι τρεις στοχοι της πενταετιας ειναι αλληλοσυγκρουομενοι αλλα αυτο δεν μπορει να αποδειχθει πριν το 2026.
Γνωρίζεις τι ακριβώς ζήτησε ο Λουτσέσκου από τον Ιβάν?montekristo έγραψε: Σε χρονικο περιθωριο 4 μηνων εγιναν τα μισα απο οσα ζητησε ο προπονητης που ο ιδιος επελεξε να επαναφερει.
-
Ζήτησε δημόσια ΤΔ και Τζοβίνκο?
Πότε?
Γιατί άλλο να απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ποιότητα του Τζαβίνκο, και άλλο να λέει στο Σαββίδη "εγώ θέλω αυτόν, αυτόν, αυτόν και τον Τζαβίνκο".
Σίγουρα αν τον ρωτούσαν και για τον Μέσσι, δεν πιστεύω να έλεγε ότι δεν τον θέλει στην ομάδα.
Επίσης, για ΤΔ πότε έκανε δήλωση?
Πότε?
Γιατί άλλο να απαντά σε ερώτηση δημοσιογράφου για την ποιότητα του Τζαβίνκο, και άλλο να λέει στο Σαββίδη "εγώ θέλω αυτόν, αυτόν, αυτόν και τον Τζαβίνκο".
Σίγουρα αν τον ρωτούσαν και για τον Μέσσι, δεν πιστεύω να έλεγε ότι δεν τον θέλει στην ομάδα.
Επίσης, για ΤΔ πότε έκανε δήλωση?
O Σιχαμενος καραφλος του 95,5 ελεγε απο Ιουνιο οτι θα παρουμε ελευθερους η δανεικους και δεν θα κανουμε ουτε μια μεταγγραφη...Εγω γελουσα και ελεγα τι λεει παλι ο γραφικουλης...το γεγονος οτι βγηκε αληθινος μαλλον πρεπει να μας προβληματισει για το ποσο ζεση εχει ο Ιβαν στην παρουσα παντα φαση για το ποδοσφαιρικο τμημα...
Nα μας προβληματίσει περισσότερο οτι καραφλά σκουπίδια λένε 10 μαλακίες, πιάνουν τη μισή και μετά "δικαιώνονται".
Όχι ευχαριστώ.
Ήρθαν προπονητής και παίκτες με συμβόλαια εκατομμυρίων.
οκ, δεν ήταν καλός ο σχεδιασμός, οκ το ρόστερ θέλει ποιοτική αναβάθμιση, αλλά έλεος με το κάθε σκουπίδι.
Όχι ευχαριστώ.
Ήρθαν προπονητής και παίκτες με συμβόλαια εκατομμυρίων.
οκ, δεν ήταν καλός ο σχεδιασμός, οκ το ρόστερ θέλει ποιοτική αναβάθμιση, αλλά έλεος με το κάθε σκουπίδι.