Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
[quote="joshua"]Εγω θα γινω κακος και παλι,το πολυ πολυ να φαω λιγο κραξιμο ακομα,συνηθισμενος ειμαι...Λεμε διαφορα για τον γαυρο περι αστειας ομαδας,περι μετριου ροστερ και αναρωτιεμαι, οχι γιατι εχω διαφορετικη αποψη συνολικα,τιποτα το ιδιαιτερο δεν τον θεωρω και εγω,σημερα ομως μπαινει αλλαγη ο ρατζελοβιτς και σε 15 λεπτα φτανει τα γκολ που εχει βαλει σε 70 παιχνιδια ο Λημνιος,ο Λημνιος που εμεις βαλαμε αλλαγη με τον Αγιαξ για να γυρισει τα παιχνιδια.Αν ο ρατζελοβιτς δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι,ο Λημνιος αραγε ειναι? Ευχομαι να συνελθει ο Στοχ γιατι προς το παρον το μονο ισως κενο του ροστερ περσι,αυτο στους πλαγιους μεσοεπιθετικους δεν θα βρει λυση ουτε φετος
Ο μικρός του γαυρου, το χει που λένε και βλέπω γρήγορα να παίρνει τη θέση του Μασουρα. Ο Λημνιός, όχι δεν είναι καλύτερος από αυτόν ως στιγμης. Αν ο Λημνιός με φερειρα δεν βάλει στοιχεία στο παιχνίδι του, στον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς θα περισσεύει. Μακάρι το παιδί να δείξει και να βάλει ουσία και νούμερα στο παιχνίδι του.. Για τον Στοχ θα τον δούμε μέσα στο Σεπτεμβρίο. Αν δε βγει, τότε αναγκαστικά θα πάει ο Αντελινο εκεί.
Ο μικρός του γαυρου, το χει που λένε και βλέπω γρήγορα να παίρνει τη θέση του Μασουρα. Ο Λημνιός, όχι δεν είναι καλύτερος από αυτόν ως στιγμης. Αν ο Λημνιός με φερειρα δεν βάλει στοιχεία στο παιχνίδι του, στον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς θα περισσεύει. Μακάρι το παιδί να δείξει και να βάλει ουσία και νούμερα στο παιχνίδι του.. Για τον Στοχ θα τον δούμε μέσα στο Σεπτεμβρίο. Αν δε βγει, τότε αναγκαστικά θα πάει ο Αντελινο εκεί.
Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα παιχταρά στη θέση του Πέλκα, αρκεί να γυρίσουν όπως τους ξέραμε ο αρχηγός και ο Μαου.
Τώρα αν πάρουμε και χαφαρο ακόμα καλύτερα.
Τώρα αν πάρουμε και χαφαρο ακόμα καλύτερα.
Ο ΠΑΟΚ θελει χαφ/εξτρεμ γιατι πισω από Μπισε και Ζαμπα (που δεν δειχνει κ πολυ σταθερος σε αποδοση) δεν εχει ΚΑΝΕΝΑΝ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Ακόμα ανοικτό είναι αυτό το τόπικ;
Κλειστε το.
Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές. Είμαστε πλήρης.
Προέχει η πρόκριση.
Κλειστε το.
Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές. Είμαστε πλήρης.
Προέχει η πρόκριση.
ας το φαμε παρεα τζοςjoshua έγραψε:Εγω θα γινω κακος και παλι,το πολυ πολυ να φαω λιγο κραξιμο ακομα,συνηθισμενος ειμαι...Λεμε διαφορα για τον γαυρο περι αστειας ομαδας,περι μετριου ροστερ και αναρωτιεμαι, οχι γιατι εχω διαφορετικη αποψη συνολικα,τιποτα το ιδιαιτερο δεν τον θεωρω και εγω,σημερα ομως μπαινει αλλαγη ο ρατζελοβιτς και σε 15 λεπτα φτανει τα γκολ που εχει βαλει σε 70 παιχνιδια ο Λημνιος,ο Λημνιος που εμεις βαλαμε αλλαγη με τον Αγιαξ για να γυρισει τα παιχνιδια.Αν ο ρατζελοβιτς δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο και ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι,ο Λημνιος αραγε ειναι? Ευχομαι να συνελθει ο Στοχ γιατι προς το παρον το μονο ισως κενο του ροστερ περσι,αυτο στους πλαγιους μεσοεπιθετικους δεν θα βρει λυση ουτε φετος.

τα περι αστειας ομαδας/ροστερ κτλ νομιζω ειναι αποψεις καθαρα βασισμενες στο συναισθημα. ο γκεη περσι το καλοκαιρι εστησε ροστερ απ την αρχη με καλο ποσοστο επιτυχιας στις κινησεις, πηρε χρονο μεσα απο αβαντες σε προγραμμα και διαιτησιες για να δεσει η ομαδα στην αρχη της σεζον, αρα αγορασε ηρεμια για τον προπονητη, εβγαλε μια χρονια με τρελο impression management στο τακτικο κομματι παρα τις αποτυχιες, πραγμα που τον βοηθησε να μην κανει σπασμωδικες κινησεις και να κρατησει καποιες σταθερες. τωρα στη μεταγραφικη περιοδο φαινεται να εχει κανει οτι δεν καναμε εμεις - να ενισχυσει εμφανως τις αδυναμιες στο παιχνιδι του με μεταγραφικες κινησεις με παικτες καλυτερους απ τους υπαρχοντες. εμεις ειχαμε τις ατυχιες μας στο ροστερ με τους τραυματισμους, αλλα περα απ αυτο μεχρι στιγμης καναμε κινησεις συμπληρωματικες και οχι κινησεις που μας ανεβαζουν επιπεδο. γι αυτο και η ψαλιδα εχει κλεισει και αυτη τη στιγμη οι 2 ομαδες - με καθαρα αγωνιστηκα κριτηρια - εχουν ισες πιθανοτητες για κουπα.
η δυσκολια και στις 2 ομαδες ειναι θεωρω οτι μεχρι τωρα καμια απ τις 2 δεν πουλησε οσο περιμενε, πραγμα που τωρα στον γκεη δεν εχει και τοσο σημασια λογω των 30 του τσουλου, σ εμας ομως θα πρεπει να γινει παλι υπερβαση απο Ιβαν. εχουμε ενα δεκαημερο να κλεισουν τα ροστερ. θα δειξει.
γουστα παντως μεχρι στιγμης, δε βγαλαμε.
- sourmenetes
- Moderator
Παιδες μην αναλυσουμε και εδω τον γαβρο...
Ειναι και πρωι,ερχονται και αναγουλες,θυμομαστε και το πουσταριο απο την Αγγλια....
Καντε μας λιγο τη χαρη...
Ειναι και πρωι,ερχονται και αναγουλες,θυμομαστε και το πουσταριο απο την Αγγλια....
Καντε μας λιγο τη χαρη...
μεταγραφες συζηταμε σουρμε. τι νοημα εχει να τις συζηταμε αποκομμενες απ τον ανταγωνισμο; μονοι μας παιζουμε;
Η ομαδα χρειαζεται ενα εξτρεμοφορ που θα γραφει γκολ ασσιστ σε στυλ λουκας
Καλημέρα
Αν ο γαύρος με τα 30 που θα πάρει κάνει σοβαρές μεταγραφές, εμείς πρέπει για τις επόμενες κινήσεις μας να εγκαταλείψουμε το μοντέλο των παικτών με μεταπωλητικη αξία και να πάμε σε έτοιμους παίκτες 24+.
Να μην περιμένουμε κανέναν σβιντερφσκι και κανέναν Αουγκούστο να ωριμάσει, να μην ρισκάρουμε πιθανές μεταπτώσεις στην απόδοσή του Γιαννούλη ή σε παρατεταμένη κοιλιά του Πέλκα.
Τις θέσεις πλέον τις ξέρει καλύτερα από όλους ο αμπελ.
Αν ο γαύρος με τα 30 που θα πάρει κάνει σοβαρές μεταγραφές, εμείς πρέπει για τις επόμενες κινήσεις μας να εγκαταλείψουμε το μοντέλο των παικτών με μεταπωλητικη αξία και να πάμε σε έτοιμους παίκτες 24+.
Να μην περιμένουμε κανέναν σβιντερφσκι και κανέναν Αουγκούστο να ωριμάσει, να μην ρισκάρουμε πιθανές μεταπτώσεις στην απόδοσή του Γιαννούλη ή σε παρατεταμένη κοιλιά του Πέλκα.
Τις θέσεις πλέον τις ξέρει καλύτερα από όλους ο αμπελ.
- sourmenetes
- Moderator
Μεταγραφες του ΠΑΟΚ jibbie!!jibbie έγραψε:μεταγραφες συζηταμε σουρμε. τι νοημα εχει να τις συζηταμε αποκομμενες απ τον ανταγωνισμο; μονοι μας παιζουμε;
Οχι να βλεπουμε και ολη την αναλυση του γαβρου.
Εγω εχω τεραστια αγωνια να δω σημερα τον Εσιτι απεναντι σε εναν αντιπαλο που δεν υπαρχει η δικαιολογια των υδραυλικων.Δεν ξερω αν ημουν υπερβολικος στη κριτικη μου στα προηγουμενα παιχνιδια αλλα το αγχος μου πηγαζει απο το οτι ειναι η πλεον καθοριστικη μεταγραφη.Αν αυτη βγει,ολα θα πανε καλα.Αν οχι,εχουμε προβλημα.Στις υπολοιπες θεσεις λογικα θα γινουν κινησεις που θα λυσουν λιγο πολυ τα οποια αλλα θεματα μας.
διαφωνω σουρμε. το ποστ μου μιλαει για μεταγραφες ΠΑΟΚ σε σχεση με τον ανταγωνισμο. ειναι ξεκαθαρα ον τοπικ. ολοι νευρα εχουμε, ας τα διαχειριστουμε.sourmenetes έγραψε:Μεταγραφες του ΠΑΟΚ jibbie!!jibbie έγραψε:μεταγραφες συζηταμε σουρμε. τι νοημα εχει να τις συζηταμε αποκομμενες απ τον ανταγωνισμο; μονοι μας παιζουμε;
Οχι να βλεπουμε και ολη την αναλυση του γαβρου.
Θα συμφωνησω και εγω.Sourme μην πεφτεις στην παγιδα των υπερευαισθητων που δεν αντεχουν να ακουν λεξη για οποιονδηποτε αλλο.Μπορουμε οι περισσοτεροι να διακρινουμε ποτε μια αναφορα σε αλλους ειναι προκλητικη η οχι.
Παρόμοιο άγχος με το τι θα κάνει ο Εσίτι , άρχισε να με πιάνει και για το Καντουρι. Αν αυτό είναι το βασικό μας δίδυμο πρέπει να βρούνε χημεία το συντομότερο . Χημεία σημαίνει πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια , πράγμα στο οποίο ο Καντουρι δεν έχει καλή προϊστορία. Θα δούμε πάντως.
λογικά με κάνα διπλό σήμερα, θα ακουστεί και κάνα όνομα το βράδυ