Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- efthimis_paok
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Αντί πελκα-ζαιρο-ουαρντα
Πάντως ο μινο ραιολα είναι μεγάλο παπατζης όποτε μάλλον τον βλέπω προς Τουρκία μεριά να καταλήγει αφού συνήθως μας χρησιμοποιούν ως μοχλό πίεσης ...
Πάντως ο μινο ραιολα είναι μεγάλο παπατζης όποτε μάλλον τον βλέπω προς Τουρκία μεριά να καταλήγει αφού συνήθως μας χρησιμοποιούν ως μοχλό πίεσης ...
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Καλός παίχτης αυτός αλλά παίζει σε θέση που δεν καιγόμαστε και τόσο. Σαν αντι Ζάιρο η Ουάρντα δεν μπορώ να τον δω γιατί αποκλείεται να έρθει για παγκίτης. Οπότε ή δεν ισχύει ή είναι μοχλός πίεσης στον Πέλκα να ανανεώσει με λογικά λεφτά. Βασικά δεν θα θελα με τίποτα να πάρουμε άλλον βορειοαφρικανό, έστω κι αν αυτός έχει μεγαλώσει ευρώπη.
Το 6άρι είναι η μεταγραφή που θα δείξει το ταβάνι μας. Σε 15 μέρες ξεκινάει πρωτάθλημα οπότε είμαστε ένα βήμα πριν από το αργούμε σ αυτή τη θέση.
Το 6άρι είναι η μεταγραφή που θα δείξει το ταβάνι μας. Σε 15 μέρες ξεκινάει πρωτάθλημα οπότε είμαστε ένα βήμα πριν από το αργούμε σ αυτή τη θέση.
Δε νοκιζω να παμε για ελ καντουρι ενω εχουμε πελκ κατουρεί
Πολυ παει
Αν κ καλος πρεπει να ναι
Πολυ παει
Αν κ καλος πρεπει να ναι
- PAOK_Antarctica
οσο δεν υπογραφει ο Πελκας το νεο του συμβολαιο με τα λεφτα που θελει η ΠΑΕ ή δεν φερνει αξιολογη προταση απο ομαδα του εξωτερικου για να φυγει, ολο και περισσοτερα ονοματα θα προκυπτουν για την συγκεκριμενη θεση. Παιχτες που θα εστελναν τον Μπισεσβαρ στα πλαγια ή στον παγκο, και τον Πελκα μονιμως στον παγκο ή στην κερκίδα. Διαβασα οτι θελει να παιρνει ο Πελκας οσα παιρνουν και οι αλλοι πρωτοκλασατοι στον ΠΑΟΚ, κατσε ρε φιλε, εισαι πρωτοκλασατος; Δουλεψε, γινε αναντικαταστατος και θα τα παρεις τα λεφτα που θελεις
Αποψη μου ειναι οτι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο, μπορουμε να φερουμε καλυτερο παιχτη του Μπισεσβαρ; Να δωσουμε καπου με καλα λεφτα τον Πελκα; Ας γινει
Αποψη μου ειναι οτι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο, μπορουμε να φερουμε καλυτερο παιχτη του Μπισεσβαρ; Να δωσουμε καπου με καλα λεφτα τον Πελκα; Ας γινει
απο burkina24.com λεει ρωτησαμε να μαθουμε την κατασταση του Κονε μετα απο την εγχειρηση του στον αχιλλειο, αλλοι ενδιαφερομενοι Καεν και Ναντ
http://burkina24.com/2017/08/05/footbal ... kary-kone/
http://burkina24.com/2017/08/05/footbal ... kary-kone/
- efthimis_paok
Δηλαδή πάμε από τον πελκατουρεί στον ελ καντουρί;
Μια χαρά μου ακούγεται.
Μια χαρά μου ακούγεται.
Κατουρει δεν κατουρει το 6αρι που όλοι περιμένουμε έπρεπε να εχει ανακοινωθει χθες....Για το στοπερ αντε να πιστεψω οτι παλευουν του Ζαπρανο γιαυτό αργουν αλλα για το 6αρι τπτ άρχισα να ανυσηχω...
- PaokPatraG4
Κριμα παντως να μην εχουμε κλεισει εναν χαφ σκυλο εδω και εναν μηνα....Ο Κανιας ξεχωρα οτι ψιλο τραυματιστηκε ειναι μαυρη τρυπα στο κεντρο....Ας εφερναν εναν χαφ καλυτερο του Κανιας και ας εκλειναν στοπερ και Βιειρινια στο τελος....
Έχω μια κρυφή ελπίδα ότι φέτος που ξεκινάει η 6η (άρα ζυγή) χρονιά του Ιβάν, θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα!
Τα στατιστικά μου λένε ότι μέχρι τώρα τις ζυγές χρονιές (2η, 4η) έγιναν παραπάνω έξοδα για αγορές παιχτών...

Τα στατιστικά μου λένε ότι μέχρι τώρα τις ζυγές χρονιές (2η, 4η) έγιναν παραπάνω έξοδα για αγορές παιχτών...

με ποια εννοια λες οτι ο Κανιας ειναι μαυρη τρυπα; Οτι δεν αποδιδει οταν παιζει; Ή οτι δεν υπαρχει καποιος να τον αντικαταστησει ή να τον στειλει στον παγκο με την αποδοση του;