Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από seaman »

πληροφορία από twitter: σε ράδιο της Σεβίλλης γνωστοποιήθηκε ότι έκλεισε η μεταγραφή Γκαμειρό στην Ατλέτικο με 30 εκ. και ανταλλάγματα μεταξύ των οποίων δανεισμός Βιέττο με οπσιόν αγοράς. Αν δεν είναι αρβύλλα μάλλον κλείνει το κεφάλαιο Σεβίλλη για Λούκας, ο οποίος λογικά περιμένει Μπάρτσα και για αυτό πετάχτηκε άμεσα ο μάνατζερ να διαψεύδει τις συζητήσεις με Σεβίλλη.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Το στυλ σεντερ φορ που ζητάμε στο ΠΑΟΚ ,δεν έρχεται ουτε θα έρθει αν ο ΠΑΟΚ συνεχίζει και παίζει στην Super Λιγδα ,οτι παίκτη πηραμε τον πηραμε ελευθερο και καλά κάναμε ,φέτος ειχε ευκαιρίες, στα σεντερ φορ δεν βλέπω να έχει. Προτιμώ να ριξω τα λεφτα σε καλο 8κταρι σε καλους αμυντικους σε ενα δεκαρι παλιας κοπης για το ελληνικο πρωτάθλημα ,δηλαδη όλοι πίσω απο το 9 παρά στο 9. Ο Κλαους έχει τα καλυτερα ποσοστά ευστοχίας στην Ευρώπη . Τα παράπανω όσο παίζει ο ΠΑΟΚ μόνο στην Super Λιγδα. Ειχα ανεβάσει μια λίστα σεντερ φορ απο 2 εως 7 Μ και δεν μπορουμε να πάμε να παρουμε ουτέ εναν απο 4 εως 7Μ με τις τωρινές συνθήκες.Ασε που σε αυτη την θέση πληρώνεις φουσκα. Αν ειχαμε 4 Μ εκατομμυρια εγω θα ήθελα να τα διαθέσουμε σε ενα αληθινο 8κταρι ,Box to Box αξίας . Η ομάδα θα ανέβαινε 10 σκάλες παραπάνω.

Σεντερ φορ που να τριπλάρει ,να σουτάρι να ειναι καλός στην κινηση ,να ειναι καλός με το κεφάλι να παίρνει αγώνες μόνος του , μόνο ο Σουαρες στο παγκόσμιο ποδοσφαίρο. Θα ήθελα παρακαλώ να μου βρεί κάποιός 1ον εναν ελευθερο που εχει τα παραπάνω προσόντα. 2ον Εναν τέτοιον με συμβολαιο στο 1Μ και αγορά μέχρι 8Μ . Εναν οποιοδηποτε ανεξάρτητου αγοραστικής αξιας με 2Μ συμβολαιο. Ονόματα... Οχι να προτεινουμε ενα Μπατιστουντα με ολιγον απο Ετο με το σώμα του Ιμπραιμοβιτς. Ριχτε ονόματα.

Εγω προσωπικά θέλω εναν Ντέμη Νικολαιδη όταν επαιζε στον Απολλωνα 10 πόντους ψηλότερο . Προσπαθω να βρω εναν τετοιον . Οταν τον βρω θα σας τον παρουσίασω. Ωστοσο μέχρι τότε θα ήθελα αυτο το 8κταρι ,η ισορροπια που θα κέρδιζε η ομάδα θα ήταν μεγάλη. Ο Κλαους απλα πρέπει να βρει ρυθμο και να σοβαρευτει ,το μονο ερωτηματικο που εχω ειναι τι ζωή κάνει ,και δεν μπορω να τον κατηγορήσω για τιποτα γιατι δεν το εχω δει με τα ματάκια μου ,και γραφω για την ζωή του ,γιατι απλα παρακινουμε απο αυτα που λέγονται απο τις φήμες.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

ZamanFou έγραψε:Eχω πληροφορια εκ των εσω απο αρδ της πολης σε καφενειακη συζητηση προχθες στην δυτικη θεσσαλονικη..!

Εδω και καμποσο καιρο ο τζαβελλας και η παε εχουν 2 προτασεις στα χερια τους για την πωληση του παιχτη..
Η μια ειναι στα 300.000 και η αλλη στα 500.000..Ομαδες δεν ειπε..Και οι 2 αμφοτεροι το σκεφτονται για το τι θα γινει και ποια ειναι η καλυτερη λυση..

Αν ισχυει αυτο με μισο εκατομυριο τον βαζεις και κορδελα τον παιχτη και τον στελνεις στο καλο..
Λουμπος γκοου βιλατζ.Ζαμανφου φορ πρεζιντεντ.
Σορρυ δηλαδη αλλα δεν παιζεστε.1χ2 να σας παιξει καποιος θα σας χασει :evil:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Eλευθερος και επισημα ο Zozulya

http://www.transfermarkt.co.uk/roman-zo ... eler/70767
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Unpsofable78 έγραψε:
ZamanFou έγραψε:Eχω πληροφορια εκ των εσω απο αρδ της πολης σε καφενειακη συζητηση προχθες στην δυτικη θεσσαλονικη..!

Εδω και καμποσο καιρο ο τζαβελλας και η παε εχουν 2 προτασεις στα χερια τους για την πωληση του παιχτη..
Η μια ειναι στα 300.000 και η αλλη στα 500.000..Ομαδες δεν ειπε..Και οι 2 αμφοτεροι το σκεφτονται για το τι θα γινει και ποια ειναι η καλυτερη λυση..

Αν ισχυει αυτο με μισο εκατομυριο τον βαζεις και κορδελα τον παιχτη και τον στελνεις στο καλο..
Λουμπος γκοου βιλατζ.Ζαμανφου φορ πρεζιντεντ.
Σορρυ δηλαδη αλλα δεν παιζεστε.1χ2 να σας παιξει καποιος θα σας χασει :evil:
Τι δεν καταλαβες απο αυτο που εγραψα δηλαδη και πουλας και ειρωνια..
Προσωπικη εκτιμηση εξεφρασα για τον παιχτη και υποθετικη αποψη εαν ισχυουν ολα αυτα..
Χωρις να ειμαι προεδρος του ΠΑΟΚ και χωρις να με λενε μιχελ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δηλαδή ο Zozulya είναι καλύτερος, ή έστω όχι χειρότερος του Αθανασιάδη; Με ύψος 1,76;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Τι δεν καταλαβα?Δωσε μου εναν λογο ρε αδερφε που τη δεδομενη στιγμη με μια αψογη ως τωρα μεταγραφικη περιοδο απο την πλευρα της ΠΑΕ,με ολοφανερη τη διαθεση του προπονητη (απο τα φιλικα) να υπολογιζει και φετος ως βασικο εναν παικτη που περσι ψηφιστηκε ως MVP να "πρεπει" να τον πουλησουμε με 500k.
Σου εδωσαν και καποιοι αλλοι απαντησεις πιο πανω χωρις καμια δοση ειρωνειας.Απαντησε τους.
Ημαρτον δηλαδη...κι ολα αυτα λιγο πριν τον κρισιμο αγωνα με Αγιαξ.Τωρα σας ηρθαν ολους οι αναλαμπες για πωλησεις Κλαους και Τζαβελλα....
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δηλαδή ο Zozulya είναι καλύτερος, ή έστω όχι χειρότερος του Αθανασιάδη; Με ύψος 1,76;
Οχι αλλα εχει αλλα χαρακτηριστικα απ'αυτα του Κλαους.Ο Ζοζουλια ειναι πιο Τζιμπουροειδες.Εναν τετοιο παικτη χρειαζομαστε για την επιθεση.Δεν λεω πως ο πλεον καταλληλος ειναι ο αυτος,αλλα ειναι το ειδος παικτη που θελουμε για μπροστα.Παιζει και στα ακρα ;)
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Αντί να έχουμε επικεντρωθεί στα πλέον κρίσιμα παιχνίδια με Αγιαξ που είναι προ των πυλών καθόμαστε και λέμε για πωλήσεις παικτών που λογίζονται σαν τις πιο βασικές επιλογές για τον προπονητή μας και μάλιστα για κάτι 500 χιλιάρικα :shock:
Έχουμε ματς λαιμαι :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ο ζοζουλια δε θα ρθει. Αν ηταν θα ειχε κλεισει ηδη. Γνωμη μου
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

Unpsofable78 έγραψε:Τι δεν καταλαβα?Δωσε μου εναν λογο ρε αδερφε που τη δεδομενη στιγμη με μια αψογη ως τωρα μεταγραφικη περιοδο απο την πλευρα της ΠΑΕ,με ολοφανερη τη διαθεση του προπονητη (απο τα φιλικα) να υπολογιζει και φετος ως βασικο εναν παικτη που περσι ψηφιστηκε ως MVP να "πρεπει" να τον πουλησουμε με 500k.
Σου εδωσαν και καποιοι αλλοι απαντησεις πιο πανω χωρις καμια δοση ειρωνειας.Απαντησε τους.
Ημαρτον δηλαδη...κι ολα αυτα λιγο πριν τον κρισιμο αγωνα με Αγιαξ.Τωρα σας ηρθαν ολους οι αναλαμπες για πωλησεις Κλαους και Τζαβελλα....
Λες να επηρεασω τον μηχανισμο της ομαδας και την ψυχολογια αυτης 1 μερα πριν το κρισιμο παιχνιδι με τον αγιαξ επειδη εγραψα κατι που εμαθα(αληθεια ή ψεμα δεν το ξερω,απλος το ανεφερα σαν πληροφορια) και συμφωνω στο χ ποσο για τον παιχτη..?
Μηπως ειμαι και βαλτος και θελω το κακο του ΠΑΟΚ..Μηπως και εγω πρεπει να πω ημαρτον..?
Και ο λογος ειναι οτι εχεις στο ροστερ σου ενα αριστερο μπακ που κατα συνθηκη εγινε σεντερ μπακ , ειναι 29 χρονων ,περσι εκανε την καλυτερη του σεζον(mvp) σε σενα και το κυριοτερο ειναι οτι εχεις 3 παιχτες πλεον στο ροστερ σου με ιδιο υψος(τζαβελας,κρεσπο,βαρελα) και σου λειπει η δυναμη και το υψος..Μιας και ο μαλεζακος ΠΑΟΚτσακι αλλα πλεον δεν και ο χατζη δεν υπολογιζεται περνεις τα 500.000 και χτυπας ενα θηριο πισω κανονικο αμυντικο χωρις να μαρκαρει με τα χερια και να κανει τα καραγκιοζιλικια με αγκαλιες και ψευτοτσαμπουκαδες..

Απο μενα τελος το θεμα αυτο..Οτι ειναι να γινει θα γινει..Δεν θα κατσω με κανεναν εδω μεσα να μαλωσω..Μπορει ο τζαβελας να ξαναβγει mvp και φετος και του χρονου και να παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα..ο πρωτος θα ειμαι που θα πανηγυρισω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ZamanFou την Δευ 25 Ιούλ 2016, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

painkiller4 έγραψε:Αντί να έχουμε επικεντρωθεί στα πλέον κρίσιμα παιχνίδια με Αγιαξ που είναι προ των πυλών καθόμαστε και λέμε για πωλήσεις παικτών που λογίζονται σαν τις πιο βασικές επιλογές για τον προπονητή μας και μάλιστα για κάτι 500 χιλιάρικα :shock:
Έχουμε ματς λαιμαι :nairepaok:
+++++++++++++++++1926++++++++++++++++ :pano: :nairepaok:

Υ.Γ Λιγότερες από 33 ώρες... :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 25 Ιούλ 2016, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

sn0ufel4 έγραψε:Ο ζοζουλια δε θα ρθει. Αν ηταν θα ειχε κλεισει ηδη. Γνωμη μου
Kι αν περιμεναμε να μεινει ελευθερος?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Δίνει οικονομική ενίσχυση στον ουκρανικό στρατό...αφού... :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:Ο ζοζουλια δε θα ρθει. Αν ηταν θα ειχε κλεισει ηδη. Γνωμη μου
Kι αν περιμεναμε να μεινει ελευθερος?

Νομιζω οτι θα μπορουσαμε να κανονιζαμε να εμενε ελευθερος πιο πριν ωστε να ηταν και στην προετοιμασια... Δε ξερω κωστα δε θα με χαλουσε να εκλεινε δε θα με τρελενε κιολας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”