21. Diego Biseswar

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Re: 21. Diego Biseswar

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

kataramenos5 έγραψε:Ρε Ραζβανε σε στηριξαμε σ αγαπησαμε μη μας κανεις χαλι γκαλι τη καρδια να πουμε.
Αφου το βλεπεις κι εσυ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ.Ποιος καντουρης ποιος πελκας ποιος μαουριτσιος
Μπαλια και γκολ ειναι ο τυπος.Καλο και χρυσο το αποτελεσμα αλλα η μπαλιτσα ειναι πανω απ ολα θεαμα.
Παντα θα ειναι.Γι αυτο κολλας ,γι αυτο θελεις να βλεπεις.Ακομα κι αν σηκωσεις Euro ,βαζοντας τον Ronaldo να παιζει αμυντικος ο κοσμος δε θα γουσταρει, δε θα ναι μαζι σου.Γι αυτο σε λεω ,παρτο αλλιως και μη μας κανεις χαλι γκαλι την καρδια.

ΥΓ ΠΑΙΚΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΡΑΑΑΑΑ
Το αποτελείωσες ρε ΑΔΕΡΦΕ... Τον έχει αδικήσει οκ αλλά το αποτελείωσες εσύ... Εσύ για να παίζει σα να λες ας τον βάλει και 6άρι... :mrgreen: Τον έχει αδικήσει και τον έχει ρεζιλέψει θα πω εγώ σε κάποιους συγκεκριμένους αγώνες αλλά μπράβο του που ακόμα και έτσι προσπαθεί μέσα στο γήπεδο... Ο MVP του περσινού τελικού...

Υ.Γ. Εδώ που φτάσαμε πάντως να το βράσω το θέαμα ΑΔΕΡΦΕ... Ας πάρω εγώ τα αποτελέσματα που θέλω και από του χρόνου βλέπουμε και το θέαμα... Δεν διαφωνώ αλλά αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ αν έρθουν και με καλό θέαμα ποιος δεν θέλει...
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Κάνεις το παιχνίδι ενδιαφέρον...

Ρισπέκτ Ντιέγκο!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

HOOL4IGAN έγραψε:Εσύ για να παίζει σα να λες ας τον βάλει και 6άρι.
Εσυ το λες, εγω οχιΤι 6αρι ?ο Μπις?
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Για να καταλαβετε τι επιπεδου σαιτ εμπιστευεστε ορισμενοι. Κριτικη παιχτων ΠΑΟΚ απο σδνα:

Μπίσεσβαρ: Αρκετά δραστήριος όσο αγωνίστηκε, μια αλλαγή που βγήκε στον Λουτσέσκου. Το γκολ του Κάνιας προέρχεται από φάση που δημιουργεί ο Ολλανδός.

Μετα το γκολ του Κανιας, ο ..κριτικος της κακιας ωρας θα πρεπει να λιποθυμησε. Δεν εξηγειται διαφορετικα.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Απίστευτη πασα. Ο χρόνος που τη δίνει, χωρίς να σηκώσει το κεφάλι, η ακρίβεια και η τεχνική με τα ανάποδα φάλτσα ώστε να μην γκελαρει και φύγει αλλά να σταματήσει ακριβώς μπροστά στον Κουλούρη....
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

kataramenos5 έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:Εσύ για να παίζει σα να λες ας τον βάλει και 6άρι.
Εσυ το λες, εγω οχιΤι 6αρι ?ο Μπις?
Τρολ... Όταν μ λες ποιος Μαουρίτσιο εγώ το πήγα 2 νούμερα πιο πίσω...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

aspromaura ioannina έγραψε:Για να καταλαβετε τι επιπεδου σαιτ εμπιστευεστε ορισμενοι. Κριτικη παιχτων ΠΑΟΚ απο σδνα:

Μπίσεσβαρ: Αρκετά δραστήριος όσο αγωνίστηκε, μια αλλαγή που βγήκε στον Λουτσέσκου. Το γκολ του Κάνιας προέρχεται από φάση που δημιουργεί ο Ολλανδός.

Μετα το γκολ του Κανιας, ο ..κριτικος της κακιας ωρας θα πρεπει να λιποθυμησε. Δεν εξηγειται διαφορετικα.
Μια χαρά είναι το SDNA... Μη λέμε πολλά για το συγκεκριμένο σάιτ... Όποιος γνωρίζει, γνωρίζει...

Οι ΑΡΔ δεν αλλάζουν ΠΟΤΕ άλλο αυτό... Αλλά εφόσον κάποιοι διαβάζουν ακόμα καλύτερα εκεί παρά δίπλα...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Είναι μεγάλη αδικία αυτό που γίνεται φέτος με τον αφάνα. Κάθε αγώνα βγαίνει MVP παρά τον λίγο του χρόνο. Δεν χρειάζεται να φάει τη θέση του υπερπολίτιμου πέλκα, αλλά μπορεί να παίζει και αριστερά με συχνό swap position με Πέλκα, πράγμα που θα πονοκεφαλιάζει τους αντιπάλους ακόμη περισσότερο. Εξάλλου ο Πέλκας με Μπίσεσβαρ μέσα, μπορεί να κάνει περισσότερο κινήσεις 2ου επιθετικού και να παστελώνει, ενώ ο Μπίσεσβαρ συγκλινοντας από αριστερά να έχει δημιουργικό ρόλο μεταξύ 10αριού και εξτρέμ. Είναι τεράστια αδικία σε κάθε ευκαιρία να βλέπεις τα μούτρα του Καντουρί, ακόμη και όταν είναι ημιτραυματίας, και να στερούμαστε αυτόν τον μάγο. Έχουμε ανάγκη να δούμε και λίγη μπαλίτσα. Στο κάτω κάτω ο Μπίσεσβαρ προσφέρει και ουσία, κάνοντας στατς, σε αντίθεση με τον Καντουρί. Όσο για το μαρκάρισμα, εγώ βλέπω έναν Μπίσεσβαρ να σκυλιάζει και να μαρκάρει σε όλο το γήπεδο φέτος. Είναι μια καραμέλα που κρατάει από περυσι. Φέτος το πουλέν σκυλιάζει αμυντικά όπως και ο Πέλκας.

Στην τελική δε λέω βάλε βασικό Μπίσεσβαρ, αλλά τουλάχιστον σε ρόλο ροτέισον. Εμείς τον έχουμε σε ρόλο μπακ-απ. Συγκεκριμένα βρίσκεται στη 19η θέση στο χρόνο συμμετοχής (873 λεπτά) δίχως τραυματισμούς.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μπαλια ε; αρτιστας
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μεχρι κι εγω αρχισα να παραδεχομαι οτι αχνοφαινεται η δουλεια λουτσεσκου αλλα στην περιπτωση μπισε-καντουρι εκανε εγκληματα
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Ε σε αυτό ναι αν είναι δυνατόν να είναι βασική του επιλογή ο Καντουρί...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Εγώ θα επιμείνω στην άποψη μου ότι ο Ομάρ παίζει γιατί πρέπει να παίζει και όχι επειδή τον προτιμά ο Λουτσέσκου. Αν ήταν στο χέρι του, σύμφωνα με την εκδοχή μου, θα τον προτιμούσε. Οπότε δε του χρεώνω κάτι τέτοιο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πρεπει? εννοεις τι ακριβως?
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Λόγω Raiola.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

δηλαδη βαζουμε το αγωνιστικο κατω απο τον οποιονδηποτε ραιολα? γιατι ο καντουρι οντως μας εκανε ανω κατω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”