""" Στο τέλος οι της Ντινάμο διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Μιλιβόγεβιτς αλλά τέτοιες ώρες τέτοια λόγια."""

Εννοείται, δε θα μίλαγα αλλιώς. Και τρελάθηκα στα δοκάριαsourmenetes έγραψε:Τα ματς τα βλεπεις πετρο;;pgetsos έγραψε:Θα ξαναπώ πως δεν μπορεί να ισχύει μια ζωή το θέμα κωλοφαρδία
Αμαρτανεις...........................τέκνο μου.kataramenos5 έγραψε:Τελικα δεν υπαρχει θεος.Δε μπορει αυτοι που εχουν στησει τα παντα κι εχουν αδικησει κοσμο και κοσμακη να εχουν τοση τυχη με το μερος τους.
ελπιζω σε καμια εξοδο Ρομπερτο
Τα δυο δοκαρι και εξω?pgetsos έγραψε:Θα ξαναπώ πως δεν μπορεί να ισχύει μια ζωή το θέμα κωλοφαρδία
Ειπα να τον τσιγκλισω λιγο μπας και...prist64 έγραψε:Αμαρτανεις...........................τέκνο μου.kataramenos5 έγραψε:Τελικα δεν υπαρχει θεος.Δε μπορει αυτοι που εχουν στησει τα παντα κι εχουν αδικησει κοσμο και κοσμακη να εχουν τοση τυχη με το μερος τους.
Οκ.pgetsos έγραψε:Εννοείται, δε θα μίλαγα αλλιώς. Και τρελάθηκα στα δοκάριαsourmenetes έγραψε:Τα ματς τα βλεπεις πετρο;;pgetsos έγραψε:Θα ξαναπώ πως δεν μπορεί να ισχύει μια ζωή το θέμα κωλοφαρδία
Και με Άρσεναλ όλοι για τύχη κτλ έλεγαν, εγώ τύχη δεν είδα, μια πολύ καλά στημένη ομάδα είδα και μια εξαιρετική απόκρουση
Όποια νίκη η ισοπαλία του γαύρου θυμάμαι, εδώ για τύχη μιλάμε. Ε δε το δέχομαι για ΚΆΘΕ αγώνα. Αλλά δε το συνεχίζω, θα φωνάζει ο Ντίνος
Ειδικά το πρώτο; Τυχεροί επειδή είναι άχρηστος ο άλλος; Ο σκύλος από το μάτι της βελόνας το πέρασε, ο άλλος αν το έχανε σε μας θα λέγαμε είναι τυχερός ο αντίπαλος η άχρηστος ο επιθετικός μας; όλο το τέρμα είχε μπροστά τουprist64 έγραψε:Τα δυο δοκαρι και εξω?pgetsos έγραψε:Θα ξαναπώ πως δεν μπορεί να ισχύει μια ζωή το θέμα κωλοφαρδία
Μπα,τα λεγαμε απο νωρις και στις 21.30 εφυγε,kataramenos5 έγραψε:Ειπα να τον τσιγκλισω λιγο μπας και...prist64 έγραψε:Αμαρτανεις...........................τέκνο μου.kataramenos5 έγραψε:Τελικα δεν υπαρχει θεος.Δε μπορει αυτοι που εχουν στησει τα παντα κι εχουν αδικησει κοσμο και κοσμακη να εχουν τοση τυχη με το μερος τους.
prist64 έγραψε: Μπα,τα λεγαμε απο νωρις και στις 21.30 εφυγε,
ηταν κουρασμενος και πηγε νωρις για..................υπνο.