Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Η ομάδα φαίνεται ξεκάθαρα από την προετοιμασία ότι θα παίζει το 90% των παιχνιδιών με 3-5-2 και θα είναι αυτό το σύστημα που θα ξεκινάει τους αγώνες. Άρα δε θα πάρουμε φέτος εξτρέμ. Ήδη έχουμε για τις ανάγκες διαφοροποίησης ενός αγώνα τους Λούκας, Μακ, Σάλπι, Κοροβέση. Η ομάδα πονάει στην άμυνα, αλλά και σε νοοτροπία. Δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να υποστούμε πάλι τον Τζαβέλλα που βάζει ξεκάθαρα τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Θέλουμε αν μείνει ο Τζαβέλας 2 Κ.Αμυντικούς με πολύ ηψηλή ποιότητα γιατί είναι 3 οι θέσεις στην άμυνα. Αν φύγει ο Τζαβέλλας (που δεν το βλέπω) θέλουμε 3. Στο κέντρο παιδιά φαίνεται να είναι η αποκάλυψη φέτος ο Πέλκας. Πετούσε στο φιλικό, αλλά θα τον δούμε και στην πορεία. Κάθε χρόνο πετάει στα φιλικά και ο Μάρτενς, αλλά δείχνει ότι δεν έχει το πάθος για τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ χάσιμο χρόνου να τον εμπιστευτούν. Είναι καλό παιδί και θα κάνει την προσπάθειά του, αλλά πάντα υπό τον φόβο των τραυματισμών δε θα μπορέσει να αποδώσει. Ακόμη όμως και χωρίς τον Μάρτενς η ομάδα έχει για τη θέση 10 τους Λούκας, Πέλκα, Γκολάσα. Αν παίζει με 8άρι και όχι 10άρι έχει τους Κάτσε, Πέλκα (έπαιξε 8άρι και εξτρέμ Πορτογαλία), Γκολάσα, Σαββίδη, Νομπόα. Έχει για 1 6άρι τους Τζιώλη, Μαντούρο και αν χρειαστεί σύστημα με 2 6άρια αντι 8άρια, θα μπορούν οι Κάτσε, Νομπόα να παίξουν αυτό το ρόλο. Στο κέντρο αριθμητικά είμαστε πλήρεις. Το θέμα είναι ποιότητα των παικτών, και το αν έχουν τη δυνατότητα να δέσουν με τα χαρακτηριστικά τους. Ο Νομπάο που είναι μεγάλο χαρτί πρέπει να παίξει μπάλα και να μην κοροϊδεύει την κοινωνία, και ο Μαντούρο να αποδείξει στο χορτάρι τη θέληση και όχι μόνο με δηλώσεις. Ο Μαντούρο είναι παίκτης που έχει καλό ύψος και δύναμη και θεωριτικά είναι ιδανικός για τη θέση 6. Έπαιξε σε καλές Ισπανικές ομάδες, που αν είχε την απόδοση που είχε με εμάς, οι ομάδες του θα τρώγανε 5άρες σε κάθε παιχνίδι. Μακάρι να αναστηθεί γιατί ήταν καλό παίκτης πριν 3-4 χρόνια. Ειδάλλως, θέλουμε ένα 6άρι πολύ ποιοτικό. Μετά μένει το Φορ, όπου σίγουρα θέλουμε ψηλό-δυνατό φορ περιοχής που να είναι αναντικατάστατος σε ποιότητα. Ο Κλάους μπορεί να παίξει και ως δεύτερος φορ και ως πρώτος (άρα έχει την ευελιξία για να είναι βασικός), ο Περέιρα σε ρόλο ροτέισον ως περιφερειακή επιλογή και ο Σάλπι back up ρόλο στις θέσεις 2ου φορ και εξτρέμ (όταν χρειαστεί) και φυσικά δεξιού φουλ μπακ-χαφ που έπρεπε να είναι η κανονική του θέση από τότε που γύρισε στον ΠΑΟΚ. Άρα και ο κοντός θα τα πάρει τα παιχνίδια του (κανένας παραπονεμένος). Να προσθέσω ότι 2ος φορ μπορεί να παίξει και ο Μακ. Άρα να συνοψίσω η ομάδα θέλει 2 DC, 1 DMC(αν δεν πάει καλά ο Μαντούρο), 1 SC ψηλό περιοχής. Δηλαδή η ομάδα πονάει στον άξονα. Θέλει δύναμη, ύψος, ποιότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 07 Ιούλ 2015, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ron-swanson
Εμενα μου ερχεται ο Καμπελ στο μυαλο αλλα κοντο δεν τον λες.
Και δεν γινεται να ερθει στον ΠΑΟΚ.
Και δεν γινεται να ερθει στον ΠΑΟΚ.
@ GiorgosAtha
Ξαναμαναλέω λοιπόν, τα 15 γκολ δεν τα είπα σαν κακή επίδοση.
Τα είπα σαν καλή, σχεδόν άριστη.
Πάμε παρακάτω.
Για την ώρα η επιθετική μας γραμμή δεν είναι αυτή που θέλω.
Οι δε μέσοεπιθετικοί και τα επιθετικά μας κεντρικά χαφ, δεν φημίζονται για το σκοράρισμά τους.
Ο τραυματισμός του Κλάους θα τον πάει πίσω και δεν σκάω για τα 4 ματς με τα χωριά, σκάω ότι ΓΕΝΙΚΑ, χρειάζεται να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα σε όλα τα μέτωπα κι ο βασικός μας επιθετικός, θα είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, εγρήγορση κτλ λόγω τραυματισμού.
Δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο ή ότι έχω λαλήσει.
Το λέω για μία ακόμα φορά, ότι έχω εμπιστοσύνη στους Άρνεσεν και Τούντορ κι είμαι διατεθειμένος να κάνω υπομονή.
Αλλά δεν έχω άλλη υπομονή στις ούτε καν χρυσές μετριότητες που 2-3 σεζόν τώρα δεν έχουν κάνει τίποτα στον ΠΑΟΚ. Βασικά δεν έχω υπομονή να προκρίνονται αυτοί σαν λύσεις στο ρόστερ ή στην λογική <<κάτσε να τους δούμε και με τον Tudor>>. Τους είδαμε, τους φάγαμε στη μάπα, φτάνει.
Τον Οκτώβριο πάλι θα λέμε για το αν ο Μαντούρο κατεβάζει τα πιτόγυρα κι ο Μάρτενς θα σταματήσει να τραυματίζεται και να είναι ένα φάντασμα εντός αγωνιστικού χώρου.
Ε, δεν θέλω άλλο ρε αδερφέ, φτάνει.
Ξαναμαναλέω λοιπόν, τα 15 γκολ δεν τα είπα σαν κακή επίδοση.
Τα είπα σαν καλή, σχεδόν άριστη.
Πάμε παρακάτω.
Για την ώρα η επιθετική μας γραμμή δεν είναι αυτή που θέλω.
Οι δε μέσοεπιθετικοί και τα επιθετικά μας κεντρικά χαφ, δεν φημίζονται για το σκοράρισμά τους.
Ο τραυματισμός του Κλάους θα τον πάει πίσω και δεν σκάω για τα 4 ματς με τα χωριά, σκάω ότι ΓΕΝΙΚΑ, χρειάζεται να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα σε όλα τα μέτωπα κι ο βασικός μας επιθετικός, θα είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, εγρήγορση κτλ λόγω τραυματισμού.
Δεν νομίζω ότι λέω κάτι παράλογο ή ότι έχω λαλήσει.
Το λέω για μία ακόμα φορά, ότι έχω εμπιστοσύνη στους Άρνεσεν και Τούντορ κι είμαι διατεθειμένος να κάνω υπομονή.
Αλλά δεν έχω άλλη υπομονή στις ούτε καν χρυσές μετριότητες που 2-3 σεζόν τώρα δεν έχουν κάνει τίποτα στον ΠΑΟΚ. Βασικά δεν έχω υπομονή να προκρίνονται αυτοί σαν λύσεις στο ρόστερ ή στην λογική <<κάτσε να τους δούμε και με τον Tudor>>. Τους είδαμε, τους φάγαμε στη μάπα, φτάνει.
Τον Οκτώβριο πάλι θα λέμε για το αν ο Μαντούρο κατεβάζει τα πιτόγυρα κι ο Μάρτενς θα σταματήσει να τραυματίζεται και να είναι ένα φάντασμα εντός αγωνιστικού χώρου.
Ε, δεν θέλω άλλο ρε αδερφέ, φτάνει.
Datolo
Υγβφερτε τον κρανιτσαρ
Ο ιβανσιτς λευτερος
Αλλα θα θελα κρανιτσαρ με ενα χρονο συμβολαιο να μένει πιστευω το χουμε
Υγβφερτε τον κρανιτσαρ
Ο ιβανσιτς λευτερος
Αλλα θα θελα κρανιτσαρ με ενα χρονο συμβολαιο να μένει πιστευω το χουμε
- GiorgosAtha
MANIAKOS έγραψε:Datolo![]()
...
Λογικά δεν είναι αυτός... γιατί δεν κολλάει στην λογική του χτίζω ομάδα 3ετίας και του πως φαίνεται πως κινούμαστε στο μεταγραφικό παζάρι αφού είναι ετών 31.
Πόσο μάλλον να πληρώσουμε να τον πάρουμε κιόλας γιατί δεν είναι και ελεύθερος.
Χώρια το γεγονός ότι με ύψος κοντά στο 1.80... κοντό δεν τον λες.
Καμπελ λεει ρε παιδιά. δλδ περιμένετε τον μοντ να σας τα πει; μπαν ΟΛΟΙ.fiorentinos έγραψε:Κάτι άκουσα αλλά το μεταφέρω με ΜΕΓΑΛΗ επιφύλαξη γιατί πιθανότατα είναι παπάς.
Έχουμε κάνει πρόταση σε Λατίνοαμερικάνο, αριστεροπόδαρο, κοντό μεσοεπιθετικό ο οποίος έχει περάσει από ελληνική ομάδα σαν δανεικός.
υγ: ώπα! λάθος! οχι όλοι. ron-swanson γλυτώνει και περιμένουμε μαζί το καροτάκι.
να πω κι εγώ την παπαριά μου λίγο συνοπτικά …
- Από μεταγραφές περιμένω 2-3 ακόμα, (χωρίς αισιόδοξη διάθεση - μακάρι να βγουν) οι οποίοι θα έρθουν από πρωταθλήματα που γνωρίζουν οι Άρνεσεν – Τούντορ
- Θα ήθελα ένα έτοιμο εντεκαδάτο από το ελληνικό πρωτάθλημα, πιο υπολογίσιμο των παλικαριών από τα Γιάννενα, για τα οποία εκτιμώ ότι θα προσφέρουν, αλλά σε βάθος χρόνου
- Πιστεύω ότι οι διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν το χειμώνα, όταν Δανοί και Κροάτες μπουν στο πετσί της ομάδας
- Είμαι αισιόδοξος ότι φέτος ακόμα και χωρίς ενίσχυση (ποδοσφαιριστών) η ομάδα θα δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο
- Στα φυντάνια των ακαδημιών δεν πολυελπίζω
- Από μεταγραφές περιμένω 2-3 ακόμα, (χωρίς αισιόδοξη διάθεση - μακάρι να βγουν) οι οποίοι θα έρθουν από πρωταθλήματα που γνωρίζουν οι Άρνεσεν – Τούντορ
- Θα ήθελα ένα έτοιμο εντεκαδάτο από το ελληνικό πρωτάθλημα, πιο υπολογίσιμο των παλικαριών από τα Γιάννενα, για τα οποία εκτιμώ ότι θα προσφέρουν, αλλά σε βάθος χρόνου
- Πιστεύω ότι οι διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν το χειμώνα, όταν Δανοί και Κροάτες μπουν στο πετσί της ομάδας
- Είμαι αισιόδοξος ότι φέτος ακόμα και χωρίς ενίσχυση (ποδοσφαιριστών) η ομάδα θα δείξει πολύ καλύτερο πρόσωπο
- Στα φυντάνια των ακαδημιών δεν πολυελπίζω
Martin Rollefiorentinos έγραψε:Κάτι άκουσα αλλά το μεταφέρω με ΜΕΓΑΛΗ επιφύλαξη γιατί πιθανότατα είναι παπάς.
Έχουμε κάνει πρόταση σε Λατίνοαμερικάνο, αριστεροπόδαρο, κοντό μεσοεπιθετικό ο οποίος έχει περάσει από ελληνική ομάδα σαν δανεικός.
Αριστεροπόδαρος, πολύ κοντός, ήταν δανεικός και γύρισε στην Άρσεναλ Σαραντι της Αργεντινής.
Απλή υπόθεση με βάση τα στοιχεία σου.
- GiorgosAtha
Οι Κοσταρικανοί ΔΕΝ είναι Λατίνοι... και το 1.80 ΔΕΝ θεωρείται κοντό...K_geo έγραψε:...
Καμπελ λεει ρε παιδιά. δλδ περιμένετε τον μοντ να σας τα πει; μπαν ΟΛΟΙ.![]()
![]()
![]()
υγ: ώπα! λάθος! οχι όλοι. ron-swanson γλυτώνει και περιμένουμε μαζί το καροτάκι.![]()
Αυτος εινaι δεξιοποδαρος και πηγε εσπανιολ.Kαμπελ απιστευτη μεταγραφαη,τον θεωρω(και ειναι) εξαιρετικος παικτης.Με 7 μυρια τον αγοραζεις.Ρολλε πολυ καλο παικτακι.Οπως επισης και ο Ντε Μπλασις.. 
Τεσπα τα παρατάω
Μακαρι φυσικά να ναι ο Κάμπελ αλλα δύσκολο
Πάμε για κρανιτσαρ Γκερέρο
Μακαρι φυσικά να ναι ο Κάμπελ αλλα δύσκολο
Πάμε για κρανιτσαρ Γκερέρο
- GiorgosAtha
Ο Perez είναι δεξιοπόδαρος... όπως και ο de Blasis (που όμως άνηκε στον Αστέρα και αγοράστηκε από την Mainz).
Ο Rolle ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά αλλά δεν ταιριάζει με το στυλ (30ρης με συμβόλαιο) και το επίπεδο (κάτω ράφι, όχι επένδυση) που λογικά ψάχνουμε.
Εγώ προσωπικά ελπίζω να είναι λάθος η περιγραφή και να εννοεί τον Cambell.
Ο Rolle ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά αλλά δεν ταιριάζει με το στυλ (30ρης με συμβόλαιο) και το επίπεδο (κάτω ράφι, όχι επένδυση) που λογικά ψάχνουμε.
Εγώ προσωπικά ελπίζω να είναι λάθος η περιγραφή και να εννοεί τον Cambell.