Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Το ρούφηγμά μου σπάει τύμπανα λαίμαι!
Καλημέρα σε όλους!
Χρόνια πολλά στις Κατερίνες!
Καλημέρα σε όλους!
Χρόνια πολλά στις Κατερίνες!
καλημέρα σε όλους και ιδιαίτερα σε σένα αδελφέ Απόστολε με το "αληθέστατο" signature...Να τις χαιρόμαστε τις Κατερίνες μας σήμερα και σ ευχαριστώ αδελφέ Απόστολε μιας και έχω κι εγώ μία βαφτισιμιά...
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα!
Μετά τον χθεσινό απογευματινό χαλασμό με πολύ αέρα και βροχή, η ημέρα σήμερα ξημέρωσε, εδώ στην Αθήνα ηλιόλουστη σαν ανοιξιάτικη!
Ο διπλός Ελληνικός καφές μου είναι σκέτη, πρωινή, απόλαυση!
Μετά τον χθεσινό απογευματινό χαλασμό με πολύ αέρα και βροχή, η ημέρα σήμερα ξημέρωσε, εδώ στην Αθήνα ηλιόλουστη σαν ανοιξιάτικη!
Ο διπλός Ελληνικός καφές μου είναι σκέτη, πρωινή, απόλαυση!
Καλημέρα σε όλους...Χρόνια πολλά στους Στέλιους για σήμερα...Υγεία, ευτυχία και οπαδικές επιτυχίες (για τους δικούς μας Στέλιους το τρίτο, έτσι;)...
- kataramenos5
Καλημερα σε ολους .Ο Αποστολης μολις ξεκινησε να πινει τον διπλο ελληνικο καφε του που ειναι σκετη απολαυση.
ΥΓ Αλε θα ρθεις?Ηρθες? Ή εμπλεξες ξανα?
ΥΓ Αλε θα ρθεις?Ηρθες? Ή εμπλεξες ξανα?
Καλημέρα τιτανοτ...Κατ (μου ζήτησες να κόψω κάτι και σου κάνω τη χάρη βρε) και σε όλους τους υπόλοιπους...Ο παγωμένος σκέτος και αχτύπητος στιγμιαίος καφές μου τελειώνει ήδη και σε λίγο πάω να καταπιώ το Losec μου για το στομάχι και να ετοιμάσω τον δεύτερο (μία από τα ίδια φυσικά)...Βλέπετε "χειμώνα καλοκαίρι ατέλειωτη ευχαρίστηση"...
- ΑποστόληςΑ
Μάγος είσαι;kataramenos5 έγραψε:Καλημερα σε ολους .Ο Αποστολης μολις ξεκινησε να πινει τον διπλο ελληνικο καφε του που ειναι σκετη απολαυση.
- kataramenos5
- Dinos_Liverpool
Φαντάζομαι, παππού, ότι δεν τον πίνεις στο περίφημο ποτήρι των 0,56 lt, διότι τότε δεν θα είναι διπλός, αλλά 20πλός!
- ΑποστόληςΑ
Εσύ τον ελληνικό σου τον πίνεις σε ποτήρι του φραπέ; Κι επειδή το κάνεις εσύ πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς; Μάλλον δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει το υπερμέγεθος της προσωπικότητάς μου.
- Dinos_Liverpool
- Kostomanolis
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/27/59f88f47bfbcad09aaa0613b860ea834.jpg[/img]
Επαιζα με τον γιο μου και μολις ειδα αυτο το αυτοκινητακι σε θυμηθηκα φιλε Τσε... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι...
:twisted::twisted::D:D:D:D:D
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Επαιζα με τον γιο μου και μολις ειδα αυτο το αυτοκινητακι σε θυμηθηκα φιλε Τσε... Δεν μπορω να καταλαβω γιατι...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
- kataramenos5
"Θα ρθω,να βρεθουμε κλπ κλπ" .Χειρότερος απ τους πολιτικους καταντησες ξενιτεμενε.