Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτο παλι με τις αποχωρησεις πολυ της μοδας εγινε.
Το εχω κανει και εγω στο παρελθον να φυγω για λιγο και να γυρισω οχι ομως επειδη ειχα προβλημα με τα μελη αλλα επειδη ειχα προβλημα με το τροπο που λειτουργουσε το φορουμ απο τους υπευθηνους.
Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω,συζητηση γινεται θα υπαρξουν και διαφωνιες και παρατηρησεις.
Ο κοσμος εδω μεσα ανακυκλωνεται σε οτι με αφορα ομως επειδη για μενα το παοκμανια ειναι ο μοναδικος τροπος επικοινωνιας με ΠΑΟΚτσηδες δε το αλαζω με τιποτα,εκτος αν τα πραγματα ξεφυγουν τοσο πολυ που θα δημιουργει προβλημα στην υγεια μου. :mrgreen:
Με την ευκαιρια τζος καλως μας ξαναηρθες και παοκοβιε ξανασκεψου το οσο περισσοτεροι τοσο το καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

sourmenetes έγραψε:Τεσπα...
Εχε χαρη που θα κλεισουν 3 μεταγραφες αυριο και θα χαλαρωσουμε... 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Κάτι ξέρεις εσύ και δεν μας το λές :mrgreen: αύριο η κληρωτίδα πρέπει να βγάλει Ζίμπρου η Αστάνα η Στιάρναν :opaokara:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ακουγεται οτι πανε για δανεικοι οι Κιοσε-Ποποβιτς-Ποζογλου?

Ειναι εγκλημα να τους στειλεις πριν παρεις αντικαταστατες τους. Θα πρωτοτυπησουμε παγκοσμιως μενωντας με 2 καθαρα σεντερ μπακ και 0 καθαρα αριστερα εξτρεμ, ενω απο την αλλη εχουμε 3 αρ μπακ και 3 δεξια.

Να σου ζησει ζηση μου ο μεταγραφικος σου σχεδιασμος. Εισαι καταστροφεας ζηση

Και στην τελικη ρε φιλε, θες να κανεις ομαδα με χαμηλο μπατζετ και νεους παιχτες απο τις ακαδημιες σου? ΟΚ

Τι μου στελνεις αρον αρον το Μελισσα δανεικο? Πουλα τον Ιτανζ αν υπαρχει ροταση οντως και μεινε με τριαδα Γλυκο-Γιακουμη-Μελισσα. Αλλα εσυ θες να φερεις με τριετες (εικασιες κανω) τον Τζορβα. Για να λεμε του χρονου, τι να κανουμε? εχει τριετες. πως να του το σπασουμε. Τα ιδια με το Σπυροπουλο-Τζιολη δλδ.
Άβαταρ μέλους
PA0Kman

Δημοσίευση από PA0Kman »

buffalobill4 έγραψε:Ακουγεται οτι πανε για δανεικοι οι Κιοσε-Ποποβιτς-Ποζογλου?

Ειναι εγκλημα να τους στειλεις πριν παρεις αντικαταστατες τους. Θα πρωτοτυπησουμε παγκοσμιως μενωντας με 2 καθαρα σεντερ μπακ και 0 καθαρα αριστερα εξτρεμ, ενω απο την αλλη εχουμε 3 αρ μπακ και 3 δεξια.

Να σου ζησει ζηση μου ο μεταγραφικος σου σχεδιασμος. Εισαι καταστροφεας ζηση

Και στην τελικη ρε φιλε, θες να κανεις ομαδα με χαμηλο μπατζετ και νεους παιχτες απο τις ακαδημιες σου? ΟΚ

Τι μου στελνεις αρον αρον το Μελισσα δανεικο? Πουλα τον Ιτανζ αν υπαρχει ροταση οντως και μεινε με τριαδα Γλυκο-Γιακουμη-Μελισσα. Αλλα εσυ θες να φερεις με τριετες (εικασιες κανω) τον Τζορβα. Για να λεμε του χρονου, τι να κανουμε? εχει τριετες. πως να του το σπασουμε. Τα ιδια με το Σπυροπουλο-Τζιολη δλδ.
καπως ετσι ο ποζογλου δε νομιζω γιατι για backup καλος ειναι για 3ο-4ος το χρησημοποιει κ δεξια εκτος αριστερα αρα μαλλον κιοσε/ποποβιτς/Παναγιωτουδης/Πολυζος/Β.Παπαδοπουλος/ιντζιδη
και θα κρατησει βαση λογικης ποζατζιδη/κωνσταντινιδη/σαββιδη/τζανδαρη
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

@despe
Προσβλητικο ειναι το να το πιστευεις αυτο για μενα.....
Αν εισαι μετοχος στην ΠΑΕ κ ψιλοενδιαφερεσαι γνωριζεις αρκετα νουμερα μιας κ σε αυτον τον τομεα αρκετα πραγματα λειτουργουν αψογα (της ενημερωσης μας),το οτι εστιαζουμε στα στραβα κ δεν βλεπουμε τα θετικα ειναι το προβλημα μου.Εδω εβαψαν την Τουμπα κ μερικοι (γενικα μιλαω) ειπαν οτι χαλασε η "ομορφια" του ναου.....
Το οτι μιλατε εσεις για πραγματα που η μοναδικη σας ενημερωση ειναι μεσω ραδιοφωνων κ σαιτ που ειναι αναξιοπιστα ως αηδιας κ μαλιστα εμφανιζεστε απολυτα σιγουροι,αυτο ειναι ακομα πιο προσβλητικο.
Μαλιστα η αισιοδοξια πλεον εχει απο πισω κ κινητρα.....
Απαξιωνετε τα χρηματα που εβαλε ενας ανθρωπος (αποδεδειγμενα) σαν ψιχουλα κ μαλιστα μερικοι αμφιβαλουν κιολας αν τα εβαλε,εδω εβγαλε ανακοινωση συνδεσμος οτι μας ελεγχουν μασωνοι....τι περιμενεις.....
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Παιδιά πρέπει όλοι να μάθουμε να κάνουμε συζήτηση χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις. Κάποιες φορές και αυτές είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά πρέπει να γίνονται με όρια γιατί καταντάν κουραστικές από ένα σημείο και μετά για τους υπόλοιπους.
Υπάρχουν ακόμα άτομα που γράφουν εδώ μέσα κείμενα με ουσία και επίπεδο αν και πραγματικά κάποιες παρουσίες που κοσμούσαν το forum κάνουν αίσθηση με την απουσία τους.
Η αλλαγή του τρόπου αντιπαράθεσης προφανώς πηγαίνει παράλληλα με την υπομονή που σταδιακά στερεύει. Στην αρχή του paokmania υπήρχε μια ελπίδα διαφορετική και μια πίστη ότι όλα πολύ σύντομα θα πάρουν τον καλύτερο δρόμο για την ομάδα μας. Αυτό έβγαινε σαν αίσθηση και στις συζητήσεις οι οποίες ακόμη και αν είχαν αντιπαραθέσεις ακολουθούνταν από ένα άρωμα αισιοδοξίας.
Η στερημένη κατάσταση σε όραμα που βιώνουμε αυτό το καλοκαίρι δεν πρέπει να μας κάνει να αλλοιώσουμε κάτι τόσο όμορφο όπως αυτός ο χώρος που όλοι μας επικοινωνούμε μεταξύ μας με ένα κοινό σκοπό. Το πρόχειρο και το κατινίστικο της ραδιοφωνικής αντιπαράθεσης δεν πρέπει να το αφήσουμε άλλο να εισβάλλει εδώ μέσα. Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του και όλοι μαζί ένα κοινό όνειρο για έναν καλύτερο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

paokovios1974 έγραψε:
Karelias έγραψε:
desperando έγραψε: Εικόνα

Εικόνα
Διαφωνώ ότι η δεύτερη 11αδα είναι καλύτερη γιατί 1: δεν έχει κανονικό κεντρικό αμυντικό, 2: δεν έχει κανονικό αριστερό εξτρέμ. Ξέροντας βέβαια, ότι ξέρουμε τώρα, δεν απέχουν πολύ σε συνολική ποιότητα.

Υπάρχουν όμως μερικά δεδομένα που δεν μπορούν να αγνοηθούν.
1: Δεν είμαστε έτοιμοι για επίσημο αγώνα.
2: Λείπουν παίχτες σε νευραλγικά σημεία της 11αδας

Αρχίζω και πιστεύω ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές. :cry:
Δηλαδη ο γεωργιαδης θες να μου πεις οτι ειναι κανονικο αριστερο εξτρεμ?ασφαλως αστειευεσαι,μηπως ο κατσουρανης ειναι κανονικο στοπερ?εδω μαλλον αστειευεσαι πιο πολυ.Αγωνιστικα πρωτη φορα εχω δει ΠΑΟΚ να κανει τοσο καλα παιχνιδια απεναντι σε τοσο δυνατους αντιπαλους...και με την κ20 ;)
Δεν αστειεύομαι. Ο Γεωργιάδης δεν είναι κανονικό αριστερό εξτρέμ, αλλά είναι πιο κανονικό απ τον γκολάσα.
Κι ο Κατσούρ πιο κανονικό στόπερ απ τον Τζαβέλα.
Ποιοί δυνατοί αντίπαλοι, πλην της Νάπολι; Μιλάς και για ''διαστρέβλωση της πραγματικότητας'' :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ είμαι πιο κανονικό εξτρέμ από τον Γεωργιάδη.Και πιο κανονικός ποδοσφαιριστής επίσης.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

paokovios1974 έγραψε:Παιδια χαρηκα πολυ που σας γνωρισα να ειστε καλα ολοι σας, πολλους απο εσας σας διαβαζα για χρονια "και τον αρισκ"και πραγματικα βγαζατε αλλο προσωπο τοτε,ισως να ηταν η ...γκαυλα που σας ειχε παρει τα μυαλα.Εγω λοιπον φιλοι μου αυτην την ΚΑΥΛΑ την εχω ακομα, λεω ΠΑΟΚ και ηδονιζομαι ο ΠΑΟΚ ειναι υπερανω ολων ΚΑΙ του σαββιδη ΚΑΙ του βρυζα φυσικα ,ΚΑΙ του γκαρσια και του νατχο.Δεν περιμενω μεταγραφες λοιπον για να παρω το κασκολ μου(κι ας εχει και ζεστη)και να καταθεσω την ψυχη μου και την φωνη μου... ΠΑΟΚ Συγνωμη ξεφυγα.Για το καλο του ΠΑΟΚ λοιπον ΜΑΚΑΡΙ να εχω δικιο εγω γιατι αν εχω δικιο εγω τοτε θα ζησουμε την καλυτερη χρονια μετα απο 29 χρονια...και τοτε ειμασταν 3τεταρτο φαβορι,ειχαμε φαει και 3 στην τουμπα απο τον γαυρο...γμσετα.Να ειστε καλα αδερφια, Τσε, Ρομαν, Ταγματαρχη, Ριζλα ,Ντεσπε,Τζοσουα,συγνωμη αν ξεχασα καποιον keep PAOKIZIN .ΥΓ Μπανε το σπηλαιο του πλατωνα αναφερεται στην, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. :nairepaok:
Paokovie ξανασκέψου το ,γιατί δεν θα αντέξω να είμαι ο μοναδικός αισιόδοξος εγώ..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ποσα θες για ενα 2χρονο συμβολαιο???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

sourmenetes έγραψε:Ποσα θες για ενα 2χρονο συμβολαιο???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
σουρμε χθες ειπες οτι θα παρουμε παικτες και θα ηρεμησουμε,που το στηριζεις?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εκει που το στηριζουν ολοι... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

Αλλος πινει ρετσινα η τιποτα αλλα και του βγαινει σε ευφορια, κεφι, γελιο κτλ
Αλλος πινει και μουτρωνει γκρινιαζει πεφτει κτλ
Αλλος δεν πινει τιποτα παρα μονο χυμο ανανα και τη βλεπει οπως και οι δυο μαζι
Καλο ειναι να βλεπουμε την πραγματικοτητα. Η πραγματικοτητα τι λεει? η ομαδα ποναει σε καποιες θεσεις.
Μεχρι 31 αυγουστου λοιπον.
Ναι παιρνεις ρισκο, ναι σχεδιασμος μπλα μπλα...θα κριθουνε 31 αυγ.

Απλα το θεμα ποιο ειναι.
Ο ενας αγχωνεται,ποναει την ομαδα,απαιτει,γκρινιαζει.
Ο αλλος παραμενει πιο ψυχραιμος,περιμενει, ειναι αισιοδοξος.
Και οι δυο στο τελος πχ θα δικαιωθουν. Θα ερθουν οι παικτες. Ας περιβαλλει λοιπον ο καθενας τα ποστ του με σεβασμο και θα εισπραξει σεβασμο.
Αμα βλεπουμε πιου και ο αλλος λεει θα ερθουν παικταραδες ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
Αμα ερχονται και καποιοι καλοι παικτες αλλα δεν κανουν γκελ στο λαο και μουρμουριζει λογικο να επηρεαστουν αυτοι που τους πιστευουν.
Τεσπα το θεμα ειναι να ερθουν αυτοι που πρεπει για να μας ανεβει το αιμα ολους στο ...κεφαλι. Το αλλο.. Το πιασατε το υπονοουμενο εεεε
Αντε και καλη κληρωση
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Odi έγραψε:Εγώ είμαι πιο κανονικό εξτρέμ από τον Γεωργιάδη.Και πιο κανονικός ποδοσφαιριστής επίσης.
Μπα, όχι.
Δεν υποστηρίζω ότι ο Γεωργιάδη είναι τίποτα της προκοπής, αλλά ένα ματς αλά WHL μπορεί να κάνει.
Κι αν το ζήτημα είναι ποιός είναι καλύτερος, ο Γεωργιάδης, ο Γκολάσα ή εσύ σαν αριστερό χαφ, τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

:lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”