71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από VAGGT »

Υποτιθεται οτι ειναι καλος με την μπαλα στα ποδια...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Περα απ'τα τραγικα ελευθερα,

ειναι τραγικο να μιλατε για τη φαση του 58', δειχνει εμπαθεια πραγματικα..

Οπως και στη φαση του προηγουμενου ματς που την εβγαλε κορνερ..

Μπορει να μην εχει κανενα λογο να βγει εκει, αλλα ακομα και σ'αυτη τη φαση κατ'εμε σωζει σιγουρο γκολ και την αλλοιωνει οσο χρειαζεται (ή με το collision δεν αφηνει τον αντιπαλο να την παρει κανονικα), γιατι ο τραγικος σημερα Τζιολης, αφηνει ελευθερο τον αντιπαλο να σηκωθει για κεφαλια στην καρδια της αμυνας...

στο 2.39'
http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... ok-1-3-hl/

Να βρασω τη δικαιοσυνη σας :?

Υ.Γ. Μεχρι και οτι ειναι κωλοφαρδος ακουμε, οχι οτι λογω της μη φοβιας του να κανει εξοδους και να συγκρουστει με επιθετικος εχουμε να φαμε γκολ απο σεντρα και στημενο σε τοσα ματς..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σε παρακαλω πολυ ρε σιμπα εκανες ολοκληρα σκηνικα για την εξοδο ολσεν στην αεκ με μπαλια που ερχεται καθετα φαλτσαριστα και τον αραβιδη που σουλατσαρει και εδω τωρα για σεντρες βασικες χωρις καμια δυναμη με λες βλακειες??ε ειπαμε να κανουμε τα στραβα ματια αλλα ενταξει...

και για την φαση στο 8 περιπου τι θα μας πεις δηλαδη που ερχεται γιομα απο τα 40 μετρα πανω του χωρις πιεση ή αντιπαλο κοντα και αυτος αντι να μπλοκαρει οχι μονο βαζει γροθιες αλλα και υψωμενες προς τα πανω με αποτελεσμα να στειλει τη μπαλα προς τα πισω...και μετα το αποτελειωνει βγαινοντας εκτος περιοχης να μαρκαρει αντι να γυρισει στην εστια...μαλλον τον τυφλωσε ο ηλιος και εκει ή ο αερας ξερω γω ή ο ερμης του πραξιτελη...

ειπαμε αλλα και η ασυλια εχει τα ορια της...
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Free bird
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ρε Simba,να πω μπράβο για άστοχη έξοδο σε κόρνερ δεν το χω ξαναδεί πουθενά..

Άσχετο,αλλά ο Γκολάσα σε δικαίωσε.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Τοχουρογλου volume 2

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

κακός σήμερα με θολωμενο μυαλό.

βέβαια οι φανς του ολσεν δεν βλέπω να λένε τις ίδιες δικαιολογίες που ανακάλυπταν για να δικαιολογήσουν τις άστοχες εξόδους του.

κρίσεις κατά το δοκούν
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γιατί; με βλέπεις να σχολίασα κάτι; :mrgreen: αν και δεν νομίζω ότι ο ψηλός είχε πρόβλημα σε παρόμοιες φάσεις. ;)

τεσπα. δεν ειδα το ματς, μονο τις φάσεις. απλά κρατώ μια απογοήτευση του σχολιαστή για τα ελεύθερα... :roll:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εγω σε παρακαλω ρε φιλε να μη λες ανυποστατα πραγματα για να υποστηριξεις κατι..

Που θα με πεις οτι εκανα σκηνικα για την εξοδο με κουλα :!: , που ιδιως σ'αυτο ειπα οτι η ευθυνη ειναι κυριως του κοστα (60%) και δεν ειπα τιποτα αλλο απολυτως για ολσεν..

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 9#p1005909

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 6#p1006576

Και για την ιστορια ο,τι εχω πει για ολσεν, για να μη δημιουργεις εντυπωσεις..
http://forum.paokmania.gr/search.php?ke ... F%83%CE%B7

Που κανετε και τα στραβα ματια κιολας, και υπαρχει και ασυλια...

Που ακομα για αερηδες μιλατε, και ψαχνετε το παραμικρο λαθος, ενω με Ολσεν δε βλεπατε ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...

Και ο γλυκος εχει τραγικα βολε, και αυτος στα μακρινα σουτ εχει προβλημα,
και στο 38' εχει τραγικη αντιδραση,
αλλα εχω δεν εχω κομπλεξ και εμπαθεια οπως εσεις σε αντιθετη περιπτωση για να τα πω..

Προσπαθω να ειμαι δικαιος με ολους..

Υ.Γ. Δεν καταλαβαινω για ποια φαση στο 8 μιλας..
Αν προκειται για τη φαση στο 58 για την οποια μιλησα εγω, εκτιθεσαι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 30 Νοέμ 2015, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Βρες μου μια ίδια φάση.

Τέλος πάντων η ομάδα κέρδισε,δεν έχω διάθεση να ασχολούμαι πάλι με τον Γλύκο.Την άποψη μου για το συγκεκριμένο είπα.

Χάλι σήμερα,μακάρι να βελτιωθεί.Καλό για την ομάδα θα είναι.

Ας σταματήσει εδώ παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

desperando έγραψε:κακός σήμερα με θολωμενο μυαλό.

βέβαια οι φανς του ολσεν δεν βλέπω να λένε τις ίδιες δικαιολογίες που ανακάλυπταν για να δικαιολογήσουν τις άστοχες εξόδους του.

κρίσεις κατά το δοκούν
sorry ντεσπε αλλα αν μου βρεις μια φαση στην οποια ο ολσεν βγαινει μονος του για εξοδο χωρις αντιπαλο και χανει τη μπαλα τοτε να το συζητησουμε γιατι υπαρχουν εξοδοι και εξοδοι οπως εχω ξαναπει...

simba σε διαφορετικους πλανητες τελειως για ακομα μια φορα αστο καλυτερα καλα ειμαστε στους πλανητες μας :ugeek:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε παιδια κανεις δε θελει να μπαινει στη διαδικασια για τετοια χαζα γαιτανακια , αλλα επιτελους να μαστε λιγο δικαιοι, αυτο ζηταω απλα..

Στη φαση εκεινη κανεις δε θα εβγαινε (ειδικα ο Ολσεν), και ο αμυντικος θα επαιρνε μονος την κεφαλια στην καρδια της αμυνας..

Οσο απονενοημενο και αν ηταν αυτο π εκανε, και εμποδισε τον αμυντικο να παρει καλυτερη κεφαλια και την αλλοιωσε κιολας...

Οπως και στο ματς με τον παναιτωλικο που βγηκε και συγκρουστηκε με 2 αντιπαλους (μονοι τους παλι) και την αλλοιωσε οσο επρεπε και την εβγαλε κορνερ..

Τεσπα, σορυ για την ενταση
:pano:

Υ.Γ. Σερα τουλαχιστον το λαθος σου για τα οσα υποθετικα μου χρεωσες στο ματς με την αεκ, επρεπε να το παραδεχτεις..
Ας ειμαστε σε διαφορετικους πλανητες, κιμπαριλικι να υπαρχει τουλαχιστον
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Sera4 έγραψε:
desperando έγραψε:κακός σήμερα με θολωμενο μυαλό.

κρίσεις κατά το δοκούν
sorry ντεσπε αλλα αν μου βρεις μια φαση στην οποια ο ολσεν βγαινει μονος του για εξοδο χωρις αντιπαλο και χανει τη μπαλα τοτε να το συζητησουμε γιατι υπαρχουν εξοδοι και εξοδοι οπως εχω ξαναπει...

simba σε διαφορετικους πλανητες τελειως για ακομα μια φορα αστο καλυτερα καλα ειμαστε στους πλανητες μας :ugeek:
Μου ζητάς δύσκολα πράγματα.
Αν η ερώτηση τελείωνε στο ''βρες μου μια έξοδο του ολσεν'' μπορεί και να μπορούσα να βρω κάποια.

Άλλα εσύ μου ζητάς παράλογα πράγματα από τον άρχοντα των αιθέρων που δεν μπόρεσε να ποια ΑΕΙ την μπάλα ούτε σε αραουτ

Στάλθηκε από το LG-D405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το να λες δε μπορεσε να πιασει μπαλα ουτε σε αραουντ ειναι πολυ απλοικο ντεσπε για εναν τερματοφυλκα που εχει πολυ περισσοτερα ελαφρυντικα...

εγω τερματοφυλακα που να κανει αυτο το πραγμα στο 8ο λεπτο (αν δεν κανω λαθος) οπως ο γλυκος σημερα δεν εχω ξαναδει ποτε στη ζωη μου ουτε σε επαγγελματικο ουτε σε ερασιτεχνικο επιπεδο...

υγ simba τωρα το ειδα...μικρη σημασια εχει το ματς με την αεκ...την εχεις τη συγνωμη σου αν αυτη επιζητας...το πνευμα των λεγομενων δεν καταλαβαινεις ομως γι αυτο σου ειπα αλλη πλανητες...δεν πειραζει καλη καρδια και ο γλυκος τερμα 8-)
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Πολλές μ@λακίες σήμερα Παναγιώτη, ας ελπίσουμε να ήταν μία κακή μέρα.

Αυτά τα βολέ, τα στέλνεις που τα στέλνεις πλάγιο άουτ, δεν μπορείς τουλάχιστον να τα στείλεις πιο κοντά στο σημαιάκι, να τους δυσκολεύουμε την επαναφορά; :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”