Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από slidar »

Ρε μακη σε ειχα για πιο εξυπνο. Τι πραγμα ηταν αυτο? Η ομαδα εδω και 3 χρονια δουλευει πανω σε ενα συγκεκριμενο συστημα .. ΞΥΠΝΑ δεν ειναι ωρα για πειραματισμους. :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Εγκληματικός ο τρόπος που έστησες την ομάδα.

Εγκληματικός γιατί τακτικά αυτό που έκανες δεν υπάρχει και συνέχισες να το διανθίζεις με εμπνεύσεις και αλλαγές που μόνο με LSD (κι αν) γίνονται κατανοητές.

Εγκληματικός γιατί επιλέγοντας αυτό το...πράγμα, ηταν σαν να είπες στους παίχτες κυρίως, ''παιδιά, εγώ απάντηση για το ρόμβο του χυμενου δεν έχω κάντε ότι καταλαβαίνετε'' και σαν να μην έφτανε αυτό, τους ζήτησες και ευθύνες μετά.

Εγκληματικός γιατί έτσι όπως κατέβασες τον ΠΑΟΚ, τον έκανες να είναι πιο ηττοπαθής και χεσμένος από ποτέ.

Εγκληματικός γιατί ξέχασες ότι με το 4-2-3-1 ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος έξι σερί αγώνες.

Εγκληματικός γιατί οι δηλώσεις που έκανες μετά έδειξαν ότι δεν κατάλαβες τίποτα, μα τίποτα απολύτως.

Εγκληματικός γιατί σε 3 ματς έχεις ξεκινήσει με 3 διαφορετικά συστήματα. Και η ομάδα έπαιξε κατά σειρά, καλά, μέτρια, χάλια.

Ευχαριστούμε και αντίο.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια στην περίπτωση χαβίνιο.

Είναι τόσο άπειρος που δεν κάλυψε τους παίχτες στις δηλώσεις..........ΕΓΚΛΗΜΑ.
Έκανες την πατάτα με το κουτσάρισμα σου......ωραία.....οι παίχτες δεν πιάσανε απόδοση......ωραία.......γιατί βγαίνεις και λες ότι είναι καλύτεροι μας στον αέρα και παπάρια τούμπανα ρε παλήκαρε?Γιατί γαμάς την γαμημένη ήδη ψυχολογία των παιχτών?Αυτοί ρε μπούφο θα σε ξελασπώσουν.

Καλά έκανε ο Ζαγόρ και πήγε στα αποδυτήρια και τους εμψύχωσε.Αυτό έπρεπε να το κάνεις εσύ μεσιέ Χάβε πρώτος στις δηλώσεις σου.Δεν είπαμε να πεις ότι δεν φταίνε οι παίχτες αλλά τι βλακείες έλεγες.

Επίσης απέδειξες με το ελεεινό σύστημα που κατέβασες ότι πήγες για το Χ ..........μόνος σου είπες ότι δεν άφησες με αυτό το σύστημα την κούλα να πατήσει περιοχή .......άσχετα αν τα στημένα που κέρδισε η κούλα ήταν από λάθος άμυνα-στήσιμο.

Ξύπνα και μαζί σου ξύπνα και τους παίχτες.......νίκη την Τετάρτη.......ΜΟΝΟ.
Είμαι υπερβολικός και ξέρω ότι δεν γίνετε..........αλλά θέλω 4αρα.

Η αεκ όποιος την έπαιξε στην κόντρα με ταχύτητα την έσβησε.
Τον βάζελο τον έπαιξες σωστά..........γιατί την κούλα δεν την έπαιξες έτσι?
Ωραία έφαγες 3................αλλά αυτή η κούλα ήταν για 4.Και εσύ δεν έκανες ούτε μια φάση.

Τα γιαούρτια είναι το λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Θύμησέ μου αν ανέλαβες ποτέ την ευθύνη για οποιαδήποτε ήττα φέτος....

Θύμησέ μου αν πρόσθεσες οτιδήποτε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ...

Θύμησέ μου πόσα στοιχεία αφαίρεσες από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ...

Θύμησέ μου αν διαχειρίστηκες έστω έναν (1) παίκτη σωστά...

Να σου θυμήσω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μέγεθος για να τον αντιμετωπίζεις σαν ινδικό χοιρίδιο ψάχνοντας λύση στις ανασφάλειές σου.... Αλλά, αν είχες επίγνωση της κατάστασης δε θα ήσουν αυτός που είσαι...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πως να διαχειριστεί παίχτη αφού ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ το άτομο.
Πως να κάνει rotation αφού ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
Πως να προσθέσει στοιχεία στην ομάδα αφού δεν είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Αλλά άμα είσαι βοηθός του φιλόσοφου Δερμιτζάκη δεν περιμένω από εσένα να ξέρεις από κοουτσάρισμα.
Ήσουνα το προπονητικό πουλαίν μου........ΛΥΠΑΜΑΙ.

Και ΤΣ.Λ να μας βγάλει πρέπει να φύγει.........μακριά....όσο γίνετε σε πιο μικρή κατηγορία.
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

ποσες φορες ειπε για την κουραση τουλαχιστον 6 7 φορες θυμαμε εγω
Johann4

Δημοσίευση από Johann4 »

Argonaut4 έγραψε: Πως να κάνει rotation αφού ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.
κανει μαστουρμπεισον
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

niko70 έγραψε:Θύμησέ μου αν ανέλαβες ποτέ την ευθύνη για οποιαδήποτε ήττα φέτος....

Θύμησέ μου αν πρόσθεσες οτιδήποτε στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ...

Θύμησέ μου πόσα στοιχεία αφαίρεσες από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ...

Θύμησέ μου αν διαχειρίστηκες έστω έναν (1) παίκτη σωστά...

Να σου θυμήσω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μέγεθος για να τον αντιμετωπίζεις σαν ινδικό χοιρίδιο ψάχνοντας λύση στις ανασφάλειές σου.... Αλλά, αν είχες επίγνωση της κατάστασης δε θα ήσουν αυτός που είσαι...

εντάξει ρε νίκο,είχε και κάποιες καλές στιγμές τους μήνες αυτούς ο χάβος.το θέμα είναι πως ο ζαγόρ όφειλε να έχει προ πολλού ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ σε χάβο πως η παρουσία του πρώτου ως προπονητή στον ΠΑΟΚ έχει ημερομηνία λήξης,συγκεκριμένα το τελευταίο σφύριγμα του κορακιού στον τελευταίο αγώνα με μπέο στην τούμπα.δεν το έπραξε.και δεν το έπραξε διότι πίστευε - θεωρώ δεδομένο ότι πλέον ούτε το διανοείται - ή καλύτερα ήθελε να πιστεύει ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα μπορούσε να βρεί πατήματα,μέσω των κλασικών μηχανισμών ενημέρωσης,φίλα προσκείμενων αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΑ "εχθρικών",για να κρατήσει το δον μάκη και του χρόνου,εφόσον τα πράγματα πήγαιναν κατ'ευχή στα πλέηωχ (που δεν αποκλείεται και να πάνε εδώ που τα λέμε,απλά ο χάβος κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει ακόμα και τους υποστηρικτές του για την ακαταλληλότητά του).9 κωλομέρες μείνανε,θα περάσουν.φέτος θα'ναι ΕΓΚΛΗΜΑ ζαγοράκης και παντέλος να πάνε έστω και ένα διήμερο στη χαλκιδική που λέει ο λόγος πρίν οργανώσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια εν όψει της νέας χρονιάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 16 Μάιος 2011, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Εν το μεταξύ τώρα λέει ότι δούλεψε τα στημένα στην προπόνηση...
:lol: :lol: :lol: :lol:
3 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΦΑΓΑΜΕ ΡΕΕΕ!!!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

O Arsene Venger στην αυτοβιογραφία του εξηγούσε πως αντί να προσπαθεί με την τακτική να κερδίζει παιχνίδια, προτίμησε κάποια στιγμή να βρίσκει καλύτερους παίκτες (πηγή: http://www.aixmi.gr/index.php/poioi-ker ... systimata/)! μάκη ο vierinha και ο lino λείπανε, βάλε ένα πλάγιο χαφ και ένα αριστερό μπακ. τα υπόλοιπα άστα για τους άλλους που τα κατέουνε...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

υποψιάζομαι πως η επόμενη δικαιολογία του μάκη για κακή εμφάνιση και ατυχές αποτέλεσμα στην επόμενη και τελευταιά γι'αυτόν 3άδα αγώνων ως προπονητή του ΠΑΟΚ θα'ναι πως οι παίχτες μας είναι ανεπαρκείς να αφομοιώσουν την υψηλής ποιότητας τακτική του καθοδήγηση και αδυνατεί να κάνει γι'αυτό το ο,τιδήποτε.γι'αυτό πρέπει να αντικατασταθούν από καλύτερους,και τεχνικά αλλά πρώτιστα από άποψη ποδοσφαιρικής παιδείας και οξύνοιας (εδώ ο μπαγλαμάς ο σάντος τέτοιες αηδίες έλεγε στο ζαγοράκη το 2008 και τον έψησε).ίσως αυτό να επικαλεστεί και κατά την παρουσίασή του από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως το βασικό λόγο που επέλεξε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kos έγραψε: -ο μακης απεδειξε οτι δεν παιρνει χαρτακι. δεν υπαρχει ανθρωπος να γραψει σε χαρτι τετοια μαλακια.

:lol: :lol: :lol:
Κορυφαίο.

ΟΚ .Βγάλτε τη πίκρα και τη στεναχώρια σας στο τόπικ του Μάκη.Βρίστε ,ξεχαρμανιάστε,
εκτονωθείτε.Κάντε το εδώ και μέχρι την Τετάρτη . ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Μη μεταφέρετε κι εκεί αυτό το κλίμα .Θα είναι καταστροφικό για την ομάδα και
θα έχετε κι εσείς ευθύνη για ότι συμβεί.Θα κάνετε τεράστιο λάθος,μεγαλύτερο
κι απ αυτά για τα οποία κατηγορείτε το Μάκη.Την Τετάρτη αγωνιζόμαστε ΟΛΟΙ.

ΥΓ Την Τετάρτη στην κερκίδα πρέπει να επικρατεί το πνεύμα Μακη.Του άλλου Μακη... ;)
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο ΠΑΟΚ έχει Μπαλάφα, αλλά αμφιβάλλω αν το γνωρίζει ο Χάβος!
ο μπαλαφας το γνωριζει?
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Ο τυπος δεν εχει καμια σχεση με το αθλημα το απεδειξε αλλη μια φορα, η ομαδα αυτη φετος παιζει σωστα μονο με το κλασικο 4-2-3-1 του Σαντος και ουσιαστικα με προπονητες μεσ' το γηπεδο τον Κοντρερας και τον Γκαρσια , οτιδηποτε αλλο απλα δε δουλευει γιατι δεν υπαρχει κοουτς εδω και ενα χρονο.
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

το ζήτημα δεν είναι η εκτόνωση, το ζήτημα είναι να μαθαίνουμε απ τα λάθη μας

το πόσο xxxxxx είναι ο συγκεκριμένος άνθρωπος το λέγαμε κάποιοι και κάποιοι άλλοι δεν το πίστευαν γιατί είχαν επιλέξει να εμπιστεύονται τον Ζαγοράκη τυφλά, τόσο τυφλά που εμπιστεύονταν τον λόγο του περισσότερο από τα μάτια τους

με το χθεσινό ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος (το οποίο δίνει την σπάνια ευκαιρία να κυριολεκτούμε όταν λέμε "εγώ θα την κατέβαζα καλύτερα την ομάδα") ξεπέρασε τις ανοχές και τις αντοχές ακόμα και των πιο καλόπιστων και δεν έχει μείνει κανείς που να τον στηρίζει...

κανείς;...όχι!...οι κάτοικοι ενός μικρού σάιτ συνεχίζουν να αντιστέκονται με όλες τους τις δυνάμεις στην κοινή λογική...διαβάστε σήμερα τον εμετό του Κουβεντίδη (http://blog.paok24.com/?p=1203)...επιλέγω αποσπάσματα:

Δεν μπορούμε, πάντως, να μην αναγνωρίσουμε ότι δικαίωμα στην κακή μέρα έχει ο καθένας. Όπως όλοι μας. Εσείς δεν έχετε;

Το βράδυ της Τετάρτης μπορεί να συζητάμε σε διαφορετική βάση.

Αν πιστεύετε ότι είναι η κατάλληλη εποχή να ανοίξετε θέμα προπονητή, κάντε το. Αφήστε, πάντως, αυτούς που προφανώς γνωρίζουν καλύτερα απ΄ όλους μας (είμαι σχεδόν βέβαιος γι΄ αυτό), να κάνουν τη δουλειά τους τις επόμενες δέκα μέρες, που κρίνεται η σεζόν.

διαβάστε όλο το σάιτ του εμετός24...θα βρείτε "κριτική" στον Χάβο μεν (για το ξεκάρφωμα), αλλά δεν θα βρείτε ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ κάποια παραίνεση για να βρει ο ΠΑΟΚ προπονητή, κάποιο ρεπορτάζ για τα σχέδια της διοίκησης για την εύρεση προπονητή, κάποια άποψη πως ο νέος ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χτιστεί από έναν xxxxxx με πατέντα, κάτι τέλος πάντων που να δείχνει πως εκεί το έχουν μετανιώσει και είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν ρότα...

αντίθετα, αυτό που θα βρείτε είναι μια μανιώδης προσπάθεια με νύχια και με δόντια να κρατηθεί ζωντανός ο τύπος, μια συνεχής υπενθύμιση πως αν βγούμε 1οι μπορεί και να μείνει ("Το βράδυ της Τετάρτης μπορεί να συζητάμε σε διαφορετική βάση."), μια συνεχής προσπάθεια να μας πείσουν πως στην τελική δεν έγινε και τίποτα αν το αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν κάνει ούτε για να κουρεύει το γκαζόν...

και το άσχημο είναι πως υποπτεύομαι πως τα γράφουν αυτά είτε για να γίνουν αρεστοί στον Ζαγοράκη είτε λειτουργώντας ως άτυπο γραφείο τύπου της ΠΑΕ είτε κάτι το ενδιάμεσο...και είναι άσχημο γιατί αυτό σημαίνει πως στην διοίκηση ακόμα δεν έχουν καταλάβει αυτό που όλος ο κόσμος έχει καταλάβει...

για αυτό πρέπει το θέμα προπονητή να παραμείνει ανοιχτό, τουλάχιστον για όσο οι σφουγγοκωλάριοι της διοίκησης προσπαθούν να μας φορτώσουν τον Χάβο από το παράθυρο και για την επόμενη χρονιά...αν θέλουν να μην γίνεται κακό στην ομάδα εξαιτίας του κλίματος που διαμορφώνεται να βγει επίσημα ή ανεπίσημα (μέσω του γνωστού σάιτ) να τον τελειώσει μια και καλή, να σταματήσουμε τις φωνές...

αλλιώς, οι φωνές πρέπει να παραμείνουν, αν όχι να ενταθούν, ως υπενθύμιση στον Ζαγοράκη πως ενδεχόμενη παραμονή του Χάβου μετά τις 25 Μαΐου ισοδυναμεί με περιφρόνηση του κόσμου του ΠΑΟΚ που σκίζεται σε καιρούς πάρα πολύ δύσκολους να στηρίζει οικονομικά την ομάδα για να βλέπει τον ΠΑΟΚ να ταλαιπωρείται και για δεύτερη χρονιά από ημι-επαγγελματίες δημοσιοσχεσίτες "προπονητές", ως υπενθύμιση στην διοίκηση πως εφόσον δεν επιστρέψει ΑΜΕΣΑ στην ορθολογική διαχείριση της πρώτης 3ετίας η στήριξη προς αυτήν θα παύσει να θεωρείται αυτονόητη...

edit: Υ.Γ.μην ξεχνάμε πως ο σημερινός υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ έγραφε πριν από 2 μήνες αυτό:

http://toumbalights.blogspot.com/2011/0 ... _2594.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niko70 την Δευ 16 Μάιος 2011, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: προφανής
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”