Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Μα έφυγε ο ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ με ανακοίνωση γεματη σπόντες και θα επέστρεφε ο Ζήσης που είναι κολλητοί ;
Μακάρι αλλα αποδείχθηκε ότι ήταν παπαρια ....
Μακάρι αλλα αποδείχθηκε ότι ήταν παπαρια ....
Οταν ο Σαπχα εδινε τα πριμ περσι, και πηγαινε με μαυρες σακουλες Δευτερα και Πεμπτη στην Σουρωτη να δωσει ζεστο χρημα στους παικτες ο ιδιος ,καλος ηταν...
Μην μιλησω τωρα γιατι καλα εχω το κωλοστομα μου κλειστο...
μολις ακουστηκε για σαχπατζιδη- βρυζα η 4 εβγαλε πολυ σκληρη ανακοινωση για "καποιους" βατοπεδινους να μην κανουν ονειρα για ΠΑΟΚ και εννοουσε προφανως τον σαχπα.....
- paoklarisa
+ΑΠΕΙΡΟmoican4 έγραψε:Τους λογους της αποχωρησης δεν προκειται να τους πει ο Ζησης πρωτον γιατι δεν ειναι κανενας ξεφτιλισμενος να πουλαει στον καθε πεταμενο και δευτερον υπαρχει ακομα μια Τιμη και Αξιοπρεπεια που ακομα την νιωθει μεσα του..
Οσο για τα Σπορ οσο του εθαβαν τον λακο με την λαθος επιλογη μπερετα και καποιους παικτες καλα ηταν ,σημερα εβγαλε αυτος ο απιθανος λαικιστης ενα πρωτοσελιδο που εβγαλε απο το μυαλο του...
Οταν ελεγε "Θοδωρε παρε εσυ αποφασεις γιατι μεχρι τωρα ειμαστε σε λαθος δρομο" καλα ηταν ..
Και λιγα του ειπε ο Βρυζας και γι αυτο τον γουσταρω γιατι δεν μασαει..
Ουστ ...
το πρωι ηρωας και δικος μας και το απογευμα σκατας και λαμογιο του κολλητου σαχπα.
και ολα αυτα γιατι ο βασιλοπουλας πουλαει παπα σε εναν λαο που δεν εχει κριση.Βεβαια ακομα και ΑΝ ισχυει η επιστροφη εγω καταλαβαινω τον βασιλο που ξεκινησε το γλυψιμο γιατι τοτε οι πορτες ηταν κλειστες...
Ουτε θεος ουτε λαμογιο ειναι ο βρυζας και ο ζαγορακης καθενας εχει τα καλα του και τα στραβα του,ζυγιζεις και κρινεις και στην τελικη οποιος θελει να ερθει να βοηθησει καλως ,οποιος οχι ας παει να παιξει με τα κουβαδακια του στην λυδια ή χρυσοχωρι.
το θεμα ειναι οτι ειναι απαραδεκτο ενδεχομενη κινηση για συνεργασια να παει να την καπηλευτει ο βασιλος και για αυτο η ΤΑΠΑ του βρυζα ηταν οτι πρεπει.αυτο εν μερη δειχνει και το πισωγυρισμα του ΠΑΟΚ φετος να γινετε ξεκατινιασμα και αποκλειστικα ,σε θεματα βιωσιμα για τον ΠΑΟΚ ,στα μμε και σαιτς.
Στον ΠΑΟΚ πασχουμε και απο ειλικρινια.οι λογοι φυγης και των δυο ακομα αιωρουντε και δημιουργησαν τεραστια παραφιλολογια .... για το καλο του ΠΑΟΚ βρε κουτο...
και ολα αυτα γιατι ο βασιλοπουλας πουλαει παπα σε εναν λαο που δεν εχει κριση.Βεβαια ακομα και ΑΝ ισχυει η επιστροφη εγω καταλαβαινω τον βασιλο που ξεκινησε το γλυψιμο γιατι τοτε οι πορτες ηταν κλειστες...
Ουτε θεος ουτε λαμογιο ειναι ο βρυζας και ο ζαγορακης καθενας εχει τα καλα του και τα στραβα του,ζυγιζεις και κρινεις και στην τελικη οποιος θελει να ερθει να βοηθησει καλως ,οποιος οχι ας παει να παιξει με τα κουβαδακια του στην λυδια ή χρυσοχωρι.
το θεμα ειναι οτι ειναι απαραδεκτο ενδεχομενη κινηση για συνεργασια να παει να την καπηλευτει ο βασιλος και για αυτο η ΤΑΠΑ του βρυζα ηταν οτι πρεπει.αυτο εν μερη δειχνει και το πισωγυρισμα του ΠΑΟΚ φετος να γινετε ξεκατινιασμα και αποκλειστικα ,σε θεματα βιωσιμα για τον ΠΑΟΚ ,στα μμε και σαιτς.
Στον ΠΑΟΚ πασχουμε και απο ειλικρινια.οι λογοι φυγης και των δυο ακομα αιωρουντε και δημιουργησαν τεραστια παραφιλολογια .... για το καλο του ΠΑΟΚ βρε κουτο...
Το εικονίδιο για την απόγνωση ποιο είναι ρε παιδιά;;...
Τι φάπα ήταν αυτή τώρα; Και ομολογώ οτι ψιλοπερίμενα μια εξέλιξη σήμερα.
Πραγματικά δεν ξέρω πια τί να πιστέψω..
Θεωρώ μετά και την ανακοίνωση, πως υπάρχουν συγκεκριμένα ενδεχόμενα.
α) Υπάρχει όντως θέμα επιστροφής και η ανακοίνωση είναι στάχτη στα μάτια. Ψιλοαπίθανο..
β) ΔΕΝ υπάρχει θέμα, και τα σπορ το βγάλανε για να πιέσουν καταστάσεις ώστε να δημιουργηθεί θέμα (όπως έκαναν και οι ουλτρας νομίζω..) κάνοντας στην ουσία μια δουλειά του Ζαγοράκη.
γ) ΔΕΝ υπάρχει θέμα, και τα σπορ το βγάλανε επίτηδες για να στραφούν κατά του Ζήση μετά την άρνηση (οτι στους δύσκολους καιρούς δεν καταδέχεται να γυρίσει κλπ..)και να δημιουργήσουν κλίμα υπερ του Τέο.
δ) ;;;
Τα β+γ μπορεί να μοιάζουν, αλλά είναι τελείως αντίθετα. Διότι στη μια περίπτωση η φυλλάδα κάνει δουλειά υπερ του ΠΑΟΚ, ενώ στην άλλη κάνει δουλειά εντελώς κατά του ΠΑΟΚ και αυτό είναι αρρωστημένο.
Θεωρώ πως πρέπει να ξεκαθαρίσει μια και καλή το ζήτημα, να ακούσουμε και απο Τέο μεριά την άποψη του και αν θέλει μια επιστροφή, και να φανεί αν ο Ζήσης θέλει έστω και υπό συνθήκες να γυρίσει.
Όπως και να χει ο Ζαγοράκης πάλι θα τα ακούσει γιατί θα θεωρηθεί οτι αυτός τα υποκινεί όλα, και θέλω να δω αν και πως θα δικαιολογηθεί και που θα πάει όλο αυτό..
Ζήση, δεν σε θέλουμε γιατί είσαι ο καλύτερος τεχν. διευθυντής του πλανήτη. Υπάρχουν και καλύτεροι. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μαλακία κάνατε (άλλος με μεγαλύτερη ευθύνη κι άλλος με μικρότερη) εσύ και ο άλλος, που χαλάσατε μια τόσο ωραία κατάσταση για κωλοεγωισμούς (αλήθεια, πόσο κοινότυπο είναι ποια αυτό;), και ποια είναι η νιρβάνα στην οποία θέλουμε να επιστρέψουμε, τότε δεν έχω κανένα νταλκά να πιέζουμε για καταστάσεις απέναντι σε ντουβάρια.
Τι φάπα ήταν αυτή τώρα; Και ομολογώ οτι ψιλοπερίμενα μια εξέλιξη σήμερα.
Πραγματικά δεν ξέρω πια τί να πιστέψω..
Θεωρώ μετά και την ανακοίνωση, πως υπάρχουν συγκεκριμένα ενδεχόμενα.
α) Υπάρχει όντως θέμα επιστροφής και η ανακοίνωση είναι στάχτη στα μάτια. Ψιλοαπίθανο..
β) ΔΕΝ υπάρχει θέμα, και τα σπορ το βγάλανε για να πιέσουν καταστάσεις ώστε να δημιουργηθεί θέμα (όπως έκαναν και οι ουλτρας νομίζω..) κάνοντας στην ουσία μια δουλειά του Ζαγοράκη.
γ) ΔΕΝ υπάρχει θέμα, και τα σπορ το βγάλανε επίτηδες για να στραφούν κατά του Ζήση μετά την άρνηση (οτι στους δύσκολους καιρούς δεν καταδέχεται να γυρίσει κλπ..)και να δημιουργήσουν κλίμα υπερ του Τέο.
δ) ;;;
Τα β+γ μπορεί να μοιάζουν, αλλά είναι τελείως αντίθετα. Διότι στη μια περίπτωση η φυλλάδα κάνει δουλειά υπερ του ΠΑΟΚ, ενώ στην άλλη κάνει δουλειά εντελώς κατά του ΠΑΟΚ και αυτό είναι αρρωστημένο.
Θεωρώ πως πρέπει να ξεκαθαρίσει μια και καλή το ζήτημα, να ακούσουμε και απο Τέο μεριά την άποψη του και αν θέλει μια επιστροφή, και να φανεί αν ο Ζήσης θέλει έστω και υπό συνθήκες να γυρίσει.
Όπως και να χει ο Ζαγοράκης πάλι θα τα ακούσει γιατί θα θεωρηθεί οτι αυτός τα υποκινεί όλα, και θέλω να δω αν και πως θα δικαιολογηθεί και που θα πάει όλο αυτό..
Ζήση, δεν σε θέλουμε γιατί είσαι ο καλύτερος τεχν. διευθυντής του πλανήτη. Υπάρχουν και καλύτεροι. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο μαλακία κάνατε (άλλος με μεγαλύτερη ευθύνη κι άλλος με μικρότερη) εσύ και ο άλλος, που χαλάσατε μια τόσο ωραία κατάσταση για κωλοεγωισμούς (αλήθεια, πόσο κοινότυπο είναι ποια αυτό;), και ποια είναι η νιρβάνα στην οποία θέλουμε να επιστρέψουμε, τότε δεν έχω κανένα νταλκά να πιέζουμε για καταστάσεις απέναντι σε ντουβάρια.
Η αληθεια ειναι οτι ο Ζησης στα 3 χρονια που ηταν στον ΠΑΟΚ , συνεβαλε τα μεγιστα και οποτε κληθηκε να βοηθησει -απο οποιοδηποτε ποστο του ζητηθηκε - δεν αρνηθηκε ...
Απο εκει και περα και λαθη εκανε ( ποιος αλανθαστος αλλωστε ) αλλα και πολλα καλα. Ενα πραγμα που δεν μπορει να του αμφισβητηθει ομως ηταν οτι ειναι Κυριος , με Καπα Κεφαλαιο ...
Οσο δε για τους βασιλοπουλους , εφημεριδες , ραδιοφωνα κλπ , ειναι ο κλασσικος καρκινος της Θεσ/νικης , οπου η εμβελεια τους -δημοσιογραφικη και οχι μονο- δεν ξεπερναει τα διοδια των Μαλγαρων...
Οι γνωστοι γυμνοσαλιαγκες της ανυπαρκτης δημοσιογραφιας και φερεγγυοτητας ξαναχτυπουν ... Τα προσωπα αλλαζουν μονο καθε φορα .
Μην ξεχνατε οτι ειναι οι ιδιοι που παλαιοτερα παρουσιαζαν τον Πανο με τα μαγιο και τον Καπεταν -Γιαννουλη , ως τις μοναδικες αξιοπιστες λυσεις για τον ΠΑΟΚ ...

Απο εκει και περα και λαθη εκανε ( ποιος αλανθαστος αλλωστε ) αλλα και πολλα καλα. Ενα πραγμα που δεν μπορει να του αμφισβητηθει ομως ηταν οτι ειναι Κυριος , με Καπα Κεφαλαιο ...
Οσο δε για τους βασιλοπουλους , εφημεριδες , ραδιοφωνα κλπ , ειναι ο κλασσικος καρκινος της Θεσ/νικης , οπου η εμβελεια τους -δημοσιογραφικη και οχι μονο- δεν ξεπερναει τα διοδια των Μαλγαρων...
Οι γνωστοι γυμνοσαλιαγκες της ανυπαρκτης δημοσιογραφιας και φερεγγυοτητας ξαναχτυπουν ... Τα προσωπα αλλαζουν μονο καθε φορα .
Μην ξεχνατε οτι ειναι οι ιδιοι που παλαιοτερα παρουσιαζαν τον Πανο με τα μαγιο και τον Καπεταν -Γιαννουλη , ως τις μοναδικες αξιοπιστες λυσεις για τον ΠΑΟΚ ...

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Δεν μπορούν 2 μεγάλες και ισχυρές προσωπικότητες κατω από την ίδια στέγη. Νομοτέλεια.
moican4 έγραψε:Οταν ο Σαπχα εδινε τα πριμ περσι, και πηγαινε με μαυρες σακουλες Δευτερα και Πεμπτη στην Σουρωτη να δωσει ζεστο χρημα στους παικτες ο ιδιος ,καλος ηταν...
ασε μας ρε moican
αν ο σαχπατζιδης νοιωθει θιγμενος για τα περι βατοπεδινων ας βγει να διαψευσει την αναμιξη του.μια φορα ακουστηκε το ονομα του ΠΑΟΚ στο σκατοκοινοβουλιο και αυτο ηταν απο το σαχπατζιδη για να μας πει και καλα οτι τον κατηγορουν επειδη ειναι ΠΑΟΚ και βαζει λεφτα.χειροτερη δημαγωγια δεν εχω ακουσει.με ψιχουλα στρατο πηγε να φτιαξει ο σαχπατζιδης.ωρα ειναι να πιστεψουμε οτι δεν βαζει φραγκα πλεον γιατι θιχτηκε.ολως τυχαιως εμφανιστηκε οταν επικειτο η κληση του για εξεταση στη βουλη.χρονια πριν δηλαδη.τωρα που παραγραφηκε η αλητεια του θυμηθηκε οτι θιχτηκε.τρια σχεδον χρονια μετα.
αν ο σαχπατζιδης και καθε σαχπατζιδης γουσταρει να βαζει λεφτα ας βγει να το πει.οι μαυρες σακουλες και τα λοιπα ειναι του υποκοσμου.και ο ΠΑΟΚ δεν ειναι γαυρος ουτε καβαλα.λεφτα κανεις δε χαριζει.ΚΑΝΕΙΣ!τον επιασε ο καημος το σαχπατζιδη να βαλει λεφτα χωρις αντικρυσμα.χωρις να διαφημιζεται.μη χεσω.αλλοι κανουν για βιτρινα φιλανθρωπιες και αλλοι αγοραζουν ομαδες.ο σαχπατζιδης ουτε το ενα εκανε ουτε το αλλο.πηγε να νοικιασει λιγο ΠΑΟΚ.νοικιασε ξεμπερδεψε με δικαιοσυνη ξενοικιασε.
δεν ξερω αν ο σαχπατζιδης εχει σχεση με το βρυζα ουτε και με νοιαζει.κολυμβηθροξυλο κανενος δεν θα γινει ο ΠΑΟΚ.
και δεν καταλαβα ρε συ moican και πες οτι σωστα τα λες.ο σκοπος αγιαζει τα μεσα?αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ?ξεχναμε βατοπεδια ξεχναμε σκανδαλα αυτων που βιαζαν για δεκαετιες τον τοπο επειδη εδινε πριμ?αυτος ειναι ο ΠΑΟΚ?παρασιτο και παραμαγαζο του κρατους?
καλυτερα ρε φτωχος και στερημενος απο ολα ΠΑΟΚ παρα πλουσιος χορτασμενος γαυρος.
υγ.και για να μην παρεξηγηθω το ποστ μου δεν ειναι στηριξη στο ζαγορακη.και αυτος μονος του τα εμπλεξε τοσο πολυ και χωρις να εξηγησει τιποτα σε κανεναν μονος του ας τα ξεμπλεξει και αν δεν μπορει ας φυγει.επισης ουτε κατα του βρυζα ειναι το ποστ.τον θεωρω ικανοτατο και πολυτιμο για τον ΠΑΟΚ.ακολουθησε ομως και αυτος το δρομο του.δικαιωμα του.δεν ειναι εδω δεν με αφορα τι κανει.
αλλα οχι και εγκωμιο στο σαχπατζιδη.γκιλωτινα σε ολα τα σιχαματα που φαγαν τα λεφτα του κοσμου μαζι με μεγαλοεπιχειρηματιες,πολιτικους και τραγοπαπαδες.και μακρυα απο τον ΠΑΟΚ.
ο σαχπατζιδης αν ειχε βγει και ειχε πει στη βουλη οτι τον κυνηγανε επειδη ειναι ΠΑΟΚ (χωρις να εχει βαλει λεφτα)ακομα θα τον δερναμε.ανοχη του κοσμου με ψιχουλα αγορασε.κατερινιωτης ειναι βορειοελλαδιτης.μονο ΠΑΟΚ μπορουσε να νοικιασει και αυτο εκανε.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
δηλ πόσα λεφτά έχωσε μέχρι τα τώρα ο σαχπά?
γώ λέω λιγότερα από όσα έχω βάλει εγώ προσωπικά, μόνο στα διαρκείας π.χ.
ένας πουθενάς με μπόλικο καθόλου ο τύπος που έκανε όνομα και αυτός στην πλάτη του ΠΑΟΚ.
γώ λέω λιγότερα από όσα έχω βάλει εγώ προσωπικά, μόνο στα διαρκείας π.χ.
ένας πουθενάς με μπόλικο καθόλου ο τύπος που έκανε όνομα και αυτός στην πλάτη του ΠΑΟΚ.
Ασχετως του αν ειχε αναμιχθει σε βατοπεδια κλπ , η αληθεια ειναι οτι αυτος εδινε καποια πριμ στους παικτες και κυριως μετα τα ντερμπυ .
Το τι εχει κανει επιχειρηματικα ειναι αλλουνου δουλεια , η αληθεια ομως ειναι οτι " βοηθουσε " ...
Το τι εχει κανει επιχειρηματικα ειναι αλλουνου δουλεια , η αληθεια ομως ειναι οτι " βοηθουσε " ...

Παντα φημιζοματε οτι στα λογια ειμαστε"" απλες...
αλλα μονο στα λογια γιατι απο πραξεις .....
Στα @@ μου μπαρλοου για τον Σαπχα και το βατοπεδι...
Εγω φαντασματα δεν βλεπω...
Αυτη ειναι η αληθεια, οπως και αληθεια ειναι οτι ο Βιολιδης εβαζε απο την τσεπη του χρηματα σε μπασκετ, ποδοσφαιρο και αλλες δραστηριοτητες του ΠΑΟΚ...
Οι παικτες κυκλοφορουν στην Πολη πιαστε εναν ρωτηστε τον και τελος ...
Η και αυτοι εχουν συμφερον απο αυτο που θα πουν...?,
Μπερδεψαμε την ποτσα με την βουρτσα...
Και αυτοι οι 30 σε λιγο καιρο λαμογια και καιροσκοποι θα βγουν...
Ειμαι σιγουρος..
αλλα μονο στα λογια γιατι απο πραξεις .....
Στα @@ μου μπαρλοου για τον Σαπχα και το βατοπεδι...
Εγω φαντασματα δεν βλεπω...
Αυτη ειναι η αληθεια, οπως και αληθεια ειναι οτι ο Βιολιδης εβαζε απο την τσεπη του χρηματα σε μπασκετ, ποδοσφαιρο και αλλες δραστηριοτητες του ΠΑΟΚ...
Οι παικτες κυκλοφορουν στην Πολη πιαστε εναν ρωτηστε τον και τελος ...
Η και αυτοι εχουν συμφερον απο αυτο που θα πουν...?,
Μπερδεψαμε την ποτσα με την βουρτσα...
Και αυτοι οι 30 σε λιγο καιρο λαμογια και καιροσκοποι θα βγουν...
Ειμαι σιγουρος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Τετ 30 Μαρ 2011, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.