Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από palok »

kostasff έγραψε:Πως γίνεται να είσαι o.k. αγωνιστηκα αν δεν είσαι υγειης οικονομικά?
ask anastasiadis και ο θεός βοηθός... ;)

PS: σε αυτά που (κυρίως) διαφωνώ με τον Γιάννη είναι να φύγει ο Bane, o Σούλης, ο Magic... η λύση θα βρεθεί από μέσα μόλις (μπορέσουμε) να κοιταχτούμε στον καθρέπτη και δούμε τα λάθη μας.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

palok έγραψε:... Αν μείνουμε με τη νοοτροπία Bane, οι (οικονομικές) υποχρεώσεις να ναι καλά και το αγωνιστικό στα παπάκια μας, προβλέπω τη μεγαλύτερη απαξίωση του μπασκετικού ΠΑΟΚ τα προσεχή 2-3 χρόνια, με (ορατό πλέον τον) κίνδυνο να γίνουμε και αεκ ή ηρακλής...
Αυτή η γαμ...νη Ναντ πόσο σε άλλαξε ρε Μπάνε. Χαλλλλλαρά όλα.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Ή τρελό θα με βγάλετε, ή αν είμαι τόσο διχασμένη προσωπικότητα που είπα τελικά να φύγουν και δεν το κατάλαβα, να ξαναπώ:
την πρώτη τους ευκαιρία την κάψανε παταγωδώς. Έχουν κι άλλη(άλλες), ειδικά αν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική πρόταση.
Μακάρι να τα καταφέρουν. Αλλά θα πρέπει να διορθώσουν πολλά λάθη. ΟΜΩΣ το αγωνιστικό είναι αυτό που φαίνεται κι αυτό που μας πληγώνει και μας ξεφτιλίζει. Πρέπει να αλλάξει η πορεία-με πειθαρχία, συνέπεια πληρωμών, καλές επιλογές παικτών, σταθερό κορμό εντός της χρονιάς...
Αν δεν καταφέρουν και του χρόνου δούμε πάλι τα ίδια, τι να κάνουμε να κάτσουμε να χάσουμε άλλες 2-3 χρονιές ώστε αντί για 3 εκατομμύρια να χρωστάμε 2,6;
(θέλω να πω τα λογιστικά είναι σχετικά, τα βολεύεις ΑΛΛΑ η εταιρία αυτή τυγχάνει ομάδα μπάσκετ...αυτό βλέπουμε τα Σάββατα πως να το πω...)
Επίσης ας κάνουν καλύτερη προσπάθεια να παράγουν έσοδα και όχι διαχείριση των τετριμμένων από τηλεοπτικά και τα γνωστά. Μην νομίζετε ότι δεν γίνεται, υπάρχουν πολλά παραδείγματα εταιριών αλλά και ομάδων που πετύχανε στροφή στην κερδοφορία..
ας συμβουλευτεἰ η ΚΑΕ κάποιον ειδικό στην διαχείριση προβληματικών εταιριών,είναι λογικό ότι δεν μπορούν μόνοι τους...το θέμα είναι να γνωρίσουν αυτά που δεν ξέρουν...έτσι προχωράει οποιοδήποτε business plan

ΥΓ γνωρίζω ότι είναι εύκολη η κριτική από μακρυά, από μέσα τα παλούκια είναι μεγάλα...αλλά το θέμα είναι κάτι να πάει καλύτερα, να γίνει νέα προσπάθεια. Πιστεύω επίσης ότι επαγγελματική διαχείριση μιας ομάδας για να γίνει σωστά θα πρέπει να εμπλακούν επαγγελματίες μάνατζερ.

Σε ότι διαφωνείτε μαζί μου ευπρόσδεκτα τα σχόλια, κοινό στόχο έχουμε και ο καθένας τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα.. και σας είπα, με τους ανθρώπους που τρέχουν την ομάδα δεν έχω τίποτα , ούτε με την προσπάθεια τους. Αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αγωνιστικά τουλάχιστον... Μπορεί οι καλύτερες προθέσεις να μένουν χωρίς κριτική;ή πρέπει να δούμε πως θα βελτιωθούμε;
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

το χειρότερο για μένα από όλα είναι να πιστέψουμε (ή καλύτερα να πειστούμε) οτι φέτος δεν πήγε κάτι άσχημα ή στραβά (αλλά ήρθανε όλα φυσιολογικά ελέω οικονομικής εξυγίανσης...) ...
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

ακριβώς αυτό!!!
δεν είναι όλα καλά αν απλώς μειώσουμε τα χρέη, πρέπει να το κάνουμε με αξιοπρεπή αγωνιστική παρουσία-δεν σημαίνει αυτό ότι ζητάμε μπάτζετ 700 αντί για 350, ζητάμε ομάδα που να παλεύει, με όρεξη για άμυνα, για μπάσκετ... και όχι αυτό που βλέπουμε. Ακόμη κι ο Ντικούδης τελευταία παρασύρθηκε από το κλίμα (και δεν έχει άδικο). Aν σας ενοχλεί η πίεση για αποτελέσματα με πιθανό κίνδυνο στο οικονομικό, άλλο τόσο σας ενοχλεί και η κάτω τα χέρια παρουσία της ομάδας, σωστά;

να μην εφησυχάσουμε," δεν υπάρχει Ευρώπη, δεν υπάρχουν χρήματα, ας χάνουμε συχνά,ας μείνουμε ετκός Ευρώπης,ας μείνουμε εκτός play off..." Ε ΟΧΙ ΡΕ .ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

και τα οικονομικα εχουν αμεση σχεση με το αγωνιστικο

αν η ομαδα ειναι χαλια δεν εχεις και εσοδα
αν κανεις καλες επιλογες παιχτων και ερθουν και επιτυχιες θα ερθουν και τα εσοδα

π.χ. περυσι μπορει να ειχαμε παραπανω μπατζετ ομως πεξαμε πλει οφ και το παλατακι γεμισε 5-6 φορες που σημαινει +300 χιλιαδες ευρω απο εισητηρια

προσωπικα δεν δεχομαι να γινει ομαδα με 300 χιλιαρικα του χρονου
ειναι η μεγιστη ξεφτιλα αυτο το πραγμα
τουλαχιστον 700-800 χιλιαρικα αν θες να λεγεσαι ΠΑΟΚ

σοβαρα μιλαμε??
ενα συμβολαιο παιχτη του ποδοσφαιρου ειναι αυτα τα λεφτα και δεν μπορει να τα υποστηριξει αυτη η τεραστια ομαδα??
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

KalamarGiannis έγραψε: Αν δεν καταφέρουν και του χρόνου δούμε πάλι τα ίδια, τι να κάνουμε να κάτσουμε να χάσουμε άλλες 2-3 χρονιές ώστε αντί για 3 εκατομμύρια να χρωστάμε 2,6;

Δεν ξέρω ποια είναι για σένα (και για τον καθένα μας) χαμένη χρονιά. Ας μην πάμε μακριά. Πως κρίνεις την περσινή χρονια? Αγωνιστηκα πιάσαμε ταβάνι. Οικονομικά σχεδόν ουδέτερα (ίσως λίγο πιο "μέσα"). Τα βάζουμε κάτω και λέμε: τι μας έμεινε από πέρυσι? Τίποτα. Ένα μηδενικό. Άρα, που βοηθάει η καλή πορεία πέραν του οπαδικου εγωισμού? Φέρνει χρήματα στην ομάδα ώστε να σταθεί στα πόδια της? Όχι. Αυτό δεν σημαίνει πως μου αρέσει να χάνω αλλά αν συμφωνούμε πως μέλημα πρώτο είναι η ύπαρξη της ομάδας ώστε να μην καταντήσουμε αεκ και ηρα και η απαλλαγή του οικονομικού βάρους ώστε σε λίγα χρόνια να μπορώ να δω "άλλη" ομάδα,τότε θα υποστώ το μαρτύριο που περάσαμε φέτος. Μακάρι βέβαια να μπορούσαμε να έχουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μείωση χρεών. Ποιος δεν το θέλει και ίσως με την αποφύγει παρόμοιων λαθών με τα φετεινα να το καταφέρουμε. Δεν θα κράξω όμως αν δεν το καταφέρουμε. ω τα λογιστικά είναι σχετικά, τα βολεύεις[/quote]
πως? Όταν έρχεται το τελεσίγραφο τού γκαγκα, του τόμο, του γκετσε κλπ τι κάνεις? Πως πληρώνεις από την στιγμή που τα έσοδα είναι για γέλια? Αν υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος, να τον πούμε στην αεκ και στον ηρακλή γιατί είναι κρίμα ιστορικα σωματεία να χαθούν έτσι.
KalamarGiannis έγραψε:Επίσης ας κάνουν καλύτερη προσπάθεια να παράγουν έσοδα και όχι διαχείριση των τετριμμένων από τηλεοπτικά και τα γνωστά. Μην νομίζετε ότι δεν γίνεται, υπάρχουν πολλά παραδείγματα εταιριών αλλά και ομάδων που πετύχανε στροφή στην κερδοφορία..
ας συμβουλευτεἰ η ΚΑΕ κάποιον ειδικό στην διαχείριση προβληματικών εταιριών,είναι λογικό ότι δεν μπορούν μόνοι τους...το θέμα είναι να γνωρίσουν αυτά που δεν ξέρουν...έτσι προχωράει οποιοδήποτε business plan

μπορεις να μου πεις κάποια παραδείγματα ομάδων μπάσκετ όπου κατάφεραν εν μέσω κρίσης να σηκώσουν κεφάλι και μάλιστα χωρίς αγωνιστικές επιπτώσεις?
Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν γράφω ότι γράφω με κριτική για την γνώμη των άλλων διάθεση. Όπως είπε σωστά κι ο γιάννης, ανταλλαγή απόψεων κάνουμε με στόχο το καλό της ομάδας που μας τρελαίνει.
Άβαταρ μέλους
kostasff

ronaldo έγραψε:και τα οικονομικα εχουν αμεση σχεση με το αγωνιστικο

αν η ομαδα ειναι χαλια δεν εχεις και εσοδα
αν κανεις καλες επιλογες παιχτων και ερθουν και επιτυχιες θα ερθουν και τα εσοδα

π.χ. περυσι μπορει να ειχαμε παραπανω μπατζετ ομως πεξαμε πλει οφ και το παλατακι γεμισε 5-6 φορες που σημαινει +300 χιλιαδες ευρω απο εισητηρια

προσωπικα δεν δεχομαι να γινει ομαδα με 300 χιλιαρικα του χρονου
ειναι η μεγιστη ξεφτιλα αυτο το πραγμα
τουλαχιστον 700-800 χιλιαρικα αν θες να λεγεσαι ΠΑΟΚ

σοβαρα μιλαμε??
ενα συμβολαιο παιχτη του ποδοσφαιρου ειναι αυτα τα λεφτα και δεν μπορει να τα υποστηριξει αυτη η τεραστια ομαδα??
Δυστυχώς αλλά το "τεράστια ομάδα" δεν υπάρχει πια. Δεν μπορεις να λες τεράστια μια ομάδα με 100 ψυχές στην κερκίδα.
Όσο για την περσινή χρονιά, αν και σταθήκαμε τυχεροί (τελικοί με τον εμπορικό ρούλη) δεν καταφέραμε να μειώσουμε το χρέος. Φαντάσου να μην ερχόταν ιδανικα τα πράγματα. Νέο φέσι πολυτελείας. Και μια ερώτηση. Που ήταν ο κόσμος στην περσινή πετυχημένη αγωνιστηκα πορεία. Είσαι ευχαριστημένος για την περσινή προσέλευση ως παοκτσης?
Άβαταρ μέλους
kostasff

palok έγραψε:το χειρότερο για μένα από όλα είναι να πιστέψουμε (ή καλύτερα να πειστούμε) οτι φέτος δεν πήγε κάτι άσχημα ή στραβά (αλλά ήρθανε όλα φυσιολογικά ελέω οικονομικής εξυγίανσης...) ...
αυτό το αποκλείω. Και ο ποιο άσχετος κατάλαβε τι πήγε στραβά. Προσωπικα το ΑΝΕΧΟΜΑΙ για χάρη της εξυγίανσης.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

KalamarGiannis έγραψε:Ή τρελό θα με βγάλετε, ή αν είμαι τόσο διχασμένη προσωπικότητα που είπα τελικά να φύγουν και δεν το κατάλαβα, να ξαναπώ:
την πρώτη τους ευκαιρία την κάψανε παταγωδώς. Έχουν κι άλλη(άλλες), ειδικά αν δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική πρόταση.
Αν γράψω την άποψή μου για αυτά που έγραψες στα προηγούμε ποστ, θα παρεξηγηθώ.
Οπότε περιορίζομαι στην άποψη ότι βιάζεσαι: κανείς δεν έχει το μαγικό ραβδάκι να ισιώσει έναν ΠΑΟΚ μέσα σε μια χρονιά. Ούτε καν ο Μπάνε.
Δεν θέλω να γράψω κατι άλλο (πλην της προτροπής για υπομονή 2-3 χρόνια) γιατί θα υπερθεματίσω σε αυτά που γράφει ο kostasff και είναι χαζό.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

εγώ δεν ζήτησα να ισιώσει ο ΠΑΟΚ από τη μια μέρα στην άλλη. Ζήτησα κατ'αρχήν αξιοπρέπεια που δεν την βλέπω.
Και μιλάω όπως αισθάνομαι , δεν εξυπηρετώ συμφέροντα, δεν ξέρω κανέναν στις Διοικήσεις (πρώην, σημερινές , μελλοντικές, αντιπολιτευόμενες κτλ.) Κάποιοι εδώ μέσα ίσως να ανήκουν όμως σε τέτοια λόμπι. Δεν είναι κακό. Ούτε το να υπάρχουν αντίθετες απόψεις.
'Ομως να μου λες εμένα που παρακολουθώ την ομάδα δεκαετίες ότι βιάζομαι...παράξενο μου ακούγεται. Εγώ περίμενα τον Πέτζα να μεγαλώσει ,τους Κατσίκηδες να γίνουν σουπερ σταρ, περίμενα τον Μούλα να γυρίσει, περιμένω τον Κωστάκη πίσω, τον Λουκά...
έχω υπομονή. Αλλά επίσης θέλω να φεύγω από το γήπεδο χαρούμενος, να η αμαρτία μου. -Και δεν ζήτησα μπάτζετ πάνω από το μέσο όρο της Α1.
Άρα πάμε πάλι στο γεγονός ότι θες αγωνιστικό με ψυχή πρώτα από όλα (ανεξαρτήτως budget) και μετά να κάτσεις και να πεις κι ένα μπράβο για τα οικονομικά.
Για πέρσυ που λέτε, ναι, μια χαρά ήταν για μένα προσωπικά, η χρονιά ήταν ισοσκελισμένη οικονομικά και θυμάμαι στιγμές χαράς στην κερκίδα, περηφάνειας έναντι των αντιπάλων οπαδών, νίκες. Καμία σχέση με τη φετινή ντροπή...

Αν διαβάσατε τις προτάσεις μου, θεωρώ ότι το φτηνό αγωνιστικό μπορεί να συνδυαστεί με πρωτοπορία και εκμετάλλευση των assets. Δυστυχώς όμως τίποτα δεν έγινε και δεν ξέρω αν θα γίνει...γιατί αφήνουμε δυναμικότητα ανεκμετάλλευτη; αυτό δεν είναι σημείο κριτικής; ή επειδή τα πρόσωπα είναι εμβληματικά (και σωστά μπήκαν εκεί) δεν πρέπει να πούμε τίποτα που ασκεί κριτική;

Παραδείγματα εταιριών που ανάκαμψαν εντυπωσιακά έχω εκατοντάδες λόγω σπουδών, αλλά δυστυχώς δεν έχω πιο ειδικευμένα για ομάδες μπάσκετ. Είμαι σίγουρος πως υπάρχουν, αρκεί κάποιος που ασχολείται επαγγελματικά με την ομάδα (τεχνικοί διευθυντές, προπονητικά τιμ, μάνατζερς, ΔΣ κτλ.) να κάτσει να κάνει έρευνα...

Στήριξη και για 2-3 και για 100 χρόνια δίνω, έμπρακτα. Αλλά πιστεύει κανείς ότι με συντηρητική πολιτική, συρρίκνωση της ομάδας σαν φέτος κάθε χρόνο περισσότερο και τον κόσμο απογοητευμένο απών , αν περάσει η 3ετία του αρ,99 και πούμε ΟΚ ξεκινάμε πια με λίγα χρέη, τότε θα έχεις την δυναμική να πεις ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ και αξάφνου να γίνεις ομαδάρα; Εύκολο είναι; χωρίς σεβασμό θα είσαι ως τότε.
Επιπλέον, η ζωή κύκλους κάνει και ποιος μου λέει ότι από κείνο το σημείο και μετά δεν πάμε πάλι σε Δρόσους, νέα χρέη και μετά νέα λιτότητα... δηλαδή , λίγο βαρετό το παραμύθι, κουράζει. Όταν η δουλειά σου είναι να είσαι αθλητικός σύλλογος, πρέπει να συμμετέχεις για τη νίκη.
Με άρεσε η λέξη ΑΝΕΧΟΜΑΙ, δείχνει αγάπη βαθιά. Όλοι ανεχόμαστε λίγο περισσότερο λίγο λιγότερο Κώστα. Σκέφτομαι όμως, αν είμασταν λιγότερο ανεκτικοί, αν δίναμε περισσότερα και μετά απαιτούσαμε περισσότερα, δεν θα υπήρχε πίεση σε αυτή την ομάδα να νιώθει σαν ΠΑΟΚ μέσα στην πόλη που ζει, να νιώθει ΠΙΟ ΠΟΛΥ πως πρέπει να είναι καλύτερη από την κάθε Καλλιθέα ;

Αν είμαι ευχαριστημένος από τον λαό του ΠΑΟΚ και την στήριξη; όχι , αλλά και πότε ήμουνα; στο Παλαί! τότε ήμασταν παιδιά, όλα ήταν μαγικά...
Άβαταρ μέλους
kostasff

πόση αξιοπρέπεια μπορεις να έχεις όταν χρωστά από εδώ ως την αμερική? Αν θέλεις να είσαι πραγματικά αξιοπρεπής θα πρέπει να μην χρωστάς. Να πληρώνεις στην ώρα σου και όχι μετά από απειλές δικηγόρων, φιμπα κλπ. Αγωνιστική αξιοπρέπεια με χρέη δεν υπάρχει.
Όσο για την περσινή χρονιά που την θεωρείς μια χαρά ισοσκελισμένη οικονομικά, εχω διαφορετική άποψη. Πρώτα απ' όλα, άφησε νέα χρέη. Πλήρωσε κάποια παλιά και βγήκε σχεδόν στα ίσα. Αυτό όμως δεν είναι βελτίωση. Βελτίωση είναι η μείωση του χρέους γιατί αλλιώς κάποια στιγμή αυτα θα μας τραβήξουν στον πάτο όπως άλλες ιστορικές ομάδες. Πέρασαν οι εποχές όπου σωτήρες υπουργοί χαριζαν χρέη εις βάρος των πολιτών. Σήμερα, ή πληρώνεις ή κάνεις παρέα τον ηρακλή. Άρα λοιπόν, η περσινή χρονιά δεν πρόσφερε τίποτα ουσιαστικό.
Για το αν παρουσιαστεί στο μέλλον κάποιος νέος δρόσος, αυτό είναι πιθανό όσο τέτοιοι τύποι βρίσκουν πρόσφορο έδαφος όπως αυτό που "προσφέρουμε" εμείς με τις "απαιτήσεις" μας. Αν δηλαδή του χρόνου έχουμε από την μια πλευρά το μπάνε να μιλάει για μπάτζετ 350 χιλιάδων και να μας λέει τα λόγια της υπογραφής μου και από την άλλη έχουμε έναν νέο δρόσο που θα μας λέει ότι η θέση του ΠΑΟΚ είναι στην ευρωλίγκα και ότι δεν ανέχεται ήττες από ικαρους και σια, εσυ ποιον πιστεύεις πως θα διαλέξει ο κόσμος του ΠΑΟΚ? Θέλω να πω δηλαδή πως εμείς δίνουμε έδαφος σε τέτοιους τύπους σαν τον δρόσο.
Για τις εταιρίες που ανέκαμψαν, πρώτη κίνηση είναι η μείωση προσωπικού. Ξέρεις πως μεταφράζεται αυτό στην περίπτωση του ΠΑΟΚ? 350 χιλιάδες μπάτζετ;)
Υ.Γ. Τότε στο παλαί, δεν ήταν η παιδική ηλικία που τα έκανε όλα μαγικά αλλά τα ωραία εκατομυριάκια του Νικόλα και των άλλων παοκτσιδων...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

o Bane (εννοώ η διοίκηση,δε λέω να τα βάλει από την τσέπη του) μπορεί να μας υποσχεθεί οτι αυτά τα 350 (και 300 λέω εγώ) θα τα πληρώνει όμως στην ώρα του και δεν θα φεύγουν οι παίκτες κάθε βδομάδα? αν ούτε αυτό,τότε τι?
Άβαταρ μέλους
kostasff

Μπορείς να εγγυηθείς ότι θα πάρει ο Μπάνε τα χρήματα από τον οπαπ, τα τηλεοπτικά, τις διαφημίσεις κλπ στην ώρα του?
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

πολλα ειναι τα 300 αμα δεν μπορει να τα πληρωσει η ομαδα ας τα κανουμε 100 για να βγαινουμε σιγουρα

αν ερθουν και καμια δεκαρια φιλαθλοι στο παλατακι σιγουρα θα βγει η χρονια και δεν θα φυγουν οι οι παιχτες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”