Ναι φιλε μου...γιατι ρωτας?ΨΑΡ4ΑΣ έγραψε:Αδερφε κανεις bbuilding?Dianabol έγραψε:Α ωραια σας ευχαριστω...
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
ε και το ονομα
παντως αν ασχολεισαι και θες να το συζητησουμε για να μην βγαινουμε και οφ τοπικ στειλε μου προσωπικο μηνυμα!

παντως αν ασχολεισαι και θες να το συζητησουμε για να μην βγαινουμε και οφ τοπικ στειλε μου προσωπικο μηνυμα!
Να σε πω την αληθεια φιλε μου δεν εκανα εγγραφη γιατι ειμαι ασχετος απο υπολογιστες...τωρα μαθαινω τα βασικα!!!
ΠΜ?
Ειμαστε στο καταληλο τοπικ αφου τα ΠΜ ειναι ενα προβλημα του φορουμ.Εχω ενα ξαδερφο που περνει απ'αυτα και εχω δει κανουν πολυ δουλεια.Εγω ειμαι του χαλαρου,ξερεις τα βασικα...προσπαθω να ανεβασω κιλα αυτη τη φαση γιατι εχασα μερικα και εχω γινει στεκα 

Θελει δουλεια σωστη διατροφη και θυσιες πολλες...
Υγ: επειδη δεν ξερω..πως βαζουμε υπογραφη???
Μπάινεις σε κάποιο θέμα (όπως πχ σ'αυτό)Dianabol έγραψε:Θελει δουλεια σωστη διατροφη και θυσιες πολλες...
Αριστερά επάνω Πίνακας Ελέγχου Μέλους --> Προφίλ --> Επεξεργασία υπογραφής
κ γράφεις τη δική σου.
- Dinos_Liverpool
Ναι, αλλά σε παρακαλώ πολύ, να ξανακάνεις εγγραφή, διότι δεν είναι δυνατόν να διαφημίζουμε με το όνομά μας ή με το άβαταρ, στεροειδή, αναβολικά ή έστω φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής.
Ντίνο, όνομα δεν αλλάζει; Γιατί τότε που είχε πάει ο Κοντρέρας στον γαύρο είχαν αλλάξει αρκετοί..
- Dinos_Liverpool
Δεν το ξέρω αυτό, αλλά θα ρωτήσω. Πάντως δεν έχει νόημα για 20-30 σχόλια που έχει κάνει ο φίλος. Νέο account και προχωράμε.
Ναι, ρε Ντίνο, αλλά ξέρεις τί μανίκι είναι αυτά τα 20-30 σχόλια για τους νέους; Αν είναι, αναγνωρίστε τα του παιδιού και σε περίπτωση νέου λογαριασμού, ώστε να φτάσει στην ώρα του στα 250.