Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
-
Dimg4
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Μαγκες εχω αρχισει πλεον να φοβαμαι οτι θα τον χασουμε συντομα. Εχει γινει ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ο καλυτερος παικτης στην Ελλαδα...
ακουγετε για ζενιτ.
αν ειναι να παει καπου θα ηταν η καλυτερη περιπτωση πιστευω η πετρουπολη...... θα τα κονομισουμε χοντρα.
πια 15..... 20 μιρια θα μπορουσαμε να τον δωσουμε στους άπλες ρωσους.
το να τον κρατισουμε το βλεπω ακατορθοτο αλλα και δεν ξερω αν θα ηθελα αυτο το παλικαρι να συνεχισει στην ελλαδα....... δεν του αξιζει.
μακαρι να κανει μεγαλυ καριερα.
αν ειναι να παει καπου θα ηταν η καλυτερη περιπτωση πιστευω η πετρουπολη...... θα τα κονομισουμε χοντρα.
πια 15..... 20 μιρια θα μπορουσαμε να τον δωσουμε στους άπλες ρωσους.
το να τον κρατισουμε το βλεπω ακατορθοτο αλλα και δεν ξερω αν θα ηθελα αυτο το παλικαρι να συνεχισει στην ελλαδα....... δεν του αξιζει.
μακαρι να κανει μεγαλυ καριερα.
Οποτε κ να φυγει κορυφη θα'ναι...δεν τον χωρα πλεον η Ελλαδα (παιχτικα)!
Εχει ξεφυγει σ'επιπεδο...
Οσο γουσταρει να παιζει σε μας τον θελω...αν ειναι να γλυκοκοιταει εξω τοτε θα μπει το συμφερον κ του ΠΑΟΚ στη μεση! Κατω απο 10 το θεωρω εγκλημα για αυτο τον παιχτη οσο κ αν η Ελληνικη πραγματικοτητα δε βοηθαει!
Μεχρι τοτε ομως καλα τα ρωσικα ταξιδακια αλλα εχει μια κουπα να σηκωσει το Μαιο!!
Εχει ξεφυγει σ'επιπεδο...
Οσο γουσταρει να παιζει σε μας τον θελω...αν ειναι να γλυκοκοιταει εξω τοτε θα μπει το συμφερον κ του ΠΑΟΚ στη μεση! Κατω απο 10 το θεωρω εγκλημα για αυτο τον παιχτη οσο κ αν η Ελληνικη πραγματικοτητα δε βοηθαει!
Μεχρι τοτε ομως καλα τα ρωσικα ταξιδακια αλλα εχει μια κουπα να σηκωσει το Μαιο!!
- Aureliano Buendia
Μία την τελευταία μέρα του Απριλίου και μία τον Μάιο.
Και δεν πάει πουθενά.
Και δεν πάει πουθενά.
- Sick Bastard
Την Κυριακή στο γήπεδο, θα ναι ένας γερο-παππούλης με πράσινα.
Αυτός ο τυχαίος πήγε να σου τελειώσει την καριέρα.
Όταν θα βάλεις το γκολάκι δεν θέλω να είσαι σκληρός μαζί του. Δείξε ανωτερότητα.
Αυτός ο τυχαίος πήγε να σου τελειώσει την καριέρα.
Όταν θα βάλεις το γκολάκι δεν θέλω να είσαι σκληρός μαζί του. Δείξε ανωτερότητα.
σωστος sick αντρε κανε την δουλεια σου εχεις εναν λογο παραπανω να δει ο κυριος αυτος τι μαλακια εκανε καποτε.....και ευτυχως την εκανε γιατι ηρθες σε μας .....

- Alessandro
Θέλω να τον δω με την Πορτογαλία. Αριστερά αυτός δεξιά ο ρονάλτο.
Έτσι και πάρει τη συμμετοχή στην εθνική την επόμενη μέρα θα σπάσει και η ρήτρα του.
Του εύχομαι καλή επιτυχία σε όποια ομάδα και αν παίξει. Μας έχει ήδη χαρίσει απίστευτες στιγμές. Αλλά θέλω να πάρει και έναν τίτλο πρωτού φύγει.
Έτσι και πάρει τη συμμετοχή στην εθνική την επόμενη μέρα θα σπάσει και η ρήτρα του.
Του εύχομαι καλή επιτυχία σε όποια ομάδα και αν παίξει. Μας έχει ήδη χαρίσει απίστευτες στιγμές. Αλλά θέλω να πάρει και έναν τίτλο πρωτού φύγει.
-
monopaokre
Κι εγώ πιστεύω οτι θα φύγει κάποια στιγμή αλλά σ'αυτή τη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο..
νομιζω δυσκολα θα μεινει και μετα το καλοκαιρι.....το παιδι ειναι αλλο επιπεδο.......
- navigator11
πολύ κεφάτος στο α ημίχρονο.ψιλοάφαντος στο β.βαρόμετρο σε κάθε περίπτωση για την ομάδα.
Χαρίτε τον όσο προλαβένετε παίδες.
Το καλοκαίρι θα μας αφήσει για άλλες πολιτείες ...
Το καλοκαίρι θα μας αφήσει για άλλες πολιτείες ...
Ακομα και στις δηλωσεις εισαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!! Ποιος γαυρος και ποιος βαζελος (μετα την κλασικα ηλιθια δημοσιογραφικη ερωτηση)! Ο ΠΑΟΚ θα επρεπε να ειναι πρωταθλητης! Εισαι μεγαλο αλανι, ΤΕΛΟΣ!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
φατε τη γλωσσα σας ρε δε παει πουθενα ...για κανα 2 χρονακια