Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Πολύ μακρινές αυτές οι συζητήσεις, αλλά ελπιζω να μη τεθεί τέτοιο θέμα.
Φέτος η ομάδα είναι καλή , δουλεμένη , με καλό ροστερ και σωστούς ρόλους.
Για μια σειρά από αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει λογικός άνθρωπος που να βάζει στο τραπέζι θέμα αντικατάστασης.
Φέτος η ομάδα είναι καλή , δουλεμένη , με καλό ροστερ και σωστούς ρόλους.
Για μια σειρά από αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς λόγους έχουμε βρεθεί σε δύσκολη θέση αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει λογικός άνθρωπος που να βάζει στο τραπέζι θέμα αντικατάστασης.
Τρωγωμαστε για το 2017-2018 αλλά το φετινό θα πονέσει περισσότερο αν το σηκώσει η ξαδέρφ και δε θα του φταιει κανείς άλλος εκτός από το κεφάλι του
Από την μια έχεις τον καλύτερο προπονητή της ιστορίας μας και από την άλλη μια διοίκηση που πόμολα στα γραφεία να τους πεις να αλλάξουν θα τα κάνουν σκατά.geobila έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 12:02 Άμα κλείσει η σεζόν χωρίς τίτλο θα τον κρατήσει η διοίκηση;
Εκείνος θα θέλει να μείνει;
Καλώς ή κακώς ο Ραζβαν είναι ότι καλύτερο διαθέτουμε και όλοι οι άλλοι είναι εκεί για να τον εξυπηρετούν. Ο Ιβάν με λεφτά, η Μαρία με τα γραφειοκρατικά, ο Καρυπιδης με τα εξωαγωνιστικά κτλ.
Αν φύγει του χρόνου ούτε πλέι οφ δεν θα μπούμε.
Ενδεικτικά οι φετινές κινήσεις που έγιναν ήταν: Σάντσεζ, Βολιακο, Τειλορ, Ζαφειρης, Μπιανκο, Ιβανουσετς, Γιακουμακησ, Γιερεμεγιεφ. Του χρόνου οι 4 θα είναι παρελθόν, για τον 5ο δεν ξέρουμε αν θα τα δώσουμε να τον αγοράσουμε, και οι άλλοι δύο πιθανότατα εκτός εντεκάδας. Ο μόνος που θα είναι εδώ σίγουρα και καταφέρνει να μπει εντεκάδα κόστισε 12 εκατομμύρια και τον ήξερε όλη η Ελλάδα. Σκαουτινγκ από τα λιντλ.
Αν είναι να μην το πάρουμε, και ΑΝ είναι να φύγει ο Ραζβαν (το απεύχομαι), ελπίζω να το πάρει η ΑΕΚ, να διώξει ο γαύρος τον Μεντιλιμπαρ και να τον κλείσουμε εμείς. Αν πάμε πιο μακριά από αυτό, δεν έχει ελπίδες να βγει η όποια επιλογή.
Αλλα χίλιες φορές Ραζβαν.
Δε θέλω να το πάρει η ΑΕΚ. Προτιμώ να το σηκώσει ο γαύροςgika έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 12:18Από την μια έχεις τον καλύτερο προπονητή της ιστορίας μας και από την άλλη μια διοίκηση που πόμολα στα γραφεία να τους πεις να αλλάξουν θα τα κάνουν σκατά.geobila έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 12:02 Άμα κλείσει η σεζόν χωρίς τίτλο θα τον κρατήσει η διοίκηση;
Εκείνος θα θέλει να μείνει;
Καλώς ή κακώς ο Ραζβαν είναι ότι καλύτερο διαθέτουμε και όλοι οι άλλοι είναι εκεί για να τον εξυπηρετούν. Ο Ιβάν με λεφτά, η Μαρία με τα γραφειοκρατικά, ο Καρυπιδης με τα εξωαγωνιστικά κτλ.
Αν φύγει του χρόνου ούτε πλέι οφ δεν θα μπούμε.
Ενδεικτικά οι φετινές κινήσεις που έγιναν ήταν: Σάντσεζ, Βολιακο, Τειλορ, Ζαφειρης, Μπιανκο, Ιβανουσετς, Γιακουμακησ, Γιερεμεγιεφ. Του χρόνου οι 4 θα είναι παρελθόν, για τον 5ο δεν ξέρουμε αν θα τα δώσουμε να τον αγοράσουμε, και οι άλλοι δύο πιθανότατα εκτός εντεκάδας. Ο μόνος που θα είναι εδώ σίγουρα και καταφέρνει να μπει εντεκάδα κόστισε 12 εκατομμύρια και τον ήξερε όλη η Ελλάδα. Σκαουτινγκ από τα λιντλ.
Αν είναι να μην το πάρουμε, και ΑΝ είναι να φύγει ο Ραζβαν (το απεύχομαι), ελπίζω να το πάρει η ΑΕΚ, να διώξει ο γαύρος τον Μεντιλιμπαρ και να τον κλείσουμε εμείς. Αν πάμε πιο μακριά από αυτό, δεν έχει ελπίδες να βγει η όποια επιλογή.
Αλλα χίλιες φορές Ραζβαν.
-
kokoblokos
https://www.sdna.gr/podosfairo/1413936_ ... v2-IUpSPrn
Το νου σου, κύριε Λουτσεσκου.
Ο βενγκα βενγκα είναι έτοιμος να έρθει στη θέση σου.
Το νου σου, κύριε Λουτσεσκου.
Ο βενγκα βενγκα είναι έτοιμος να έρθει στη θέση σου.
Γιώργαρε the Best καλημέρα.George Best4 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 09:26 ...
Δεν έχουμε τόσα προβλήματα τον τελευταίο καιρό? Δεν είναι επηρεασμένη η ομάδα από αυτά? Υπερπροσπάθεια κάνουμε για να βγάλουμε φάσεις και λογικό είναι γιατί ήρθαν Ζαφείρης Σάντσες Γεναρη και έγιναν βιαια βασικοί κατευθείαν επειδή δεν είχαμε εναλλακτική, ενώ κομβικοι παίχτες είναι εκτός.
Το θέμα των προβλημάτων νομίζω δεν υπάρχει κάποιος που το έχει θίξει κάποιος πολύ από εμένα. Και μάλιστα από κάποιο σημείο και μετά άρχισα να γίνομαι κουραστικός.
Και να ξέρεις πως αν δεν κατακτήσουμε τίποτα ο λόγος θα είναι εξαιτίας των προβλημάτων το δίμηνο που μας πέρασε. Δυστυχώς η ομάδα λόγω των προβλημάτων δεν μπόρεσε να καρπωθεί την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση. Η φοβερή της κατάσταση δεν έφτασε σε σημείο να κλείσει τον κύκλο της. Κόπηκε με τη βία. Το καλοκαίρι μπορούμε να κάνουμε έναν απολογισμό σε ποια πράγματα έγινε κακή διαχείριση και σε ποια υπήρχε κακοτυχία. Σε ότι πόρισμα όμως κι αν καταλήξουμε είναι πως η ομάδα αν δεν πάρει αυτά που άξιζε δε θα τα έχει πάρει λόγω των προβλημάτων που δεν την άφησαν στα καλά της διαστήματα να πάρει αυτά που μπορούσε.
Όμως για χθες..
Η κουβέντα για το χθεσινό γίνεται πάνω σε αυτήν τη βάση. Το γιατί είχαν τόσο λάθος προσέγγιση. Δε γίνεται να μην είχε γίνει συνειδητή η σημασία του χθεσινού αγώνα. Δες τον Ντέλια στη φάση του γκολ. Περνάνε 3 παίκτες μπροστά του και αυτός απλά προχωράει. Δες τον Μπάμπα και τον Λόβρεν πως είναι απλοί παρατηρητές. Φυσικά υπάρχουν και άλλα κακώς κείμενα που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, επειδή όμως ξεφεύγουν από το αγωνιστικό δε θέλω να τα σχολιάσω δημοσίως.Σίγουρα δεν μπήκαμε τόσο αποφασισμένοι, σίγουρα θεώρησαν ότι θα ήταν πιο εύκολο το ματς λανθασμένα..
Αυτό είναι κάτι γνωστό από την πρώτη χρονιά που τον είδαμε. Έχει γίνει καταγραφή και των αποτελέσματων που έχει η άεκ με και χωρίς αυτόν. Όμως τι σημασία έχει; Έχεις δει την άεκ να μπαίνει μπλαζέ ή ψηλωμένη σε κάποιο παιχνίδι; Έχεις δει κάποιον περιπατητή; Οκ ο Γιόβιτς και ο Βάργκας δε μπορούν να πρεσάρουν και να τρέχουν παντού. Περιπατητές όμως δεν είναι. Έχεις δει παίκτες της να τα χώνουν ο ένας στον άλλο εν ώρα αγώνα για αστείους λόγους;Και αν βγάλεις τον Πινεδα από την ΑΕΚ είναι άλλη ομάδα.
Σε ευχαριστώ για αυτό σου το σχόλιο. Είναι κάτι που προσπαθώ κι εγώ με ευλάβεια να τηρώ. Να μη κρίνω μόνο από τα αποτελέσματα.Προσπαθώ να μη κρίνω από τα αποτελέσματα. Η ομάδα έχει τόσα προβλήματα και έχει τρυπήσει ταβάνι για να τα καλύψει και να μείνει ψηλά στη βαθμολογία. Φαίνεται καιρό αυτό.
Στο θέμα των προβλημάτων αναφέρθηκα και πριν. Αν θυμάσαι έγραφα και τους αγώνες στους οποίους θα γκελάρουμε. Δε θα βρεις άλλον να μιλάει περισσότερο για τα προβλήματα από εμένα. Είμαι ο μόνος που κάνω κάθε αγωνιστική την καταμέτρηση. Προχθές έγραφα πως το σερί βρίσκεται στο 14 στα 13. Όμως αν για χθες μιλήσουμε για τα προβλήματα νομίζω πως αδικούμε την ομάδα. Όλο το προηγούμενο διάστημα ναι, όλο το επόμενο διάστημα ναι. Για χθες όμως όχι. Με διάβασες να κατηγορήσω ποτέ την ομάδα για τον αγώνα με τη Λάρισα; Με διάβασες να λέω κάτι για την ομάδα για τον Ατρόμητο; Είδες να λέω τίποτα για την εικόνα με την Κηφισιά; Βλέπεις λοιπόν πως δεν κρίνω από τα αποτελέσματα.
Κάθε ένας και πάντα μπορεί να κάνει κριτική. Η κριτική δε νομίζω πως σημαίνει πως μειώνουμε τον προπονητή. Είναι δυνατόν να ακούσεις κακό από εμένα για τον Ρασβάν.Και δε θα κάνω κριτική στον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία μας, όταν βλέπω τον παγκο όταν έχει αποδείξει ότι παίρνει το 150% από τους παίχτες του, όταν τον ανύπαρκτο σαν αριστερό μπάκ Κετζιορα τον έκανε το πιο αξιόπιστο σέντερ μπάκ του πρωταθλήματος την τελευταία 3ετια, τον Μηχαηλιδη τον επανέφερε και τον εξελιξε, ο Χατσιδης δεν θα έπαιζε τόσο ώριμα τακτικά με άλλο προπονητή.
Νομίζω πως και εσύ και εγώ ανήκουμε σε αυτούς που τον στηρίζουμε και στα εύκολα και στα δύσκολα αναδεικνύοντας το μεγαλείο του. Άρα ότι πούμε ξέρουμε πως δεν το λέμε για να πριονίσουμε.
Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, πέρυσι μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα βγήκε ο ίδιος και ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός πως δεν έπεισε τους παίκτες του για τη σημασία του αγώνα. Όταν λοιπόν συμβαίνει το ίδιο πράγμα φέτος, όπως αναγνώρισες κι εσύ, όπως αναγνώρισε και ο ίδιος πέρυσι, είναι κακό να το επισημάνουμε; Είναι κακό για ανθρώπους που αγαπάμε να πούμε πως μια φορά δεν έκαναν κάτι σωστό; Δλδ εγώ που λατρεύω τον Ντέλια είναι κακό να πω πως στο πρώτο γκολ είχε αντιεπαγγλεματική προσέγγιση;
Φαντάζομαι αυτό δεν το λες για μένα γιατί ποτέ δεν έχω πει να αλλάξει κάτι. Ποτέ δεν έχω πει να αλλάξει πλάνο. Ίσα ίσα που αποφεύγω να χρησιμοποιώ αυτήν τη λέξη αφενός γιατί θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει γνώση για να πεις κάτι τέτοιο αφετέρου νιώθω πως άμα την πω είναι σα να μη λέω τίποτα. Καμία αλλαγή πλάνου. Είναι δυνατόν να πούμε να αλλάξει κάτι που συνεχώς κάθε χρόνο ανεβάζει την ομάδα;Δε μπορώ να ακούω ότι έπρεπε να είχε άλλο πλάνο και να έπαιζε διαφορετικά και οτινεχιε ευθύνες.Οταν επί 2 μήνες παίζουμε το ίδιο και δεν σχολιάζετε εδώ επειδή κούτσα στραβά παίρναμε τα αποτελέσματα.
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα μου σε αυτό; Ότι όλες τις άμυνες τις διασπάσαμε και μάλιστα νωρίς. Αναγνωρίζεις πως μια ομάδα πρωταθλήτρια πρέπει να έχει και άλλα χαρακτηριστικά; Πχ. Όταν προηγείται να μπορεί να σβήσει παιχνίδια, όταν δεν είναι καλά να μπορεί να είναι κυνική και να διαβάζει καταστάσεις;Και ξαναλέω με τόσες απουσίες και με βίαιες προσθήκες στην 11αδα Γενάρη μήνα είναι αδύνατον να παρουσιάσεις σύνολο με αυτοματισμούς που θα διασπάσουν κλειστές αμυνες.
Σε πολλά παιχνίδια προηγηθήκαμε και κατάφεραν ομάδες με εικόνα Β' Εθνικής να επιβάλουν το παιχνίδι τους ενώ ήταν πίσω στο σκορ.
Τώρα είδα πως ξαναέγραψες.
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου.
Πάμε πάλι να τα βάλουμε σε μια σειρά αν και έγραψα και πριν αρκετά
Βρε συ, που είδες να διαφωνώ σε αυτό; Πότε έχω γράψει κάτι αντίστοιχο με αυτό;Δηλαδή ο ΠΑΟΚ όπως είναι τώρα, Ο ΠΑΟΚ που σε 3 ματς με Θέλτα και Λάρισα είχε 1 τελική όλη κι όλη δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα? Είναι η ίδια ομάδα που έπαιξε με Λιλ? Η ίδια ομάδα που έπαιξε τα ντέρμπι πρώτου γύρου?
Είδες να μην επισημαίνω τα προβλήματα; Δε μπορεί να μην έχεις δει πως ασταμάτητα γράφω για τα προβλήματα, ασταμάτητα γράφω για τους παίκτες του άξονα, αμέτρητες φορές έχω γράψει για τον Αντρίγια. Μέχρι και μικροσκοπικό Άτλαντα τον χαρακτήρισα τις προάλλες, που κρατά στα δύσκολα στις πλάτες του την ομάδα. Δες στο τόπι του πρωταθλήματος από χθες που σπεύδω σε όλους να τονίσω πως δεν ξέρουμε τι ΠΑΟΚ θα δούμε λόγω των προβλημάτων. Δε μπορεί να μην τα έχεις δει αυτά γιατί βλέπω πως με διαβάζεις όπως κι εγώ το ίδιο.
Γιώργαρε για τη νοοτροπία μίλησα μόνο για χθες. Μόνο για χθες. Βρες μου ένα άλλο παιχνίδι που μίλησα για τη νοοτροπία. Και για χθες συμφώνησες κι εσύ στο προηγούμενό σου σχόλιο. Δεν ξέρω αν είναι σοβαρή ανάλυση πάντως για χθες από τη στιγμή που συμφωνείς κι εσύ δε μπορούμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω.Δε εμάς φταίει ξεκάθαρα η νοοτροπία ενώ στους άλλους αγωνιστικά προβλήματα και πίεση. Αυτή τώρα είναι η σοβαρή σου ανάλυση...
Ποιος μπορεί να διαφωνήσει σε αυτό. Θες να βρω ποσταρίσματά μου το προηγούμενο δίμηνο που λένε ακριβώς τα ίδια λόγια;Γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε το προφανές?
Ο πλήρης ΠΑΟΚ αποδιδει το ποιοτικότερο ποδόσφαιρο από όλους.
Ο ΠΑΟΚ των τόσων απουσιών είναι προβληματικός.
Και είναι λογικό. Αν βγάλεις από την Κούλα τον Πινεδα και τον Γιοβιτς κάτω από τον Βαζελο θα τερματίζε.
Εν τέλει δεν καταλαβαίνω ποια είναι η διαφωνία μας.
Εγώ μιλάω μόνο για το χθεσινό. Αν νομίζεις πως κάνω επαγωγική σκέψη και από το χθεσινό βγάζω συμπεράσματα σου τονίζω για πολλοστή φορά πως μιλάω μόνο για το χθεσινό για το οποίο κι εσύ έγραψες πως δε μπήκαμε αποφασισμένοι και πως θεώρησαν λανθασμένα πως το ματς θα ήταν πιο εύκολο. Άρα δε διαφωνούμε σε κάτι.
Επίσης δε διαφωνούμε. Αυτό γράφω από χθες το βράδυ στο τόπικ του πρωταθλήματος.Δυστυχώς πλήρη ΠΑΟΚ αμφιβάλλω αν θα ξαναδούμε φέτος και σε τι κατάσταση θα γυρίσουν όλοι αν γυρισουν.
Γι΄αυτό και σου ξαναγράφω πως αν ο ΠΑΟΚ στο τέλος δεν κατακτήσει τίποτα δε θα είναι εξαιτίας του χθεσινού αλλά εξαιτίας των προβλημάτων.
Το ότι ο ΠΑΟΚ έχει υψηλότερο ταβάνι το γνωρίζουν κι οι πέτρες. Δυστυχώς όμως όπως δεν υπήρχε κύπελλο δοκάρι, δεν υπάρχει και πρωτάθλημα ταβάνι. Καταφέρε ο εκπληκτικός προπονητής που έχουμε να φτιάξει μια καθολικώς αποδεκτά καλύτερη ομάδα η οποία από κάποια μικρολαθάκια δικά της και κάποιες μεγαλοπαρεμβάσεις από μια ανώτερη δύναμη και φρεναρίστηκε βιαίως. Και δυστυχώς το φρενάρισμα δε σταματάει γιατί είμαστε στο 14 στα 13 και υπάρχει άγνωστος ορίζοντας επιστροφής κομβικών μονάδων.
Υγ. Νομίζω πως ύστερα από τα 2 μακροσκελή σχόλιά μου καταλαβαίνεις πως δε διαφωνούμε σε κάτι. Ίσα ίσα που εκτιμώ να διαβάζω σχόλιά σου γιατί πάντα έχεις καθαρότητα σκέψης και τεκμηρίωσης.
-
George Best4
Αρχικα φιλε marsantos δεν τα λεω επι προσωπικου τα σχολια, στο σχολιο σου απαντησαν αλλα 4-5 ατομα και ειπαν αυτα που ειπαν αντιθετα με εμενα, δεν κανω επιπροσωπικου, ξερω τις αποψεις σου.marsantos έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 12:43Γιώργαρε the Best καλημέρα.George Best4 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 09:26 ...
Δεν έχουμε τόσα προβλήματα τον τελευταίο καιρό? Δεν είναι επηρεασμένη η ομάδα από αυτά? Υπερπροσπάθεια κάνουμε για να βγάλουμε φάσεις και λογικό είναι γιατί ήρθαν Ζαφείρης Σάντσες Γεναρη και έγιναν βιαια βασικοί κατευθείαν επειδή δεν είχαμε εναλλακτική, ενώ κομβικοι παίχτες είναι εκτός.
Το θέμα των προβλημάτων νομίζω δεν υπάρχει κάποιος που το έχει θίξει κάποιος πολύ από εμένα. Και μάλιστα από κάποιο σημείο και μετά άρχισα να γίνομαι κουραστικός.
Και να ξέρεις πως αν δεν κατακτήσουμε τίποτα ο λόγος θα είναι εξαιτίας των προβλημάτων το δίμηνο που μας πέρασε. Δυστυχώς η ομάδα λόγω των προβλημάτων δεν μπόρεσε να καρπωθεί την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση. Η φοβερή της κατάσταση δεν έφτασε σε σημείο να κλείσει τον κύκλο της. Κόπηκε με τη βία. Το καλοκαίρι μπορούμε να κάνουμε έναν απολογισμό σε ποια πράγματα έγινε κακή διαχείριση και σε ποια υπήρχε κακοτυχία. Σε ότι πόρισμα όμως κι αν καταλήξουμε είναι πως η ομάδα αν δεν πάρει αυτά που άξιζε δε θα τα έχει πάρει λόγω των προβλημάτων που δεν την άφησαν στα καλά της διαστήματα να πάρει αυτά που μπορούσε.
Όμως για χθες..Η κουβέντα για το χθεσινό γίνεται πάνω σε αυτήν τη βάση. Το γιατί είχαν τόσο λάθος προσέγγιση. Δε γίνεται να μην είχε γίνει συνειδητή η σημασία του χθεσινού αγώνα. Δες τον Ντέλια στη φάση του γκολ. Περνάνε 3 παίκτες μπροστά του και αυτός απλά προχωράει. Δες τον Μπάμπα και τον Λόβρεν πως είναι απλοί παρατηρητές. Φυσικά υπάρχουν και άλλα κακώς κείμενα που είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, επειδή όμως ξεφεύγουν από το αγωνιστικό δε θέλω να τα σχολιάσω δημοσίως.Σίγουρα δεν μπήκαμε τόσο αποφασισμένοι, σίγουρα θεώρησαν ότι θα ήταν πιο εύκολο το ματς λανθασμένα..
Αυτό είναι κάτι γνωστό από την πρώτη χρονιά που τον είδαμε. Έχει γίνει καταγραφή και των αποτελέσματων που έχει η άεκ με και χωρίς αυτόν. Όμως τι σημασία έχει; Έχεις δει την άεκ να μπαίνει μπλαζέ ή ψηλωμένη σε κάποιο παιχνίδι; Έχεις δει κάποιον περιπατητή; Οκ ο Γιόβιτς και ο Βάργκας δε μπορούν να πρεσάρουν και να τρέχουν παντού. Περιπατητές όμως δεν είναι. Έχεις δει παίκτες της να τα χώνουν ο ένας στον άλλο εν ώρα αγώνα για αστείους λόγους;Και αν βγάλεις τον Πινεδα από την ΑΕΚ είναι άλλη ομάδα.
Σε ευχαριστώ για αυτό σου το σχόλιο. Είναι κάτι που προσπαθώ κι εγώ με ευλάβεια να τηρώ. Να μη κρίνω μόνο από τα αποτελέσματα.Προσπαθώ να μη κρίνω από τα αποτελέσματα. Η ομάδα έχει τόσα προβλήματα και έχει τρυπήσει ταβάνι για να τα καλύψει και να μείνει ψηλά στη βαθμολογία. Φαίνεται καιρό αυτό.
Στο θέμα των προβλημάτων αναφέρθηκα και πριν. Αν θυμάσαι έγραφα και τους αγώνες στους οποίους θα γκελάρουμε. Δε θα βρεις άλλον να μιλάει περισσότερο για τα προβλήματα από εμένα. Είμαι ο μόνος που κάνω κάθε αγωνιστική την καταμέτρηση. Προχθές έγραφα πως το σερί βρίσκεται στο 14 στα 13. Όμως αν για χθες μιλήσουμε για τα προβλήματα νομίζω πως αδικούμε την ομάδα. Όλο το προηγούμενο διάστημα ναι, όλο το επόμενο διάστημα ναι. Για χθες όμως όχι. Με διάβασες να κατηγορήσω ποτέ την ομάδα για τον αγώνα με τη Λάρισα; Με διάβασες να λέω κάτι για την ομάδα για τον Ατρόμητο; Είδες να λέω τίποτα για την εικόνα με την Κηφισιά; Βλέπεις λοιπόν πως δεν κρίνω από τα αποτελέσματα.
Κάθε ένας και πάντα μπορεί να κάνει κριτική. Η κριτική δε νομίζω πως σημαίνει πως μειώνουμε τον προπονητή. Είναι δυνατόν να ακούσεις κακό από εμένα για τον Ρασβάν.Και δε θα κάνω κριτική στον πιο επιτυχημένο προπονητή στην ιστορία μας, όταν βλέπω τον παγκο όταν έχει αποδείξει ότι παίρνει το 150% από τους παίχτες του, όταν τον ανύπαρκτο σαν αριστερό μπάκ Κετζιορα τον έκανε το πιο αξιόπιστο σέντερ μπάκ του πρωταθλήματος την τελευταία 3ετια, τον Μηχαηλιδη τον επανέφερε και τον εξελιξε, ο Χατσιδης δεν θα έπαιζε τόσο ώριμα τακτικά με άλλο προπονητή.
Νομίζω πως και εσύ και εγώ ανήκουμε σε αυτούς που τον στηρίζουμε και στα εύκολα και στα δύσκολα αναδεικνύοντας το μεγαλείο του. Άρα ότι πούμε ξέρουμε πως δεν το λέμε για να πριονίσουμε.
Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, πέρυσι μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα βγήκε ο ίδιος και ανέλαβε την ευθύνη για το γεγονός πως δεν έπεισε τους παίκτες του για τη σημασία του αγώνα. Όταν λοιπόν συμβαίνει το ίδιο πράγμα φέτος, όπως αναγνώρισες κι εσύ, όπως αναγνώρισε και ο ίδιος πέρυσι, είναι κακό να το επισημάνουμε; Είναι κακό για ανθρώπους που αγαπάμε να πούμε πως μια φορά δεν έκαναν κάτι σωστό; Δλδ εγώ που λατρεύω τον Ντέλια είναι κακό να πω πως στο πρώτο γκολ είχε αντιεπαγγλεματική προσέγγιση;
Φαντάζομαι αυτό δεν το λες για μένα γιατί ποτέ δεν έχω πει να αλλάξει κάτι. Ποτέ δεν έχω πει να αλλάξει πλάνο. Ίσα ίσα που αποφεύγω να χρησιμοποιώ αυτήν τη λέξη αφενός γιατί θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει γνώση για να πεις κάτι τέτοιο αφετέρου νιώθω πως άμα την πω είναι σα να μη λέω τίποτα. Καμία αλλαγή πλάνου. Είναι δυνατόν να πούμε να αλλάξει κάτι που συνεχώς κάθε χρόνο ανεβάζει την ομάδα;Δε μπορώ να ακούω ότι έπρεπε να είχε άλλο πλάνο και να έπαιζε διαφορετικά και οτινεχιε ευθύνες.Οταν επί 2 μήνες παίζουμε το ίδιο και δεν σχολιάζετε εδώ επειδή κούτσα στραβά παίρναμε τα αποτελέσματα.
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα μου σε αυτό; Ότι όλες τις άμυνες τις διασπάσαμε και μάλιστα νωρίς. Αναγνωρίζεις πως μια ομάδα πρωταθλήτρια πρέπει να έχει και άλλα χαρακτηριστικά; Πχ. Όταν προηγείται να μπορεί να σβήσει παιχνίδια, όταν δεν είναι καλά να μπορεί να είναι κυνική και να διαβάζει καταστάσεις;Και ξαναλέω με τόσες απουσίες και με βίαιες προσθήκες στην 11αδα Γενάρη μήνα είναι αδύνατον να παρουσιάσεις σύνολο με αυτοματισμούς που θα διασπάσουν κλειστές αμυνες.
Σε πολλά παιχνίδια προηγηθήκαμε και κατάφεραν ομάδες με εικόνα Β' Εθνικής να επιβάλουν το παιχνίδι τους ενώ ήταν πίσω στο σκορ.
Εδω ομως "Και να ξέρεις πως αν δεν κατακτήσουμε τίποτα ο λόγος θα είναι εξαιτίας των προβλημάτων το δίμηνο που μας πέρασε." Εδω ομως κρυβεται η μιση αληθεια.
- Η αλλη μιση ειναι οτι χασαμε βαθμους επειδη ο Τσαλοφ αποτελουσε επιλογη τοσο καιρο...
Αυγουστο ολοι γραφανε για την αναγκη αποκτησης φορ. Ε δεν πηραμε, μειναμε με τον ανυπαρκτο. Πιστευεις οτι θα χαναμε τους βαθμους που χασαμε σε Ευρωπη και Ελλαδα το 1ο 6αμηνο αν ειχαμε εστω τον Γερεμεγιεφ?
Και το αστειο ξερεις ποιο ειναι? Οτι οταν δεν πηγαιναμε καλα περυσι και προπερσι τοσα σχολια εβλεπες εδω οτι ο τροπος παιχνιδιου του Λουτσεσκου κατασρεφει τα φορ... Ειδαμε τον Σαματα και τον Τσαλοφ πως ματωνουν τα διχτυα τωρα που εφυγαν...
Μη πιανομαστε απο την χθεσινη γκελα μονο, εχουν γινει κι αλλες.
- Η αλλη μιση ειναι οτι ο Λοβρεν αποτελει επιλογη, ενω αναγνωρισες την αναγκη πρωτοκλασατου σεντερ μπακ τον χειμωνα και για 20 ημερες κυνηγουσες τον Ντρουκιτς.
- Θα ειχε τοση καταπονηση ο Μειτε αν υπηρχε διαθεσιμος ο Ζαφειρης απο καλοκαιρι? Αναγκαστικα επαιζε ο Μειτε γιατι οποτε εβαζε τον Καμαρα στη θεση του κινδυνευαμε...
Βιαιες αλλαγες στην 11αδα θα σου φερουν ασταθεια.
Ο Κετζιορα εχει μαθει να παιζει με Μηχαηλιδη, αν του βαλεις Λοβρεν διπλα αλλος παιχτης αλλους χωρους καλυπτει, αλλος τροπος παιχνιδιου, ευκολα θα γινει γκελα.
Αποθεωνουν μερικοι τον Μιχαηλιδη...Μεχρι περυσι τον Φλεβαρη θυμαστε τι παιχτης ηταν? Η αποθεωση της γκελας...2-3 σε καθε ματς. Στηριχτηκε, εμαθε να παιζει με τον Κετζιορα τη θεση και βελτιωθηκε. Ουτε πριν ηταν λεσι, ουτε τωρα Μπεκενμπαουερ. Η ομαδα δεν εχει χημεια τωρα και αυτο της στοιχιζει. Και τροπος να αποφευχθουν λαθη βρεθηκε σε ντερμπυ με το να σηκωνουμε τη μπαλα ψηλα, να φυγουμε απο το σετ παιχνιδι και την κυκλοφορια μπαλας (αφου δεν μπορουμε πλεον λογω απουσιων) παιζοντας ενα κλειστο και πιο αμυντικο πλανο με ψηλα την μπαλα.
Ε οταν θες γκολ θα πρεπει να παιξεις στρωτο ποδοσφαιρο με την μπαλα κατω ομως. Και η ομαδα λογω απουσιων ειναι ασυνδετη χωρις χημεια και ειναι ξεκαθαρο.
Τα διδυμα που φτιαχτηκαν για να εξυπηρετησουν το πλανο εχουν σπασει.
Αλλος παιχτης ο Οζντοεφ με Μειτε, σε αλλους χωρους θα παιξει, θα βρει γκολ. Αλλος παιχτης χωρις Μειτε. το ιδιο και ο Κετζιορα. Το ιδιο και ο Ταισον και ο Ντελιας κτλ. Και δεν εχει να κανει με την ατομικη ποιοτητα μονο!!!! εχει να κανει με την χημεια.
Φετος εχεις δει ποσο κομβικος ειναι ο Ζιβκοβιτς σε αυτο που παιζουμε? Που δεν παιζει ασβεστη, δεν βγαινει να σκοραρει αλλα συγκλινει και παιζει αρκετα σαν δημιουργος και εχει 17 ασσιστ... Πως αναπληρωνεται αυτο? Κανει ο Χατσιδης την ιδια δουλεια?
Η ομαδα στηνεται το καλοκαιρι και ειχε στηθει με σταθερες που δεν υπαρχουν τωρα και πλεον παιζει αυτο το προβληματικο ποδοσφαιρο.
Γκελες ολοι εκαναν. Κριμα για χθες. Ο πληρης ΠΑΟΚ ηταν καλυτερος απο ολους.
"Όμως τι σημασία έχει; Έχεις δει την άεκ να μπαίνει μπλαζέ ή ψηλωμένη σε κάποιο παιχνίδι; "
Τελος εδω...Σοβαρα τωρα? ξεχνατε οτι στην Ευρωπη επαιζε με χωρια και περα απο γκελες απο θαυμα στο 90 πηρε την προκριση με Κραιοβα? Οι γκελες με Βολο Ατρομητο ειχαν σοβαροτητα? Η Αεκ εχει τον Γιοβιτς της μιας φασης 1 γκολ.
Ο ΠΑΟΚ τετοιον παιχτη ΔΕΝ ΕΧΕΙ. θα πρεπει απο τη χημεια και την συλλογικη δουλεια να βρει το γκολ απο τους 150 διαφορετικους σκορερ του.
-
MrSam1926apc
Ενα ματς δεν είδα και ήρθε το τέλος.
Η φυγή του Λου και αντικατάσταση με τον Μεντιλιμπαρ, μεθυσμένος ο Λοβρεν, σάπιος ο Γερεμεγιεφ (που το κόλλησε κι όλας), κωλοχαρακτηρας ο Τάισον και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι.
Ρε μάγκες μιλάμε σοβαρά τώρα?
Η φυγή του Λου και αντικατάσταση με τον Μεντιλιμπαρ, μεθυσμένος ο Λοβρεν, σάπιος ο Γερεμεγιεφ (που το κόλλησε κι όλας), κωλοχαρακτηρας ο Τάισον και άλλα πολλά που δεν θυμάμαι.
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post (total 4):
- George Best4, marsantos, leomatos88, paokkerkir
- hasio_john
Δεν ειπώθηκαν αυτά που λες αδερφέ και καλό είναι να μην μπαίνουν φιτίλια έτσι χωρίς λόγο!MrSam1926apc έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 13:43 Ενα ματς δεν είδα και ήρθε το τέλος.
Υπάρχει μια γενική ανησυχία για την εικόνα της ομάδας σε ένα τόσο κρίσιμο ματς πριν το κύπελο και τα πλει.
Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν, είναι στο πρόγραμμα και οι ήττες ..... σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση όμως δεν πρέπει να περνάμε έτσι στο χαλαρό ανάλογες εμφανίσεις. Παίξε, μάτωσε, σκύλιασε και χάσε, όχι όμως έτσι. Τώρα αυτά που λες εσύ είναι το μόνο εύκολο να τα ρίξουμε πάλι στους "κακούς" οπαδούς.
Φίλε Τζορτζ Μπεστ αν κι αρκετές φορές βρίσκω τις αναφορές σου επιθετικές προς συν οπαδούς σου, η παραπάνω επίσης επιθετική αλλά πολύ στοχευμένη, εμπεριστατωμένη κι απολύτως σύμφωνη από την πλευρά μου.
Όπως βλέπεις δε διαφωνούμε σε κάτι. Σε όλα όσα ανέφερες στα περισσότερα συμφωνώ, αφήνω όμως έξω ότι αφορά διοικητικές αποφάσεις και θέματα μεταγραφών. Θέλω να μείνω στην αγωνιστική εικόνα που δημιουργήθηκε από το Γενάρη και μετά.George Best4 έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 13:37 Ο πληρης ΠΑΟΚ ηταν καλυτερος απο ολους.
"Όμως τι σημασία έχει; Έχεις δει την άεκ να μπαίνει μπλαζέ ή ψηλωμένη σε κάποιο παιχνίδι; "
Τελος εδω...Σοβαρα τωρα? ξεχνατε οτι στην Ευρωπη επαιζε με χωρια και περα απο γκελες απο θαυμα στο 90 πηρε την προκριση με Κραιοβα? Οι γκελες με Βολο Ατρομητο ειχαν σοβαροτητα? Η Αεκ εχει τον Γιοβιτς της μιας φασης 1 γκολ.
Ο ΠΑΟΚ τετοιον παιχτη ΔΕΝ ΕΧΕΙ. θα πρεπει απο τη χημεια και την συλλογικη δουλεια να βρει το γκολ απο τους 150 διαφορετικους σκορερ του.
Όντως ο πλήρης ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Πλέον δεν είναι πλήρης εδώ και πολύ καιρό και δε θα είναι για πολύ ακόμα.
Συμφωνούμε λοιπόν.
Τώρα αυτό που σχολίασες για την άεκ. Η άεκ έκανε γκέλες λόγω αγωνιστικής αδυναμίας όχι λόγω νοοτροπίας. Στο Βόλο δεν είναι μπλαζέ. Τα λάθη που κάνει τα κάνει γιατί είναι χαρακτηριστικό των παικτών. Έχει αρκετούς παίκτες χαμηλής ποιότητας. Ο Ρότα δεν είναι πρώτη φορά που το κάνει, πέρυσι ήθελαν να τον φάνε ζωντανό. Ο Πήλιος όλοι γνωρίζουμε τι παίκτης είναι. Ο Μουκουντί από πρόπερσι κάνει λάθη συνεχώς. Προσπαθώ λοιπόν να σου πω πως αυτοί τόσο μπορούν τόσο παίζουν για αυτό και γκελάρουν μόλις πειράξεις λίγο τις συνθήκες.
Με εμάς το χθεσινό (και μόνο το χθεσινό) ήταν διαφορετικό. Σε παρακαλώ δες τη φάση από την αρχή στο πρώτο γκολ και πες μου για τον Ντέλια. Σταματάει δύο φορές την επιστροφή του. Μπορεί να πει κάποιος πως είναι χαρακτηριστικό του να μη μαρκάρει όπως ο Ντεσπόντοφ πχ.; Το παιδί σκίζεται στο πρες. Δες τον Μπάμπα στη φάση του γκολ πως κοιτάζει. Δεν έχουμε δει τον Μπάμπα όταν θέλει πόσο καλά καλύπτει τη θέση του σε κάθε μορφή παιχνιδιού;
Αυτό εννοώ νοοτροπία. Η άεκ ναι, έχει σοβαρότητα. Το ότι κάποιος παίκτης είναι μέτριος και κάνει λάθη δε συνεπάγεται πως δεν έπαιξε με προσήλωση στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ο Πήλιος τόσο μπορεί τόσο παίζει. Να τον δεις όμως να κοιτάει όπως ο Μπάμπα αποκλείεται.
Βεβαίως και θα συμφωνήσω για τον Γιόβιτς πως είναι παίκτης που της δίνει την κυνικότητα που χρειάζεται.
-
leomatos88
Ειπώθηκαν και παραειπώθηκαν φίλε, ειπώθηκαν μάλιστα και χειρότερα, ντροπιαστικά και προσβλητικά για τον ΠΑΟΚ, που δεν θα τα αναπαράξω γιατί θα ξεράσω.hasio_john έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 13:54Δεν ειπώθηκαν αυτά που λες αδερφέ και καλό είναι να μην μπαίνουν φιτίλια έτσι χωρίς λόγο!MrSam1926apc έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 13:43 Ενα ματς δεν είδα και ήρθε το τέλος.
Υπάρχει μια γενική ανησυχία για την εικόνα της ομάδας σε ένα τόσο κρίσιμο ματς πριν το κύπελο και τα πλει.
Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν, είναι στο πρόγραμμα και οι ήττες ..... σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση όμως δεν πρέπει να περνάμε έτσι στο χαλαρό ανάλογες εμφανίσεις. Παίξε, μάτωσε, σκύλιασε και χάσε, όχι όμως έτσι. Τώρα αυτά που λες εσύ είναι το μόνο εύκολο να τα ρίξουμε πάλι στους "κακούς" οπαδούς.
Κατά τα άλλα, περί της ανησυχίας για την εικόνα της ομάδας, η οποία ήταν άθλια, ότι δεν πρέπει να περνάει στο ντούκου η συγκεκριμένη εμφάνιση και η ανάλογη νοοτροπία, έχεις απόλυτο δίκαιο.
Παίξε, μάτωσε, σκύλιασε και χάσε, όχι όμως έτσι... Έτσι ακριβώς όπως το έγραψες.
- These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
- hasio_john, paokkerkir
- hasio_john
Η ιστορία πάντως έχει δείξει πως ο Ρασβάναρος σε ανάλογες συγκυρίες ανεβάζει γκάζια, ανακατεύει τράπουλες, ντοπάρει τους παίχτες και μαζεύει τίτλους! Ελπίζω να ζήσουμε τέτοιες στιγμές και στην συνέχεια, νευριάσαμε όλοι, τα είπαμε, τα βγάλαμε από μέσα μας, πάμε τώρα ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ προπονητή και παίχτες. Ταμείο θα κάνουμε στο ΤΕΛΟΣ.
- These users thanked the author hasio_john for the post (total 5):
- leomatos88, Vet_eranos, paokkerkir, MrSam1926apc, Apil44
-
MrSam1926apc
Για τον Μεντιλιμπαρ ειπώθηκε 2 σελίδες πριν.hasio_john έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 13:54Δεν ειπώθηκαν αυτά που λες αδερφέ και καλό είναι να μην μπαίνουν φιτίλια έτσι χωρίς λόγο!MrSam1926apc έγραψε: Δευ 23 Μαρ 2026, 13:43 Ενα ματς δεν είδα και ήρθε το τέλος.
Για τον μεθυσμένο μπες στο ποστ του αγώνα.
Για τον Γερεμεγιεφ το ίδιο. Δεν μιλάω για το φέισμπουκ της ΠΑΕ, εκεί γίνεται πανηγύρι ικαριώτικο.
Αδερφέ όλοι έχουμε κακές μέρες στην δουλειά. Είτε βγάζεις 10 χιλιάρικα είτε 100 είτε 1 εκατ.
Δεν έχουμε συμβόλαιο με την επιτυχία! Μην αλλοιώνουμε το DNA της οπαδικής βάσης περισσότερο.
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post (total 2):
- paokkerkir, hasio_john