Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
htg

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από htg »

Καλημέρα σε όλους...
Καταρχήν, είμαι κι εγώ της άποψης, αν είναι να βοηθήσει (θέλω να πιστεύω ότι γι' αυτό έρχεται), καλώς να έρθει, διαφορετικά, να πάει αλλού. Επίσης, για τους λόγους αποχώρησης επιστροφής κτλ, κάπου αρχίζει και μου τη δίνει αυτό το πράγμα και μου θυμίζει μεξικάνικο σήριαλ. Έρχεται, δεν έρχεται, θα σας πω, δε θα σας πω,έτσι αλλιώς, τι είναι αυτά; Μιλάμε για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ μας, και όχι για μια θέση προισταμένου σε μια ιδιωτική επιχείρηση.Το λιγότερο που περιμένω είναι σοβαρότητα στο συγκεκριμένο θέμα. Δε μπορεί ο Ζαγόρ και ο κάθε Ζαγόρ (και εννοείται ότι αναγνωρίζω το καλό που μας έκανε και τον εκτιμώ) να φεύγει και να έρχεται όποτε θέλει λες και είναι δικό του το μαγαζί. Στη τελική, για ποιο λόγο να έχουμε πάλι ανακατατάξεις στην διοίκηση (και όταν φαίνεται να συνεχίζεται εξίσου καλά και καλύτερα η δουλειά από Βρύζα) επειδή ο Ζαγόρ, αποφάσισε να ξαναγυρίσει στον ΠΑΟΚ. Ήρθες, βοήθησες όσο κανένας τον ΠΑΟΚ μας, και αποφάσισες να φύγεις...Πολλοί τότε απογοητεύτηκαν και στενοχωρήθηκαν και ζήτησαν εξηγήσεις που ποτέ δεν δόθηκαν. Και μιλάω για εξηγήσεις που θα καταλάβει ο οποιοδσήποτε και θα εκτιμήσει τις αποφάσεις του άλλου γνωρίζοντας τι ακριβώς συμβαίνει. Με άλλα λόγια ξεκάθαρες κουβέντες, όπως ακριβώς μας έμαθε και ο ίδιος ο Ζαγοράκης.
Τεσπα, καλώς να έρθει, αν και θα προτιμούσα να του δοθεί κάποιο άλλο πόστο από αυτό του προέδρου.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... F%8C%CF%81

Η Τετάρτη του «Ζαγόρ»

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης επιστρέφει στην προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά από τρεις μήνες. Ο «Τέο» αποδέχθηκε την επιθυμία όλων να είναι και πάλι επικεφαλής του συλλόγου. Ετοιμάζει συνέντευξη που θα μιλήσει για όλους και για όλα. Αντιπρόεδρος ο Βρύζας.

Από την Τετάρτη ο Θόδωρος Ζαγοράκης επιστρέφει και πάλι στην διοίκηση του ΠΑΟΚ. Μετά από τρεις μήνες απουσίας του από τα πεπραγμένα της ΠΑΕ αποφασίστηκε μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου να επιστρέψει και πάλι στην προεδρία του συλλόγου για συνεχίσουν όλοι μαζί ενωμένοι την προσπάθεια που αυτός ξεκίνησε.

Ο «Ζαγορ», που πέρασε την σημερινή (17/1) του ημέρα οικογενειακά, βλέποντας από το σπίτι του και τον μπασκετικό ΠΑΟΚ θα αναλάβει και επίσημα στις 20 του μηνός τα ηνία της ΠΑΕ. Ο ερασιτέχνης θα καταθέσει νωρίτερα σχετικό αίτημα και ακολούθως το Πρωτοδικείο θα διορίσει την νέα διοίκηση του Δικεφάλου. Ο Ζαγοράκης θα ηγηθεί της αποστολής στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό, αλλά και αυτό του Πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο πρώην αρχηγός της εθνικής θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στο τέλος του μήνα προκειμένου να αναφερθεί στους λόγους της αποχώρησης του. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της παραίτησής του οι φίλαθλοι του Δικεφάλου ζητούσαν να τους εξηγήσει τους λόγους αυτής της κίνησης. Γιατί άλλο είναι να ακούς φήμες και άλλο τον ίδιο τον Ζαγοράκη να σου απαριθμεί ένα-ένα τα γεγονότα.

Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας συμφώνησε να αναλάβει τον ρόλο του αντιπρόεδρου στην νέα διοίκηση που θα προκύψει στις 20 του μηνός.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Billy4 έγραψε:Στα @@ μου γιατί έφυγε και γιατί ήρθε.
Βοηθαέι? Τον δέχομαι.
Δεν βοηθάει? Τον π@@λο.
Και τι είμαι εγώ? Πορτιέρης στην Μ. ασίας?

Άσε που πιστεύω ότι αυτήν την γ@μημένη 20ή Ιανουαρίου την οποία κανένας δεν έχει υπομονή να περιμένει θα μάθουμε πολλά. Τελευταίο μου ποστ στα διοικητικά (πλην θέμα Σάντος) γιατί έχω αρίσει και ξεφεύγω.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Αύριο η επιστροφή Ζαγοράκη

Σήμερα θα έρθει η σύνθεση του επταμελούς δ.σ. της ΠΑΕ στον ΑΣ ΠΑΟΚ που με την σειρά του θα το καταθέσει αύριο στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την ανανέωση της εξάμηνης θητείας του. Στην καινούργια σύνθεση του θα υπάρχει το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη, μαζί με τα υπόλοιπα των έξι διοικούντων που σήμερα αποτελούν το δ.σ. της ΠΑΕ.

Η έγκριση από το Πρωτοδικείο θα γίνει αυθημερόν και η διοίκηση της ομάδας θα συνεχίσει τα καθήκοντα της για την υπόλοιπη διάρκεια της λειτουργίας της.

Στο μεταξύ χθες δεν παρέστη στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή της ΕΠΣΜ ο Θοδωρής Ζαγοράκης, όπως ήταν προγραμματισμένο αφού άλλωστε ήταν και τιμώμενο πρόσωπο, αφού προσεβλήθη από γαστρεντερίτιδα και παρέμεινε κατ’ οίκο

http://www.metropolisradio.gr/14641

Ο/Η Mike λέει:
19 Ιανουαρίου, 2010 στις 10:24
Ante vre moufa mas exeis zalisei mia fevgeis mia erxese

απορω ποιος εκανε το comment στο ποστ ακομα δεν ηρθε.................. :roll: :roll: :roll: :roll:

θελετε να φυγει παλι..............????????????????????????? :x :x :x

οσοι δε γουσταρετε τον ζαγορακη απλα αλαξτε ομαδα................... ;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ρε Παρασανδαλε εχεις την εντυπωση πως αυτος που εκανε το κομεντ ειναι συνηδητοποιημενος ΠΑΟΚτσης?Το πιο πιθανο να ναι κανα βρωμοσκουλικο.
SATANAS

Δημοσίευση από SATANAS »

Οχι πιθανόν, σιγουρα είναι σκουληκι μια και γραφει παντα τετοια. Μην του κανουμε ομως αλλη διαφημιση ουτε του ερπετου , ουτε του επρετουλακη. τουιστεδ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κατά σειρά

Πάμπλο 1
Χαλκιάς 1
Λίνο 1
Ίβιτς 1.

Ανανέωση και μετά σειρά του Σάντος απο 3 και πάνω.
3+2 κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

ΠΑΟΚ: Τα νέα μέλη σε ΠΑΕ και ΚΑΕ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Εκεί, συζητήθηκε η πρόταση ορισμού νέων μελών Διοίκησης προς το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την ΠΑΕ και ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Προτεινόμενοι για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ζαγοράκης Θεόδωρος
Βρύζας Ζήσης
Ποικιλίδης Παναγιώτης
Μιχαηλίδης Γεώργιος
Φαρλαλής Γεώργιος
Μηλιωρίδης Σπυρίδων
Βιολίδης Ηλίας (εκπρόσωπος Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.)

http://www.sport-fm.gr/article/213973

Αυτή θα είναι η νέα μας διοίκηση παίδες.. :pano:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ας είναι για καλό το ότι γύρισε....

Εκ πρώτης όψεος δεν ήθελα να γυρίσει... Τώρα που το ξανασκέφτομαι, κάποιο σχέδιο υπάρχει... Απλά την επόμενη φορά που θα απειλήσει να φύγει, εγώ θα του ανοίξω την εξώπορτα... Οπως είπε κι ο Βρύζας "ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ξέφραγκο αμπέλι, να μπαινοβγαίνουμε..."

Είχα γράψει τότε... http://www.paokmania.gr/el/articles/gen ... ramma.html Αρχηγέ καλώς όρισες πίσω. Εκανες λάθη όπως όλοι μας. Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρός σοφού όμως, για αυτό πρόσεξε...

Ενοιωσα ότι με πρόδωσες τότε... Ισως να ήταν μία άκυρη σκέψη... Αλλά έτσι ένοιωσα...

ΥΓ: Βλέπω, ολοφανερα, ότι έχω αλλάξει στάση απο τότε μέχρι σήμερα... Έχω αλλάξει... Γιατί όμως?? (ασχετο με το θεμα, αλλά παραξενευτηκα...)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Φαντάσου αυτός πως ένιιωθε με όλα αυτά που συνέβεναν απο μαη μέχρι σεπτέμβρη και προέρχονταν απο δικούς μας κύκλους, φίλε γκίκα.. και στοιχηματίζω πως ο Ζαγοράκης φέρει πολύ υψηλό αίσθημα ευθύνης και γι αυτό ένιωθε πως δεν άντεχε να βλέπει τόση σαπίλα και να μη μπορεί να την αντιμετωπίσει. Γιατί πέρα απ τα οικονομικά που έτσι ή αλλιώς την παλέψαμε, υπάρχουν πολύ χειρότεροι τομείς στη Ελληνική και ειδικά τοπική κοινωνία, που δεν παλεύονται με ΤΙΠΟΤΑ.
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

Καλα ρε οι αλλοι ανακοινωση με μπιχτη βγαλανε????? ε ειμαιστε απιθανοι. Ας αποφασισουν και ποιον θελουνε για σκαουτερ, προπονητη και καθαριστη! Φτανει πια με τις ανακοινωσεις. Δε θελουμε αυτον, ζαγορ δεν ειμαστε ξεφραγο αμπελι μπλα μπλα μπλα! Αντε ρε στηριξτε γ@μω την τρελα μου και αφηστε τις ανακοινωσεις! Θες να του το πεις? Καλεσε τον καποια στιγμη μιλησε του! Τι μ@λακια ειναι αυτη με ανακοινωσεις? Αναλαβετε εσεις ρε αντε να πουμε
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ποιός έβγαλε ανακοίνωση ρε? Δώσε κανένα link..
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Mάλιστα. Καλώς ή κακώς, ο λαός του ΠΑΟΚ πάντοτε τα έλεγε έξω από τα δόντια. Μερικές φορές, αυτό δε βγήκε σε καλό. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να δε θέλει "εξηγήσεις" για το όλο θέμα! Και οι εξηγήσεις δεν είναι συνέντευξη απολογίας, αλλά ειλικρινή τοποθέτηση για τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνες τις ημέρες.

Όσον αφορά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση, αν και χρησιμοποιεί μια ελαφρώς πιπεράτη γλώσσα, δε λέει κάτι διαφορετικό απ'ότι λέει ο καθένας μας και είχε πει και ο ίδιος ο Ζαγοράκης. Το υποσχέθηκε, το περιμένουμε.

Από την άλλη, όταν θα βγεί ο Ζαγοράκης και θα εξηγήσει και εξηγηθεί, αν τυχόν καταδείξει τίποτα "υπαίτιους", θα περιμένω αντίστοιχη ανακοίνωση από τον συγκεκριμένο σύνδεσμο που θα τους ζητάει εξηγήσεις.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Εγώ λέω να καθίσουμε και να σκεφτούμε το συμφέρον του ΠΑΟΚ τέτοιου είδους ανακοινώσεις δεν κάνουν καλώ σε κανέναν. Οι άνθρωποι αυτοί θέλουν τον ΠΑΟΚ να τον κάνουν πρωταθλητή. Ο Ζαγορακης δεν είναι Βεζερτζης που τον οποίο τον εκτιμώ πολύ γιατί μου χάρισε πολλές συγκινήσεις με την ομάδα μπάσκετ. Τυχαίο το ονομα που ανέφερα. Κανένας δεν με εκπροσωπεί εκτός από εκείνον η εκείνους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και βάζουν στόχους, όραμα και πρωταθλητισμό. Χορτάσαμε από ΠΑΟΚαρχες. Εσείς οι νέοι που δεν γνωρίζεται παλιά ρώταγε κάποιος στους ΠΑΟΚαρχες τι δουλειά κανετε; Και οι ΠΑΟΚαρχες λέγανε είμαστε ΠΑΟΚ. Το ακούτε; Ειμαι οργισμένος από ανθρώπους οι οποίοι βγάζουν ανακοινώσεις εις βάρος ποιον; Εμενα, όχι βέβαια. Αλλά σε ποιον σε αυτόν που συσπείρωσε τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ; Σε αυτόν που τα λεφτά του λαού του ΠΑΟΚ τα επενδύει στον ΠΑΟΚ; Μα τι νομίζουν κάποιοι επιτέλους τι εκπροσωπούν τον σύνδεσμο τους μόνο; Και πως με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ; Σταματηστε πια να μας δείχνετε ότι είστε εσείς οι μόνοι ΠΑΟΚτσηδες στην Γη! Φτάνει πια στην άτυπη διαφήμιση. Τι κερδίζεται ωρε; Ο ΠΑΟΚ είναι σε αλλά χρόνια. Δεν είμαστε στα χρόνια της ζητιανιας, όπως είπε και ο Βιολιδης. Τι κερδίζεται ωρε με αυτά που γράφεται; Να μας υποδειξετε τι ωρε; Οτι ο ΠΑΟΚ δεν είναι πόρτα να ανοιγοκλεινει σε κανέναν; Και ο Ζαγορακης ωρε τι είναι ο κανένας; Σταματηστε ωρε να βαζετε άσκοπα ερωτηματικά σε ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οικονομική στήριξη και όχι λόγια. Σε λίγους μήνες τα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ θα ξανά βγουν τι σκοπό έχετε με την ανακοίνωση που κάνατε την αντιπαθεστατη εφημερίδα που νομίζει κανείς ότι εκδίδεται από την Αθηνα με χαρά να το δημοσιεύσουν και να περάσουν το μήνυμα πιο ωρε; Οτι ΕΣΥ συνδεσμε είστε οι μόνοι που ζητάτε τους λόγους; Αυτο νομίζετε ωρε αδέλφια; Κανετε λάθος, περάσετε το μήνυμα της αμφιβολίας προς το πρόσωπο του Θ. Ζαγορακη. Ο ΠΑΟΚ ανήκει σε κάθε Ελληνικη ψυχή που έχει την συνείδηση του ΠΑΟΚ. Και όλοι αυτοί ωρε αδέλφια δεν θέλουν να ξανά δουν τον ΠΑΟΚ μας ακεφαλο, αλλά Δικεφαλο. Έχετε έτοιμη λύση των εκατομμυρίων βγαλε την ανακοίνωση. Αλλά να ξέρετε κάτι, τα εκατομμύρια όλου του κόσμου να έχετε, αυτό που έκανε ο Θ. Ζαγορακης δεν μπορεί να μετρηθεί με καμία χρηματική αξία. Γιατί απλά ο ΠΑΟΚ είναι ανεκτίμητη σε αξία και ο Ζαγορακης και ο Βρυζας... Αυτό το ανεκτίμητο το φέραμε στην επιφάνεια.
Ευχαριστώ για το βήμα.
Με Αδελφικους χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”