Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025

Δημοσίευση από psykoman »

Οικονομικά εννοεί ο φίλος..οχι για τον Κυριακοπουλο...
Κάντε μια προσπάθεια ρε παιδία...πλζ
black death

Δημοσίευση από black death »

psykoman έγραψε:Οικονομικά εννοεί ο φίλος..οχι για τον Κυριακοπουλο...
Κάντε μια προσπάθεια ρε παιδία...πλζ
Νταξει μαν, καθε χρονο τα ιδια διαβαζουμε. Ξεφευγει ο ενας, ξεφεύγει ο αλλος, κοντρα με ρουλη για 4η θεση κλπ.
Η κουλα εν τω μεταξυ θα παει για προετοιμασία χωρις προπονητη στο τελος και ο βαζελος κρατησε τον πορτογαλο που δεν θα βγαλει ουτε παρελαση.
Αλλα χαμηλα τη μπάλα, δεν μπορούμε να τους κοντραρουμε.
Τεσπα, ειμαστε και οφτοπικ.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Καλα... ακουτε εσεις για τις "αγορες" της ζελας. Αν δε πουλησει τον χοντρο που δειχνει δαχτυλακια στα λεφτα που ελπιζει και του παρουν κοψοχρονια και τον Βαγιαννιδη θα σε πω εγω μετα τι ωραια ομαδα θα γινουν. Αυτους αν τους πιασεις απο την μυτη θα σκασουν. Ειναι σε χειροτερη θεση απο εμας μετα το νταμπλ και ΧΩΡΙΣ καν να εχουν τοσο καλη ομαδα οσο ειχαμε εμεις.

Εγω προειπα, ολο το ζουμι του τι θα κανει η ΠΑΕ μαγκες ειναι οι πρωτες μερες του Ιουλη. Εκει που αλλαζουν τα βιβλια, θα μπουν λεφτα στα ταμεια απο πωλησεις και θα βγουν διαρκειας κλπ οποτε θα γινει μια πολυ καλη πρεζα ρευστου στην ΠΑΕ. Εαν εκει δεν γινουν κινησεις με κακαλα... εκει σφιξαμε πολυ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

nunies4 έγραψε:
tonipap801 έγραψε:χτες το βραδυ προταση του ΠΑΟ για Κυριακοπουλο. Τα νουμερα που διαρρευσαν: 2.5 στην Μοντσα και 1.7 το χρονο στον παιχτη.
Πολλά τα χρηματα, αλλα δεν βρισκεις πολλους Ελληνες παιχτες σε αυτο το επιπεδο.

1.7 το χρονο σε παικτη που θα ερθει να μοιραστει παιχνιδια με τον Μλαντενοβιτς;;;; :shock:

τι 1,7 ρε ?? ουτε καν..
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

black death έγραψε:Αρχίσαμε παλι. Με τον Κυριακόπουλο θα ξεφύγουν δηλαδη;

Όχι.
Αλλά ακόμα και εάν παραβλεψουμε ποιον πήρσμε εμεις το χειμώνα για αριστερό μπακ (ουπς...), η γενικότερη εικόνα δείχνει μια ομάδα με θέμα χοντρό ffp που υποτίθεται ότι δίνει 2,5μ για αγορά ημιβασικου μπακ και συμβόλαιο που εάν ισχύει ότι είναι ανά έτος, δεν δίνουμε εμείς για το βασικό γρανάζι του κέντρου μας και από την άλλη εμάς που όπως φαίνεται επικεντρωνομαστε πάλι στις πωλήσεις μπας και υπογράψει κανείς.

Και, ναι, δεν θα με χάλαγε ο γηγενής Κυριακοπουλος για δίδυμο με το Μπαμπα.
Για την ώρα έχεις τον Γκομεζ.
black death

Εγω προσωπικα προτιμώ τέιλορ απο κυριακοπουλο. Κι ας μην τον θεωρώ καμια σίγουρη λυση. Ποιος κυριακοπουλος τωρα ρε σεις; 1,7 στον Κυριακόπουλο... Δηλαδη στο γιαννουλη ποσα θα διναμε, 4;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Μα για αυτό έγραψα ότι μήπως είναι 1,7μ για κάνα 3ετες...

Και, ναι, και εγώ Τεηλορ προτιμώ, αλλά...
Κάπου έχει σκαλώσει το θέμα
black death

Για 2ετες ή 2+1 ισως. Δεν μπορεί να ειναι τοσο τρελοι.

Edit: Σδνα τον εκλεισε για 4 χρονια λεει. Τωρα αμα δωσαν 1,7 για 4 στον 29χρονο Κυριακόπουλο, τι να πω πραγματικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

bane1980 έγραψε:

Όχι.
Αλλά ακόμα και εάν παραβλεψουμε ποιον πήρσμε εμεις το χειμώνα για αριστερό μπακ (ουπς...), η γενικότερη εικόνα δείχνει μια ομάδα με θέμα χοντρό ffp που υποτίθεται ότι δίνει 2,5μ για αγορά ημιβασικου μπακ και συμβόλαιο που εάν ισχύει ότι είναι ανά έτος, δεν δίνουμε εμείς για το βασικό γρανάζι του κέντρου μας και από την άλλη εμάς που όπως φαίνεται επικεντρωνομαστε πάλι στις πωλήσεις μπας και υπογράψει κανείς.

Ο βαζελος ποιον πηρε αριστερο μπακ το χειμωνα; Η χαρτινη;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Το μπαμπα-τευλορ(κλεισε να τελειωνουμε) το αγοραζω καθε μετα ολη μερα πανω απο μλαντενα κυριακοπουλο.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

1.8 παίρνει ο Ζίβκοβιτς και 1.7 θα παίρνει ο Κυριακόπουλος. Enough said
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ισχυει οτι κολλαει του Μειτε επειδη θελει 2+1 και εμεις προτεινουμε 1+1; Αν ισχυει, γιατι δε φερνουν την εναλλακτικη δουλεμενη λυση[EYES]; Δεν υπαρχει;
Άβαταρ μέλους
bane1980

aivas19 έγραψε:
bane1980 έγραψε:

Όχι.

Ο βαζελος ποιον πηρε αριστερο μπακ το χειμωνα; Η χαρτινη;

Η χάρτινη είχε 2 και δημιούργησε και 3ο με το Σέρβο.
Εμείς ψοφησαμε το Μπαμπά γιατί μετά το Τζουρασικ Παρκ δεν.υπηρχε άλλο μπακ στον πλανήτη.

Επίσης, μεταγραφες σε θέσεις που ποναμε κάνουμε μόνο όταν κάνουν και οι αντίπαλοι?

Χεστξκα για τον Κυριακοπουλο.
Στη δικιά μας την ομάδα δεν ξέρω τι σκατά γίνεται και για αυτό απαισιοδοξώ. Είναι αναποφευκτες οι συγκρίσεις όταν 10 μέρες τώρα ξέρω γω πόσες σέρνεται του Τεηλορ και όλοι υποψιαζομαστε για ποιο λόγο (πάλι...)
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο 3ος ειναι Γκατσινοβιτς και ο 2ος ο Πηλιος; Οκ

Ναι κτλβαινω το δευτερο μερος του σχολιου σου, για να δουμε πως θα παει. Εγραψα πανω για Μειτε
Άβαταρ μέλους
bane1980

Ρε συ άιβας δεν στέκομαι στο ποιοτικό τόσο όσο καθαρά στο ποσοτικό.
Μην αρχίζουμε εάν ο Πηλίος είναι καλός ή όχι κλπ, μιλάμε καθαρά ποσοτικά, ήθελες αλλαγή του Μπάμπα?
Ναι, ήθελες, και δεν αμφισβητείται γιατί σέρνανε του Τσέχου τόσο καιρό.
Πήρες?
Όχι.
Έπαιζε σαν χώμα ο Μπάμπα ένα σωρό ματς επειδή δεν είχε σταθερή αλλαγή για ξεκούραση?
Άμα το πάμε ποιοτικά, τότε και εμείς με ένα αρ. Μπακ πήγαμε όλη τη σεζόν.

Για το Μειτε δεν ξέρω, εγώ μόνο εδώ διαβάζω τι γίνεται και λέγεται.
Προφανώς και πάλι κολλάει κάπου.
Και αναρωτιέμαι οοοοολα αυτά, διάρκεια, ποσά κλπ δεν τα έχουν συζητήσει ήδη? Τώρα δηλαδή μάθαμε ότι θέλει 2+1? Εκτός εάν τώρα το ανέφερε, που ικανό τον έχω.
Το θέμα είναι ότι πάλι μπάζει νερά του Μειτε και οκ μπορεί σε 2 μέρες να κλείσει, αλλά πες μου εσύ ότι δεν σε ζώνουν τα φίδια πάλι.

Και για τις αντιδράσεις εάν δεν κλείσει, και για ποιον και πότε θα φέρουν ως "καλύτερο"...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”