Στην επίθεση πιστεύω ο Άλλεν θα το βρει,όντως προσπαθεί να αποδείξει πράγματα και πιέζετε.
Στο τελευταίο ματς νομίζω μετά τα σερί χαμένα σαν να έβαλε φρένο ο ίδιος στον εαυτό του σαν αν το φοβήθηκε.
Στην άμυνα βέβαια που είναι σημαντικό κομμάτι του μπάσκετ που παίζει ο Γιούρι έχει θέματα εκεί δεν ξέρω πως θα ταιριάξει.
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
Dimitrisou
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- BlackMagicPAOK
Ο Αλλεν σαν να μην έχει συνδεθεί ακόμη με τους ψηλούς της ομάδας. Αυτή η κίνηση που έχει με τη μπάλα από τα πλάγια προς το χάιποστ για να βγάλει από εκεί το σουτ βρίσκει συνήθως πολυκοσμία, απο την κορυφή το ίδιο και επιλέγει κατι τρίποντα με πίεση στα τέλη της επίθεσης. Μήπως του ταιριάζει καλύτερα ένα πιο κυριαρχικό πεντάρι και ενα 4/3 σαν τον Χουγκάζ ή εστω μόνο ο δεύτερος. Πρέπει να περιμένουμε.
- KalamarGiannis
ΟΚ ένας ακριβός παίκτης και σεσημασμένος σκόρερ, δε μπορεί να αγχώνεται για να αποδείξει ότι μπορεί να σκοράρει.
Απλώς δεν του βγήκαν 2 ματς, δεν υπάρχει παίκτης στον κόσμο που δεν θα χει άστοχες μέρες.
Λογικά θα ακολουθήσουν εύστοχες μέρες που θα τρίβουμε τα μάτια μας του πόσο ασταμάτητος είναι όταν πάρει μπρος...
Εμένα δε μ αρέσει γιατί δεν έχει ωραίο στυλ και δεν είναι αρκετά αθλητικός...
δηλαδή το 3αρι το φανταζόμουνα κάπως σε Μάρσαλ ή Τζαμάλ Τζόουνς...
Απλώς δεν του βγήκαν 2 ματς, δεν υπάρχει παίκτης στον κόσμο που δεν θα χει άστοχες μέρες.
Λογικά θα ακολουθήσουν εύστοχες μέρες που θα τρίβουμε τα μάτια μας του πόσο ασταμάτητος είναι όταν πάρει μπρος...
Εμένα δε μ αρέσει γιατί δεν έχει ωραίο στυλ και δεν είναι αρκετά αθλητικός...
δηλαδή το 3αρι το φανταζόμουνα κάπως σε Μάρσαλ ή Τζαμάλ Τζόουνς...
Ας περιμένουμε να δούμε. Είμαι σίγουρος οτι στην Ευρώπη θα παίζει καλύτερα καθώς οι άμυνες δεν είναι τόσο σφιχτές. Και ο μέλβιν μέχρι να βρεί τα πατήματά του ήταν αδύναμος κρίκος.
Όντως έχει παράξενο στυλ. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι θέλει πολύ τη μπάλα στα χέρια για να πάει στο καλάθι. Με 3 καινούριους λογικό να ψάχνεται ακόμα. Ίσως αυτό να αποδειχτεί και μεγάλο όπλο όταν δέσουν όλοι μαζί.
Όντως έχει παράξενο στυλ. Αυτό που με προβληματίζει είναι οτι θέλει πολύ τη μπάλα στα χέρια για να πάει στο καλάθι. Με 3 καινούριους λογικό να ψάχνεται ακόμα. Ίσως αυτό να αποδειχτεί και μεγάλο όπλο όταν δέσουν όλοι μαζί.