Καλουτσικος ειναι. Ψυχραιμος και κοβει καλαchri5ti9 έγραψε:Γνώμη για Μπακαγιόκο ;
ΠΑΟΚ-Άρης 29/9-20:30, Novasports Hd
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 29/9-20:30, Novasports Hd
- hasio_john
Βγάζεις Τάισον και ρίχνεις μέσα Τσάλοφ και το χτυπάς το ματσάκι άνετα...
Αλλά την αλλαγή κάνε την ΤΩΡΑ και όχι στο 66!
Ο Μπάκα καλός είναι, μ'' αρέσει. Πέφτει λίγο εύκολα, αλλά εντάξει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 29 Σεπ 2024, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπακαγιοκο αργεί στο μυαλό. Λογικό γιατί είναι πρώτο ματς. Τον περίμενα τελείως αρνητικο
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι κακός ο Ντέλιας. Κακά είναι συστηματικά τα τελειώματα του και τις περισσότερες φορές οι τελικές αποφάσεις που παίρνει. Την τρίπλα του δεν την έχει άλλος στο γήπεδο αυτή την στιγμή. Πρέπει να αρχίσει όμως να γίνεται πιο χρήσιμος για την ομάδα, οι τρίπλες δεν δίνουν βαθμούς. Έναν Σάντος χρειάζεται να τον πιάνει από το αυτί κάθε φορά που κάνει περιττή ενέργεια. Επίσης, είναι η τρίτη του χρονιά στην ομάδα και ακόμα τα σουτ του δεν έχουν δυναμώσει. Θυμάμαι την βελτίωση που είχαν άλλοι παίκτες (πχ Αντρέ) και τρελένομαι που έχει αυτό το ταλέντο και δεν εμφανίζεται εκθετικά καλύτερος φέτος από πέρσι. Ο λόγος που τον κράζω δεν είναι ότι είμαι κομπλεξικός, αλλά το ότι το ταλέντο του είναι για τρελά πράγματα τα οποία δεν τα βγάζει στο γήπεδο. Όσοι λέτε ότι είναι καλός, βάζετε τον πήχη πολύ χαμηλά για παίκτη των δυνατοτήτων του.
- Amsterdamer_87
Μηπως εννοεις Τσαλοφ ??vs40 έγραψε:MVP με διαφορά ο Ντέλιας. Μπορεί να εκνευρίστηκαν μερικοί που δεν έδωσε πάσα πχ στον Ζίβκο και σούταρε ή γιατί δεν του βγήκαν κάποιες ενέργεις, αλλά μπροστά όλες οι υπεραριθμίες έγιναν από τα πόδια του. Μαγεύει.
Πίσω ο Μιχαϊλίδης, δε με πείθει καθόλου. Τόσο καιρό υποτίθεται γυμνάζεται και έχει καλό ύψος. Πού είναι η δύναμή του; Ξέρει μπάλα, αλλά θέλει πολύ δουλειά για να δικαιούται θέση βασικού σε αυτό το επίπεδο.
Η ομάδα μπροστά μπερδεύεται και είναι λογικό να απουσιάζει η χημεία. Ο σπίκερ έκανε θεό τον Τισουντάλι, αλλά όλες οι φάσεις μέχρι το 30 τις χάλαγε αυτός. Με Τσόλακ μάλλον θα νικούσαμε τώρα. Γενικά παίζουμε καλά και θα πορούσαμε να έχουμε το ματς στο 2-0 παρά τον κόντρα αέρα.
Ο ορισμός του αμυντικού χαφ, κύριε μου. Ελαφρώς χαοτικός αλλά αποτελεσματικός στην επίθεση, τις πάσες που θέλει να κάνει τις βγάζει.chri5ti9 έγραψε:Γνώμη για Μπακαγιόκο ;
εμένα αυτός που με προβληματίζει είναι ο μιχαηλίδης
2 χρόνια τώρα δε βλέπω καμία βελτίωση
2 χρόνια τώρα δε βλέπω καμία βελτίωση
-
- sourmenetes
- Moderator
Σε κανένα μήνα θα είναι ίσως το καλύτερο χαφ της λίγκας.chri5ti9 έγραψε:Γνώμη για Μπακαγιόκο ;
Ευχαριστώ τους φίλους για τις απαντήσεις ,στην ερώτηση μου για τον Μπακαγιόκο
Μα αυτό είναι το παιχνίδι μας. Συνεργασίες μέχρι να βρεθεί η όσο το δυνατόν καλύτερη ευκαιρία για εκτέλεση από τα 7-8-9 μέτραtheodorsalonika έγραψε:Εγώ πάντως άμα ήμουν λουτσε θα τους έβαζα να Βαρανε σουτ 2.μερες.στην προπόνηση συνέχεια...μαγικός ο ντελιας αλλά ρε φίλε τι σουτ είναι αυτά;άψυχα.και άστοχα..μας αδικεί το σκορ,πάμε γερά και στο δεύτερο να τελειώνουμε με τον σκωληξ
Σπάνια σουταρουμε
- theodorsalonika
Τάισον δεν παίζει..ελπίζω να ανέβει στο δεύτερο...είμαι περίεργος να δω τι αλλαγές θα κάνουμε και πότε
- Amsterdamer_87
Με Τισουνταλι εξτρεμ αριστερα εννοεις??hasio_john έγραψε:Βγάζεις Τάισον και ρίχνεις μέσα Τσάλοφ και το χτυπάς το ματσάκι άνετα...
Εμενα μου αρεσε ο Μπακαγιοκο και θα βελτιωθει και αλλο.Λογικα θα δουμε Καμαρα στο 2ο.