Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Psaras

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Psaras »

πάντως αν διαπραγματευομαστε με Καλιαρι και Μπεκαλι, βλέπω τον Θυμιανη πολυθεσιτη και αρχίζει και μου αρέσει η προοπτική αυτή. :mrgreen:
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

gergeo4 έγραψε:
prist64 έγραψε:εγω θελω απο το (τα) χαφ που θα ερθουν
να εχουν γκολ και ασσιστ και να ειναι καλοι στο ψηλο παιχνιδι
να βοηθανε στα στημενα αμυντικα και επιθετικα,κατι που μας εχει λειψει
ο Πιοτροφσκι ειναι μια εξαιρετικη λυση

ΥΓ Βασιcα να ερθει χθες ενα δημιουργικο χαφ
ειναι;; οχι ηταν;;;;;;;

Ο Πιοτροφσκι του χρονου μπορεί να χαθεί ως ελεύθερος για την λουντογκορετς.. 8-)
προσωπικη επιθυμια ο Πιοτροφσκι
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

van rooy έγραψε:Διαβάζω ότι ο μειτε είναι τουρίστας, πέρσι που ήταν μαζί μας πότε έδειξε σημάδια τουρισμού.

Ήταν ένας από τους συντελεστές της κατάκτησης του τίτλου και της ευρωπαϊκής πορείας.

Το να μειώνουμε την αξία ενός ανθρώπου χωρίς να έχουμε κανένα δεδομένο στα χέρια μας δεν είναι και το καλύτερο.

Εγώ δεν θα ήθελα να τον δω σε άλλη ελληνική ομάδα να καθοδηγεί το κέντρο και να ισοπεδώνει τους αντιπάλους .

Παίκτη δοκιμασμένο στη διαδικασία του πρωταθλητισμού και με τέτοια χαρακτηριστικά είναι κρίμα να μην μπορείς να τον φερεις πίσω.

Στη προηγούμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος ζητούσε την παραμονή κανιας και σακχοφ ...τα βροντηξε και μας άφησε στα κρύα του λουτρού....φέτος;
"Τουρίστα" τον χαρακτήρισα ως προς την συμπεριφορά του όλο το καλοκαίρι προς την ομάδα. Έρχομαι,δεν έρχομαι και πάει λέγοντας. Εκτός βέβαια αν γνωρίζεις πολλούς επαγγελματίες αθλητές με τέτοια συμπεριφορά οπότε πάω πάσο.Το αν το εξέλαβες όπως το εξέλαβες,δεν ευθύνομαι εγώ!
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Και πολλών ακόμα εδώ μέσα :D
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Maybe it's just me but, ο Basic φέρνει ΠΟΛΛΛΛΥ στον Στέφανο σε νεότερο (αναφέρομαι στον τρόπο παιχνιδιού του και στο στυλ που εκτελεί/πλασάρει/μεταβιβάζει). Αν είναι όντως ο so called νέος εκ των χαφ που ψάχνουμε να φέρουμε τότε μακάρι να κάτσει. :pano:
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Δεν είχε γραφτεί πριν κανά μήνα ως φήμη ότι προτάθηκε ο Basic?
Νομίζω θυμάμαι ότι έχει πέσει ως ονόμα, γιατί είχα ψάξει πληροφορίες για τον παίκτη.

Μετά από μια σύντομη αναζήτηση στο ιστορικό μου, σίγουρα έχει ακουστεί γιατί βρήκα ξανά αυτά τα 3 scouting reports:
https://kaustubhpandey-81554.medium.com ... 648eb7ca08
https://targetscouting.com/2020/10/12/t ... er-report/
https://onefootball.com/en/news/toma-ba ... t-29965504
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Ο Meïté θα μπορούσε να πάει Σ. Αραβία σύμφωνα με την συνθήκη τους για συμμετοχή σε εθνικές ομάδες επειδή έχει παίξει Γαλλία Κ20;
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Εσύ αν έπαιρνες 1.8 και είχες συμβόλαιο ....σου έλεγε ο εργοδότης δεν σε θέλω ...αλλά δεν μπορεί να σου σπάσει το συμβόλαιο...

Τι θα έκανες; Θα πήγαινες σε νέα δουλειά που θα σου έδινε λιγότερα η θα περίμενες μήπως βρεις κάπου αλλού τα ίδια λεφτά;

Δεν παίζουν μπάλα για να περνάει η ώρα τους.

Ούτε και ξέρουμε αν είναι ευθύνη του παίκτη που δεν έχει τελειώσει γρήγορα η ιστορία.

Ο μόνος που μπορεί να τον χαρακτηρίσει τουρίστα είναι η Μπενφίκα .όχι ο ΠΑΟΚ και σίγουρα όχι εμείς.

Μπορεί να έχει αποφασίσει να καθίσει στο συμβόλαιο του και να πάρει τα λεφτά και να μην παίξει πουθενά. Δικαίωμα που απορρέει από την σύμφωνια.

Αν έρθει στον ΠΑΟΚ και είναι αδιάφορος τότε να τον χαρακτηρίσουμε όπως θέλεις.

Δεν νομίζω ότι είχε υποχρέωση να είναι εδώ , δανεικός ήταν και σου έφερε πρωτάθλημα.

Αν τον ήθελες να είναι εδώ του τα ρίχνεις αλλιώς απλά περιμένεις παρακαλώντας .

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια.

Ελπίζω να δούμε ίδιο και καλύτερο από τον μειτε χαφ, εγώ δεν θυμάμαι άλλο τέτοιο χαφ μόνο τετρατζε και Πάμπλο Γκαρσία θα έβαζα στην ίδια αξία.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

WeWillRockYou έγραψε:Δεν είχε γραφτεί πριν κανά μήνα ως φήμη ότι προτάθηκε ο Basic?
Νομίζω θυμάμαι ότι έχει πέσει ως ονόμα, γιατί είχα ψάξει πληροφορίες για τον παίκτη.

Μετά από μια σύντομη αναζήτηση στο ιστορικό μου, σίγουρα έχει ακουστεί γιατί βρήκα ξανά αυτά τα 3 scouting reports:
https://kaustubhpandey-81554.medium.com ... 648eb7ca08
https://targetscouting.com/2020/10/12/t ... er-report/
https://onefootball.com/en/news/toma-ba ... t-29965504
Εγώ το είχα γράψει κάποια στιγμή ως μία από τις περιπτώσεις που θα βόλευε να κοιτάξουμε. Αν θυμάμαι καλά έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον Μεϊτέ. Ως προς τον τρόπο παιχνιδιού εννοώ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Blackgr4 » Πέμ Αύγ 08, 2024 11:55 pm

Εγώ έτσι για να το παίξω ιστορία, θα βάλω δυο περιπτώσεις, όχι πανάκριβων, ούτε ονοματάρες, που στα δικά μου μάτια έχουν αρκετό ενδιαφέρον.
Συζήτηση να γίνεται..

Toma Bašić
Το συμβόλαιο του λήγει το 2026. Διεθνής (2 συμμετοχές) με την εθνική Κροατίας. Ανήκει στη Λάτσιο.
Πέρσι έπαιξε δανεικός στη Σαλερνιτάνα 15 ματς.
https://www.transfermarkt.com/toma-basi ... ler/334835

Nahuel Estévez
Το συμβόλαιο του λήγει το 2026. Έχει καμιά 100 ματς στη Β Ιταλίας. Ανήκει στη Πάρμα.
Προέρχεται από φουλ γεμάτες σεζόν. Ακόμα και πριν 4 χρόνια έπαιξε φουλ στη Serie A με τη Σπέτσια.
https://www.transfermarkt.com/nahuel-es ... ler/552472
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Maezono Masakiyo έγραψε:Για Michut υπάρχει κάποια πληροφόρηση ή είναι ευσεβής πόθος;
Ευσεβής πόθος δικός μου που τον ανέφερα πριν λίγες μέρες ως ευκαιρία.Το ίδιο ισχύει και για τον Αυστριακό στόπερ και τον Κολομβιανό χαφ.Τεσπα...κακως πέταξα τέτοια ονόματα εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Γι'αυτό είναι καλό όλοι αυτοί οι ευσεβείς πόθοι να γράφονται στο αντίστοιχο τοπικ. Καταντά η φάση σπασμένο τηλέφωνο.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Εγώ θυμάμαι να παίζει στα ρεπορτάζ του σκώληκα πάντως, κι αυτό με ανησυχεί
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Άποψη μου, η πρόταση στον Ζιγκο θα πάει στα αζήτητα και η εποχή Μειτε έχει περάσει στον ΠΑΟΚ.
Δεν περιμένω τίποτα σοβαρό από το συγκεκριμένο τμήμα της ΠΑΕ.
Βέβαια ποτέ δεν πέφτω μέσα στις προβλέψεις και διαισθησεις μου, οπότε θα δείξει.

Ε.ισως η προσθήκη δανεικων σε αυτή τη φάση να μην είναι άσχημη ιδέα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Κυρ 25 Αύγ 2024, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Μήπως μιλάμε για τον Ivan Basic, που ακούστηκε πριν λίγους μήνες, και όχι για τον Toma?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patricio_4 την Κυρ 25 Αύγ 2024, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”