Έχουμε πέσει στο χάντμπολ τα πρώτα χρόνια γύρω στο 2004 και στο βόλεϊ νομίζω το '79.tolis14 έγραψε:Να κόψουν το λαιμό τους να μη γίνει η πρώτη ομάδα μας που πέφτει κατηγορία
Μπάσκετ γυναικών νέα & αγώνες 2024-2025
Re: Μπάσκετ γυναικών νέα & αγώνες 2024-2025
Στο βολλει οντως υποβιβαστηκαμε την σεζον 1978-1979.
Στο χαντμπολ υποβιβαστηκαμε την σεζον 2003-2004, χανοντας στα πλει αουτ απο τον Διομηδη Αργους με 2-1 νικες.
Στο χαντμπολ υποβιβαστηκαμε την σεζον 2003-2004, χανοντας στα πλει αουτ απο τον Διομηδη Αργους με 2-1 νικες.
- Μπαρκαρούτσος
Στο 1-1 η σειρα και ολα θα κριθουν στο παλατακι.
Μπραβο κοριτσια

Μπραβο κοριτσια

Μεγάλη νίκη αν και η αντίπαλη ομάδα σούταρε σχεδόν τις διπλάσιες βολές από μας. Απορώ πως χάσαμε 30 πόντους στον εντός έδρας αγώνα.
Η διαιτησια ηταν αισχρη εις βαρος μας. Επρεπε να ματωσουμε για να παρουμε φαουλ, ενω αυτες επαιρναν σφυριγμα με το δικο μας κοιταγμα......
Ποιος να υπολογισει το παιδακι στον παγκο....
Ποιος να υπολογισει το παιδακι στον παγκο....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Να φανταστώ αν σωθεί η χρονιά ο προπονητής θα κερδίσει άλλο ένα χρόνο ως επιβράβευση για το κατόρθωμα του;
- Μπαρκαρούτσος
Ο χθεσινός αγώνας του μπάσκετ ανδρών με έκανε να αναθεωρήσω τη στάση μου απέναντι στις βολές.Ettien26 έγραψε:Μεγάλη νίκη αν και η αντίπαλη ομάδα σούταρε σχεδόν τις διπλάσιες βολές από μας. Απορώ πως χάσαμε 30 πόντους στον εντός έδρας αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ είχε 33 βολές και η Καρδίτσα 11. Θα έλεγες, αν ήσουν πχ Καρδιτσιώτης ή αρειανός, ότι ο ΠΑΟΚ έσφαξε την Καρδίτσα;;
Μάλιστα, οι διαιτητές στη 2η περίοδο, ήταν με τα τσεκούρια στο χέρι να σφάζουν τον ΠΑΟΚ.
Ή οι βάζελοι που συνέχεια λένε "Βολένκοφ". Έχουν de facto δίκιο;
Δεν ξέρω, πολύ σχετικό αυτό με τις βολές...αν δεν δεις τον αγώνα, δεν μπορείς να έχεις καλή εικόνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Κυρ 16 Μαρ 2025, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χόμπι 22, Πίτρι 14, Μυλωνάκη 11, Τρουόνγκ 8, Πράπα 7, Μιχαηλίδου Κ. 6, Σταματάκη 1, Ζορμπαλά, Μιχαηλίδου Ε. , Κουμαντσιώτου.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ο χθεσινός αγώνας του μπάσκετ ανδρών με έκανε να αναθεωρήσω τη στάση μου απέναντι στις βολές.Ettien26 έγραψε:Μεγάλη νίκη αν και η αντίπαλη ομάδα σούταρε σχεδόν τις διπλάσιες βολές από μας. Απορώ πως χάσαμε 30 πόντους στον εντός έδρας αγώνα.
Ο ΠΑΟΚ είχε 33 βολές και η Καρδίτσα 11. Θα έλεγες, αν ήσουν πχ Καρδιτσιώτης ή αρειανός, ότι ο ΠΑΟΚ έσφαξε την Καρδίτσα;;
Μάλιστα, οι διαιτητές στη 2η περίοδο, ήταν με τα τσεκούρια στο χέρι να σφάζουν τον ΠΑΟΚ.
Ή οι βάζελοι που συνέχεια λένε "Βολένκοφ".
Δεν ξέρω, πολύ σχετικό αυτό με τις βολές...αν δεν δεις τον αγώνα, δεν μπορείς να έχεις καλή εικόνα.
Δεν το γράφω ως διαμαρτυρία.
Οι διπλάσιες βολές μπορεί να σημαίνουν πολλά, μπορεί και τίποτε.
Το γράφω ως ένα στατιστικό γεγονός και ως ένα επιπλέον πρόβλημα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε.
Οσοι παρακολουθησαμε τον αγωνα, ειδαμε με τα ματακια μας, οτι οι γκρι, μονο που δεν φορουσαν φανελες των Εσπεριδων.
Δεν ειναι μονο οι βολες, ειναι ο διαφορετικος τροπος που σφυριζαν τις δυο ομαδες.
Δεν ειναι μονο οι βολες, ειναι ο διαφορετικος τροπος που σφυριζαν τις δυο ομαδες.
Διπλό μπράβο στην ομάδα, που νίκησε 2 αντιπάλους, τους γκρι και τις κίτρινες.