Razvan Lucescu IV

Maxpaok

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από Maxpaok »

ασφαλώς και δεν του έκαψε την καριέρα. Να θεωρήσω ότι έβαλε τον σαμάτα για να του τονώσει το ηθικό και να του δείξει ότι τον υπολογίζει και δεν τον πετά στην κερκίδα...
Αν ωστόσο τύχαινε να μην γυρίσει το ματς δεν ξέρω πόσο ωφέλιμο θα ήταν αυτή η αλλαγή.

Ρε συ Δημήτρη? ρωτάς αν μας άρεσε ο μικρός για να δικαιολογήσουμε την αλλαγή του σαμάτα?
μα σοβαρά σε ρωτάω, μην τυχόν και σου ξέφυγε στο γραπτό, μην τυχόν και άφησες ανολοκλήρωτο τον λόγο σου?
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Δεν μπορούμε να κρίνουμε τον προπονητή όταν πανελληνίως όλοι μαζί ομοθρησκοι και αλλόθρησκοι φωνάζανε:

O ΠΑΟΚ θέλει δεύτερο τερματοφύλακα

Ο ΠΑΟΚ θέλει μία σεντερμπακάρα

Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα δεξί μπακ (το πήραμε)

Ο ΠΑΟΚ θέλει αριστερό εξτρεμ ο Ντελιας είναι για το δέκα μόνο

Ο ΠΑΟΚ θέλει φορακλα.

Δεν βάζεις Ραζβαν τον Τζίμα ε και? . Το έβαλε. Δεν είχε άλλον αναγκαστικά πάλι ο Σαματα μέσα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

"έπαιζε σήμερα ο τζήμας?"
ρε τι γράφουμε και τι διαβάζουμε?!!!!
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Εγώ λέω δεν το βγάζει ούτε ο Κοταρσκι αυτό. Αν κ σίγουρα θέλουμε άλλον δευτερο
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μια χαρά ήταν ο Ζιφκο σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Μερικοί είναι υπερβολικοί με τον Τζιμα, μια χαρά πήρε το 45λεπτο του. Δεν νομίζω να στεναχωρεθηκε κιόλας.
Θα μπορούσαμε ετσι να πούμε ότι αδικήθηκε ο Παναγιωτου και το αλλο παιδί ο Γιαχτσης που δεν επαιξαν σήμερα, και ας χαναμε 0-1 απο το ημίχρονο ...
Τέλος, εαν κάποιοι θελουν να βλέπουν τους πιτσιρικάδες ε, ας πηγαινουν στα παιχνιδια της κ17 και την ομαδα β, δεν ειναι τραγικό .
Εγω δεν θα κράξω τον προπονητή για τις επιλογές προσώπων. Οτι θέλει θα κάνει .Γι αυτό πληρώνεται .
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και το περιεργο ξερεις ποιο ειναι ...ρασβανε μου??

μερικοι πιστευουν οτι ο τζιμας ...για τωρα...ειναι κατι παραπανω απο αυτο που ειδαμε σημερα...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

ΣΙΓΟΥΡΑ όμως είναι κάτι (πολύ) παραπάνω από τον Σαματα...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν το έδειξε σήμερα πάντως.
Και μάλιστα με τον Παναιτωλικό. Όχι σε ντέρμπι και ημιτελικούς κυπέλλου.

Το παιδί είναι υπερταλεντάρα.
Τώρα όποιος νομίζει ότι μπορείς να πάρεις ένα παιδί και να το πετάξεις μέσα να γίνει βασικός σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, ας γυρίσει πλεύρό.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε:και το περιεργο ξερεις ποιο ειναι ...ρασβανε μου??

μερικοι πιστευουν οτι ο τζιμας ...για τωρα...ειναι κατι παραπανω απο αυτο που ειδαμε σημερα...
Απο τον Σαματα του ενος εκατομμυριου του χρονου κοουτς π γλιστρησε στελνοντας την μπαλα τραγικα αουτ κ αποκλειστηκαμε, ενώ πριν δεν ηθελε να εκτελεσει πεναλτι στον ημιτελικο ,
ο Τζιμας ακομα κ χωρις αγωνιστικο ρυθμο ειναι πολυ καλυτερος παικτης κ πρεπει να παρει σημαντικα περισσοτερο αγωνιστικο χρονο, οπως ειπες οτι θα γινει τον Ιανουαριο
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

hasio_john έγραψε:Κάνεις λάθος, το κράξιμο ξεκίνησε ακριβώς στο ημίχρονο που έκανε την παπάρα ο κόουτς.
Έκανε αλλαγή πρώτη φορά στην ζωή του στο ημίχρονο και έβγαλε τον Τζήμα που ψάχνει πατήματα και έβαλε το θεριό για να σώσει την παρτίδα!
Γεια σου ρε Μουρινιε! Πεστα με τον αμπαλο που έχουμε στον πάγκο!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

sn0ufel4 έγραψε:Έπαιζε σήμερα ο Τζήμας?
Όχι. Ούτε ο Τζίμας.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Αν έπαιζε 75 λεπτά ο Τζίμας μια χαρά γκολ θα έβαζε. Όπως και να έχει είναι αστείο να περιμένουμε τα πάντα από παίκτη χωρίς αγωνιστικό ρθυμό. Θυμάμαι και ο Σάλπι όταν ξεκίνησε κλαίγαμε που χάσαμε τον Οκκά, που είχε και τεχνική. Του πήρε 10 ματς σερί 90λεπτα για να ξεχάσουμε τον Οκκά, και κάθε παιχνίδι βελτιώνονταν. Αυτή είναι η ιστιορία ΚΑΘΕ ταλαντούχου μικρού λίγο πολύ. Αν δεν του δώσεις ευκαιρίες, δε θα βελτιωθεί. Αντίθετα, όσες και να δώσεις σε παίκτη 31+ ετών, είναι μαθηματικά προκαθορισμένο ότι θα πέφτει σταδιακά. Δεν υπάρχει καμία προπόνηση στον κόσμο που να αντιστρέφει το χρόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 25 Φεβ 2024, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ώρες ώρες διαβάζω με λύπη πραγματικά από "συνοπαδους" ότι ακριβώς λένε στα ραδιόφωνα οι στραβοστόμηδες συνομωσιολογοι κομπλεξικοι ΑΡΔ της μιζερουπολης.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
hasio_john έγραψε:Κάνεις λάθος, το κράξιμο ξεκίνησε ακριβώς στο ημίχρονο που έκανε την παπάρα ο κόουτς.
Έκανε αλλαγή πρώτη φορά στην ζωή του στο ημίχρονο και έβγαλε τον Τζήμα που ψάχνει πατήματα και έβαλε το θεριό για να σώσει την παρτίδα!
Γεια σου ρε Μουρινιε! Πεστα με τον αμπαλο που έχουμε στον πάγκο!
Ωραίος ..., έβαλες και συ το λιθαράκι σου στην εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και σήμερα!
Είμαι περίεργος αν εγώ σε ειρωνευόμουν κάποια στιγμή να έβλεπα την αντίδρασή σου.
Δεν πειράζει, δίνεις και το παράδειγμα για να γίνει το φόρουμ όπως πρέπει!
Είπα την γνώμη μου στην τελική, πες και την δική σου και πάμε παρακάτω.
Εκτός αν θες να περιμένω και γω κάθε σου σχόλιο να σε στολίζω.., τι λες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 25 Φεβ 2024, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”