Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
ασφαλώς και δεν του έκαψε την καριέρα. Να θεωρήσω ότι έβαλε τον σαμάτα για να του τονώσει το ηθικό και να του δείξει ότι τον υπολογίζει και δεν τον πετά στην κερκίδα...
Αν ωστόσο τύχαινε να μην γυρίσει το ματς δεν ξέρω πόσο ωφέλιμο θα ήταν αυτή η αλλαγή.
Ρε συ Δημήτρη? ρωτάς αν μας άρεσε ο μικρός για να δικαιολογήσουμε την αλλαγή του σαμάτα?
μα σοβαρά σε ρωτάω, μην τυχόν και σου ξέφυγε στο γραπτό, μην τυχόν και άφησες ανολοκλήρωτο τον λόγο σου?
Αν ωστόσο τύχαινε να μην γυρίσει το ματς δεν ξέρω πόσο ωφέλιμο θα ήταν αυτή η αλλαγή.
Ρε συ Δημήτρη? ρωτάς αν μας άρεσε ο μικρός για να δικαιολογήσουμε την αλλαγή του σαμάτα?
μα σοβαρά σε ρωτάω, μην τυχόν και σου ξέφυγε στο γραπτό, μην τυχόν και άφησες ανολοκλήρωτο τον λόγο σου?
Δεν μπορούμε να κρίνουμε τον προπονητή όταν πανελληνίως όλοι μαζί ομοθρησκοι και αλλόθρησκοι φωνάζανε:
O ΠΑΟΚ θέλει δεύτερο τερματοφύλακα
Ο ΠΑΟΚ θέλει μία σεντερμπακάρα
Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα δεξί μπακ (το πήραμε)
Ο ΠΑΟΚ θέλει αριστερό εξτρεμ ο Ντελιας είναι για το δέκα μόνο
Ο ΠΑΟΚ θέλει φορακλα.
Δεν βάζεις Ραζβαν τον Τζίμα ε και? . Το έβαλε. Δεν είχε άλλον αναγκαστικά πάλι ο Σαματα μέσα.
O ΠΑΟΚ θέλει δεύτερο τερματοφύλακα
Ο ΠΑΟΚ θέλει μία σεντερμπακάρα
Ο ΠΑΟΚ θέλει ένα δεξί μπακ (το πήραμε)
Ο ΠΑΟΚ θέλει αριστερό εξτρεμ ο Ντελιας είναι για το δέκα μόνο
Ο ΠΑΟΚ θέλει φορακλα.
Δεν βάζεις Ραζβαν τον Τζίμα ε και? . Το έβαλε. Δεν είχε άλλον αναγκαστικά πάλι ο Σαματα μέσα.
-
Εγώ λέω δεν το βγάζει ούτε ο Κοταρσκι αυτό. Αν κ σίγουρα θέλουμε άλλον δευτερο
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μερικοί είναι υπερβολικοί με τον Τζιμα, μια χαρά πήρε το 45λεπτο του. Δεν νομίζω να στεναχωρεθηκε κιόλας.
Θα μπορούσαμε ετσι να πούμε ότι αδικήθηκε ο Παναγιωτου και το αλλο παιδί ο Γιαχτσης που δεν επαιξαν σήμερα, και ας χαναμε 0-1 απο το ημίχρονο ...
Τέλος, εαν κάποιοι θελουν να βλέπουν τους πιτσιρικάδες ε, ας πηγαινουν στα παιχνιδια της κ17 και την ομαδα β, δεν ειναι τραγικό .
Εγω δεν θα κράξω τον προπονητή για τις επιλογές προσώπων. Οτι θέλει θα κάνει .Γι αυτό πληρώνεται .
Θα μπορούσαμε ετσι να πούμε ότι αδικήθηκε ο Παναγιωτου και το αλλο παιδί ο Γιαχτσης που δεν επαιξαν σήμερα, και ας χαναμε 0-1 απο το ημίχρονο ...
Τέλος, εαν κάποιοι θελουν να βλέπουν τους πιτσιρικάδες ε, ας πηγαινουν στα παιχνιδια της κ17 και την ομαδα β, δεν ειναι τραγικό .
Εγω δεν θα κράξω τον προπονητή για τις επιλογές προσώπων. Οτι θέλει θα κάνει .Γι αυτό πληρώνεται .
- abc_o_ karpouzas
και το περιεργο ξερεις ποιο ειναι ...ρασβανε μου??
μερικοι πιστευουν οτι ο τζιμας ...για τωρα...ειναι κατι παραπανω απο αυτο που ειδαμε σημερα...
μερικοι πιστευουν οτι ο τζιμας ...για τωρα...ειναι κατι παραπανω απο αυτο που ειδαμε σημερα...
- hasio_john
- PAOK_Antarctica
Δεν το έδειξε σήμερα πάντως.
Και μάλιστα με τον Παναιτωλικό. Όχι σε ντέρμπι και ημιτελικούς κυπέλλου.
Το παιδί είναι υπερταλεντάρα.
Τώρα όποιος νομίζει ότι μπορείς να πάρεις ένα παιδί και να το πετάξεις μέσα να γίνει βασικός σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, ας γυρίσει πλεύρό.
Και μάλιστα με τον Παναιτωλικό. Όχι σε ντέρμπι και ημιτελικούς κυπέλλου.
Το παιδί είναι υπερταλεντάρα.
Τώρα όποιος νομίζει ότι μπορείς να πάρεις ένα παιδί και να το πετάξεις μέσα να γίνει βασικός σέντερ φορ του ΠΑΟΚ, ας γυρίσει πλεύρό.
Απο τον Σαματα του ενος εκατομμυριου του χρονου κοουτς π γλιστρησε στελνοντας την μπαλα τραγικα αουτ κ αποκλειστηκαμε, ενώ πριν δεν ηθελε να εκτελεσει πεναλτι στον ημιτελικο ,abc_o_ karpouzas έγραψε:και το περιεργο ξερεις ποιο ειναι ...ρασβανε μου??
ο Τζιμας ακομα κ χωρις αγωνιστικο ρυθμο ειναι πολυ καλυτερος παικτης κ πρεπει να παρει σημαντικα περισσοτερο αγωνιστικο χρονο, οπως ειπες οτι θα γινει τον Ιανουαριο
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γεια σου ρε Μουρινιε! Πεστα με τον αμπαλο που έχουμε στον πάγκο!hasio_john έγραψε:Κάνεις λάθος, το κράξιμο ξεκίνησε ακριβώς στο ημίχρονο που έκανε την παπάρα ο κόουτς.
Έκανε αλλαγή πρώτη φορά στην ζωή του στο ημίχρονο και έβγαλε τον Τζήμα που ψάχνει πατήματα και έβαλε το θεριό για να σώσει την παρτίδα!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αν έπαιζε 75 λεπτά ο Τζίμας μια χαρά γκολ θα έβαζε. Όπως και να έχει είναι αστείο να περιμένουμε τα πάντα από παίκτη χωρίς αγωνιστικό ρθυμό. Θυμάμαι και ο Σάλπι όταν ξεκίνησε κλαίγαμε που χάσαμε τον Οκκά, που είχε και τεχνική. Του πήρε 10 ματς σερί 90λεπτα για να ξεχάσουμε τον Οκκά, και κάθε παιχνίδι βελτιώνονταν. Αυτή είναι η ιστιορία ΚΑΘΕ ταλαντούχου μικρού λίγο πολύ. Αν δεν του δώσεις ευκαιρίες, δε θα βελτιωθεί. Αντίθετα, όσες και να δώσεις σε παίκτη 31+ ετών, είναι μαθηματικά προκαθορισμένο ότι θα πέφτει σταδιακά. Δεν υπάρχει καμία προπόνηση στον κόσμο που να αντιστρέφει το χρόνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 25 Φεβ 2024, 20:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ώρες ώρες διαβάζω με λύπη πραγματικά από "συνοπαδους" ότι ακριβώς λένε στα ραδιόφωνα οι στραβοστόμηδες συνομωσιολογοι κομπλεξικοι ΑΡΔ της μιζερουπολης.
- hasio_john
Ωραίος ..., έβαλες και συ το λιθαράκι σου στην εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και σήμερα!Μαυρο Χιονι έγραψε:Γεια σου ρε Μουρινιε! Πεστα με τον αμπαλο που έχουμε στον πάγκο!hasio_john έγραψε:Κάνεις λάθος, το κράξιμο ξεκίνησε ακριβώς στο ημίχρονο που έκανε την παπάρα ο κόουτς.
Έκανε αλλαγή πρώτη φορά στην ζωή του στο ημίχρονο και έβγαλε τον Τζήμα που ψάχνει πατήματα και έβαλε το θεριό για να σώσει την παρτίδα!
Είμαι περίεργος αν εγώ σε ειρωνευόμουν κάποια στιγμή να έβλεπα την αντίδρασή σου.
Δεν πειράζει, δίνεις και το παράδειγμα για να γίνει το φόρουμ όπως πρέπει!
Είπα την γνώμη μου στην τελική, πες και την δική σου και πάμε παρακάτω.
Εκτός αν θες να περιμένω και γω κάθε σου σχόλιο να σε στολίζω.., τι λες!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 25 Φεβ 2024, 21:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.