ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 28/01, 20:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, 28/01, 20:30, NovaSports
Kαι ο τουρκαλάς άφησε κάποια καλά ονόματα εξω, όπως Λοντιγκιν, Μπερναρ
- AlxNeapoli1
Μιλαμε για τον παικτη βαρομετρο, ο οποιος οταν παιζει κανει ανω κατω τον αντιπαλο. Απιστευτο το ποσο φοβικα παλι σε ντερμπι
Κι εγώ αν ήμουν προπονητής θα ξεκινούσα Ντέλια και Αντρίγια σήμερα. Αλλά άμα ήμουν προπονητής μάλλον δεν θα διεκδικούσαμε πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Afanas την Κυρ 28 Ιαν 2024, 19:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λοντιγκιν νομιζω ειχε ενοχλησειςmbison έγραψε:Kαι ο τουρκαλάς άφησε κάποια καλά ονόματα εξω, όπως Λοντιγκιν, Μπερναρ
δεν είναι καλά τα σημάδια
θα τρέχουμε για να ισοφαρίσουμε σε 2-2 στο τέλος
@kat βάλε Δούση γιατί χανόμαστε
θα τρέχουμε για να ισοφαρίσουμε σε 2-2 στο τέλος
@kat βάλε Δούση γιατί χανόμαστε
- AlxNeapoli1
Καλα το να τονισεις ενα λαθος δεν τον κανει αχρηστοAfanas έγραψε:Κι εγώ αν ήμουν προπονητής θα ξεκινούσα Ντέλια και Αντρίγια σήμερα. Αλλά άμα ήμουν προπονητής μάλλον δεν θα διεκδικούσαμε πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό...
Με ένα φορ έρχονται που μάλιστα έχει παίξει ελάχιστα. Ηρεμία.
Αυτή η 11αδα τους τελευταίους μήνες μας έχει δώσει εκπληκτικά παιχνίδια
Αυτή η 11αδα τους τελευταίους μήνες μας έχει δώσει εκπληκτικά παιχνίδια
Και εγω ήθελα Ντελια να ξεκινησει.Ας δουμε πως θα πάει
Είδαμε πόσο λάθος ήταν στο ΚαραϊσκάκηςAlxNeapoli1 έγραψε:Παλι Ντελιας εξω. Παλι τα ιδια λαθη στα ντερμπι, λες και ειναι αναπηρος να τρεξει ο Ντελιας. αμαν ρε ρασβαν
Η λογική λέει ότι θα βρει περισσότερους χώρους κ τον αντίπαλο κουρασμένο. Βούτυρο στο ψωμί του Ντελιας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Κυρ 28 Ιαν 2024, 19:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ίδια ενδεκάδα όπως με το λήκι. Θα ήθελα και 'γω να ξεκινήσει ο Ντέλιας στην ενδεκάδα, αλλά δεν την κάνουμε εμείς.
Τέλος πάντων, πίστη στη νίκη και δυνατά από το 1΄-90+΄, όχι τουπέ και όχι σε χάσιμο ποδοσφαιρικού χρόνου. Δεν μπορεί να μην τρυπήσουμε πολλές φορές αυτή την άμυνα των τούρκων.
Στα δικά μας μετόπισθεν να μην δίνουμε χώρους για σουτ και κάθετη πάσα στον Μπακασέτα και προσοχή επίσης στον αχώνευτο Ισπανό εξτρέμ τους. Να μην τους δώσουμε ελπίδα ούτε λεπτό.
Τέλος πάντων, πίστη στη νίκη και δυνατά από το 1΄-90+΄, όχι τουπέ και όχι σε χάσιμο ποδοσφαιρικού χρόνου. Δεν μπορεί να μην τρυπήσουμε πολλές φορές αυτή την άμυνα των τούρκων.
Στα δικά μας μετόπισθεν να μην δίνουμε χώρους για σουτ και κάθετη πάσα στον Μπακασέτα και προσοχή επίσης στον αχώνευτο Ισπανό εξτρέμ τους. Να μην τους δώσουμε ελπίδα ούτε λεπτό.
Γιατι φοβικα; Αν ηταν φοβικα θα εβαζε Αντριγια αντι ΝτεσποτοφAlxNeapoli1 έγραψε:Μιλαμε για τον παικτη βαρομετρο, ο οποιος οταν παιζει κανει ανω κατω τον αντιπαλο. Απιστευτο το ποσο φοβικα παλι σε ντερμπι
- AlxNeapoli1
Ναι και με αρη και αεκdragon έγραψε:Είδαμε πόσο λάθος ήταν στο ΚαραϊσκάκηςAlxNeapoli1 έγραψε:Παλι Ντελιας εξω. Παλι τα ιδια λαθη στα ντερμπι, λες και ειναι αναπηρος να τρεξει ο Ντελιας. αμαν ρε ρασβαν
-
Δεν έχει κολλήματα ο Ραζβαν.....
Μακάρι να μην επαναληφθεί το έργο που έχουμε δει πολλές φορές. Καμία λογική να μην ξεκινήσει ο Ντελιας.
Μακάρι να μην επαναληφθεί το έργο που έχουμε δει πολλές φορές. Καμία λογική να μην ξεκινήσει ο Ντελιας.
- AlxNeapoli1
Για τον Ντελια μιλαω αντι Μουργκ, μην το παιρνετε προσωπικα κατευθειαν. Προπονηταρας ειναι, αλλα ειναι ανθρωπος και κανει λαθη. Τσιλ λιγοaivas19 έγραψε:Γιατι φοβικα; Αν ηταν φοβικα θα εβαζε Αντριγια αντι ΝτεσποτοφAlxNeapoli1 έγραψε:Μιλαμε για τον παικτη βαρομετρο, ο οποιος οταν παιζει κανει ανω κατω τον αντιπαλο. Απιστευτο το ποσο φοβικα παλι σε ντερμπι
- AlxNeapoli1
Ναι εχει δυστυχως οπως ολοι, και το οτι το αναφερουν καποιοι εδω μεσα σαν ειρωνεια "κολληματα ο Ρασβαν" το κανει χειροτερο.paok vs all έγραψε:Δεν έχει κολλήματα ο Ραζβαν.....
Σε καλο να μας βγει