Ρε φίλε δεν ήταν δουλειά του Κεντζιόρα εκεί, αλλά του εξτρέμ και των χαφ.DamoN έγραψε:Εγώ είμαι αμπαλος και άσχετος για αυτό κάνω την ερώτηση στους σχετικούς .
Γίνεται σε αυτό το επίπεδο ομάδων με μπατζετ 30 μυρια ξέρω γω από το 1 μέχρι το 90 να βγάζει ένας παίχτης από αριστερά σέντρες μόνος του και να μην είναι τακτική οδηγία το μπακ σ να είναι εκεί κοντά ξέρω γω;
Απλά ο κεντζιορα άφηνε έναν παιχτη αμαρκαριστο 90 λεπτά και όλα καλά;
Και άντε ο προπονητης κοιμόταν . Ένας δεν βρέθηκε να του το σφυριξει; Να μου πεις εκτός παίζαμε δεν είχαμε έναν στην κερκιδα εκεί στην 5-6 να του βάλει τις φωνές και τον άφηνε
Ο Κεντζιόρα και ο Μπάμπα είχαν σωστά συγκλίνει προς τα σέντερ μπακ στο τελευταίο δεκαλεπτο που αποφάσισε η ομάδα να κρατήσει το σκορ και να βγάζει αντεπιθεσεις. Όταν οι άλλοι έχουν 6 παίχτες στην περιοχή σου δεν περιμένεις να βγει το μπακ να μαρκάρει στα πλάγια. Αυτό γίνεται παντού.
Ούτε ο προπονητής κοιμόταν, ούτε ο Κεντζιόρα. Αυτό ήταν το σχέδιο, απλώς θα έπρεπε να παίξουμε πιο έξυπνα όταν διώχναμε τη μπάλα από την περιοχή μας. Ή να κρατούσαμε κατοχή ή να φάμε χρόνο ή να το καρφωσουμε το τρίτο.