Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Ξέρει κάποιος την γραμματοσειρά του αριθμού κ του ονόματος στις φανέλες;
Θέλω να πάρω δώρο στο γιο μου αλλά βρίσκω μόνο στο σάιτ της μακρόν, οπότε πρέπει να τα προσθέσω μετά μόνος μου.
Θέλω να πάρω δώρο στο γιο μου αλλά βρίσκω μόνο στο σάιτ της μακρόν, οπότε πρέπει να τα προσθέσω μετά μόνος μου.
τελος οι παιδικες φανελες της ΠΑΕ.
Ψαχνω φανελα για δωρο Πασχα αλλα απο το Store με ενημερωσαν οτι δεν θα φερουν αλλες.
Στο online store δεν έχει νούμερα οπότε πρέπει να παω απο μπουτίκ οταν παω Θεσσαλονικη να δω τι εμεινε.
Κριμα σε μια τετοια χρονια με προοπτική ακομα η παε να μην έχει φανελες για παιδια.
Μας γυριζει χρόνια πίσω η λειτουργία του επισημου καταστηματος.
Ψαχνω φανελα για δωρο Πασχα αλλα απο το Store με ενημερωσαν οτι δεν θα φερουν αλλες.
Στο online store δεν έχει νούμερα οπότε πρέπει να παω απο μπουτίκ οταν παω Θεσσαλονικη να δω τι εμεινε.
Κριμα σε μια τετοια χρονια με προοπτική ακομα η παε να μην έχει φανελες για παιδια.
- Μπαρκαρούτσος
Σοβαρά τώρα;;
Ό,τι να 'ναι...
Δηλαδή αν πάρει κανέναν τίτλο η ομάδα, ή αν ένα παιδάκι θέλει φανέλα Vieirinha τώρα που σταματάει, τι θα γίνει;
Ό,τι να 'ναι...
Δηλαδή αν πάρει κανέναν τίτλο η ομάδα, ή αν ένα παιδάκι θέλει φανέλα Vieirinha τώρα που σταματάει, τι θα γίνει;
- ΑποστόληςΑ
Θα βγει του χρόνου άλλη φανέλα που θα γράφει Vieirinha: PAOK Sporting Director.
- Μπαρκαρούτσος
Να ψηλώσει να του κάνει το small από τα αντρικάΜπαρκαρούτσος έγραψε:Σοβαρά τώρα;;
Ό,τι να 'ναι...
- Μπαρκαρούτσος
- Psuxo_logos
Ότι καλύτερο σε στολή. Σορτς η κάλτσες πρέπει να είναι μαύρες. Όχι και τα 2 άσπρα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Θέτεις υποψηφιότητα για υπεύθυνος επικοινωνίας ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Πραγματικά. Η απάντηση του Γιάννη με θύμισε τον μοναδικό Άδωνι.
- Maurice_Escargot
dikomou01 έγραψε:τελος οι παιδικες φανελες της ΠΑΕ.
Πωω...

Ειναι δυνατον?
Το θεμα του merch ειναι ενα θεμα - Τουμπα και Παλατακι οι κερκιδες φαινονται τοσο αχρωμες και νωχελικες οπτικα... Που ειναι οι μπλουζες και τα κασκολ..
- Μπαρκαρούτσος
Εχει πολλα παιδικα νουμερα, σε tshirt με Κωνσταντελια στην Μπουτικ, σε πολλα κ διαφορετικα σχεδιαMaurice_Escargot έγραψε:dikomou01 έγραψε:τελος οι παιδικες φανελες της ΠΑΕ.
Πωω...εψαχνα το συγκεκριμενο θεμα τωρα για να ρωτησω τι γινεται με αυτο το θεμα. Ο γιος μου (5 ετων) εχει αρχισει ηδη να κανει τον Κωνσταντελια (στο εξωτερικο!) στα παιχνιδια του και δεν μπορω να βρω φανελα ουτε για δειγμα... Ακομα και περσινη δηλαδη. Υπαρχει περιπτωση μπουτικ να διαφερει απο ονλαιν αποθεμα? Θα ειμαι εκει ημερες τελικου Κονφερενς...
Ειναι δυνατον?
Το θεμα του merch ειναι ενα θεμα - Τουμπα και Παλατακι οι κερκιδες φαινονται τοσο αχρωμες και νωχελικες οπτικα... Που ειναι οι μπλουζες και τα κασκολ..
Κ σε πιο προσιτη τιμη απ' οτι η επισημη φανελα, εστω κ με εκπτωση
Oι φανέλες και ιδίως οι παιδικές είναι ψιλολογικό προς το τέλος της σεζόν να τελειώνουν -φυσικά θα μπορούσαν να κάνουν από πριν μεγαλύτερες παραγγελίες-. Δοκιμάστε σε σάιτ τύπου επίσημο macron, sportarena, intersport, ebay κλπ και τύπωμα όταν έρθετε Τούμπα...
Εμένα μου κάνει κακή εντύπωση η έλλειψη αξεσουάρ εδώ και χρόνια.
Λάβαρα με τους ευρωπα'ι'κούς ομίλους και πορείες, κασκόλ με τον αντίπαλο, ούτε για δείγμα εδώ και καμιά πενταετία τουλάχιστον.
Τι πιο εύκολο δηλαδή και με μικρό κόστος.
Θα πάμε κανά ευρωπα'ι'κό τελικό και η ΠΑΕ κοιμάται σ'αυτό το θέμα...
Εμένα μου κάνει κακή εντύπωση η έλλειψη αξεσουάρ εδώ και χρόνια.
Λάβαρα με τους ευρωπα'ι'κούς ομίλους και πορείες, κασκόλ με τον αντίπαλο, ούτε για δείγμα εδώ και καμιά πενταετία τουλάχιστον.
Τι πιο εύκολο δηλαδή και με μικρό κόστος.
Θα πάμε κανά ευρωπα'ι'κό τελικό και η ΠΑΕ κοιμάται σ'αυτό το θέμα...
- Μπαρκαρούτσος
Θύμωσε ο κόσμος τότε με το 50/50 κασκόλ ΠΑΟΚ/παναθηναϊκός και έγινε passive-aggressive η ΠΑΕ... "Έτσι είστε; Ε δεν ξαναβγάζουμε τίποτα, μόνο φανέλες!"