21. Baba Rahman
Re: 21. Baba Rahman
Πόσο ωραίος παίκτης είσαι ρε Μπαμπα..
Τρομερός στο α. Θα μπορούσε να πάρει ανάσες στο β
Τρομερός στο α. Θα μπορούσε να πάρει ανάσες στο β
Από τις λίγες περιπτώσεις που η δεύτερη θητεία ενός παίχτη είναι καλύτερη από την πρώτη.
Αν δεν έχανε την κεφάλια στο τέλος θα μιλούσαμε για φοβερή εμφάνιση . Δεν ξέρω σε τι κατάσταση γύρισε ο ποντενσε αλλά τον έσβησε .
- Montrealiotis
Νομίζω ότι το έγραψα και κανα μήνα πριν. Ο Μπαμπά είναι παικταρα! Χαίρομαι ιδιαίτερα που με διέψευσε, γιατί όταν τον πήραμε δεν είχα ξετρελαθεί κιόλας. Δεν πίστευα ότι είναι κακός παίκτης, αλλά απλά ότι είναι μέτριος. Μέγα λάθος! Δεν είμαι και καμία μεγάλη μπαλαδοφατσα 
21. Baba Rahman
Μόνο για πάρτι του αξίζει να ξανά δείτε το παιχνίδι …
Ειλικρινά δε θυμάμαι άλλο μπακ να έχει κάνει τόσο γεμάτο παιχνίδι σε όλη την πλευρά και σε οοοολη τη διαρκεια του 90λεπτου και με ενέργειες υψηλής ποιότητας ..
Ειλικρινά δε θυμάμαι άλλο μπακ να έχει κάνει τόσο γεμάτο παιχνίδι σε όλη την πλευρά και σε οοοολη τη διαρκεια του 90λεπτου και με ενέργειες υψηλής ποιότητας ..
-
xrisitsapa
Ειχε κατι φασεις που κουτουλαγε face to face με τον αντιπαλο σε φαση: επ. Που πας εσυ? Φερ την μπαλα εδω και… εφευγε μπροστα. Απιστευτος.-keeper- έγραψε:Μόνο για πάρτι του αξίζει να ξανά δείτε το παιχνίδι …
Όταν ήταν ακόμα ο Boto δεν τον ήθελε και πρότεινε άλλον... καλά έκανε και πήρε δρόμο ο Baba Rahman είναι παιχταράς για αυτό έδωσε η Chelsea να τον πάρει 26χαρτιά.. άλλο που έπεφτε σε παιχταράδες και δεν έμεινε εκεί.
Ο Rahman είναι Παιχταράς το καλύτερο αριστερό μπακ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και επιπέδου Μεγάλου Club.
O δε Rafa Soares κατα εμέ με το βιογραφικό του τον πίστευα αλλά δεν κάνει για εμένα για backup ο Τσαούσης που τον δώσαμε δανεικό στον ΠΑΣ Γιάννενα αυτός πρέπει να είναι το backup στην χρονιά 2024-.
Ο Rahman είναι Παιχταράς το καλύτερο αριστερό μπακ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και επιπέδου Μεγάλου Club.
O δε Rafa Soares κατα εμέ με το βιογραφικό του τον πίστευα αλλά δεν κάνει για εμένα για backup ο Τσαούσης που τον δώσαμε δανεικό στον ΠΑΣ Γιάννενα αυτός πρέπει να είναι το backup στην χρονιά 2024-.
Παντος πρεπει να παρει ανασες γιατι τα εδωσε ολα την Κυριακη.
Μετα το 90’ ειχε παραδώσει, που ηταν λογικο με τα τρεξιματα σε σπριντ που εδωσε στην ομάδα πανω-κατω.
Μην μας παθει καμια θλαση γιατι θα κλαίμε με μαυρο δάκρυ.
Μετα το 90’ ειχε παραδώσει, που ηταν λογικο με τα τρεξιματα σε σπριντ που εδωσε στην ομάδα πανω-κατω.
Μην μας παθει καμια θλαση γιατι θα κλαίμε με μαυρο δάκρυ.
- Kabamaru11
Το εχω χιλιοπει και θα το ξαναπω,επιθετικα οι Λινο,Αντελινο,Ολιβαρες αντε κ ο Γιαννουλης,υπερτερουν απο Μπαμπα,ΑΛΛΑ τοσο ισορροπημενοι,ολοκληρωμενοι μπακ σε αμυνα και επιθεση ποτε δεν ηταν ολοι αυτοι,και δεν το λεω για να τους μειωσω,ισα ισα τους λατρευω ολους αλλα η αληθεια να λεγεται.
Ακομα κ ο Ματος,αμυντικα υστερουσε σε σχεση με Μπαμπα,ασχετα που στην επιθεση ηταν απιστευτος.
Οταν το καλοκαιρι αποκτηθηκε,ημουν σιγουρος πως ο Μπαμπα θα βγει λιρα εκατο,τον ειχαμε ξαναδει εξαλλου,ειχε κανει την διαφορα και τοτε.
Θα συμφωνησω και εγω,για μπακ απ θα ηθελα καποιο διψασμενο ελληνακι ειτε ειναι ο Τσαουσης ειτε καποιος αλλος,δεν χρειαζεται να δινουμε συμβολαιο 400.000+ σε μετριους Ραφα για μπακ απ.
Ακομα κ ο Ματος,αμυντικα υστερουσε σε σχεση με Μπαμπα,ασχετα που στην επιθεση ηταν απιστευτος.
Οταν το καλοκαιρι αποκτηθηκε,ημουν σιγουρος πως ο Μπαμπα θα βγει λιρα εκατο,τον ειχαμε ξαναδει εξαλλου,ειχε κανει την διαφορα και τοτε.
Θα συμφωνησω και εγω,για μπακ απ θα ηθελα καποιο διψασμενο ελληνακι ειτε ειναι ο Τσαουσης ειτε καποιος αλλος,δεν χρειαζεται να δινουμε συμβολαιο 400.000+ σε μετριους Ραφα για μπακ απ.
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ24
...Σύμφωνα με πληροφορία που αποκάλυψε στον αέρα του City 106.1 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, η συμμετοχή του Γκανέζου στο αυριανό παιχνίδι με την Αμπερντίν είναι αρκετά αμφίβολη.
Οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει και παρόλο που ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα ήθελε να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τους Σκωτσέζους, καθώς την Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό θα εκτίσει τιμωρία λόγω καρτών, υπάρχουν σκέψεις να προφυλαχθεί.
Ερωτηματικό αποτελεί εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «ασπρόμαυρων», ενώ ακόμη και να «μπει» θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στο παιχνίδι.
Φυσικά ο Baba μπήκε στην αποστολή του σημερινού αγώνα...
...Σύμφωνα με πληροφορία που αποκάλυψε στον αέρα του City 106.1 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, η συμμετοχή του Γκανέζου στο αυριανό παιχνίδι με την Αμπερντίν είναι αρκετά αμφίβολη.
Οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει και παρόλο που ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα ήθελε να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με τους Σκωτσέζους, καθώς την Κυριακή κόντρα στον Παναιτωλικό θα εκτίσει τιμωρία λόγω καρτών, υπάρχουν σκέψεις να προφυλαχθεί.
Ερωτηματικό αποτελεί εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή των «ασπρόμαυρων», ενώ ακόμη και να «μπει» θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στο παιχνίδι.
Φυσικά ο Baba μπήκε στην αποστολή του σημερινού αγώνα...
Ο Μπαμπά όπως και ο Ζιφκο είναι περιπτώσεις παικτών που έκαναν την γύρα τους σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη μάζεψαν τα χρήματα τους και αποφάσισαν να πάνε κάπου με καλά λεφτά να χαρούν το ποδόσφαιρο. Και οι δυο σε καλή ηλικία με παραστάσεις και σαφώς παικταράδες.
Γιαυτο θεωρώ ότι πρέπει να έρθει και ο Μαξίμοβιτς. Κανείς μια μαγιά παικτών όνειρο. Τέτοιους πρέπει να βρίσκουμε εάν γίνεται.
Γιαυτο θεωρώ ότι πρέπει να έρθει και ο Μαξίμοβιτς. Κανείς μια μαγιά παικτών όνειρο. Τέτοιους πρέπει να βρίσκουμε εάν γίνεται.