Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Gospi »

Οταν και μενα με ρωτησει ενας συνοπαδος την αποψη μου και που την στηριζω, θα του απαντησω. Αλλα στα 40 μου δεν θα μπω στο τρυπακι να απανταω με επιχειρηματα σε μνμτα διατυπωμενα ως σαν να εξηλθαν του πρωκτου. Οταν αλλαξεις στυλ και υφος μπορουμε πολυ ευχαριστως να ανταλλαξουμε αποψεις

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Ε τοτε ασε με να χαρεις που εχω την στεναχωρια μου με αυτο το χαλι π παρουσιασε ο Λουτσεσκου.
Δεν εχω ορεξη ουτε για ειρωνιες ουτε για κοντρες. Αν εσυ δεν τον θεωρεις αποκλειστικα υπευθυνο μαγκια σου.

Όταν έκανε το σερί νικών, τον αποθεωναμε
Τώρα τρώει το κράξιμο, και δικαιολογημένα

Αλλά η αλήθεια είναι κάπου στην μέση
Έχει κάνει λάθη φέτος, δεν τόλμησε ενώ δεν είχε κάτι να χάσει, αλλά παραμένει ένας καλός προπονητής

Αν του δώσουν το υλικό που πρέπει, η ομάδα σίγουρα θα είναι καλύτερη

Αν επιμένετε να φύγει, δεκτό
Αλλά στον επόμενο, είτε λέγεται Αμπελ, είτε Πάμπλο, πρέπει να υπάρχει στήριξη

Κι αν δεν έρθουν οι παίκτες που πρέπει, η στήριξη θα τελειώσει παλι στο 3μηνο

Επειδή λοιπόν, πρώτον δεν έχω εμπιστοσύνη πως θα έρθει καλύτερος, και δεύτερον θεωρώ πως μπορεί να διαχειριστεί αυτή την πίεση και να παρουσιάσει καλύτερη ομάδα, εγώ θέλω να μείνει
Εγω τον αποθεωσα χωρις κανενα κομπλεξ οταν εκανε το σερι. Για να εκανε λοιπον εκεινο το σερι, σημαινει οτι και το υλικο π εχει στα χερια του μπορεσε και ανταποκριθηκε. Δεν σε προβληματιζει λοιπον π ξαφνικα το υλικο φταιει για ολα και η ομαδα παραπαιει? Δεν σε προβληματιζει που δειχνει να μην πιστευει στην ομαδα και να μην διεκδικει το καλυτερο δυνατο?
Δεν σε προβληματιζει που για δευτερη χρονια κανει 3 μηνες καλους στα μισα της σεζον και μετα χανεται?
Δηλαδη να του φερουν τι παιχτες? Τυπου Μπισε? Ολιβειρα? Κουρτιτς? Ακριβοπληρωμενους παλιας κοπης αργους και ανω των 29-30? Στην τριτη του σεζον στην ομαδα να υποθηκευσουμε το μελλον της για αλλα 3 χρονια? Σε τι ελπιζεις ακριβως? Σε προκριση στο κονφερενς? Ή μηπως εφταιγε το ροστερ για τα κλαρινα με τους Βουλγαρους περσι? Δεν αρκουν σερι 3 μηνων. Ο ΠΑΟΚ μας για να εχει μελλον και αυταρκεια θελει προπονητη π να μπορει να περασει τα χωρια τα βουλγαρικα το καλοκαιρι, να μην φοβαται να αφησει εκτος τον καθε Μπισε οταν σερνεται, και να μπορει να φορμαρει την ομαδα πνευματικα και αθλητικα στο σωστο σημείο.
Αν θεωρεις οτι εχει αυτα τα στοιχεια ο Λουτσεσκου τοτε πασο.

Δηλαδη αν φυγει ο Λουτσε και ρθει προπονητης και αποκλειστει στα προκριματικα θα φταιει παλι ο προπονητης; Να φερουν Ιγκι Σβιντερκσι και Αγκουστο δεν γινεται; Εκτος αν και αυτοι ειναι γεροι και αργοι. Να μην φερουν παντως Κουαλιατα Μπραντον (ΛΟΛ) Νταντας Ραφα Σοαρες (ταχυτατος) και Φελιπε Σοαρες (πνευματικα σταθεροτατος και τακτικη διανοια) Γινεται αυτο; Αν εχει γινει προεργασια να ερθει προπονητης ας τον φερουν τι καθονται; Ποιος θα τους εμποδισει;
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Miles έγραψε:Willie, το ποδοσφαιρικό τόπικ δυστυχώς δεν είναι όπως στο βόλλεϋ :mrgreen:, και αυτό το λέω χωρίς σπόντα για τον gospi. Φαντάζεσαι όλοι αυτοί να γράφανε μετά το 0-3 με κάτω τα χέρια από τον γαύρο στο παλατάκι;
Ρε συ θεωρώ φυσιολογικό να γράφουμε μετά από τέτοιο αποτέλεσμα διάφορα. Απλά ο Λουτσέσκου συγκεκριμένα είναι κόκκινο πανί για κάποιους (δεν αναφέρομαι στον συνοπαδό γιατί δεν παρακολουθώ τα γραπτά του) και αποτελεί "ιατρικό" δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν στην ομάδα, Αυτό μ' ενοχλεί αφάνταστα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

«Κύριος υπεύθυνος είμαι εγώ - Η ομάδα θέλει κυρίως προσωπικότητα και ποιότητα»

Σε μια συνέντευξη Τύπου που κράτησε παραπάνω από μισή ώρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου απάντησε σε όλα, ανέλαβε αυτός την ευθύνη για τη φετινή σεζόν και μίλησε για το τι χρειάζεται η επόμενη για να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στις επιτυχίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ο πρώτος υπεύθυνος για την εικόνα στο γήπεδο είμαι εγώ. Οι παίκτες έκαναν τα πάντα, ξεπέρασαν τους εαυτούς όποτε δεν μπορώ να τους προσάψω τίποτα σχετικά άρα για τα αποτελέσματα στο γήπεδο υπεύθυνος είμαι εγώ. Όσον αφορά την Ευρώπη, η ομάδα είναι συνηθισμένη να αγωνίζεται τόσο νωρίς, η διαφορά είναι το μικρό διάστημα ξεκούρασης μέχρι να ξεκινήσουμε τη δουλειά».

Πόσο μακριά είναι ο ΠΑΟΚ από τον πρωταθλητισμό και αν η αποβολή της ΑΕΚ έδωσε παραπάνω πίεση στην ομάδα του:

«Δεν είναι η κόκκινη, αλλά το σχετικά γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε από μια φτωχή αξιολόγηση της φάσης, μια κατάσταση που μπορούσαμε να αποφύγει. Μετά γίναμε νευρικοί γιατί είχαμε το μυαλό μας να βάλουμε το γκολ, αν είχαμε βρει δίχτυα νωρίτερα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Νομίζω στους τελικούς η ομάδα που είναι πιο έτοιμη πνευματικά είναι αυτή που κερδίζει. Είναι μια δύσκολη μέρα για να απαντήσω το πόσους παίκτες χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στα επίπεδα που είχε παλιότερα».

Αν οι αλλαγές του στο δεύτερο μέρος ίσως και να μπέρδεψαν την ομάδα που είχε φάσεις στο πρώτο μέρος και ρυθμό αλλά όχι στο δεύτερο:

«Η καθίζηση ήρθε από την πίεση στη σκέψη ότι θα χάσουμε το παιχνίδι. Είναι μια κουβέντα που έχουμε κάνει πολλές φορές, όταν είχαμε έναν στόχο μπροστά μας και ερχόταν η πίεση, καταρρέαμε. Και ο υπεύθυνος σε αυτή τη περίπτωση είναι ο προπονητής. Για το δεύτερο σκέλος, δε συμφωνώ, περάσαμε κάποιους παίκτες μέσα πιο κοντρολαρισμένους (Μπίσεσβαρ - Βιεϊρίνια) ώστε να έχουμε υπομονή και να δημιουργήσουμε φάσεις. Είχαμε φάσεις, ειδικά με τον Αουγκούστο, όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θελουμε τα πράγματα ερμηνεύονται με πιο «σκοτεινό» τρόπο».

Αν η χρόνια για τον ίδιο είναι επιτυχημένη η αποτυχημένη και τι θα έλεγε στους οπαδούς της ομάδας για να είναι με κάτι αισιόδοξοι την επόμενη μέρα:

«Για τον καθένα είναι μια κακή σεζόν. Για εμένα ήταν μια φυσιολογική θέση αυτή που πήραμε, αλλάξαμε πολλοί με νέους παίκτες χωρίς εμπειρία, χάσαμε δυο ποδοσφαιριστές σημαντικούς για εμάς, τον Ολιβέιρα και το Νάρει, γενικώς όλα ήταν κατά μας αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Όσο για τον κόσμο, είναι λογικό να είναι απογοητευμένος και νευριασμένος γιατί είναι δύσκολο να αντιληφθείς μια μεταβατική χρόνια και τα προβλήματα που υπάρξουν. Χρειάζεται θετική ενέργεια και υποστήριξη ούτως ώστε τα πράγματα να βελτιωθούν, είναι κάτι που κάνουν εδώ και τόσα χρόνια».

Αν η ομάδα προδόθηκε από την απειρία των παλιών ή από την εμπειρία των μπαρουτοκαπνισμένων αθλητών:

«Νομίζω πως δεν πρέπει να διαχωρίζουμε το γκρουπ, η ποιότητα ενός συνόλου χαρακτηρίσετε από την πλειοψηφία. Ίσως το γεγονός ότι οι πιο έμπειροι παίκτες δεν παίζουν όπως παλιά δημιουργεί αναστάτωση καθώς έχουν περάσει σε δεύτερο ρόλο, αλλά εδώ δεν είμαστε για να ψάχνουμε κάποιον ένοχο. Πληρώσαμε αρκετά λάθη αλλά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, ειδικά στο σύνολο που έχουμε, γενικώς είναι κάτι που σου κοστίζει. Οι ομάδες που κερδίζουν τέτοια ματς είναι αυτές που είναι πιο έτοιμες πνευματικά».

Το δικό του σχόλιο για την ΑΕΚ και αν το Νταμπλ της είναι δίκαιο:

«Επειδή με κάποιον τρόπο με «προκαλείται», είμαι πάντες αυτός που είναι δίκαιος με όσα συμβαίνουν. Όποτε ναι, η ΑΕΚ άξιζε 100% το Νταμπλ, ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα της χρονιάς. Όπως άξιζε να κερδίσει και σήμερα και το έκανε».

Αν πιστεύει ότι το πλάνο που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον φέρει και πάλι στον δρόμο του πρωταθλητισμού:

«Είναι μια σεζόν που αρκετοί παίκτες κέρδισαν εμπειρίες, πρέπει να προσθέσουμε ποιότητα και προσωπικότητα. Το δεύτερο είναι το πιο σημαντικό αλλά χρειάζεται και το πρώτο».

Αν υπάρχει ενδεχόμενο να αποχωρήσει με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι χαζές ιστορίες αυτές, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Τετ 24 Μάιος 2023, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

1)Ας βγει ενας να πει οτι δεν απελπιστηκε οταν ειδε τον παγκο μας...εγω απελπιστικα παντως...και ειπα οτι αν δεν μας βγει το ματς με τους βασικους 11 την κατσαμε την βαρκα.

2)Ποιος απ τους 11 βασικους μας αλλα και τους παγκιτες θεωρειτε οτι θα μπορουσαν να ειναι βασικοι π.χ. στην χαρτινη πυο πηρε και το πρωταθλημα...αν δεν μπορουμε να βρουμε πανω απο 2-3(ισως λεω και πολλους)...χεσε μεσα.
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Ειναι δυνατον ρε Ροτα να παιρνεις κοκκινη τοσο νωρις και να ανατρεπεις ολα τα πλανα που ειχε ετοιμασει ο Ραζβαν με το επιτελειο του ?
Ντροπη σου ρε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

aivas19 έγραψε:
Gospi έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Όταν έκανε το σερί νικών, τον αποθεωναμε
Τώρα τρώει το κράξιμο, και δικαιολογημένα

Αλλά η αλήθεια είναι κάπου στην μέση
Έχει κάνει λάθη φέτος, δεν τόλμησε ενώ δεν είχε κάτι να χάσει, αλλά παραμένει ένας καλός προπονητής

Αν του δώσουν το υλικό που πρέπει, η ομάδα σίγουρα θα είναι καλύτερη

Αν επιμένετε να φύγει, δεκτό
Αλλά στον επόμενο, είτε λέγεται Αμπελ, είτε Πάμπλο, πρέπει να υπάρχει στήριξη

Κι αν δεν έρθουν οι παίκτες που πρέπει, η στήριξη θα τελειώσει παλι στο 3μηνο

Επειδή λοιπόν, πρώτον δεν έχω εμπιστοσύνη πως θα έρθει καλύτερος, και δεύτερον θεωρώ πως μπορεί να διαχειριστεί αυτή την πίεση και να παρουσιάσει καλύτερη ομάδα, εγώ θέλω να μείνει
Εγω τον αποθεωσα χωρις κανενα κομπλεξ οταν εκανε το σερι. Για να εκανε λοιπον εκεινο το σερι, σημαινει οτι και το υλικο π εχει στα χερια του μπορεσε και ανταποκριθηκε. Δεν σε προβληματιζει λοιπον π ξαφνικα το υλικο φταιει για ολα και η ομαδα παραπαιει? Δεν σε προβληματιζει που δειχνει να μην πιστευει στην ομαδα και να μην διεκδικει το καλυτερο δυνατο?
Δεν σε προβληματιζει που για δευτερη χρονια κανει 3 μηνες καλους στα μισα της σεζον και μετα χανεται?
Δηλαδη να του φερουν τι παιχτες? Τυπου Μπισε? Ολιβειρα? Κουρτιτς? Ακριβοπληρωμενους παλιας κοπης αργους και ανω των 29-30? Στην τριτη του σεζον στην ομαδα να υποθηκευσουμε το μελλον της για αλλα 3 χρονια? Σε τι ελπιζεις ακριβως? Σε προκριση στο κονφερενς? Ή μηπως εφταιγε το ροστερ για τα κλαρινα με τους Βουλγαρους περσι? Δεν αρκουν σερι 3 μηνων. Ο ΠΑΟΚ μας για να εχει μελλον και αυταρκεια θελει προπονητη π να μπορει να περασει τα χωρια τα βουλγαρικα το καλοκαιρι, να μην φοβαται να αφησει εκτος τον καθε Μπισε οταν σερνεται, και να μπορει να φορμαρει την ομαδα πνευματικα και αθλητικα στο σωστο σημείο.
Αν θεωρεις οτι εχει αυτα τα στοιχεια ο Λουτσεσκου τοτε πασο.

Δηλαδη αν φυγει ο Λουτσε και ρθει προπονητης και αποκλειστει στα προκριματικα θα φταιει παλι ο προπονητης; Να φερουν Ιγκι Σβιντερκσι και Αγκουστο δεν γινεται; Εκτος αν και αυτοι ειναι γεροι και αργοι. Να μην φερουν παντως Κουαλιατα Μπραντον (ΛΟΛ) Νταντας Ραφα Σοαρες (ταχυτατος) και Φελιπε Σοαρες (πνευματικα σταθεροτατος και τακτικη διανοια) Γινεται αυτο; Αν εχει γινει προεργασια να ερθει προπονητης ας τον φερουν τι καθονται; Ποιος θα τους εμποδισει;
Μην ανησυχεις, οπως βλεπω δεν παει πουθενα, οποτε θα μας δοθει μια τριτη σεζον για να δουμε αν αξιζει ή αν υποθηκευσαμε το μελλον της ομαδας για ενα καπριτσιο.
Και μη μου πεις για παιχτες κλπ. Μεγαλο παιδι ειναι και τσιμπαει 1.8 μυρια. Αν θεωρησει πως το καλοκαιρι δεν του δινουν το σωστο υλικο ας παραιτηθει. 2 χρονια τωρα μας παιζει την κασετα της μεταβατικης χρονιάς. Αν και την τριτη δεν τον καλυπτει το ροστερ ας σηκωθει να φυγει. Αν μεινει σημαινει οτι το ροστερ τον καλύπτει και αντιστοιχα θα πρέπει οι απαιτησεις να ειναι αναλογες.

Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

psykoman ηταν στραβο το κλημα και το εφαγε ο γαιδαρος. Συμφωνω μαζι σου ειδικα οταν οι αλλοι εχουν αλλαγη τον Αμραμπατ και τον Φερναντεζ (και καποιοι εδω λενε για μπατζετ) κι εμεις τον Μουργκ τον Νταντας τον Μπισε κι τον 17χρονο (παικταρα δεν το συζηταμε) γιατι ο Ολιβειρα και ο Ναρει τραυματιστηκαν. ΑΛΛΑ η τραγικη προετοιμασια για τον τελικο φανηκε και το λεω εγω που ειμαι φαν του Λουτσε. Με 10 παικτες παιζαν οι αλλοι και δεν πιεσαμε καν.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ωχ θα μείνει και του χρόνου;
Πόσα να αντέξουμε σήμερα;
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

aivas19 έγραψε:psykoman ηταν στραβο το κλημα και το εφαγε ο γαιδαρος. Συμφωνω μαζι σου ειδικα οταν οι αλλοι εχουν αλλαγη τον Αμραμπατ και τον Φερναντεζ (και καποιοι εδω λενε για μπατζετ) κι εμεις τον Μουργκ τον Νταντας τον Μπισε κι τον 17χρονο (παικταρα δεν το συζηταμε) γιατι ο Ολιβειρα και ο Ναρει τραυματιστηκαν. ΑΛΛΑ η τραγικη προετοιμασια για τον τελικο φανηκε και το λεω εγω που ειμαι φαν του Λουτσε. Με 10 παικτες παιζαν οι αλλοι και δεν πιεσαμε καν.
Η χρονια τελειωσε σημερα και παει...και μενει ως μια κακη χρονια...
Εγω αυτα τα 2 που εγραψα ειναι για το τι θα κανουμε γι αυτα του χρονου...
Άβαταρ μέλους
Statistikologos

Δημοσίευση από Statistikologos »

Μακαρι κλειστο στον στρατηγο μας.
Εγω εχω αισιοδοξία :opaokara:
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Παιδιά δεν έχουμε παίκτες πλέον τι να λέμε; Συν τοις άλλοις φτάσαμε να παίζουμε χωρίς Ολιβέιρα και Ναρει όλο το τελευταίο διάστημα. Για την ομάδα μας ήταν τεράστιες απώλειες.
Πείτε με τρελό αλλά σήμερα, παρά την πίκρα, δηλώνω αισιόδοξος για του χρόνου. Με λίγη προσοχή και τύχη στις επιλογές θα είμαστε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Sent from my iPad using Tapatalk
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Τον Τζήμα ή τον βάζεις μέχρι το 60΄ή δεν τον βάζεις καθόλου.
Τον Ντάντας ( που σκεφτόταν ;; ) να τον ξεκινήσει δεν τον βάζει καθόλου, ενώ έχεις έναν κακο Σβαμπ που έχει και κιτρινη κάρτα.
Κουλιεράκης εψαχνε με γιόμες τον Μπραντον ανάμεσα σε Μουκουντι και τον τερματά και έκανε σουτ στα πουλιά και τον βγάζεις στο 85΄
Κωνσταντελιας, ενώ γενικά είναι μέτριος, όταν παίρνει την μπάλα προκαλεί μια αναστάτωση και παρ όλα δεν δίνεις εντολή να βγαίνει πιο πίσω να παίρνει την μπάλα.
Μέχρι και σήμέρα ήμουν θερμός υποστηρικτής του Λουτσέσκου, το σημερινό κοουτσάρισμα όχι μόνο δεν μπορώ να το χωνέψω, αλλά δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να το εξηγήσω.
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Gospi έγραψε:Οταν και μενα με ρωτησει ενας συνοπαδος την αποψη μου και που την στηριζω, θα του απαντησω. Αλλα στα 40 μου δεν θα μπω στο τρυπακι να απανταω με επιχειρηματα σε μνμτα διατυπωμενα ως σαν να εξηλθαν του πρωκτου. Οταν αλλαξεις στυλ και υφος μπορουμε πολυ ευχαριστως να ανταλλαξουμε αποψεις

"Τα γράφεις πολύ ωραία φίλε μου. Μπορείς να γράψεις και να εξηγήσεις επ' ακριβώς για να καταλάβω εγώ που είμαι και λίγο βραδύκαυστος,τι έπρεπε να κάνει; Αναλυτικά αν θα είχες την καλοσύνη."
Μα σε ρώτησα το παραπάνω και δεν μου απάντησες παρά μόνο καλώς τον υποστηριχτή του Λούτσε (ή κάπως έτσι) . Και σε ξανά ρωτώ. Μπορείς να μου απαντήσεις γιατί είναι αποκλειστικά υπεύθυνος; Να καταλάβω διότι εγώ θεωρώ υπεύθυνους διάφορους (Λουτσεσκου συμπεριλαμβανομένου)
ΥΓ Επειδή κι εγώ έφτασα τα 46 θα ήθελα όταν διαβάζω κάτι τόσο απόλυτο, αν είναι δυνατόν να αιτιολογείται, αλλιώς με όλο το σεβασμό ο σφιχτήρας και η άποψη πάνε πακέτο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Είτε θα μείνει και θα στηριχτεί με το στυλ και την προσωπικότητα των παιχτών που μπορεί να συνεργαστεί πράγματι πετυχημένα, είτε πρέπει να φύγει χθες. Μην ταλαιπωρείται άλλο ούτε αυτός (που λέει ο λόγος δηλαδή) ούτε η ομάδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”