ΠΑΟΚ-Γαύρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
1
1%
Σάστρε
25
22%
Ίνγκασον
17
15%
Κουλιεράκης
1
1%
Ράφα Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντάντας
12
11%
Ντόουγκλας
5
4%
Νάρεϊ
18
16%
Κωνσταντέλιας
14
13%
Ζίβκοβιτς
4
4%
Ολιβέιρα
6
5%
Νάσμπεργκ
1
1%
Μπράντον
7
6%
Σβαμπ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 112

renegade
Has thanked: 1 time

Re: ΠΑΟΚ-Γαύρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από renegade »

astral έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:κανένα πέναλτι στον Ίνγκασον

σίγουρα?
Εικόνα

Υπάρχει επιθετικό φάουλ νωρίτερα στον Πασχαλάκη.
Δεν κερδίζουμε τίποτα ακολουθώντας την τακτική του ποκ
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Δεν υπάρχει κανένα φάουλ στον πουστρακη αντίθετα αυτός παιζει με χέρια.
Ουτε όμως κ στον Ιγκανσον γίνεται πεναλτυ. Αντίθετα υπάρχει χέρι όταν από διωξιμο σε σέντρα του σαστρε παει η μπάλα σε χέρι άλλου γαυρου αλλα το θεωρεί ή ανουσιο ή ότι η μπάλα βγήκε που δεν ισχύει...

Υ. γ κρίμα μεγάλο αυτό που συνέβει σήμερα στην Τουρκία. Δυστυχώς όπου φτωχός κ η μοίρα του....

Υ. Γ1 πουστρακη ευχομαι το τέλος της καριέρας σου να είναι ντροπιαστικό κ να καταντήσεις γυρολόγος... ΚΨ
Άβαταρ μέλους
astral
Been thanked: 1 time

Δημοσίευση από astral »

Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί για "τακτικές του ΠΟΚ". Μια φάση συζητάμε.
Kαι Ας έδινε το φάουλ αν ήταν φάουλ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή θες να μου πεις ότι αν στο 95 έδινε στον γάβρο ανάλογο πέναλτι με αυτό που ζητάνε κάποιοι στην φάση του Ράφα, ή ανάλογο με αυτό που ζητάς στην φάση του ινγκι ( αδιαφορώντας τι έχει συμβεί πριν στον Πασχαλάκη) θα ήσουν οκ σήμερα.
Οκ
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

astral έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:κανένα πέναλτι στον Ίνγκασον

σίγουρα?
Εικόνα

Ναι, εμμένω στην άποψή μου ότι δεν είναι πέναλτι στη ροή της φάσης, με βάση το κριτήριο που τηρώ πάντα.
Αν το έδιναν εις βάρος μας, θα θεωρούσα ότι με αδίκησαν;
Επιπλέον, 100% αν πήγαινε η φάση στο VAR θα δινόταν επιθετικό φάουλ.
Για μένα, δεν υπάρχει τίποτα από τα δύο.
Θεωρώ πως έχει κάπως μεταβληθεί το τι εννοούμε πλέον "υπάρχει επαφή" και το τι συνιστά πέναλτι.
Για να σχολιάσω έναν άλλο αγώνα, άσχετο με εμάς, ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν "ειδικοί" που θεωρούν πέναλτι τη φάση στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη.
Απόψή μου, πάντα. Σχολιάζοντας τα της διαιτησίας, θεωρώ ότι θα μπορούσε να βγει 2η κίτρινη στον Παπασταθόπουλο.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

πικρη γευση απο χθες.
Παιξαμε αρκετα καλα, εαν ειχαμε σκοραρει στην αρχη, θα βλεπαμε αλλον ΠΑΟΚ.
Ομως
Δεν ειχαμε υψηλές εντασεις κ παθος, οσο τουλαχιστον θα επρεπε για ματς με τον γαυρο.

Με εκνευρισε πολλες φορες ο ναρει, δεν καταλαβα γιατι εβγαλε τον ζιφκοβιτς κ οχι αυτον.

Επισης δεν καταλαβα την εισοδο του μπισε στο 90 (δεν την καταλαβαινω βεβαια ουτε στο 80 αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα), τι διαολο, καθυστερησεις ηθελε να κανει ο λουτσε;

Ενιωθες μια απογοητευση παντως οταν εβλεπες τον παγκο μας, πραγματικα λυπαμαι τον λουτσε για τις λιγες λυσεις που εχει φετος γενικα,οπως εχουμε πει πολλες φορες φετος με πορδες δεν βαφονται αυγα.
Ο κόουτς εχει πετυχει φοβερο αποτελεσμα αναλογικα με το επιπεδο του εμψυχου δυναμικου, κριμα που δεν στηριχτηκε απο την διοικηση.
Παρολα αυτα, ΠΑΟΚ ειμαστε, θα το παλεψουμε, μακαρι να φτασουμε στην κατακτηση του κυπελου κ στην δεύτερη θεση.
Θα ειναι σουπερ πετιχυμενη χρονια και παμε του χρονου για μεγαλα πραγματα, εαν φυσικα δεν πωληθει καποιος βασικος κ ερθουν καποιοι παικτες ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ ΟΜΩΣ.
Συνεχίζουμε.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

για τα περί κερκίδας, κατέθεσα την άποψή μου, ο κύριος λόγος ήταν το πουτσόκρυο.
Δεν θυμάμαι ποτέ τον εαυτό μου σε αγώνα του ΠΑΟΚ να μην μπορώ να φωνάξω λόγω παγωνιάς.
Μιλάμε, δεν μπορούσες να δεις το παιχνίδι από τον ψόφο.

Όσο αφορά τα συνθήματα, έχουν κατατεθεί πολλές απόψεις το προηγούμενο διάστημα.
Το κύριο θέμα ήταν η απουσία συνθημάτων που να αφορούν τον ΠΑΟΚ, και όχι τις συγκρίσεις της τσαπού μας με τις τσαπού άλλων οπαδών (βλαχομαγκιές δηλαδή), ή στο πόσο μαγκιά είναι να παίρνεις πρέζα (γιατί έτσι).

Φέτος είδα σε αρκετούς αγώνες, η Θ4 (η θύρα όπου πρέπει να ξεκινάνε και να τελειώνουν τα συνθήματα), επέλεξε αρκετές φορές να δώσει σύνθημα για τον ΠΑΟΚ, και όλοι γίναμε μάρτυρες πως σε αυτές τις στιγμές στο σύνθημα συμμετείχε όλο το γήπεδο.
Εν αντιθέσει με τα βλαχομάγκικα συνθήματα, που τα τραγουδάνε μονάχοι τους.
Το ότι τα συνθήματα για τον ΠΑΟΚ, εμφανίζονται όλο και περισσότερες φορές, είναι μια ένδειξη βελτίωσης.

Μην ρίχνουμε λοιπόν υπαιτιότητα για την χθεσινή εικόνα (μίλησα με φίλο γαύρο σήμερα, και μου είπε πως πρώτη φορά είδε την κερκίδα μας τόσο χαλαρή) στο περιεχόμενο των συνθημάτων.

Κατά εμένα, φταίει το φοβερό κρύο.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

θεωρώ πως ο Μπίσε μπήκε εχθές, για την περίπτωση εκείνης της ''μίας πάσας'' που δεν έγινε σε αρκετές περιπτώσεις
κατά την διάρκεια του αγώνα.

Άκουσα και τον Λούτσε και συμφωνώ μαζί του, για τα περί ατομισμού.

Διάβασα επίσης στο θέμα του Λούτσε έναν φίλο να κατακρίνει τον προπονητή επειδή τα έψαλε στον Ντέλια.
Κακώς κατακρίνει τον Λούτσε.
Ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίξει, πότε θα παίξει και κυρίως πόσο (χρόνο του αγώνα) θα παίξει.
Αν ο Λούτσε ήθελε τον Ντέλια να βγει στο 89', για να μπει κάποιος πιο φρέσκος, δεν το έκανε ως καψώνι σε αυτόν που βγαίνει ή σε αυτόν που μπαίνει, αλλά επειδή πιστεύει (ή έχει την ελπίδα) η αλλαγή να φέρει αυτή την ''μία φάση'' που θα φέρει το γκολ.

Καλώς έκραξε τον μικρό.
Αν ιδίως αυτά που είπε ο Λούτσε, πως ''κάποιοι κοιτάζουν να γράψουν νούμερα και όχι την ομάδα'', είναι κάτι που πρέπει και οφείλει να εντοπίσει ο προπονητής, να το περιορίσει και να το λύσει.
Αν ο μικρός λοιπόν δείχνει τέτοια σημάδια, τώρα, εν τη γενέσει του πρέπει να του τα κόψει.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Καλα εκανε φυσικα κ τον εκραξε τον ντελια, ειχε απολυτο δικαιο, ο μικρος να σκυψει το κεφαλι κ να δουλεψει, να παραδεχτει τα λαθη του και να τα διορθωσει.
Στο κατω κατω μικρος ειναι, θα ακουσει και γκαζια.
Οσον αφορα την τουμπα, πραγματι ηταν πολυ πεσμενη χθες.
Αν ανατρεξουν οι νεοι συνδεσμιτες σε βιντεο της τουμπας απο τα παλια, τοτε που πραγματικα κοχλαζε, θα δουνε οτι τα συνθηματα ηταν κοντα, κοφτα, οχι μακροσυρτα που κοιμιζουν τον κοσμο.
Τοσο απλη ειναι η λυση για να ξαναγινει καζανι, αν και η νεα εποχή των σελφι, δεν με κανει και τοσο αισιοδοξο.
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
vs40 έγραψε:
Ας σταματήσει επιτέλους αυτό με το παιδί που βαράει το τύμπανο. Δεν τον ξέρω, αλλά είναι ΠΑΟΚ και κάει τόσα χιλιόμετρα. Τι σημασία έχει τί ψηφίζει; Δε μου φαίνεται καθόλου δημακρατικό αυτό που γίνεται. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι βλακεία θέλει. Σήμερα υπάρχει κίνημα που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη (flat earthers) :lol:. Επειδή βαράει ένα τύμπανο δε σημαίνει ότι πολιτικά μας εκφράζει. Έλεος!

Αυτό το βίντεο δεν το έχεις δει;

[youtube]l7GEKBHGDts[/youtube]

Τι λέει ρε παιδιά ο από πάνω;

Δλδ είναι οκ να βαράει το τύμπανο στην θρυλική Τούμπα αυτός ο αλήτης ο φασίστας;

ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

επίσης ψιλοεκκλησια η Τούμπα εχθές.. κ άλλη φορά είχε κρύο αλλά ζεστενομασταν αφήνοντας τα λαρυγγια μας στο τσιμέντο..
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

από μόνοι τους θα έκλ@σαν πάλι μέντες οι γαύροι..πόσο χρόνο πραγματικά να κράτησε αυτό το πρώτο πεντάλεπτο ? :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Psuxo_logos έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
vs40 έγραψε:
Ας σταματήσει επιτέλους αυτό με το παιδί που βαράει το τύμπανο. Δεν τον ξέρω, αλλά είναι ΠΑΟΚ και κάει τόσα χιλιόμετρα. Τι σημασία έχει τί ψηφίζει; Δε μου φαίνεται καθόλου δημακρατικό αυτό που γίνεται. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι βλακεία θέλει. Σήμερα υπάρχει κίνημα που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη (flat earthers) :lol:. Επειδή βαράει ένα τύμπανο δε σημαίνει ότι πολιτικά μας εκφράζει. Έλεος!

Αυτό το βίντεο δεν το έχεις δει;

[youtube]l7GEKBHGDts[/youtube]

Τι λέει ρε παιδιά ο από πάνω;

Δλδ είναι οκ να βαράει το τύμπανο στην θρυλική Τούμπα αυτός ο αλήτης ο φασίστας;

ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Υπάρχουν τέτοιοι Έλληνες το 2023 που να τα ανεβάζουν οι ίδιοι τους; Ντράπηκε η ντροπή με τούτη τη βλακεία.
Άβαταρ μέλους
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

κρίμα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτόν τον γκει μέσα στην Τούμπα.. δηλαδή ποτε; ήταν ματς crash test για την συνέχεια..κ δεν το περάσαμε
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Κατι που μου εκανε εντύπωση ειναι πως αυτο το ματς
ηταν μοναδικο ντέρμπι που είδα φέτος χωρις την γελοια χρηση του λειζερ απο οπαδους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”