Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
"Our minds ache, brothers. Make a transfer at last. What more can we ask for?
Come on, I'll be banned from the site if I write fake news again. Sorry in advance for the joke."
Χαχαχαχαχα
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Come on, I'll be banned from the site if I write fake news again. Sorry in advance for the joke."
Χαχαχαχαχα
Και εμένα μου αρέσει ο Φερνάντες αλλά το λες και τραγικό όταν έχεις Μποτο να μην μπορείς να κλείσεις παίκτη από εξωτερικό…
Εγώ πιστέυω πως αν μπει στην εντεκάδα δεν θα ξαναβγει. Ο παίχτης έχει πολύ καλό έλεγχο της μπάλας σε κλειστούς χώρους, με πολύ γλυκιές επαφές και καλή τρίπλα. Έχει τα φόντα να παίξει ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου, τόσο για να παίρνει και να κρατάει μπάλα όσο και για να δημιουργεί ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα. Μέσα σε όλα έχει καλή πάσα και πολύ καλό σουτ. Ειδικά φέτος δείχνει να έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και έχει ξεκινήσει σεληνιασμένος.ron-swanson έγραψε:Δεν τον εχω δει σχεδον καθολου τον συγκεκριμενο. Θα κανει την διαφορα;
Παντως αν ειναι να παμε σε τετοια λυση καλυτερα να μεινουμε οπως ειμαστε.
Σαν γενικότερη εικόνα, είναι μόλις 24, είναι συμπαθητικά γρήγορος και προέρχεται από τις ακαδημίες της Manchester City που αν μη τι άλλο κάτι λέει για το επίπεδο του και τις τακτικές γνώσεις που έχει.
Ερωτηματικό για μένα είναι το αν θα μπορέσει να είναι ο πρώτος παίκτης που θα τρέχει να μαρκάρει τα αντίπαλα μπακ όπως είθιστε να κάνει το 10άρι στις ομάδες του Ράζβαν - κάτι που είναι και ο λόγος που Μπίσεσβαρ και Καντουρί καταλήγουν να παίζουν αριστερά.
Όσο για τον φόρ του Βόλου νομίζω πως θα είναι ένας εξαιρετικός Αναστασάκος. Θα δώσει νούμερα που τόσο πολύ λείπουν χωρίς να επισκιάσει τον κύριο φορ μας.
- Caballo Viejo
Αν θέλουμε όντως τον Φερνάντες του Βόλου - από μια ομάδα που έχουμε εξαιρετικές σχέσεις και δίνουμε συνεχώς παίχτες - και κινδυνεύουμε να τον χάσουμε από τον βάζελο ή την κούλα, ας το κλείσουν το μαγαζί στην Μικράς Ασίας κι ας βγούνε στο ταμείο ανεργίας.
Δύο κανόνες υπάρχουν λέει στις μεταγραφές:
1. Δεν αγοράζεις παίχτη άνω των 30 ετών.
2. Αν όντως πας να αγοράσεις τέτοιο παίχτη, ξανακοίταξα τον πρώτο κανόνα.
Τι ακριβώς θα φέρει ο επιθετικός του Βόλου στην ομάδα και τι υπεραξία θα έχει;
1. Δεν αγοράζεις παίχτη άνω των 30 ετών.
2. Αν όντως πας να αγοράσεις τέτοιο παίχτη, ξανακοίταξα τον πρώτο κανόνα.
Τι ακριβώς θα φέρει ο επιθετικός του Βόλου στην ομάδα και τι υπεραξία θα έχει;
proedros και εγω αν ημουν ο Ιβαν και μου ελεγε ο Μποτο οτι μπορει να φερει κατι σε στυλ Μπραντον η Ρικαρντο,μεταξυ σοβαρου και αστειου, μπορει και να ελεγα,ασε προτιμω να παρω τον Φερναντες.
- black_star_ninja
Χαχαχαχαχα εισαι θεος ρε!!! Εισαι θεουλης!!!faidon94 έγραψε:Έσκασε η βόμβα που όλη περιμέναμε, με μικρή επιφύλαξη πάντα γιατί μένει αμετάφραστο το τελευταίο κομμάτι της δημοσίευσης.... φρέσκια σαν ψάρι του Θερμαϊκού από την Record de Mexico και τον διακεκριμένο Pablo Ramírez:
"El jugador Facundo Farías lleva tiempo buscando una nueva estación para su carrera tras los altos vuelos en la estación de fútbol del CA Colón. Parece que finalmente lo encontró en el equipo Paok F.C. de Tesalónica. que con un astronómico por los datos de su dinámica propuesta que alcanza los 130 millones de pesos oro, es decir unos 6,5 millones de euros, consigue su firma por un contrato de cuatro años. El CA Colón conservará un derecho de participación tope en torno al 12,5% mientras que las ganancias del jugador en el trienio rondarán los 1,5 millones de euros. El acuerdo fue concretado por el director técnico del bicéfalo José Boto, y se espera que el futbolista esté en Tesalónica en las próximas veinticuatro horas para vestirse de blanco y negro y poner su firma en el rico contrato."
https://www.transfermarkt.com/facundo-f ... ler/728221
Google translate:
"Ο παίκτης Facundo Farías αναζητά εδώ και καιρό ένα καινούργιο σταθμό για την καριέρα του, μετά από τις υψηλές πτήσεις στον ποδοσφαιρικό σταθμό της CA Colon. Φαίνεται τελικά ότι τον βρήκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης Paok F.C. η οποία με μία αστρονομική για τα δεδομένα της δυναμικής της πρόταση που αγγίζει τα 130 εκατομμύρια peso oro, δηλαδή περίπου 6,5 εκατομμύρια ευρώ, αποσπά την υπογραφή του για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Η CA Colon θα διατηρήσει δικαίωμα στην μεταπώληση που οροθετείται κοντά στο 12.5% ενώ οι απολαβές του παίκτη για την τριετία θα φτάσουν κοντά στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Την συμφωνία οριστικοποίησε ο τεχνικός διευθυντής του δικεφάλου Jose Boto, και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα ώστε να ντυθεί στα ασπρόμαυρα και να βάλει την υπογραφή του στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο."
Παραδόξως δεν μεταφράζεται αυτό το κομμάτι:
"Nos duele la mente, hermanos. Haz una transferencia por fin. ¿Qué más podemos pedir?
Vamos, seré expulsado del sitio si vuelvo a escribir noticias falsas. Perdón de antemano por la broma."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black_star_ninja την Τετ 24 Αύγ 2022, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε. Ρε.
Τρολια είναι.
Κάνε μετάφραση αυτό που "δεν μεταφράζεται".
Ασε, το έκανα εγώ λίγα ποστ πιο πάνω.
Δες τι γράφει.
Τρολια είναι.
Δες τι γράφει.
Πω πω.. Θέλω τόσο πολύ να του ρίξω καμία προσευχή, αλλά παραδέχομαι πως ήταν πανέξυπνος ο παπάς..
- Mitsospaoki4
- Moderator
ΈποςJohnDag έγραψε:"Our minds ache, brothers. Make a transfer at last. What more can we ask for?
Χαχαχαχαχα
κορυφή! Παπάς επιπέδου,πολύ καλύτερος από τους παπάδες του ΜίνουJohnDag έγραψε:"Our minds ache, brothers. Make a transfer at last. What more can we ask for?
Ένας παπάς απομένει στα σουαχίλι και κλείσαμε για φέτος.
- Dark Knight
Προετοιμάζεται το έδαφος για Φερνάντες απ' ότι φαίνεται, καθότι άρχησε τα σχετικά άρθρα η Μπούτου
Δυνητικά ο Κουαλιάτα θα μπορούσε να ήταν περίπτωση Φαρίας με κατακόρυφη προς τα πάνω άνοδο χρηματιστηριακή. Αλλά πολύ soft φαίνεται το κορμί του.
Σταματήστε να παίζετε με τους παπάδες και με την υγεία μας ρε παλικάρια
.

- pagotatzis
Ο έμπειρος το κατάλαβε από το :αναμένεται στην Θεσσαλονίκη τα επόμενα εικοσιτετράωρα !JohnDag έγραψε:Ρε. Ρε.
Τρολια είναι.
Δες τι γράφει.